bende kocamdan hiç şu güzelmiş,şu artisti beğenirim vs dediğini duymadım,görmedim de.
anlamaz zaten güzel kadından yawww.
anlasa benle evlenemzdi dermişimmmmmmm
ama ben pascal,derya diyip durdum bütün kışşşşşş.
oda beni kıskanmıyooooo:97:
garip bir ilişkimiz var
sanıırm 6 yıllık evlilik ve öncesinde 4 yıllık bereberlikten sonra birbirine olan aşırı güven evliliği monotonlaştırıyor.
netsem acabaaaa
tımamdır yafrioluuuuuuuur karagözüümm
aynen yaaaaa...
sadece fiziği güzel diye bişey sanıyo işte bu erkek milleti.
bide tıslaya tıslaya konuşmuyomu sinir oluyorum.
okadar dizilerde,filmlerde rol al bir diksiyonunu düzeltme yuh yani
bende kocamdan hiç şu güzelmiş,şu artisti beğenirim vs dediğini duymadım,görmedim de.
anlamaz zaten güzel kadından yawww.
anlasa benle evlenemzdi dermişimmmmmmm
ama ben pascal,derya diyip durdum bütün kışşşşşş.
oda beni kıskanmıyooooo:97:
garip bir ilişkimiz var
sanıırm 6 yıllık evlilik ve öncesinde 4 yıllık bereberlikten sonra birbirine olan aşırı güven evliliği monotonlaştırıyor.
netsem acabaaaa
yesilyurtt hayatımm.. bayraklının da bi kısmı vaross bi kısmı normaldirr dedigin gibi. ama bozyaka denilen biryerr vardır kii yakında bayrakk dkip bagımsızlık ilan etcekk.. limontepe,kadifekale, tepecik (hırsız yuvası ordan erkeklerde korkarr),doganlar vs. bunlarr kötü semtlerr. istanbul semtlerini bilmedigim içinn örnek veremiyorumm ama gelişmemiş yerler diyelimm.. halaa murat arabalara modifiye yapıpp son sess müslüm acabilen modeller var burda.. herseylerimiz farklı.. ben evka 3 te oturuyodum daha önce. cennet resmen yemyesil havadar. üniversiteye yakın avm ye yakın, heryer park .. 15 dk da heryere gidebilecegin sessiz sakin bi yer. esimde hakimevlerinde oturuyoduu hatay da.. iki cennetten koptukk tepeyee kondukk eski apt da kültürlüü aklı malikk insanlarla oturuyodukk sohbetin muhabbetin tadı vardı.. burdaa hala kapınınn önünee yıgılan ayakkabılarlaa ugrasıyoruzz. ayyyy yaramı destinnn yoliii bakk satılıkk evlere bakmaya baslıyorum yinee
yesilyurtt hayatımm.. bayraklının da bi kısmı vaross bi kısmı normaldirr dedigin gibi. ama bozyaka denilen biryerr vardır kii yakında bayrakk dkip bagımsızlık ilan etcekk.. limontepe,kadifekale, tepecik (hırsız yuvası ordan erkeklerde korkarr),doganlar vs. bunlarr kötü semtlerr. istanbul semtlerini bilmedigim içinn örnek veremiyorumm ama gelişmemiş yerler diyelimm.. halaa murat arabalara modifiye yapıpp son sess müslüm acabilen modeller var burda.. herseylerimiz farklı.. ben evka 3 te oturuyodum daha önce. cennet resmen yemyesil havadar. üniversiteye yakın avm ye yakın, heryer park .. 15 dk da heryere gidebilecegin sessiz sakin bi yer. esimde hakimevlerinde oturuyoduu hatay da.. iki cennetten koptukk tepeyee kondukk eski apt da kültürlüü aklı malikk insanlarla oturuyodukk sohbetin muhabbetin tadı vardı.. burdaa hala kapınınn önünee yıgılan ayakkabılarlaa ugrasıyoruzz. ayyyy yaramı destinnn yoliii bakk satılıkk evlere bakmaya baslıyorum yinee
ünideyken izmir trtde staj yapmıştım.
