kadını bende begeniyosam kızabilirim belkii ama normalde kızmamm.. zatenn kociş de sen beni hiç kıskanmıyosun ki zaten diyo:44::44: aslında ben cok kıskancımdırr ama dısa vurmuyorum dimekk.. o da benimm hiç olmak istemiycegim tipleri begeniyo kıskanamıyorum yani.bende tv de birilerini begenirim arada ama beni tahrik etmedikce aa adama bak dememm zaten ne zaman desem cosuyo benim kızacagım tek sey samimi hareketler rahatsız edici süzmelerdir.. saolsun 1 yıl arkadaslıgımız 3 yıl beraberligimiz varr ne öncesi ne sonrası birini süzdügünü yada mesafesiz davrandıgını görmedim..
yaaa aynı durum deseneben güya kiloluyken çok kıskançmışımdıı eşim diyoo
bunaltıyomuşumdu sözde
sonra artık zayıfladıkça güya hiç kıskanmamaya başlamışım eşimii
sen benş kıskanmıyon filan diyodu bi ara
mahsus tvde güzeel kadınlara bakar filann sırıtırr
bende kızarıoım çok hoşuna giderr
kıskanınca kıskanç bunaltıyosun derler
kıskanmayınca beni sevmiyosun kıskanmıyosun derlerr
bende hiç öyle şahit olmadım birine bakarkende zaten akıllı adam eşinin yanında bakmaz şahsen ben bakmazdıım
tatsızlık çıkmasına sevgimden sadakatimden eşimin şüpe etmesine izin vermezdimm
birde bana eşim dediki geçenlerde arkadaşla eşi ayrıldı konuşuyoduk bizde
ben dedimki yaa hayat ne garip dün karıkoca bugün yabancı oldular herkes hayatına devam ediyo dedimm
eşimde durdu düşündü düşündü ama o kadın yapabilir ama sen yapamazsın
seeen bendeeeeeen ayrılırsannnn ölürsünn
yaşayamazsııın hasta olursunn dedii
yuh artık dedim
eşimde yaa ne var gerçeği söylüyorum bil diye dedii :97:
yaa senin bayıldıkların fena değil ( rihanna hariç ) emmee o ardanın sevgülüsü olacak hatunun neresi yuva yıkar mış yaaaaaaa bu kadar itici bi hatun görmedim ben
amaa sen öğrenmek için değilde ay ne kadar da zararlı bi diyetmiş demek için sorular soruyormuşsun gibi geldi banaa
neyse cevapliim ama anlamak istiyorsan bu diyeti kitabı alıp hatmetmen lazım
hiç kilo almicakmıymışıum. yok öle bişi. salıverirsem bütün diyetlerde geri kg alırsın.
dukan diyeti bitmedi 3. aşamadayım. bu diyette ömür boyu kg kontrolü var..
bu süreçlerin tümü bitince istediğim gibi besleniyorum ama haftada bir gün Protein yapmam lazım ki vücut toparlansın...
şeker - tatlı hangi diyette sertbest ki bunda olsun ?? bu sorudan önyargıların fışkırıyor resmensen diyetisyenler verdin diye herkes öyle kg verecek diye bişi yok romaya çıkan bütün yollar serbesttir.
artık menü paylaşmicam bu biiir ..çünküm sen bilmek için değil yargılamak için soruyorsun bu ikii
cnmm orial falan koymadann boyayla sac acamazlarr. ama illa acılcaksa röfleyi en iyi loreal in platinum acar. kuaför de tecrübeliyse ortaya olaganüstü röflelerr cıkabilerr..bosver cnmm içinn rahat etmicekse yapma zatenn.. önemli olan beynininn rahat olması.. olcagından bişi olsa boyadan mı oldu die düsünürsün sonra.. destekcinim 7 ay boya yokk
Benimkinde de bi kıskandırma derdi var seninki gibi. ben onu hiç kıskanmıyormuşum da bilmem ne. bazen sırf kıskandırmak için hikayeler uyduruyo. tepkime bakıyo. gülüyo. geçen izmirde iken yolda yürüyoruz bana bi pastane gösterdi. dedi ki sana bişi itiraf edicem. şu pastane var ya. seni aldatmadım ama orda bi kadınla buluştum . uçaktan tanıştık telefonlaştık. benim dizlerimin bağı çözüldü elim ayagım buz gibi oldu ama bozuntuya vermedim ee sonra filan dedim. sonra baktım bu anladı yüzümün şeklinden kahkahayı bastı. bitane geçirdim bögrüne. böyle şaka mı olur diye. napim kıskandırmak hoşuma gidiyo diyo. mannnak yaa böle şaka mı olurelimden bi kaza çıkıcak çekip vuurcam sonra 3. sayfalara haber ol işin yoksa
bide onun begendiği artislerde hep çirkin oluyo. kıskanmıyorum.. ama benim begendiğim ilik gibi hatunları da o begenmiyo. geçinip gidiyoruz
