60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar 1.60 boyunda 63 kiloyum.tutamıorum şu boazımı 55 kiloya düşmem lazım ( ama yapamıyorum offffffffff sıkıldım yaa 55i görsem kendimi denize atıcam(yüzme biliorum)

peküüü bu normal ekşimemiş yoğurtlada yapılıyormu

kızlar 1.60 boyunda 63 kiloyum.tutamıorum şu boazımı 55 kiloya düşmem lazım ( ama yapamıyorum offffffffff sıkıldım yaa 55i görsem kendimi denize atıcam(yüzme biliorum)

hoşgeldin cnm
takıl bize meülerini paylaş bizim menülerimiz takip et. verirsin. çok fazlan yok altı üstü 8 kilo. burda 18 kilo ve fazlasını verenler cnm.
zamanl ne den nekadar yemen gerektiğini öğrenirsin tatlı krizlerine çözüm buluruz canın çektiği bişi varsa sağlıklı hale getirerek yedirtitriz bizde herşey var kolay gelsin

afiyet olsun cnm benimmm yarasın bebişine
canım benim teşekkür ederiz bende bebişte..
peküüü bu normal ekşimemiş yoğurtlada yapılıyormu
canım olur tabikide ama biz genelde aşkiyen yoğurtlarımız ziyan olmasın diye yapıyoruz.ama tatlıyoğurtlada olur.ekşiyle hafif marhoş tadı oluyor farklı bir tat oluyor güzel yani.tatlıyla süzme peynir sevenler yaparlar yani..

benn gelldiiim
uyumuşum epeyce
zaten valla uyuya uyuya 2 ayı geçirdikk ne uykuymuşş yaff
neyseki geçici zira böyle çok zor hep uyku geliyo hep uyku
uyanınca şeftali üzüm yediim içim yanıyo iyi geliyo

bi denicem o zaman sağol canım

şimdi işlerim var biraz birde alt kattaki ablaya dün yaptığım güllaçtan götürcem az güneş alayım iyi gelir belkimm
sonra görüşürük

evet ben bilirim sürekli uyukluyordum iş yerinde masa üstünde evede gidince 8 de kafayı koyuyordum artık gözlerim açılmıyordu.şimdi ise uykularım kaçıyor uyuyamıyorum... başın nasıl oldu canım geçtimi.şimdide benim başım çok fena ağrıyor....

canım yarın başliim en iisi bugün yedim çünkü.ne zamana kadar rejim yapıcam.eninde sonunda yemicekmiyim die düşünüorum başliorum yemeye (

kızlar yazamıyorum bu ara hiç
gündüz hiç vaktim olmuyor.
akşamları da uykusuzluktan hemen sızıyorum
bu arda 62,5 kilo olmuşum 300 gram daha gitmiş.
toplamda 2 kilo vermiş oldum hamilelik başlangıç kilosuna göre

günayyydınnn kızlaaarrrrr..... dün gecee yemek övgüleriminn zirvesine cıktımm.. sarmamm, pürem, et yemegimm ,salatammla ve pilavımlaa (titizz görümcemm vala nasıl düsürüyon bu pialvı her seferinde tane tane düsüo dedi) kocişin gögsünü kabarttım. sekksüüüü görümcemm bilemm bu nasıl püredir yahuu dierekten mn beni sok etti. sonrada banyoda 2 sepet camasırı nasıl biriktirdin dierek ve macunlugun altına porcöz dökerek rezill ettiiii (ben o kireci nasıl sökecegimi bilmedigimden cöpe atmayı planlıyordum yas olayı burda ortaya cıkıyo heralde) neyse odunların efendisi kocama didim ki yemekten sonra cigdem al bakkal evin altı. oralı ollmadı ben indim aldım. insan bana da bi cayy koyardı ya didim oralı olmadı. herkes gitti kendine koyarken sana da cay yapimm mi askım dio sonraa geldi öptü didi kii napcazz seninn bu becerinle bilmiyorum hergün sasırtıyosun benii odunların efendisi az insanların yanındada belli et dedim.. güldü.. vesselamm kayınvalideminn 3 gün kaldıgı zengin görümcemi yere göge koyamaması dısında hersey güzeldi. anlat anlat bitiremedi yemeklere götürmüşş, sabah kahvaltısı uyandıgında hazır oluyomus, her gün gezmeye cıkarmıs vs vs.. insanın hayırlı evladı olması cok güzel bişeymiş dedi. kadın mutlu olmuss bu kadar ihtimamdan art niyet yok ne güzel gezmiş ilgi alaka görmüşş keske gitse her hafta amaa.. sabah kahvaltısı uyandıgında hazır olurr cünkü evde kadın var hazırlıyo işi o.. e hergün yemeklere gezmeklere götürürr cünkü para derdi yok.. bi havuza gitmeleri 200 lira onların. cok güzel bi denize götürmüşş. evet cocugu orda sörf yapıyo her dersi dünya para. ben nie alındım bu kadar onu da bilmiyorum da herkese haksızlık gibi geldi böyle konusmakk. aman ceneme vurdu zengin malı zügürt cenesi gibi oldu.. sustummm:26:

aksam:

