60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

azmı doymuştum oysa.neyse akşam biraz daha dikkat ederim ozaman...bakalım akşama ne yapsam daha karar bile veremedim..

süpermiş...allah nazarlardan korusun.benimde az önce sol kasığıma bir ağrı girdi ne oldu anlamadım dokunamıyorum bile .üffffff ya.benimkide çok sancılı be...seninki benimkine yetişemez bu konuda...

loxiler bugün ev taşıdılar,
bu akşam bizde kalcaklar,
iftarada bizdeler doğal olaraktan.
evdede hiç yemeğim yoktur.
biber dolma,
zeytinyağlı kabak
mercimek çorba
cacık
yapsam çok mu uyduruk bir menü olur
evdeki malzemelerim bunlar ama
yada eşime dieyyeim
kıymalı ve peynirli pide mi yaptırsa
yanına çorba
salata ve ayran olmamı daha kolayy....

kız ecrin bak ne hallerdeyimm

süpermiş...allah nazarlardan korusun.benimde az önce sol kasığıma bir ağrı girdi ne oldu anlamadım dokunamıyorum bile .üffffff ya.benimkide çok sancılı be...seninki benimkine yetişemez bu konuda...

yokkk kızzz dökemezz tabee sen iyi sabır gösterdin masallahh rahim büyümesinden dedi doktor bana amaa sürekli büyümüyo heralde.. amaa magnezyumdan sonra benimm agrım sızım azaldıı doktora bi sor istersenn.. ben telefonda anlattım işte yürüyemiyorumm falan sürekli sızlıyo kramp vs diye.. magnorm al ondan kasılmaların dedi. magnorm a baslayınca hepsi bittii.. elevitin dısında magnorm alıyorum bide sürekli. belki sende de öle bişi vardır

ahhhh kıyamaaammm... bana gelinn dünden sarmamm varr bahh.. yanına da yaparık bişilerr

famirtom bu loxi son akşamınızmı
öyleyse felekten gece çalın ne istyerseniz onu yiyin
zati yakında ayrılceniiz

canım hiçte uyduruk değil canım..ama onlarda oruçlusa pidede yaptırabilirsin.ayyyyyyyyy canım benimde pide istedi akşama bizdemiyapsak acaba...

arkadaslar merhaba
benım de verılecek bı suru kılom var hala ,bu sefer cok azımlıyım ama ,benı de alır mısınız aranıza ? yardımlarınızı beklıyorum..

canım benim ben şuana kasılmalar için molid diye bir hap kullanıyorum progestan,magnezyum(kalsiyum),demir hapı birde folik asit ayrıcada vitamin...iç iç bitmiyor...ama genede bu haldeyim...

Son düzenleme:
canım benim ben şuana kasılmalar için molid diye bir hap kullanıyorum progestan,magnezyum(kalsiyum),demir hapı birde folik asit ayrıcada vitamin...iç iç bitmiyor...ama genede bu haldeyim...

bana demir vermedi tahlil sonuclarım iyiymiş yeterli dedi. progestanı bi kutu önceki doktor kanamda vermişti bi daha içmedim bittikten sonra. folic asiti de 3 ay bitince kestii.. zaten kaan kocatepe de dinlemiştim bu aydan sonra folic asit içiyosanızda bir faydası olmayacakk cünkü bebegin omuriligi olustu diodu. folic asiti kesip elevit verdi. elevitte bi sürü vitamin folic asit magnezyum falan var içinde. bi tane elevit bi tane magnorm alıyorum hergün. kasılmalarr bitti hareket edince kramplar kaldı bana hamilelerr topigindede genelde elevit gördüm nie doktorun sana hepsini ayrı ayrı vemiş acaba:44::44::44:

bugün ev taşıdılar diye eniştem oruç turumamış
ablam regl olmuş
erkek karddeşim rahatsız oda tutmuyo bugün
ben kızkardeşim ve eşim var oruçlu
2 denede çocuk var..onalrda şeker,çikolata orucu tutyo,ezan okunana kadar şeker,çikolata,dondurma yemek yasak

börek yapmışş loxicik
şimdi dolmaya girişecekmiş
bende fırında patlıcan,kabak kızratma yaparım üzerine sarımsaklı yoğurt
bide çorba
bide közlenmiş biber,domates,maydanozlu bir salata

yeter sanırsamm bu kadar.
gerip bir menü oldu ama ne edemm,olsun bağlımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…