benim yanımda yada değil hiç bi şekilde bi kadına şehvetle bakmaz bakmadı da. hani çok şuh giyinmiş bi kadın olsa bende bakıyorum oda bakar. ama dikkat çekiyo diye işte. yoksa beni daha çok kıskanıyo. izmirde kısa etek giyebilirsin diyordu ama oraya gidince fikri değişti. hani dedim yazlık yerlerde kısa etek giyebiliyordum ? yook en kısa dizin hemen üstünden bitenlere izin var daha kısası yassah gardaşım
gerçi bende giymem o kadar kısa yazlık yerler hariç .. ama işte yasak ya çekici mi geliyor ne
ammada alıngansın yaww :97:
yaww niye artniyetli sorayıım daha önce konuştuk kapattık konuyuu tekrar tekrar niye açayıım :97:
sadece biyerde okumuştum dukan diyetinde kilo korumada istediğini yiyosun sadece haftada bir kere yulafmıydı neydi onu yiyodun sanırım
yani haftada 1 gün kuralı var diğer günler serbest diyoduu :44:
onu öğrenmek istediim
ama sormucam bidaha kalbimi kırdınüzüldüm bak şimdii
art niyetsiz sormuştum oysakii
yok zaten benim saçlarım açık kumraal aralara boyayla sarı attık
tutar benim saçım aççık renkya o yüzdenn sarı renk attık aralarına
hee ben evham yaparım aacaba bişey olurmu filan diyee filan ondan
mesela rafadan veya iyi pişmamıiş yumurtadan salmanoyamıydı neydi bi hastalık geçermiş bebeğe
katı pişmiş yumurta yiyin diyo doktorlar
bunu biliyosum kuşlarada geçen bi rahatsızlık bu
o yüzden kuşlarımada katı pişmiş yumurta veriyorum hepp
sonra küflü peynirdende bişey geçiyomuş ama unuttum :26:
geçmiş olsun canımm..Ben geldim kızlar...
Oğlum isilik olmuş önemli bişey yokmuş ama inek sütü allerjisi olduğu için allerjiyle isilik de aynı şekilde döküntü yaptığı için tedbirli olmak adına gittik doktora.
Öyle işte.. çok yorgun ve de uykusuzum.. hava da çok sıcak..
spor falan da yapamıyorum kaç gündür..
düzenim bozuldu bayağ...
şu sebze yemeğini 6 kaşık yemeyeceksin di mi:97:pilatesimi yaptım geldim.yeşil çayımı içtim.şincik öğle yemeğimi yedim
4 kaşık taze fasülye 1 kase yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
2 tane közlenmiş kırmızı biber
ardından
sade limonlu sodamı içiyorum.
yavlum kırılacak üzülcek ne var. soru sorma şekliden bu anlaşılıyooo.sarı kafalardan da öylee. o yüzden başka türlü cevap veremezdim kusura bakma yaneee
o zaman şöyle yapalımm...sen sorma.. ben de anlatmiim... eskisi gibi... paşa paşa kardeş kardeş muhabeetimizi yapalım.. sporlarımızı paylaşalım... eski mutlu günlerimize geri dönelimmm olmamı hacı cavcavv
yurt dışına gezmeye gitmek isterim nitekim yakın zmandaki planlarımız içinde var ama yaşamak için aslaaaaabende yurtdışına gitmek orada yaşamak istiyorumm hemde çokk ama eşim istemiyoo :97:
isveç norveç karlı noel sabahlarında yaşamak istiyorum :84:
ama istemekten ilerisi olmiyii :97:
yaa ingilizce iyidee uzun zaman lazıım ana dil gibi öğrenmek uzun zaman ister sanırıım gramer zor değilde kelime ezberlemek unutmamak zor bence
sürekli konuşursa insan unutmazda pratik olmuyosa zorr
yarıda kalacaksa zamanına yazık daha işine yarayacak şeylerle uğraşabilirsin mesela göbişin için spor yapabilirsiin
dikiş nakışa gidebilirsiin
zatii okulun başlıcak yinee
bu arada okul demişken yeniden öss sınavına girebiilirim ikinci öğretiim okul öncesi öğretmenliği düşünüyorumm
ama kesin değill
ya kpssye hazırlanıp adam gibi çalışcam yada yeniden össs gircemm :44:
bu arada lisede okul birinciliğim var orta öğretim başarı puanım en yüksek notu veriyo okul
girsem kazanırımda işte devamı gelirmi bebekle başarabilirmiyim bilemiyoruum sen ne dersiin hacı :44:
nie yaramasın cnm . yarar tabi. yeterki sen gayret et. çabala durduk yerde milyarlarca lira da versen öğrenemezsin. çalışmak şart. ben rusca için gttim belediye kurlarına gaytete güzeldi. bu arada ben inglizce öğretmeniyim boşa konuşmuoruym tecrübelerime dayanarak sölüorum bunları cnmYurt param olmasa giderim bir şekilde ama üniversite hayatı pahalı zaten. İyi kurslar da en az 2-2.5 milyarNe yapacağımı bilmiyorum. Halk eğitime gitsem işe yarar mı dediğim gibi temelim çok iyi, belki kendim çalışsam bile yapabilirim.
