60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

saç boyatmak zararlı değilmi bebeğe :44:
öyle biliyorumm ben ama yanılıyoda olabiliriim :44:

3 aydan sonra izin veriyolar cnm zaten boyalar bitkisel ya artık. kendi saglıgın için de bitkisel kullanmak en iisi zaten bence.. ama doktora sorucam tabe. ayrıca 8 saat yolu da sorucam. gidebilir miyim arabada diye. allah biliyo gidesim yok ama seksü görümcem gidiyo onla zaman gecebilir orda:97::97::97: dermatolojiden randevu aldım ayrıca yarın dermatologa gidiyorum catlaklarım için

Bir yapamadım şu çayı içip yorumlarımı ekleyeceğim umarım gerçekten iştahı da kesiyordur metabolizmayı da hızlandırıyrdur
Ya ingilizce kursunu da aradım kampanyada şu an ama iyi bi yer mi ki acep :44:

ya ben sana diyeyim doktorlar bu konuda ikiye ayrılmış durumda kimisi bitkisel boya olur diyo kimisi bitkiselde olsa içinde muhakkak katkı maddesi kimyasal var olmaz diyoo :97:
benimde diplerden epey çıktı ama yapmıcamm emin olamadım
şunun şurasında ne kaldı 7 ayy
bilmiyorum geçen arkadaşlada konuştuk ben tedirgin yaklaşıyorum
belkim zararsızdır ama bazı doktorlarda zararlı diyoo kafam karıştı emin olamadım en güzeli boyatmamak bence

işteeee bunlarrr kocişinn begendigii ama ben zevksizz deyincedee cok güzel olmayabilr ama yuva yıkar dedigi hatuncuklarrrr

bunlardaaa benimm bayıldıklarımmmmm... sacımıı kütt yaptıydımm yaaa bayramdaa rihanna nın resimde gördügünüzz modelini kestiriciiimmmm önlerrr uzunn olcek ama arkasıı bombe degil düzz olcek

yok bacım. kg verme sürecinden sonra verilen kg nun alınmaması için güçlendirme süreci. koruma da diyebilürük:86::86:

ne kadar sürüyo bu süreç peküü :44:
hiç kilo almıcakmıymışsınn
bittimi yani şimdi dukan diyetii :44:
bu süreçte bitince istediğinden istediğin kadar yiyebiliyomusun pekii
şeker tatlı serbestmii

Benim dokorum da 4 aydan sonra izin vermişti boyaya ama 1 kere.. sonra da doğumdan 2 gün önce boyatmıştım..

yok balımm ben kagan kocatepeyi takip ederim bu konularda hep bana cok güven veriyo ama 3 aydan sonra diyo o da. ama mesela perma ve röfle 9 ay boyunca yasakk.. acıcısı ve ilacları nedeniyle.. benim fındık kabugu gibiydii benim de yarısı hafif kızıl yarısı da kestane komedi. senin normal boya mı röfle falan mı???

eccriiin dimek eşin bu kadınlar yuva yıkar diyo haaa
kızmıyomusun

kadını bende begeniyosam kızabilirim belkii ama normalde kızmamm.. zatenn kociş de sen beni hiç kıskanmıyosun ki zaten diyo:44::44: aslında ben cok kıskancımdırr ama dısa vurmuyorum dimekk.. o da benimm hiç olmak istemiycegim tipleri begeniyo kıskanamıyorum yani. bende tv de birilerini begenirim arada ama beni tahrik etmedikce aa adama bak dememm zaten ne zaman desem cosuyo benim kızacagım tek sey samimi hareketler rahatsız edici süzmelerdir.. saolsun 1 yıl arkadaslıgımız 3 yıl beraberligimiz varr ne öncesi ne sonrası birini süzdügünü yada mesafesiz davrandıgını görmedim..

