yaşlılar anlamıyo
yaşlı olmasa bilee genç olsa bilee art niyetli olduktan sonraa farketmiyoo
benim kayınvalide yaşlı anlamaz eşime diyomuşki internette konuşturma izin verme diyomuş
neyseki eşim biliyoo burdaki paylaşımlarımızı
canım kendi başıma olsam gelmek isterdim.. işin içinde eltim olunca pek güvenemiyorum yani şu açıdan ; internetten görüştüğü kişilerle tanışıyor diye görümceme falan yumurtlar ondan ona ondan ona laf kayınvalideye kadar giderse mazallah yaşlı kadın anlamaz da
aynen canım elticiğim zamanında laf taşıdığı için bazı olaylar oldu. o yüzden görüşsemde pek güvenmiyorum dikkat ediyorum. benim kayınvalidem evde bilgisayar işini bile sevmiyor kaldı ki netten görüşmüşlüğümü duysa neler der.. sonuçta benim eşimde hepinizi biliyor paylaşımlarımızı.. hatta bulancakta k.k. aracılığıyla tanıştığım bir arkadaşım var arada görüşüyoruz eşimde biliyor. gerçi eşim en başta izin vermemişti görüşmemeneyse böyle işte.. yoksa famiri canlı canlı görmeyi çok isterim
ben çok sadeyimdir,emme bakımlıyımdırrr.
evde bile salmam kendime,saçıma başıma,kıyafetime dikkat ederim.
topuklu giyemem assssslaaaaa.
yani bir davet olur,1-2 saatliğine özel bir yere gidilecek olur öyle.
akşamı zor ediyorum zaten ,bide topuklularla hayat çekilir mi yawww.
boyumdan memnunum,bacaklarımda vucuduma göre uzun olduğu üçünn,babetlerle iyi duruyorum..
etek giymem,alışkanlık işte...
kendimi hep dombili gördüğümden dolayı galiba....
ama elbiseler,etekler giymek istiyorum gelecek yaza...
makyaj yaparım ama sede renkelrle.
yani renkli farlar,rujlar ,ojeler sürmem.
fondöten,pudra,kalem,rimel,bronz allık ve ten renkli ıslak rujj.
sadece bayanlar anlar heralde makyajlı olduğumu..
abartılı şeyleri çok severim ama giyemem alışkanlık işte..
ya da ortam bilemiyorum..
iş yerine şıkır şıkır gelsen,akşam o halde okula nasıl gideceksin vs.
yazın daha süsülüyüm,kışın daha spor
ne çok anlattım kendimiii....
bizim merkezlerdede yeni ev yok.. en yenisi 15_20 yıllık. sıfırlardaa sanki kordondaymıs gibi 400 den baslıyo.. sanss cnm bu işlerr beklicezz bakalım elbett bizim bütcemize göre de bi ev cıkcakk.. en azından su anda basımızı sokcak bi evimizz var sükretmeyi de unutmamak lazım
14 ağustos evlilik yıldönümüzdü,evde misafirimiz vardı,dıaşrı çıkamamıştık.
ptesi ve salı eşim yoktu akşam evde..
bu akşam çıkıcaz inşallahh,yine aksilikler çıkmazsa tabi...
uzun lafın kısaı ben yine bu akşam coztucam...
bakalımm ne kadar cozutucammmm:97:
pilatesimi yaptım geldim.yeşil çayımı içtim.şincik öğle yemeğimi yedim
4 kaşık taze fasülye 1 kase yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
2 tane közlenmiş kırmızı biber
ardından
sade limonlu sodamı içiyorum.