Allah aşkına kpss den bahsetmeyin içim daralıo ben ne çektim o kopya olayları yüzünden 2 kere sınava girdik onların yüzünden 1 senemi yediler şimdiye 1 yıllık öğretmen olcaktım. neyse şükür atandım ya.yok devleti kazan didi giderük didi :86:
yaw insan arkideşinin kocasının ne iş yaptığını unuturmu
makina mühendisi yatırımda çalışıyo
ama o da kpssye çalışıyo iş yerinden memnun değil
parası iyide iş ağır izin yokk
geçen kpssden 75 aldı
eski sisteme göre 83 oluyo puanı ama biliyosun kopya olayından ötürü düştü puanlarımız
çok geçmiş olsun cnm.Ben geldim kızlar...
Oğlum isilik olmuş önemli bişey yokmuş ama inek sütü allerjisi olduğu için allerjiyle isilik de aynı şekilde döküntü yaptığı için tedbirli olmak adına gittik doktora.
Öyle işte.. çok yorgun ve de uykusuzum.. hava da çok sıcak..
spor falan da yapamıyorum kaç gündür..
düzenim bozuldu bayağ...
kız nedemek öle yuva yıkar flnişteeee bunlarrr kocişinn begendigii ama ben zevksizz deyincedee cok güzel olmayabilr ama yuva yıkar dedigi hatuncuklarrrr
Eki Görüntüle 242387
Eki Görüntüle 242386
Eki Görüntüle 242385
bunlardaaa benimm bayıldıklarımmmmm... sacımıı kütt yaptıydımm yaaa bayramdaa rihanna nın resimde gördügünüzz modelini kestiriciiimmmm önlerrr uzunn olcek ama arkasıı bombe degil düzz olcek
Eki Görüntüle 242388
Eki Görüntüle 242389
Eki Görüntüle 242390
heee senn dogustann sanslısınn yanee.. acık tenn uzun boyy kumrall sac iri gözz falannn.. bence kocan seni kıskansınnnn
yaa senin bayıldıkların fena değil ( rihanna hariç ) emmee o ardanın sevgülüsü olacak hatunun neresi yuva yıkar mış yaaaaaaa bu kadar itici bi hatun görmedim ben
hıı benimkide senaryolar yazar arada erkek beyni işteeegüzel kadınsa bende bakarımm göz bu yanii sokakta kacc kere güzel kadın görüyoruzz sonucta. ben etek giymiyrumm ama simdi oturdugumuzz semt dolaysı ilee normal giydiklerime de kızıyoo.. popona yapısmıss, gögsün acılmıss sürekli elestri. ben sort giymeye bayılırımm maaleseff üstünee uzun kolu giyeyim ama sortt giyeyim. kısın da severim sortu. burda giyemiyorum maalesef.. ama favorim elbisedir her zaman. elbisede bana tam diz üstünde yakısmıyo maaleseff 1.75 olmamm lazım en azz o boyların yakısması içinn. ama ben bi karıs bi gencc kızımm yada kadınımm yada anneyim:86::86::86::86:
yurt dışına gezmeye gitmek isterim nitekim yakın zmandaki planlarımız içinde var ama yaşamak için aslaaaaa
Allah korusun öle bişi düşünemiorum ben burda çatlıorum bunalıorum yurt dışında naparım bilmem düşünmesi bile kötü. ayyy içim daraldııı beni bi memlketime gideyim oraya yerleşeyim başka bişi istemem gezmeye her yee giderim ama kutuplara bile
nie yaramasın cnm . yarar tabi. yeterki sen gayret et. çabala durduk yerde milyarlarca lira da versen öğrenemezsin. çalışmak şart. ben rusca için gttim belediye kurlarına gaytete güzeldi. bu arada ben inglizce öğretmeniyim boşa konuşmuoruym tecrübelerime dayanarak sölüorum bunları cnm
Allah aşkına kpss den bahsetmeyin içim daralıo ben ne çektim o kopya olayları yüzünden 2 kere sınava girdik onların yüzünden 1 senemi yediler şimdiye 1 yıllık öğretmen olcaktım. neyse şükür atandım ya.