arkadaşımın evi yeşülyurttaydı,1 ay kadar kaldım sabah evden çıkıp,akşam giriyorduk eve ama gayet modern bir yerdi yww,orasıda mahalle mahalle değişiyormu bilmiyorum ama,ankaradan çok çok rahat olduğu kesin.
eccük süslencem püslencen sesküü olcen
ama önce yataktan sizi kızı çıkarcen.tabi kardeş olursunuz kızım
enişte koç burcu değil mi. bende koçum.. hiçç kıskanmıyo gibi yaparız ama inan eger güveniyorsak kıskanmayızda. benim eşim de kıskandırıcam diye bi çabası var. tamam be adam seviyoruz işte illa kıskandırıcak. yani kıskanması için sebep lazım bizim gibi koç kafalara. o sebebi bulursa kıskanmaması imkansız ötesi
ee yurtdışında yaşama mevzusunda bende bişiler sölim. şimdiye kadar dünyanın dört noktasını gördüm. çook etkilendim acayip keyif aldım yolculuklardan. ama en keyiflisi hava alanına dönüp memleketimi özledimi hissettiğim o kavuşma anı.dünyada bizim ülkemden daha güzeli yokkk arkdaşlar. hep derler ya dünyanın en güzel şehri istanbul diye. vallahi de dogruu billahi de yaa.rusyaya gittim çok soguk endonezyaya gittim fırın gibi sıcak. irana gittim kupkuru pis bi hava. çine gittim insanların ne yedii belli değil. ama benim ülkem öyle mi. dünyadaki cennet. ahh işte bi avrıpa göremedik aah ahh. evrak hazırlamaktan aktif pazara çıkamıyorum ki kardeşim
slm ben geldim öğlenden beri elektirikler kesikti.
birde kızlar öğlen bahçede tansiyonum düştü gene yığılıp kaldım.zar zor kendime geldim...
afiyet olsun canımm...
haşlanmış mısırı kaç dene haşlıyosun sen bakimm.
saatlerce haşlandığı için 5-6 tane koymak gerekiyor tencereye,eee benimde bi oturuşta 6 dene mısırı tek solukta bitirme şampiyonluğum olduğu için korkudan apamıyorumm.
kızımda pek sever,haftasonu yapim barim yawwww
sen benim seksülüğümden şüphe mi ediyon gıyzzz yoğsammmmm
feriştah yenge kimin diri bir füçuta sahip bir kadın nasıl seksü olmaz de banaaaaa
aramızda kızımızın olması,araya engellerin girmesi açısından iyi oliyyyyy,her istediği vakit elde edilemeyecek olmak beni ulaşılmaz yapiyyyy,
adam sürekli müsait zman arayoooo,çok zor durumda adamım yaaaaa
yaaaa offf ayrıca konu kızmla,süüslenip püslenemkle ilgili değil canım ya,
benimki hep öyleydi,
sevgiliykende öyleydi,nişanlıykende,çocuk olmadan öneced.
fazla güven veriyorum galiba sorun bu.:97:
ülkemi,milletimi seviyorum,ancak yaşanılacak yer olmaktan çıkaran insanlar çoğunlukta
misal..yenimallenin kaldırımları yol genişliğindedir,ancak arabarın park yeri olarak kulllanıldığı için,yolda yürümek zorunda kalırsın,heleki bebk araban varsa çıldırmmak elde değil.
neresinde oturdunn kıssss??? valla ordu cad, vatan mah, mızraklı bunlar fotokopi gibi mahallelerr.. ama meslek lisesi var asagıda bi tane onun bi üstüne yesilyurtt diolar meselaa ama orası yesilyurtt degil artık bence bayaa hatayın bi üstü basın sitesi de denebilirr eccük..
