60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yokk benceee kızları da bozulduu nitekümm sekksüüü görmcemm anne ben sana bişi yapmadımm mı hiçç ddidi bi araa:86::86::86::86: bu aradaaa görümcelerimii tanıdınızz heraldeee seksüüü görümmcem, titizz görümcemm, iş kadını görümcemm,zengin görümcemm, pasaklıı emme becerikli görümcemmm bende ortaya karısık gelinnnnnn evett bana bişi yaptırmak zordurr az miskinimm emme ugrastıgımı iyi yaparımm.. ama bakk biriktirdigim camasır veee kireclenmişş macunlukk marifetimi gölgeledii. :86::86::86: ayyy vallaa ev işinii hiçç beceremicem galiba. bakk camlarımm les gibi oldu amaa ölüm geliyo bana o. evi sileyim süpüreyimm hadiii ütü dee yapayımm emmee bi dusakabin camını bide evin camınıı cercevesinii vermeyin banaaaa temiz de durmuyoo sil 1 hafta sonraa toz toprakkk yada 2 gün sabun artıgıı evi cekip ceviremiyorum yani tam olarakk:26:

Hem de hiiiç sevmem, tatlı, pasta, çikolata, gofret vs. ağzıma sürmem.
Bi de tatlı yeseymişim pavarotti'nin yandan yemişi gibi olurmuşum herhalde

yaş ilerledikçe metabolizma yavaşlıyor kas miktarında azalma oluyor canım
sen düzenli dengeli beslendinmi tamamdırr azcıkta spor bitmiştir iş.

valla ecrinim bende hala tam olarak çeviremiyorum üzülme yani.
bu arda sen evliliğe tam olarak alışamdan hamile kaldın
asıl marifetlerini ortaya çıkaracak el alışkanlığı edinememişsindrir,sadece.
yani hamile olupta o kadar misafir ağırlamak kolay bişey mi,çevrene bak bakalım çoluğu çocuğu,işi gücü olamdığı halde raamzanda kaç tane misafir ağırlamış.
yaptıkların hiç de hahfife alınacak şeyler değil.
onların hem yaşı hemde tecrübesi fazla.
sen çok çok daha iyi bir hanım,eş ve süper bir anne olucaksan ,sana yüreketen söylüyorum ben buna %100 inanıyorum

küsmüyüz sabah beri bişey yazmadın bana
hügom bugün biraz işlerim vardı kusura bakma,malum birde haftanın son günü pilim bitmiş durumda
baş ağrın varmış geçmiş olsun ,düzeldin mi biraz

herşey zamanla öğrenilir canım sen hiç merak etme 2 yıla süper ev kadını olursun ancak görümcenin o tarz laflar etmeside hoşş değil. kusur aramış resmen. yüzüne vurması hele hiç hoş değil
tamam samimiyet güzelde bu fazla oluyo
sevmiyoorum böyle şeylerii
belki rahatsızdın yapamadın belki unuttun belki mmisafirlerini ağırladıktan sonra yapacaktın
kimbilebilir değilmi

eşine gelinceee
eşin ailesinin yanında sana çay koymuyoya onun sebebi şu oluyo
ailesine karşı erkek adam çay koymaz pozlarında oluyo
bikeresinde hiç unutmam eşimi aradım hesapta az para kalmış senmi çektin ne oldu dedim cevap aynen şu
hesapmı vercem sana alla allah dedi kapattı şoka girdim hiç onun üslubu değildir üzüldümde
neyse akşam geldii sırııtarak dediki sen aramadan önce arkadaşlarla konuşuyoduk kim eşinden korkar kim korkmaz diye ben dedimkii ben eşimden korkmam o benden korkar çok höyt dedimmi susar hesap vermem demiş arkadaşlarıda çok abartıyosun demiş filan benimkii yok valla cidden öyleyiz derken ben aramışım ispatlamış güya arkadaşlarına
ara sıra yapar öyle insan yanında ölçülü delikanlılıklarr tabiki normalde öyle değil

ama iş kadınıı olamıycak mıyımmmm benn reklamlardakii cocugun annesi gibi olmak istiyorummm cikom da disinnn: benimm annemmm hemm ascı, hem ev hanımı, hem iş kadını, hem ütücü, hem ayakkabı baglayıcıı, hemm kkuaförr, hem dondurmacııı saka bi yana saoll balımm bakk sen bana cokk moral veriosunn kendimii atom karınca gibi hissediom sen böle deincee ben bu askla giderr bi makine camasırı yıkarr camasırlıktakileri de ütülerimm büyüncee seninn gibi olcam bendee hem iş kadını hem ev hanımı hemm anneee

