60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

değilmi ama çoğu da zarar.geçen elazığa gittiğimde okadar güzeldiki serindi kilimaya ihtiyaç yoktu.her akşam üstüde hafiten yağmur yağardı daha güzel olurdu...

sen ozaman buraya gel cnm burası tam sana göre serin püfür püfür burda hele hiç gerek yok klimaya burası knedin doğal klimalı çık balkona ohhh hep rüzgar hep serinnn

tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

işte bu yüzden kilolu olabilirsin canım
tüm gün doğru dürüst yemediğinden metabolizman yavaştır ve bu yüzden akşam az yesen dahii depo oluyodur

Yok canım yaa, ben 36 yaşıma kadar 60 kilodan ne aşağı ne yukarı çıkardım, ne yersem yiyeyim.
Ne olduysa doğum kontrol hapı ve iğneleri kullanmaya başladıktan sonra oldu.
27 ay kullandım, o arada aldım bu kiloları.
Marttan beri kullanmıyorum artık ama bünye eski haline dönemedi gitti.
Ee yaş da geldi 39'a, daha zor tabii vermek.

günaydınlarrr herkese hayırlı cumalarr.
sabah kahvaltım
1 dilim denge ekmeği
2 dilim peynir
1 bardak şekersiz çay
dpmates salatalık
ceviz
ara
activa
afiyet olsun canımm..

içinde pişmanlığını yaşıyorsan,sürekli oruç tutuyordun önceleri demekki.
aslında 1 gün bile olsa bir denesen,daynamayacak gibi olursan,rahatsızlanırsan tabiki tutma.
Ama Allah kolaylığını verir kesinlikle.
benim Ablamında 7 aylık bebeği var birde 3 yaşında oğlu ama yinede tutuyor,hiç zorlandım başedemiyorum dediğini duymadım.
ben hem hamile iken hemde emzirdiğim için 2 yıl tutamamdım ve hala o borçlarımı tutamadım.
sonradan tutması zor oluyor.
yinede sen bilirsin tabi

teşekkür edrim bebeğimmmm

teşekkür edrim bebeğimmmm

Cimcime o süzme peynir nasıl yapılıyor, bize de anlatsana...

canım benim tabi anlatıtım.şimdi 1 su bardağına tuzlu su yapıyorsun yoğurdun içine döküyorsun karıştırıp bir bez süzgeç yoksa evde bir yazma varsa oda olur içine döküyorsun.mutfakta altına bir kap koyuyorsun akşamdan sabaha kadar yada sabahtan akşama kadar iyice süzülüyor.bir kapaklı kaba koy süzme dolaba koy ekmeğine sür ye işte al sana ev usulu krem peynir...

Günaydın kadınlar kulübü sakinleri.. :)

Akşam yatmak bilmiyor, öğlene kadar başımı yastıktan kaldıramıyorum.. Okullar açılınca halimi hiç düşünemiyorum. :)
akşama doğru acıkıyor insan hem günün yorgunluğu hem de ,ben sağlık nedeniyle orucu tutamasam da, eşim için iftar sofrası hazırlamak durumundayım. Sıradan bir akşam değil ki özenmek istiyor insan. Ramazanda da davetler çok olur. Bir de günler çok uzun olunca yani iki kat sabır lazım bize. sabrediyoruz bakalım şimdilik.

dün bence çok başarılı bir gündü. :)

ara öğünlerde meyve yedim, öğlen bir tabak sebze yemeği, bir dilim kepekli ekmek, yarım kase yoğurt, akşam da 1 kase domates çorbası,4 köfte (fırında tabi), ayran ve salata.

Bugün kahvaltıda 1 yumurta, 1 kibrit kutusu peynir, 4 zeytin, salatalık ve yarım kase yoğurt, bir dilim ekmek ve şekersiz çay vardı.

Günaydın kızlar dün akşamdan sonraki aramda çok az muhallebili kadayıf yidim meyva yemedim reglimde yaklaşıyor
sabah
uyanınca karnım kazındı 3 çatal yine tatlıdan attım ağzıma sonra haşlanmış yımırta ve tek galeta yedim

Eneee ne kolaymış yav, ben de yapiim valla ya, benim kız da bayılır zaten.Teşekkürler

gayet güzel canım tebrik ederim.
ekmek hakkını 5 dlm yapabilirsin,gün içinde ona göre dengele
süt ve yoğurt toplamda 2 su bardağı kadar yenip içilecek.
sebze yemekelri 6-8 yk,baklagiller 4 yk yenecek.
mutlaka kaşık hesabı yap ki ekndini kontrol etmen kolay olsun
3 ltye yakın su içmeyide unutma.
kahvaltıda
mayadoz nane gibi yeşillikler yiyebilirsin.
yumurtayıda hafta 2-3 adet tüket canmm.
zeytin 2-3le sınırlı olsun,
şimdilik akılıma gelenelr bunlar
afiyet olsun

afiyet olsun canım pek de cok sayılmaz ya orucsun yani normalll

tebrikler mevhibecimmmmm

gayet güzel yedıklerınız ama dedıgınız gıbı kahvaltı yapmıyorsanız ara öğün su falan yoksa kılo vermek çok zorrrrr
ayrıca kuru meyve cok faydalı

ay bende 2 yıl tutmadım emzırırken dıye ama bu sene kışın bakalım düşünüyorum başarabılırsem kolay değil 60 gün

