60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

8 yıl öncesini soruyorsun bana,güzel soru...
ancak hatırlamıyorum hiççç...
bayağı tepede bir yerdi.
sahile 20-25 dk yürüme mesafesinde bir yerdi...
nasıl güzel tariff etttim mii:86:

ama hataydan sahil 20 dk falan. :26::26: burdann sahilee 1 saat yada 1 saat 15 dk da inersinn.. allah allaa neyse cnm hatay da tepee sayılırr sahile göre demek arkalarda idinn :44::44::44: bizim yesilyurtt deeel orası

yaaa sorma doktor bile ultrasonda bebeğin halsiz kalmış demişş çok üzüldüm kötü oldumm

cimicimmmmmmmmmmmmmmm
geçmiş olsunn,dikkat et kendine canım..
yediklerine dikakt edicem diye halsiz bırakma kendini

çok teşekkür ederim.ama benim düşük tansiyon var zaten birazcık yordunluk olsa hemen düşüyor.

nilmısranın doğum günüymüş.
E kutlu olsun o zaman! :)
Nice güzelliklere...

teşekkür ederim canım..

tam bizlik

gazi üniversitesinin karşısındaki hatane,dolmuşla 10 dk içinde sıhhıyede olursun.
orada çalışan bir arkadaşm var,sıkıntın olursa söyle arkadaştan rica ederim yardımcı olur

sağol famircim.. yanlız bu hastane gazi üniv. karşısında ki değil de gazi mahallesinin ilerisinde kalıyor. öyle büyük bir hastane değil. acaba aynı yerden mi bahsediyoruz. ama dediğin gibi sıhhıyeye 10 dk mesafede. yarın eltimle buluşup Hacı bayram Camii ne gidicez dua edicez. oradan da sıhhıye de sosyete pazarına gidicez. bakalım neler var neler yok

senin istediğin evler nasıl acaba çok pahalı nen
semtşnden dolayımı yoksa jakuzili filanmıı

semttenn içii güzel olmasa bilee merkez diye pahalı oliyy.. yada ucuzz emmeee 30 yılıık oliyy jakuziili istedin mii 400 olurr o ev.. sahill cok güzell orası da eeennn kötüsüü 550_600 istiyo kiraya cıkılabilerr emmee o zaman da ev sahibi evde bişi yaptırmaz aman yaa vallaa merak ediyorumm folkart larda oturanların kocasıı ne iş yapiyyy

ben çok sadeyimdir,emme bakımlıyımdırrr.
evde bile salmam kendime,saçıma başıma,kıyafetime dikkat ederim.
topuklu giyemem assssslaaaaa.
yani bir davet olur,1-2 saatliğine özel bir yere gidilecek olur öyle.
akşamı zor ediyorum zaten ,bide topuklularla hayat çekilir mi yawww.
boyumdan memnunum,bacaklarımda vucuduma göre uzun olduğu üçünn,babetlerle iyi duruyorum..
etek giymem,alışkanlık işte...
kendimi hep dombili gördüğümden dolayı galiba....
ama elbiseler,etekler giymek istiyorum gelecek yaza...
makyaj yaparım ama sede renkelrle.
yani renkli farlar,rujlar ,ojeler sürmem.
fondöten,pudra,kalem,rimel,bronz allık ve ten renkli ıslak rujj.
sadece bayanlar anlar heralde makyajlı olduğumu..

abartılı şeyleri çok severim ama giyemem alışkanlık işte..
ya da ortam bilemiyorum..
iş yerine şıkır şıkır gelsen,akşam o halde okula nasıl gideceksin vs.
yazın daha süsülüyüm,kışın daha spor
ne çok anlattım kendimiii....

eşin seneye alır belkiim burdada kordonda deniz gören eski evler 250 oluyiii
yenisini hiç sormaa
kordonda yeni bina yok zatii evler 30 yıllık filan
kordonda oturmak isterdim ama 250 lira 30 yıllık eve veremem
bi arka sokağında sıfır evler 150 lira
sadece kordonda oturmak için veriyosun parayı anlayacağın

işte onun hemen ilersinde gazi üni. var canım
okula giderken dolmuştan indiğim hastane oliyyy..
sosyete pazarıda iş yerimin hemen arkası oluyorrr...
gelirsen beklerimmm..
özelden mesajlaşalımm,görüşelimm istersennnn..
ramazan girdi direli gidemiyorum ben de pazar,oruç oruç çekilmez şimdi...
senin aldıklarına bakıverrim gariii

durum var da normal yani.. biz bu evi satıp acık üstüne koyalım öle alalım dioruzz.. ama evler içinn ikisinide satmak lazımm bu da kira kaybı dimek ekstra para cıkarmak içinde insaat evin bitmesini satılmasını falan beklemek lazım.. devir daim durumu yani.. ben gerekirse hiç cıkmıyorum burda dısarı ama bebük nolcekk burda büyüsün istemem yane. beynine bu dogru diye yerlesmesin istiyorum. bizde gördügünü alcak ama cevrede önemli dimi ama:97:

canım geçmiş olsun.. haftasonları falan oruç tutma güzel beslen.. dikkat et kendine üzme bebişimi yaa halsiz bırakma bol su iç arada tatlı bişeyler ya mutlu et kuzumu..

bende sana gülecem 7 ay sonraaa...
hatta ilk ayki hallerinize katıla katıla gülecemmmm

yazık yaa gülmeyelim hugoma artık uyurken bile halisülasyon görecek

bizim merkezlerdede yeni ev yok.. en yenisi 15_20 yıllık. sıfırlardaa sanki kordondaymıs gibi 400 den baslıyo.. sanss cnm bu işlerr beklicezz bakalım elbett bizim bütcemize göre de bi ev cıkcakk.. en azından su anda basımızı sokcak bi evimizz var sükretmeyi de unutmamak lazım

benn cıkıyorumm kızlarrrrr.. herkesee iyi aksamlaaarrrrr. aksam girerimm ama heralde kociş yok mac izlemeye gitcek.. öptümmm siziiiiiii

14 ağustos evlilik yıldönümüzdü,evde misafirimiz vardı,dıaşrı çıkamamıştık.
ptesi ve salı eşim yoktu akşam evde..
bu akşam çıkıcaz inşallahh,yine aksilikler çıkmazsa tabi...
uzun lafın kısaı ben yine bu akşam coztucam...
bakalımm ne kadar cozutucammmm:97:

canım kendi başıma olsam gelmek isterdim.. işin içinde eltim olunca pek güvenemiyorum yani şu açıdan ; internetten görüştüğü kişilerle tanışıyor diye görümceme falan yumurtlar ondan ona ondan ona laf kayınvalideye kadar giderse mazallah yaşlı kadın anlamaz da

ivit bende o yüzden zaten istemedim zaten bizim evden 15-20 dakika kordon mesafesi yürüyerek
o kadar parayı eve bağlamam açıkçası bebik doğacak para biriktirmek lazımm :97:

Çok teşekkür ederim görüşleriniz için :). Yarar da acaba sınıf açılır mı bir de o var.. Başka kurs buldum internetten iyi olduğunu bilsem oraya giderim. Fiyatı uygun geldi bana.

yaşlılar anlamıyo
yaşlı olmasa bilee genç olsa bilee art niyetli olduktan sonraa farketmiyoo
benim kayınvalide yaşlı anlamaz eşime diyomuşki internette konuşturma izin verme diyomuş
neyseki eşim biliyoo burdaki paylaşımlarımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…