Benim dokorum da 4 aydan sonra izin vermişti boyaya ama 1 kere.. sonra da doğumdan 2 gün önce boyatmıştım..

aayyyyy insallahh normall periyotlarda bi dogum olur daa bende önceden herseyimi yaparımm.. manikürüm sacım basım herseyim tam olsun istiyorumm.. eger dogum fotografcısını kabul edersee kocişimm daha da önemli olurr benim içünnnnn gerci profesyonel fotograftada bakımsızz bile olsan güzel cıkıyo:44::44:

ben açtırmıştım ama normal boya ile yaptırdıım yıpranma az olsun diyee
ama boyatmam artıık zira boya bitkisel bile olsa beni etkiliyo boyanırken kokusuu filan resmen tıkıyo benii
kesin ispatı yok sanırım bunun kimi boyat kimi kesinlikle yaasak diyoo
bizim doktırda izin vermiyo zatenn
hem bende zararlı olabileceğini düşünenlerdenim
evham yaparım hemen
aman bişey oldumu filan diyee zevkte alamam yeni saçımdan
en güzeli böyle benim için
evhamlıyımdır ben :97:

yaa senin bayıldıkların fena değil ( rihanna hariç ) emmee o ardanın sevgülüsü olacak hatunun neresi yuva yıkar mış yaaaaaaa bu kadar itici bi hatun görmedim ben

amaa sen öğrenmek için değilde ay ne kadar da zararlı bi diyetmiş demek için sorular soruyormuşsun gibi geldi banaa
neyse cevapliim ama anlamak istiyorsan bu diyeti kitabı alıp hatmetmen lazım
hiç kilo almicakmıymışıum. yok öle bişi. salıverirsem bütün diyetlerde geri kg alırsın.
dukan diyeti bitmedi 3. aşamadayım. bu diyette ömür boyu kg kontrolü var..
bu süreçlerin tümü bitince istediğim gibi besleniyorum ama haftada bir gün Protein yapmam lazım ki vücut toparlansın...
şeker - tatlı hangi diyette sertbest ki bunda olsun ?? bu sorudan önyargıların fışkırıyor resmen sen diyetisyenler verdin diye herkes öyle kg verecek diye bişi yok romaya çıkan bütün yollar serbesttir.
artık menü paylaşmicam bu biiir .. çünküm sen bilmek için değil yargılamak için soruyorsun bu ikii

pilatesimi yaptım geldim.yeşil çayımı içtim.şincik öğle yemeğimi yedim
4 kaşık taze fasülye 1 kase yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
2 tane közlenmiş kırmızı biber
ardından
sade limonlu sodamı içiyorum.

cnmm orial falan koymadann boyayla sac acamazlarr. ama illa acılcaksa röfleyi en iyi loreal in platinum acar. kuaför de tecrübeliyse ortaya olaganüstü röflelerr cıkabilerr.. bosver cnmm içinn rahat etmicekse yapma zatenn.. önemli olan beynininn rahat olması.. olcagından bişi olsa boyadan mı oldu die düsünürsün sonra.. destekcinim 7 ay boya yokk

yaaa aynı durum desene ben güya kiloluyken çok kıskançmışımdıı eşim diyoo
bunaltıyomuşumdu sözde
sonra artık zayıfladıkça güya hiç kıskanmamaya başlamışım eşimii
sen benş kıskanmıyon filan diyodu bi ara
mahsus tvde güzeel kadınlara bakar filann sırıtırr
bende kızarıoım çok hoşuna giderr
kıskanınca kıskanç bunaltıyosun derler
kıskanmayınca beni sevmiyosun kıskanmıyosun derlerr
bende hiç öyle şahit olmadım birine bakarkende zaten akıllı adam eşinin yanında bakmaz şahsen ben bakmazdıım
tatsızlık çıkmasına sevgimden sadakatimden eşimin şüpe etmesine izin vermezdimm

birde bana eşim dediki geçenlerde arkadaşla eşi ayrıldı konuşuyoduk bizde
ben dedimki yaa hayat ne garip dün karıkoca bugün yabancı oldular herkes hayatına devam ediyo dedimm
eşimde durdu düşündü düşündü ama o kadın yapabilir ama sen yapamazsın
seeen bendeeeeeen ayrılırsannnn ölürsünn
yaşayamazsııın hasta olursunn dedii
yuh artık dedim
eşimde yaa ne var gerçeği söylüyorum bil diye dedii :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…