aksam
1 bardak su
1 hurma
1 kase tel sehrıye corbası

10dk sonra

5 yk kıymalı menemen
yoot
salatalıkdomates söğüş
tabiki ceyrek pide yazmayı unutmusum:78:

cay 2 fincan 1 hurma 2 kırmızı erık

sahurda

ceyrek pideye kasarlı tost( ekmek fazla oldu cunku ıkılı pldenın ceyregı yanee:78:
ayran
domates

adet olcam bu gunlerde d kontrol hapı kullanıyorum ben bitti de ve kızlar annnemlere gıdıyorum famırcım napıcam bılmem :78::78: annem şimdiden sayıyo yaptıklarını yapıcaklarını bi de konyalıyım bilenler bilir anneler neler yapar 6 -7 gun ordayım canım :80:

Son düzenleme:
saol cnm benm nedense çok ağrılı oluo.civan perçemi demişlerdi ihmal ettim içmedim diğer ay içicem mutlaka adet olmadan 4-5 gün evvel içmeye başlnıomuş ağrıyı krampı fazla akıntı varsa yada az akıntı varsa dengeliomuş. belki lazım olan olur die yazdım.
burası bugünde acaip serin sonbahar gibi. herkes mont fln almış yanına.
ama ısınacakmış tekrar hafta sonundan itibaren.
saol cnm benm. ben doğumdan çok korkuorum doğum sanıcısı içinde adet sancısının biraz şiddetlisi die tarif ettiler daha şiddetlisini düşünemiorum akşam aklıma geldi

zümrem tebrk ederim senin için don atlet hepsini sallıorum tebrik ederim çıtır bi anne oluosun git gideee
:92::92::92::92::92::92:

bence evet cnm. kuru meyvelerden kuru yemişlerden fazla kaçırmadığın sürece bişi olmaz aksine kuru meyveler tatlı isteğini bastırır özellkle hurma kuru incir. yeşil çayın yanında aralarda 2-3 tane yiyebilrsin.
ekmek yememek en büyük hata cnm. ekmekte hiç bi maddede olmayan bir vitamin var adı aklıma gelmedi onun dışında bir sürü mineraller var.
ve nezamana kadar yemiyceksin elbet birgün yemeye başlıycaksın yemeye başladığın anda kilo alıcaksın.
malesef bu gerçek
herkese verdiğim örneği sanada veriyim birtandıığım vardı 100 kilodan 67 ye düştü ama hiç ekmek yemedi senn gibi h,ç makrna hamur işi hiç bişi yok ve yemeye başlayınca tekrar aldı kilollarını.vütün diyet listelerinde en a z 5 dilim vardır cnm günlük.
canımistemio die bişi yok mecbur yiiceksin ilaç gibi düşün.
sen belkide düzenli yemediğin için metabolzman çalışmıo ne yersen kilo olarak depolanıo vücudunda.
3 ana 3 ara öğünü unutmaaa

yanlışşşşşş

sen ozaman buraya gel cnm burası tam sana göre serin püfür püfür burda hele hiç gerek yok klimaya burası knedin doğal klimalı çık balkona ohhh hep rüzgar hep serinnn
cnm sen nerelisin?
nerde oturuosun?

günaydın cnm çok güzel gidiosun.miktartları daha düzgün yazarsan daha iyi olur meyve mesela ne kadar meyve öenmli . mikatarları daha belli ölçülerde yaz ve ne yediğini aıkca yaz cnm kolay gelsn

günaydın berry
kahvaltın neden bu kadar az cnm:44:

ayyy pepticiim olsun ye abartmadan yersin valla. benm canımda patlıcan orta çekti bide sac arası
anneme söööleimde bayrama yapsın valla yiiicem. biliosun ikisinide herkes yapamaz. ancak kaç yıılık ev hanımları güzel yapabilr.
annen şimdi sana yaprak sarmaları su börekleri bamya çorbası yoğurt çorbası...ııımm daha neler neler yapmıştr ye afiyet olsun ama kaçırma fazlaaaa

slmmmmm cicişlerrrr
ben geldimm öle bi uyumuşumki çok güzel dinlenmişim.

kahvaltı yaptım bi de güzel

1 kupa şekersiz çaık çay
2.5 dilim ekmek( birazı kepekli birazı pide)
2 kk epynir
2 zeytn
domates salatalık
köy biberii
nane maydonoz(limonlu)
1 tk pekmez
1/2 tk bal
1 .5 ceviz
1 yk yooort

özlemişim beaaaa

sooona orayı burayı topladım kocişe şeftali kompostosu yapcem sahurda çsin die. yemek yapmıycam bugün.
hava açılırsa pazara gderim. açılmazsa temzliğe girişirim artık yada ütü. hangisini seçersem artıkkk:44:

kukim ben aslen aydınlıyım ama şuan marmaris datçada oturuyorum cnm

afiyet olsun cnm.evt civan perçemi ben demiştim sana ben de kullanıyorum benimde şuan karnım ağrıyor çok zor oluyor.rezene de iiyi geliyor onuda dene cnm

canlarım yemeğimi yedim de geldim...
2 kaşık kıymalı patlıcan söğurme,
200 ml ayran,
1 kase çorba,
yarım kase bostana salata,
2 dilim kepek ekmek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…