nihahahahaadam müsait zamanmı kolliii
fambığım 4 tane almıştım ikisini yarıya böldüm 2 sini uzun uzun koydum.sığdı yani. düdülküye. ne 1 saati kız sen normal tenceredemi yapıosun. düdüllüden 25 dk.da pişti benmkisü.
bende yarım yarım hüpletiorum bugünlerde tansiyonum düşük gibi bol tuzla yedim bugün.
dolaba koydum ağzı kapalı kutuda tazecik duruo.
ben en iyisi bir daha vereyim kendimi şu işlereee
beyendiğin bir semtte şöyle 120 metrekare bi ev ne kadar canımm
paran varsa elbette durma all
120den aşarısıda küçük gelir şimdi 3 kişi olcenizz sonra belkim 4. gelcek bellimi
evliliğin ilk aylarında kaza yapanın ilerde ne kadar kaza yapacağı bellimi
hemm acuuk kayınvalidenden uzağa gidersen rahatlarsın ama başbaşa romantik elele dizdize kalamazsınız bebek varr
canım zaten çok yavaş kalkıyorum ama zaten başıma bir ağrı girmişti birde miğde bulantısı ve baş dönmesi başlamıştı yemeğe giderkende mecburen bahçeden geçiyoruz.cıcakta vurunca işte birden yığılıp kaldım hemen arkadaşım soğuk su döktü başımdan aşağı yemek hanedeki adamlarda koştu geldi bana yardım ettiler içeri girince tuzlu ayran felan içtim.biraz geçtikten sonra daha iyi oldum sonra yemek yedim.geçmiş olsun canım
ani kallkışlar yapma birde pek sıcakta güneşte dışarda yürümee
bizim evvv cok güzelll.. 110 m2.. 120 tam gelirr bizee fazla büyük olmasına gerek yokk.. 220_ 250 arası benim istediklerimm hep. aslında içi cok iyi olmayan evlerden denk gelse 160_170 gibi içini bizz yaparızz daha güzel olur ama bakıyorum bakıyorumm öyle. ama 1 yıl daha burdaymısızz kociş öle didi.. amaa kayınvalidemlerdenn uzaga gidemyizz cünküü iş burdaa
slm ben geldim öğlenden beri elektirikler kesikti.
birde kızlar öğlen bahçede tansiyonum düştü gene yığılıp kaldım.zar zor kendime geldim...
sen benim seksülüğümden şüphe mi ediyon gıyzzz yoğsammmmm
feriştah yenge kimin diri bir füçuta sahip bir kadın nasıl seksü olmaz de banaaaaa
aramızda kızımızın olması,araya engellerin girmesi açısından iyi oliyyyyy,her istediği vakit elde edilemeyecek olmak beni ulaşılmaz yapiyyyy,
adam sürekli müsait zman arayoooo,çok zor durumda adamım yaaaaa
yaaaa offf ayrıca konu kızmla,süüslenip püslenemkle ilgili değil canım ya,
benimki hep öyleydi,
sevgiliykende öyleydi,nişanlıykende,çocuk olmadan öneced.
fazla güven veriyorum galiba sorun bu.:97:
ülkemi,milletimi seviyorum,ancak yaşanılacak yer olmaktan çıkaran insanlar çoğunlukta
misal..yenimallenin kaldırımları yol genişliğindedir,ancak arabarın park yeri olarak kulllanıldığı için,yolda yürümek zorunda kalırsın,heleki bebk araban varsa çıldırmmak elde değil.
Kızlar bugün uykusuzluktan ve de yoğunluktan hiç bakamadım size..
Yarın bol bol konuşuruz umuduyla şimdi çıkıyorum..
Öptüm sizi...
bende sana gülecem 7 ay sonraaa...
hatta ilk ayki hallerinize katıla katıla gülecemmmm
cimicimmmmmmmmmmmmmmm
geçmiş olsunn,dikkat et kendine canım..
yediklerine dikakt edicem diye halsiz bırakma kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?