yaaa aynı durum deseneben güya kiloluyken çok kıskançmışımdıı eşim diyoo
bunaltıyomuşumdu sözde
sonra artık zayıfladıkça güya hiç kıskanmamaya başlamışım eşimii
sen benş kıskanmıyon filan diyodu bi ara
mahsus tvde güzeel kadınlara bakar filann sırıtırr
bende kızarıoım çok hoşuna giderr
kıskanınca kıskanç bunaltıyosun derler
kıskanmayınca beni sevmiyosun kıskanmıyosun derlerr
bende hiç öyle şahit olmadım birine bakarkende zaten akıllı adam eşinin yanında bakmaz şahsen ben bakmazdıım
tatsızlık çıkmasına sevgimden sadakatimden eşimin şüpe etmesine izin vermezdimm
birde bana eşim dediki geçenlerde arkadaşla eşi ayrıldı konuşuyoduk bizde
ben dedimki yaa hayat ne garip dün karıkoca bugün yabancı oldular herkes hayatına devam ediyo dedimm
eşimde durdu düşündü düşündü ama o kadın yapabilir ama sen yapamazsın
seeen bendeeeeeen ayrılırsannnn ölürsünn
yaşayamazsııın hasta olursunn dedii
yuh artık dedim
eşimde yaa ne var gerçeği söylüyorum bil diye dedii :97:
onlar sorun değilde ev mevzusu üzdü benii
az paraya almadı babam o evi bize
para kolay kazanılmıyoo
üstelik çok şirin sevimli buluyorum evimi pembe filan çok hoşuma gidiyoo
zaten eşimin iş arkadaşıda burda oturuyodu onlarında bebeği olacakmış çanakkalede yaşayalım bebek için daha iyi demişler ev aradılar bizim apartmanda boş daire vardı söyledik orayı tuttular 500 liraya
kendide mütaitin yaptığı evde oturuyo
sankim ankarada kızılayda oturuyo
keçiörende oturuyomuş görmedim hiç nasıl bi yer ama bizim elti hiçbir yeri beyenmez olmuşş
ben geldimmmmmmmnapıyosunuz bakiiiimmmm gelemiyorum görüldüğü üzre sürekli yoğunluk var çünkü fırsat buldukça okuyorum, ama işte arada yazabiliyorum ancakkkk çok özlüyorum siziii hepiciiiniziii öpüyorummmmm
66 kiloluk bi dost isteyen yokmu? bende aranıza katılmak istiyorum çok pis kilo veresim var:26: size bişi sormam lazım ben kahveye ayılıyorum sanırım şekersiz içmem gerekicek ille de içicem diye tutturasım gelirse, şekersiz türk kahvesi içsem çok sorun yaratırmıı
Günaydın kızlar..
çok uykusuzum gene.. Oğlumu dr. a götüreceğim..
Belki bi daha gelemem bugün
hemen yazayım dünün menüsünü..
sabah:1 kk beyaz peynir, 1 domates, 1 kırmızı biber, 1 çarliston, 1 dilim denge ekmek
ara:yarım elma, 1 fincan yeşil çay
öğlen:2 kk beyaz peynir, 1 domates, 1 kırmızı biber, 1 çarliston, 1 dilim denge ekmek, 3 yk patlıcan salatası
ara falan yapamadım elmalar beni bekle bekle çürümüş dolapta çünkü..sadece 2 çincan yeşil çay içtim..
akşam:3 yk kabak yemeği, 2 yk ayşe kadın, 1 dilim denge ekmek, 1 yt salata
ara:10 tane fındık, 1 fincan nescafe
İşte bu kadar..
hadi görüşürüz..
Kızlar yaa bişi sorucam.
Ben kuruyemişi acayip seven bi insanım, bazen canım çok fazla çekiyor.
Yemiyorum tabii oturup uzun uzadıya ama şöyle bi avuç ceviz, bazen fındık atıyorum ağzıma.
Olur di mi?
doğum günün kutlu olsun cnm benimmmm daha nice mutlu senelere eşinle,bebişinle vee tüm sevdiklerinleee....sende ben gibi bi aslansınnn.bende 27 yaşıma girdim cnmm.yaşlanıyoruz artıkınnnn
canım benim benim kanama damla damla olmadı direk musluktan akarcasına oldu çok korkrtum.öğlene kadar 3-4 pet değiştirdim düşün artık.ama sende lekelenmelerin artarsa mutlaka görün doktora yada ara sor...her ne kadar normal olsada bazen etkiliyebiliyor...
nilmısra
canım benim doğum günün kutlu olsunnnnnnnnnnn..
Kızlar yaa bişi sorucam.
Ben kuruyemişi acayip seven bi insanım, bazen canım çok fazla çekiyor.
Yemiyorum tabii oturup uzun uzadıya ama şöyle bi avuç ceviz, bazen fındık atıyorum ağzıma.