1 sk pilav
1 sk mantarlı kadarlı et
1 sk püre
10 tane sarma
1 kepce mercimek corbası
1 kase de salata yedim.. gece de 1 tane cevizli baklava ve 1 twister (75 kalori imiş) yedimm

baya daa yemişimmmm heeeee

canım yarın başliim en iisi bugün yedim çünkü.ne zamana kadar rejim yapıcam.eninde sonunda yemicekmiyim die düşünüorum başliorum yemeye (

canım bugün yarın die düşünme. üstelik diyet diince sanki hiç bişi yenmiycekmiş aç kalıncakmış gibi gelio ama aksine öyle bi yiosun ki ben mesela az yediğim için kilo veremediğimi keşfetim sağlıklı ve dengeli beslenerek verdim kilolarımı.
sende vericeksin üzülme hiç az yemek die bişi yok diyet die bişi yok aklından çıkarbunları.
dengeli ölçülü yemek ve sağlıklı beslenmek var sloganımız bu.
hem öle çok yediğin zaman fln bozulmayacak hiç bişi boşa gitmycek denegleyeceğiz az yediğinde bi sonrak, öğün çok yiiiceksin ekmeği çok kaçırdığında diğer öğüne ekmeği az yiiceksin sebzeyi az yediğinde diğer öğüne çok yiceksin dengeliycez. sene hemen adapte ol ve yazmaya başla cnm.

offffffffffffff ya ne güzel veriyonuz ben ise alıyorum.karnım 6 aylık hamile gibi...ben ileride ne hale gelirim...nasıl olacak bilmiyorum.bende vermek istiyorum ama artık imkansız gibi bari olanı korusamda daha fazla almasam.canım senide çok tebrik ederim...
canım benim afiyet bal şeker olsun...mantarlı etini nasıl yaptın canım...bende yarın misafir çağıracağım da ne yapacağıma bir türlü karar veremedim de....
canım benim dedğin gibi insanın parası olunca ne mesafe ne pahallılık hiçbirşeyin önemi yoktur geriye eylenmek kalır...dedğin gibi zenginin parası fakirin çenesini yorar.:99:

hoşgeldin ecrinoşşşş.
becerikli gelin senii yemkşeri döktürmüş yaptığı gibide yemiş maşallah.afiyet olsun canımm kız aynu anda 10 tane sarma ve diğer yemekleri nasıl yedin
benn geçen 10 tane yedim ama aynında 1 kepçe çorba salata ve ayran vardı bide biraz bpide. sen pilavları püreyi maşşlaah götmüşsün yiye
bildiysen güzel amma çok geldiyse sıkıntı olmasın.
siz izmirliler ay çekirdeğine çiğdem diosunuz dimi. ilk duyduğumda çok şaşırmıştım
bizde mesela çitlek deriz herkes de bunu bilmeye bilr ilginç yani heryerin değişk bi söylemi var

cnmm öncee eti hiçbişi koymadann teflon tencereye koydum.. suyunu saldı bi cekti. öncekinde kuzu kullanmıstım bunda dana kullandım dana daha güzel oldu.. suyunu cektikten sonra yag ekledimm jülyen kesilmiş 3 tane manisa biberi ekledimm kısık ateste 5 dk öle pişirdim. biberlerr ben öldümm deyincikk yine jülyen kesilmiş mantarı ekledimmm( 1 kg ete yarım kg mantar koydum sen mantarı daha cok da koyabilirsin)
mantarlarda teslim bayragını cekince 5 dk da 3 tane kabuguyla beraber kücük küp dogranmıs domatesi ekledim.. tuz ve karabiberde ekledim.. 10 dk kapagı kapalı pişti.. sonra borcama aldım. yemege oturmadan bi 20 dk önce fırını 200 derecede actım et bi 10 dk fırında kaldı. 1 su bardagı kadar rende kasarı üstüne serptim sonra 5 dk da eridiii veee serviseee hazıııırrrrrrr

evet bide simit _gevrek durumu varr hatta babam ödemişli benim.. köyde patatese kumpir diyolar. halbuki burda közleyip meze koyunca kumpir oluo ama onlarr cig patatese de kumpir diolar.. heeerii gie oodan az kumpir topla geede aaşşama yemek ediveremm diyo:):):) valla balımm sarmayı yemege piştigi andann basladım benn sofradakileri de ekleyince 10 tane oldu hepsini sofrada yemedimm kalabalıkta yemek yemekk hiç zor olmuyo maalesef yaff

Son düzenleme:
Ulen sizin hatırınıza bu yaştan sonra kahvaltıya başlicam bi dilim ekmek de yiycem söz
Ama tatlı yemem valla, ööle kuru meyve felan hiç sevmem tatlıyı, eyykk....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…