günaudın kıslaar
dün gece hava serindi cam kapı açık yattık serinleyelim diye gece soğumuş üzerimdeki pikeyide açmışım gece bi uyandım titriyorum şoka girecem soğuktann hemen üzerimi örttüm ince yorgana girdim ısınamadım epeyce
yaa hamileyim vücut ısım yüksek anlayamıyorum bazen oda sıcaklığını sonra böyle oluyoo
sabahta geç uyandıım az terlemişim ama başım ağrıyo ıhlamur içicem şimdi inşallah iyi gelir
mevhibeciğim çok tebrik ederim...500 gr vermişsin süpersin...
mehvibecim tebriklerrrrr:92::92:darısı başımıza
sağol canımm
rahatsızlığın mı var neden tutamıyorsun peki,emzirmiyordun da galiba öyle demiştin
günaudın kıslaar
dün gece hava serindi cam kapı açık yattık serinleyelim diye gece soğumuş üzerimdeki pikeyide açmışım gece bi uyandım titriyorum şoka girecem soğuktann hemen üzerimi örttüm ince yorgana girdim ısınamadım epeyce
yaa hamileyim vücut ısım yüksek anlayamıyorum bazen oda sıcaklığını sonra böyle oluyoo
sabahta geç uyandıım az terlemişim ama başım ağrıyo ıhlamur içicem şimdi inşallah iyi gelir
günaydınlarrr herkese hayırlı cumalarr.
sabah kahvaltım
1 dilim denge ekmeği
2 dilim peynir
1 bardak şekersiz çay
dpmates salatalık
ceviz
ara
activa
Kızlar, ben ağzıma kesinlikle ekmek, hamur işi, makarna, pilav, pasta, börek vs. sürmüyorum.
Şeker, çikolata, kuru meyve asla kullanmıyorum.
Sadece yoğurt, peynir, süt, ızgara et, balık, yumurta, sebze ve meyve.
Nadiren zeytinyağlı br kaç kaşık yemek ama öyle acıkmıyorum da deli gibi, yetiyo bana ama...
Çok mu katı gidiyorum??
bence evet... bir sure sonra saldirma ihtimalin cok yuksek. ya da kilo vermen durabilir. o yuzden bence az da olsa ye herseyden
afiyet olsun canım benim...
kayfaltı yapmıyommusun ara öğün filanNe bilim canım ya, canım da istemiyor ki, hani zorlanmıyorum.
Zaten kahvaltıyla da aram hiç yok, yapmam.. öğlen doğru düzgün yemem.
Yav ben bu kiloları nası almışım allam yaleppim yeeaaa....
canım benim eminim burda olsaydınızda dışarı çıkamazdınız..çünkü çok sıcak.adım atılmıyor...bazen ayakkabıların tabanı yere yapışıyor artık sıcaklığı siz düşünün...saol cnm benim.teşekkürler. n e kadar güzel sıcak orası ben sıcağı severim.bizim burası kış gibi fırtınadan rüzgardan dışarı çıkamıyoruz.serin baya yani
kayfaltı yapmıyommusun ara öğün filan
canım benim eminim burda olsaydınızda dışarı çıkamazdınız..çünkü çok sıcak.adım atılmıyor...bazen ayakkabıların tabanı yere yapışıyor artık sıcaklığı siz düşünün...
ayyy o da evt çok sıcakmış az kar çoğuda zarar demişler normal sıcak olsun yeter.benim memleket tam kıvamında sıcaktır.ama burası hep rüzgarlı
I-ıh... sadece pazar günleri yaparsam yapıyorum.
Öğleden evvel mideme pek bir şey gitmiyor genelde ama diyete özgü bir durum değil bu kendimi bildim bileli böyle.
Ara öğün de, öğlen yemeğinden akşama kadar 1-2 meyve ya da salatalık domates.
Akşam yemeğinden sonra da yersem biraz yeşillik ve meyve o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?