Olur di mi?
sağol canımmmüzülme işe yaramaz insanlara.. bizim evimiz keçiörende gazinoda. kötü bir yer değil ama öyle aman aman denilecek bir yerde değil. mesela biz ileride orada oturmayı istemiyoruz ama kısmet. insanlar neden böyle değişik oluyor hiç anlamıyorum. :44: benim elticiğimde evime ilk geldiğinde doğru düzgün hiç bakmadı evimesen huzuruna mutluluğuna bak boşver ..
canımcım nasılsın..bizde seni çok özledik.. kendine iyi bak mutlu ol
gel dostum... bizde şekersiz türk kahvesi içiyoruz..
canım çok geçmiş olsun.. ben bu kuzulara dayanamıyorum hiç. bir an önce iyileşsin İnşallah.
berilcim süpersin süper... hiçbir şeyi aksatmıyorsun. afiyet olsun.
hugomun aşkına bakeşin hem senden çok emin hemde seni kaybederse dayanamaz aslında sana söyledikleri onun kendi düşünceleri..
senin düdklü eski ozman benmkilerde 20 yıllık diş anacımm1 saat haşlarım ben
benim dişler kesmiyyy,
malum 22 yıllık dişşş
ben kıskançlığın güvenle alakalı olduğunu düşünmüorum .mesela eşime çok güvenirim fazlkasıyla hemde ama ççok da severim çok aşığım bu yüzdn çok kıskanıo olabilirim. onun başkasını beğenme f,kri bile beni deli edebiliodadlım bakın bi ev yaff. eşinin durumu da var sanırım. evler izmirde bayagı bi uygunmuş. eşim oraya taşınırız diye bi araştırma yapmıştı. başbaşa kalırsınız hem belki. gerçi bebişten sonra zor. eccük acele ettin bebik konusunda ama çokta istiyordun.. çikonuzla üç kişilik romantiz yaşarsınız işte
canım yaa çok dikkat et sen. endişeleniyorum senin için ben
senin gibi bi aslandan seskülük ve daaa çeküücüülük konusnda asla kat'a şüppe etmem dadlumen az benim kadar çekicisindir eminim
evet işte demek ki adam sana yüzde yüz güveniyo. bende eşime yüzde yüz güvendiğim için hiç kıskanmama gerek kalmıyoo. ne bileyim güvenini sarsmadan kıskandırabilirsin. ecrin gibi biraz daha fazla süslü pislü olup kokular topuklular giyebilirsin. her erkegin dikkatni çeker. ama sen zaten süslüsün fönler filan. ben ayda yılda bi fön çektiririm adam hemen farkeder. saçlarını mı taradın diyo dangoz kocamama işte her gün yaptırmıyoruz ya dikkat çekiyoo. sen hep süslüyüm diyon bilemedm kii
canım güze güzel dinlen kendine iyi bak bomba gibi gel yarına
iyi akşamlar
ay burası kalabalık olunca ne güzel muhabbet oluyo sevitorum sizi ya
ama neruşumu özledim.
msn den bile çok az konuşabiliyoruz. çok yoruyolar yafrimizi
ben çok sadeyimdir,emme bakımlıyımdırrr.
evde bile salmam kendime,saçıma başıma,kıyafetime dikkat ederim.
topuklu giyemem assssslaaaaa.
yani bir davet olur,1-2 saatliğine özel bir yere gidilecek olur öyle.
akşamı zor ediyorum zaten ,bide topuklularla hayat çekilir mi yawww.
boyumdan memnunum,bacaklarımda vucuduma göre uzun olduğu üçünn,babetlerle iyi duruyorum..
etek giymem,alışkanlık işte...
kendimi hep dombili gördüğümden dolayı galiba....
ama elbiseler,etekler giymek istiyorum gelecek yaza...
makyaj yaparım ama sede renkelrle.
yani renkli farlar,rujlar ,ojeler sürmem.
fondöten,pudra,kalem,rimel,bronz allık ve ten renkli ıslak rujj.
sadece bayanlar anlar heralde makyajlı olduğumu..
abartılı şeyleri çok severim ama giyemem alışkanlık işte..
ya da ortam bilemiyorum..
iş yerine şıkır şıkır gelsen,akşam o halde okula nasıl gideceksin vs.
yazın daha süsülüyüm,kışın daha spor
ne çok anlattım kendimiii....
canım 1 avuç ceviz çok.. günde 2 - 3 ceviz içi yesen yeterli çünkü yağlı biliyorsun. fındıkta 8 - 10 tane en fazla.
ben kıskançlığın güvenle alakalı olduğunu düşünmüorum .mesela eşime çok güvenirim fazlkasıyla hemde ama ççok da severim çok aşığım bu yüzdn çok kıskanıo olabilirim. onun başkasını beğenme f,kri bile beni deli edebilio
bende gelsem aranıza zayıflasak hepberaberde çıtır olsak böyle kıza bak üflesen uçacak deseler hiç duymadımda bu lafları içimde kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?