ah pepeti ahhhhh
yemek miktarını azcık artırsan ekmeği bu kadar çok yemezsin,
çeyrek pide çok fazla,kaç dlm ekmek ederki acaba,
sadece tadımlık ye sen pideyi,tahıllı kepek falan ye.
sıcak sıcak dayanmak zor ama,tadımlıkda yesen yarım pidede yesen aldığın tad aynı değilmi

afiyet olsun canımmmmmm,bizde özlemişiz senin kahvaltını:)
canlarım yemeğimi yedim de geldim...
2 kaşık kıymalı patlıcan söğurme,
200 ml ayran,
1 kase çorba,
yarım kase bostana salata,
2 dilim kepek ekmek...

cimicim yemeğin çok azzz,inşallah akşam yemek miktarın fazla olur.
ekmeği az yeemeği fazla ye canım:)

Evet kesinlikle tutuyordum. Hatta ben 1 hafta önce başlayıp 1 hafta sonra bitirirdim şevval oruçlarının bile tutardım.Geçen sene ben de hamilelikten tutamadım. Bakalım ben de İstanbula dönünce bir deneyebilirim dediğin gibi sonra tutmak daha zor geçen sene ki borçlarımı da tutamadım daha

ay evet unutmuşummm:26:
dilde öğrenicektin dimi,açık öğretimdede okuyosun zaten.
neden olmasın.
bizim kuurmda bir adam var açık öğretim mezunu veacayip iyi ing biliyo.
ve kurumun 1 numaralı aranılan adamı.azcık kpss için çalışırsın dilide öğrendin mi,
yapamayacağın şey yok bu memlekette.

ecrinim seni gaza getirmemme sevindim,ancak emin ol bu samimi düşüncelerim,ve birçok kişide burda aynı şeyi düşünüyor eminim,
konuşmalarından,ilgi alanlarından hiçde boş bir kzı olamdığın belli oluyor.
20 yaşındayım demesen inan hiççç tahmin bile edemem.

çok da güzelsin,fıstık kiminsin,ilk zmanlar senin zayıflamış halini hayal bile edemiyodum vallahi
ama çocuk bir doğsun çıtır bir anne olucaksın inaşşlahh.

bak şimdi sende beni gaza getirdinn.
bari bende eve gidip birikmiş çamaşırlarımı yıkayayımm

ama komik olan su kii masaya oturdukk kızınn hamile oldugunuu unutmayalımm accık harekett el atalımm didi görümcelerimee.. ki zaten titizz olan görümcem her işimi yaparr benim sagolsunn düsük riski var deince doktorr her gün yemege cagırdı beni sonra cay içerkenn görümcem kalkıp kendine cay almadı die kızdıı nie kıza koyduruosun dedi. ama sanki bunları yapan o degilmiş gibi cigdem almaya gitmedi ben indimm bana cay koymadı.. bu ne perhizz bu ne lahana tursusu nesee yalnızkende olsa yapsınn daa önemliş degill yeterkii yapsınn accık faydası olsun bana bu arada üstünde allah yazan kuzuu oruc tutuyomuss galibaa.. salatalık su falan verdilerr hayvan kafasını cevirdii. ilginccc

yıka tabee sen yarın bana bi gaz daha verr yarın da camlarımı sileyimm valla famirimm dikkaet ediyom falan da bi daha hiçç o kiloya inemicem gibi geliyoo. bakk göbeim kocaman olduu bebükk gösterio kendini artık.. bacak aramda ve arkadan asagıya dogru kızarmıss yeni catlaklarımm olusuyoo.. bide göbeim baslarsa yandımm.. x tra gel mi alayım lierac mı alayımm badem yagı mı süreyimm bilemedim.. hugom susam yagı gecirdi dediydii inince alcam olan yerlere sürcem bi onu denicem.. görümcem 50 kg ya indi spor ve diyetle. kaslarını yakmıss gerci diyetisyene topaarlanmaya gi,tti.. ac yasıodu cünkü. ona kücük gelen pantolonlarımı verdimm dolap beklemesinler die.. simdi ona cok inceldin diolarr benim pantolonumunn belleri ona büyük geldi. ben ondan accık uzunm ondan heralde.. ayy sen bendende inceymişsinn dio her giyisinde.. bana hayal gibi geliyo artıkın dile kolayy su an 12 dogumdan sonnra belki 20 kg olcak:18::18::18:

canım benim bence gayet iyisin.ben halen şaşırıyorum bu halinle o kadar misafir ağırlıyorsun...zaten gelen misafirin arkasını toplamaktan insan zaten yorgun düşüyor.olur öyle şeyler yani her yer ışıl ışıl olacak diye bir şey mi varmış.senin durumun birde ortada.hepimiz yeri geliyor evi okadar ayrıntılı temizleyemiyoruz.benimde sürekli çamaşır sepetlerim doludur.ama hergün mutlaka makina çalışır.hem renkli hem beyaz ama genede bir türlü boşalmaz.bu akşamda 2 makina atacağım .dünde 2 mak.attım...biirde ayıp yani misafir gidilen evi dolaşıp birde yorum yapmaları.
benimde bir arkadaşım var daha doğrusu eşimin arkadaşının hanımı.ablam sayılır.çok severdim.birgün yemeğe çağırmıştım.aaa evin tertemiz nasıl hem çalışıyon hemde temizlik yapabiliyorsun demişti.yetiştiğim kadarıyla artık dedim.evimi gezmeye başladı.sonra yatak odamın perdelerine taktı hazırmı dedi evet dedim belli dikişlerine bak.kalitesiz duruyor dedi.oysa çok şık duruyordu.kadın illa birşey bulacakya perde dikişlerine taktı.daha sonra 2 oğlu vardı evde ne varsa kırıp döktüler ne dur dedi ne yapmayın dedi.arkadaşımın haediyesi mutfak saatini çocukların eline verdi yere atıp duruyorlardı oda alıp tekrar ellerine veriyordu.çok zoruma gitmişti evimi ev yerine koymaz misali davrandı.o zaman tatlı sütlaç yapmıştım eşim yemez asla dedi ama eşi 2 kase birden yedi.yemek yemedi eşimde aç kalacak dedi.eşi gene 2 tabak yedi çok beğenmişti.kendisi tadına bakmadan yemez demişti.benim yemek yapamayacağım düşüncesindeydi.ama şimdi tüm fikirleri değişti tabi...eşi benim yemeklerimi çok beğeniyor. eşide kolay kolay yemek beğenip yemez...sen yameklerinle zaten fet etmişsin.azıcık kusur kadı kıznda da olur sıkma canını...

kızz şimdilik dalin bebe yağı veya herhangi bir bebe yağı sür her duştan sonra böylece çatlaklar oluşmaz
doğumdan sonrada varsa çatlağın filan oralara badem yağı sürersin

kızlarr samanyolunda ki programa bi kuzuu cıkardılarr üstünde allah yazıyo.. töbe yaaaa

hangi ülkeydi unuttum şimdi,bir çocuğun kolunda,bacağındada da kurandan ayetler yazıyordu.
elinle siliyorsun bu sefer başka bir ayet beliriyo falan.
insanlara ibretlik şeyler ama ders alabilene tabi

yok cnmm sıkılmam da accık utanırr kiminn oldum heraldee.. gerci benn hiç cok titizimm falann dememm cekinmeye gerk yok o nedenlenn hatta titizz olana sölerimm asla senin gibi olamıcam benn içinden gelmesi lazım insanınn diorum.. hatta kocam bile bana arada dagınıklık gördümüü askımm bu burda kalmıss dagınıksın falan dio. bende o zaman kaldırr orda kalmasın askım diorumm.. dil de pabucc gibi dio bana sonra aman bende bebekle bir herseye alınır oldum işte neyse.. evett onlar ii ev topluyo bende ii yemek yapıyorumm:90::90::90::90::90: hem calısıpp hem iş yapmakk daha zordurr bidee coukk.. sizleri dee ayrıca teprükk ediyorummmmm sana cikomuu gösterdimm ama görmedinn cimcimeee... ama benimm cikommm kızarrr bakk böle seyleree cok komplekslii görünmüo derlerr görünürr, oynamıo derler oynarr, uykucu derllerr totişini dönerr.. bakk sen onu görmedinn simdii bana sancıı yaptıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…