60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nazendeeeeeeeeeeeeeeeee
tebrikelr canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
harikasın,en zoru başarıyorsun ona göreeeee...
:92::92::92::92::92::92::92:

ahh berilim vallah görmezden geliyim diicem amma 3 kere çıkmış mesajın gördüm mecburen.
olmasın bi daha ben anlama yok reglim yok canım istemio yok yenecek oyemeklerrr

ayyyhh senmiii çeviremiosun.sende çeviremiosan artık başkaalarına bişi demem vallaa
o kadar olur her zman her istedğini yapamayabilrsinee birde sorunlu hamilelk cenaze fln derken gayet normal yani
cnm doğum çatlağı için kayısı yağı kakao yağı badem yağı gibi yağları karıştırıp sürmüşler ha bide şu ampüller varya saça fln sürülen e vitamini fln onlarda da sürülüo göbeğe.
eczacıya da sorarsın. kk da hamilelik çatlağı bölümnde okudum bende
daha öncede söledim sakın extra jele mele paranı boşa gtitrme hiç bi işe yaramıo .

Selam kızlarrrben geldimmmm Nasılsınız?
banaönerebiliceğiniz bacak ve kol inceltme egzersizleri var mııı :))
ben biliorum link atıorum sana özelden.

Benim artık zayıflayabileceğim aklımdan geçmiyor bir başarızı denemeden sonra:)
cnm öle düşünme. mutlaka bişileri yanlış yapmışsınıdr takıl bize menülerini yedkllerini içtiklerini yaz yardımcı oluruzz bak hepimz zayıfladık. ama sende önce kendine inan

Selam kızlarrrben geldimmmm Nasılsınız?
banaönerebiliceğiniz bacak ve kol inceltme egzersizleri var mııı :))

sinerayyyyy balımmmm hossssggeldinnnnn özlemişimm bahhh gell öpemm accııkk seniii nerdeydinn bakemm senn nie haberr vermiosunn ben gitcemm dil ögrencemmm farklı ülke havası alcem dieee bendee ne alıngann kız bu gitti gelmedi didimmmm.. kusura bakmaa yumrutlucamm senii simdidee üzüldümm bi dahaa öpcemmmmm

ŞEkerim :))) neye alınmısım ki ben unuttum bile çok ani oldu balım yaa birden gidiverdikkk :))))öp balımm bende öpim ama oruçluyum orucum kaçmasın Nasıl gidiyo hamilelik bebiş nasıl oy oy cinsiyeti belli oldumu

kukim sen görsün diye indına çıktı zati o yazılar ben biliyrum.ama herzaman öle olmuyo gerçekten baktan.ama bu seferlik böle ...:26:bide o linkten banada göndersen olurmu belkim benimde işime yarar

ben geldiimmmm
pazara gttim geldim.sebze aldım vişne aldım komposto yapcam şeftali bitince.
börülce alcakdım adam 6 lira didialmadım bende çok pahalı yaw.
bamyada öleeeee 8-10 lira halbuki çok severim almadımmmmm. off yaww çok pahalııı bu istanbul ahhh memleketimn gözünü seveyim burdaki hjerşey hem pahalı hem herşey hormonlu. bizim pazarlarda köylü teyzeler olur taze taze getirrler incecik kabuklu domatesler olu burdakiler naylon gibiii..
incecik dolma bibierler olur ince kabuk burdakiler plastik adeta. bir türlü pişmek bilmio.
patlıcanlar çekrdek dolu.

anneme annee bazı sebzeler ucuzlamış1.5 liraya kabak aldım nasıl iimi dedim.
annem 3 kilosunu 1 liraya almış kurutma yapayım dieben gitmek istiyorum burdannnnnnnn:84::84::84::84::84::84::84:

neysee öğleden önceki aramda 1 muz yedim.
öğlen cnm kısır çekti kendime kızır yatpım az yağlı çok malzemeli 7 kaşık kısr yedim.
yanında 1 büyük bardak ayran içtim
2 dal marul yedim.

sonra 1 şişe maden suyu içtim.

şimdik evi süpürcem bi bide toz alcam haaa bide pazar dan aldıklarımı yerleştrcem .
eşim gelene kadar bir ikide gömlek ütülessem fena olmaz. bütün bunları 2 saatte yapmam lazım haaa bide duş alıp hazırlanmka lazım ifatara gtcemiz için.
ozman ben hemen kaçtımmmm.

herkese şimdiden hayrlı iftarlarrrr.hafta sonu giremezsem pazartesi görüşmek dileğiyle hoşcakalınnn

önce dövüyo sonra üzülüyo öpüyoo

ebru sallı da kayısı yagıyla badem yagı karısımı vermişş.. ama o kadın catlamaz ki zaten faydası olur mu olmaz mı bilmiyorum .. ampul neymiş kii?? vichy kullanmıstıı ben daha ergenken annemin bi müsterisininn kızı.. cok faydasını gördm dinleme kimseyi al demişti.. anamm vichy de pek pahalı tüpleri falann 1 tüple gecmicek kii:44::44::44: lierac da cok faydalıymıss catlmadan önce onu da biri tavsiye etmişti doktor da onu veriomuss o da 67 tl imişş.. bi tüp kullandıgın bölgeye elastikiyet kazandırıomuss

ecrincim cnm benim ben şahsen lierac kullandım hiç bi faydası olmadı karnım bal gibide çatladı.evt oda pahalı.bence hiç bişiy fayda etmiyo ama sen genede yapcam diyosan doğal yağlardan dene cnm

kimse bana yazmıyo diye kızdındııı neyseee egerr 25 inde degişmezse erkek olcekmişş balımm.. avatardaki de kendileri oluyo..

yok cnm bunların kutus 4 lira fln. her çeşidi var eczacıya sor o verir ben hepsini bilmiorum hengisi neye iyi gelir ama ben saçlarıma evigen( e vitamini) bepanten ve eviks ampulleri kullanıorum.eviks de c vitamini sanırsam tam emin deilim ama. e ve c vitamini cildeçok iyi gelirmiş birde kakao ve kayısı yağı duydum cnm ben sen bunları iice araştr.aaman bebğe zararı olmasında onu söle eczacıya ben yok die biliorum ama sen sor yinedee

afiyet olsun kukimmm.
ankarada aynen dediğin gibi geçengün bizde bamyayı 7ye aldık,ama halden almış eşim,yolu düşmüş oraya.
pazardakiler hem pahalı hemde kapkara ezik büzük.
bende bamyayı çoookkk severimmm,ucuz olsa temizlemesi hernekadar eziyet versede bol bol yapardım vallahi..
ama ankarayı seviyorum benn yawwww,mmeleketim kimin olduuu.10 yıldır burdayız.
en uzun kaldığım tek şehir

kimse bana yazmıyo diye kızdındııı neyseee egerr 25 inde degişmezse erkek olcekmişş balımm.. avatardaki de kendileri oluyo..

Erkek mi :))) Annem ben talibim :)))) Pek yakışıklıı Darısı başıma inş.
Allah analı babalı sağlıklı büyütsün canımmm. Cinsiyeti önemli değil önce sağlıklı olsun baalım. Ama erkekse talibim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…