60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sana da iyi hafta sonra zümremmmmmm Güneşimle öperiz seni de

Kızlar bugün çok az yemek yedim (sabah ve öğlen sadece kornflex ve bolllll suuuuu )çünkü burda çok sevgiğimiz bir balıkçı var akşam oraya gideceğiz ve çoooook yemek yiyeceğime eminim hepinizi öperiz kuzum Güneşle iyi hafta sonları

İlgililere,

Sabah 11'de şu minik domateslerden 2 adet,
bi tane de badem salatalık yedim.
12'ye doğru 3 yk kadar patatesli, etli bi yemek,
yarım kase de yayla çorbası içtim.

Arada bi tane siyah erik yedim.

Şimdi de ızgarada hamsi ve salata yaptım onu yiyeceğim.

Gereğinin yapılmasını saygılarımla arz ederim.

olabilerr tabee seni dee sıraya alabilirizzzz.. sonraaaa asssslannımmmın gonlüü kime kayarsaa onu alırızz artıkınnn.. sehzade III. nihat o kimi isterse alırızz devleti aliyeye gelin olarakkk kızz olursada hugonunn oglanı alırızzz kıymatlimeee.. sanırsamm onunn oglu olcakkkkk

ayy cadılar zamanını izledimm cok dandikmişş.. allah tan nicholas ı seviyom da cekilio kocişş aksam yok galibaa beni bi yere atmassa btün gece buralardayımmm:97::97::97:

En genç ve bekar benim :)) müstakbel annecimm :)))

iyi akşamlarrr akşam menüm
1 kepçe arpacık çorbası
3 kaşık patetesli köfte
2 kaşık taze fasülye
1 dilim denge ekmeği
4 küçük dilim karpuz
ardından
şekersiz türk kahvesi ve limonlu sodam
ardından şekersiz çay içicem
3 lt su içtim şu ana kadar

En genç ve bekar benim :)) müstakbel annecimm :)))

tabee dil falan da biliosunn bunlarr hep artıı puan o büyüyesiye kariyerinde de zirve yapmıss olursun bu da senii en kıymetli gelin yaparrr ayy bu kadarr konuscemmm kız cıkcak bebükkk sonaa bunları hatırlarrr ne gülerimmmmmm ayyyyyy:86::86::86::86::86:

AAA ayıp ettin şekerim kız olursada benimkini veririm :))) oda dil biliyo :))) hem bak öğretmen adayı

Arkadaşlar merhaba. doğal olarak bu saatte kimse yok. berilcim burda. ikizlerin annesi ya gazdan uçmak üzereyim. öyle bir gaz ki kalbim bile sıkıştı nefret ediyorum gazdan

canım benim üzülme.. insan strese girince ne yiyeceğini şaşırıyor. bende de oluyor zaman zaman. kayınvalidene de aferim yani torununa bakmadığı için.. kundakta bebek değil ki nihayetinde kızın. ne deyim bu kayınvalideler hep ilginç. oğlum çok küçükken gece bir türlü uyumamıştı kayınvalidemdeydim dedi ki sabah ; çok gücüme gitti uykumu alamadım dedi bir kere de ona bıraktım çarşıda işim vardı daha 10 dk geçmeden aradı beni. dedi ki çabuk gel daha namazımı bile kılmadım dedi yaaaa

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah canım

sağol canım.. Allah razı olsun.

afiyet olsun diyetin ilk günleri arkadaş kendini motive etmeye çalışıyor.. genelde en başlarda hep böyle olur.. çokda büyük konuşmuş .. bu azimle ne sen davul ol ne de biz tokmak

ben geldiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

uzun çooooooooooookkkkkkkkkkk uzun zaman oldu kuzular ama gelemedim bi türlü

hepicinizi çok özlwdim yaf

hoşgeldin esw cim.. bizde seni özledik..

kukim ... bende seni çok seviyorum ince ruhlu kukim.. evet herkes kiloları verince kaybolmasın. alıştım ben herkese. altta isimleri görmeyince üzülüyorum. bakın bende zayıfladım ama hala buradayım..

nilmısracım vet arada bakıyom kimse varmı diye ama malesef kimse yokk.nasılsın napıyosun cnm benim?rezene iç cnm gaza çok çok iyi geliyor

geçmiş olsun canım.. yaw bu kadınlık ne zor. regl olmadan 10 gün önce sıkıntım başlıyor yorgunluk bel ağrısı kasık ağrısı vs. regl günü resmen geberiyorum kaç gün ıslak geziyoruz Vallahi kadın milleti acayip dayanıklı , erkekler bizim yerimizde olsa ölürlerdi

vuhuuuuu tebrikler canım.. çok iyi gidiyorsun

dondurmadan bişeycik olmaz.. bakın hep söyledim yine söyleyeceğim.. sabahları pekmez için yada gün içinde keçi boynuzu yeyin tatlı krizini önleyin.. benim canım regl öncesi tatlı bişey çekmiyor hiç

afiyet olsun.. menülerin güzel ama 1 er dilim daha ekmek yiyebilirsin. en az ekmeği akşam ye.
.

berry cim ne oluyor böyle yaw.. sen iyi gidiyordun ne oldu sana.. :44: bu tatlıyı ilk önce tamamen kesin. hugom doğru söyledi diyete başladığım zamanlar ilk 2 ay hiç yemeyin demişti. doğru söylemiş bakın sanki nikotinden arınmış gibiyim canım hiç çekmiyor tatlıyı. sana da tavsiyem sabahları pekmez iç.. yada kan tahlili yaptır kanın yada demirin eksik olabilir.

nazendeeeeee tebrik ediyorum canım. hayranım bu hamileyken kilo verebilen arkadaşlara..

nilmısracım vet arada bakıyom kimse varmı diye ama malesef kimse yokk.nasılsın napıyosun cnm benim?rezene iç cnm gaza çok çok iyi geliyor

canım sağol iyiyim sen nasılsın bebişler nasıl... bende gün içinde hiç bakamadım şimdi ne var ne yok kim ne yazmış okuyum dedim rezene yi doğru söylüyorsun. normalde evde hep bulundururum şu an annemlerdeyim evde yok papatya çayı içtim. bakalım fayda edecek mi. öpüyorum canım. uyumaya gidiyorum ben.

Saçma sapan bir şey yüzünden kavga ettik 5 yıllık sevgilimle.
40 yaşında artık duymaktan yorulduğum saçma sapan hakaretler işittim yine.
Sanırım bunları duymaya gücüm kalmadı artık... inceldiği yer burası olsun.
Akşam yemeğimi yiyemedim, artık kahvaltıya kısmetse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…