çok geçmiş olsun cnm.
kız nedemek öle yuva yıkar fln
ben çok kıskancım hayatta öle eşim yanımda tv de de olsa şu kadın güzel diyemez. bende 2 senedir hiç bi kötü maksatlı ne bi bakışını nede bişeyini gördüm ama
kıskanırım ben. geçen film izlrrken kadın cıbıldandı banyoya gricek hemen gözlerini kapadım. olmaz öle şey. bakamaz. bakarsan bende bakarım dedim
sinir olurum öle hele bi şu güzel flan desinnn yıkarım valla
elimde deil çok kıskancımm
ben geldimmmmmutfağı temzledim. doplaların içlerini 1 ay fln önce yapmıştım içlerini yapmadım.
camı sildim dolapların yüzünü sildim.
bulaşık makinesi fırın vs. altalrını çekt,m dip bucak sildim işte. yoruldum zati çok isteksiz yapmıştım.
sonra ne yedim içtim gelelim.
kahvaltıdan sonra
1 incir yedim.
1/2 haşlanmış mısır
sonra
1 bardak ayran
öğlne yemeği yoktu.
1 kepçe şehirye çorba
domates kırmız yeşil biber domates yeşil soğanı bi kaç damla yağ ile soteledim
yoğurtla yedim
1.5 dilim kadar da pide.
akşama karnı yarık yapıcam fırında közlerim patlıcanları.
bide evdeki yemek dergiler,ini çıkardım dün değişk çorbalar var onlardan birini deniycem bol bakliyatlı.
cevizli incir dolması yapcem şekersiz.
şimdik benm saçlarım koyu kahve boyaınca siyah olmuştuya aktardan paptya ladım onu sürcem saçıma güneşte bekliycem azcık sonra banyoyu temzliycem banyo yapıcam. sonra bide dün saç bakım maskesi aldım dökülüo saçlarım onun için onu yapcem.
anaaaaaaaaaamm ne kadaaaan çok işim var yaaaa
geçmiş olsun canımm..
herşey yoluna girer dert etme
şu sebze yemeğini 6 kaşık yemeyeceksin di mi:97:
kız yecale ben senin mesajı alıntılamıştım amaa çıkmamışş.. ogluşa geçmiş olsun.. neyse ki ciddi bişiyokmuşşşş
ya hep sorucam unutuyorum. sakincası yoksa izmirin niresii.. eşimin yanına yılbaşında gittiğimde o bayraklıda kalıyordu orası eccük varoş gibiydi bu sefer alsancaktaydık daha bi rahat. kızlar şort giyiyo çok rahat eşim hayatta izin vermez hiç tasvip etmiyo ne bu böyle ben de yalnzı bi erkeem bu kadar da olmaz ki filan. hatta trenle hatundere ordan da otobüsle foçaya geçtik orda bi kadın beyaz elbise giymiş altında çamaşırı yooook. bide tombul tombul kadınlar ne kadar rahat giyiniyorlar. 75 kg luk halimde bile o giydiklerine cesaret edemiyordum ama ordaki kadınlar maşallah. valla izmir benim hoşuma gitti özgür millet ya kimse kimseye öle yiycek gibi bakmıyii istanbul daha tutucu yahuuu bide büyük şeher olcez
sen genç kızsın daha...yaşın kaç başın kaç tatlım yaa. daha senin yaşın kaç hem snein bıyun kaaaççhem elbise de yakışıyoo .. hatırladıım kadarı ile bi resim vardı ilk geldiinde tombul kelaabaan vardı yannda siyah bi elbise giymiştin bence topuklu ile her türlü elbüse yakışır yanee. ben de uzun deelim 165 cm boyundayım ama topuklu ile 170 cm oluyii geçiyi bile. ama ben babet giyip uzunkalan kadınlar var ya onlara gıpta ediorum:26::26: yalan deel
bende kocamdan hiç şu güzelmiş,şu artisti beğenirim vs dediğini duymadım,görmedim de.
anlamaz zaten güzel kadından yawww.
anlasa benle evlenemzdi dermişimmmmmmm
ama ben pascal,derya diyip durdum bütün kışşşşşş.
oda beni kıskanmıyooooo:97:
garip bir ilişkimiz var
sanıırm 6 yıllık evlilik ve öncesinde 4 yıllık bereberlikten sonra birbirine olan aşırı güven evliliği monotonlaştırıyor.
netsem acabaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?