60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aynen canım elticiğim zamanında laf taşıdığı için bazı olaylar oldu. o yüzden görüşsemde pek güvenmiyorum dikkat ediyorum. benim kayınvalidem evde bilgisayar işini bile sevmiyor kaldı ki netten görüşmüşlüğümü duysa neler der.. sonuçta benim eşimde hepinizi biliyor paylaşımlarımızı.. hatta bulancakta k.k. aracılığıyla tanıştığım bir arkadaşım var arada görüşüyoruz eşimde biliyor. gerçi eşim en başta izin vermemişti görüşmeme neyse böyle işte.. yoksa famiri canlı canlı görmeyi çok isterim

neyse bakalımm....
başka bahara öyleyse....

süslüsün işte süslüü. topuklu bende giyemem. ama eşim geldi ya artıkın araba var. otobüse minibüse paydos çok şükür. o zaman giyerim ama tpuklu. kalçaları çok güzel gösteriyo beden şeklin bilenem degişiyo. yoksa bende spor giyiniyom daha cok. etek bende pek sevmem ama bazen hanım hanımcık olmak istiyom. gerçi şimdi daha çok güveniyorum bacaklarıma. eskiden daha odunlardı şimdi de odunlar daaa daha ince odun. ama pantolon kadar rahat değil. yeni bişiler alayım tam zamanı aslında ama kg vericem diye erteledim. önümüzdeki yaza artık. o zaman da hamilelik filan mı çıkar başıma acaba. amaan hayırlısı

kendi eviniz ne güzel. en azından bizim gibi her ay kira vermiyorsunuz.

ne güzel. evlilik yıldönümünüz ve dışarı çıkıcaksınızç bizim iki sene oldu bi dışarı çıkalım dimedi. aklına bile gelmiyo. ben çemkirmiyorum takmıyorum ondan mı acaba anlamadım

berilcim süpersin süper... hiçbir şeyi aksatmıyorsun. afiyet olsun.

hugomun aşkına bak eşin hem senden çok emin hemde seni kaybederse dayanamaz aslında sana söyledikleri onun kendi düşünceleri..

Kızlar yaa bişi sorucam.
Ben kuruyemişi acayip seven bi insanım, bazen canım çok fazla çekiyor.
Yemiyorum tabii oturup uzun uzadıya ama şöyle bi avuç ceviz, bazen fındık atıyorum ağzıma.
Olur di mi?

üzülme işe yaramaz insanlara.. bizim evimiz keçiörende gazinoda. kötü bir yer değil ama öyle aman aman denilecek bir yerde değil. mesela biz ileride orada oturmayı istemiyoruz ama kısmet. insanlar neden böyle değişik oluyor hiç anlamıyorum. :44: benim elticiğimde evime ilk geldiğinde doğru düzgün hiç bakmadı evime sen huzuruna mutluluğuna bak boşver ..

canımcım nasılsın..bizde seni çok özledik.. kendine iyi bak mutlu ol

gel dostum... bizde şekersiz türk kahvesi içiyoruz..

canım çok geçmiş olsun.. ben bu kuzulara dayanamıyorum hiç. bir an önce iyileşsin İnşallah.

Kızlar yaa bişi sorucam.
Yemiyorum tabii oturup uzun uzadıya ama şöyle bi avuç ceviz, bazen fındık atıyorum ağzıma.
Olur di mi?

canım 1 avuç ceviz çok.. günde 2 - 3 ceviz içi yesen yeterli çünkü yağlı biliyorsun. fındıkta 8 - 10 tane en fazla.

doğum günün kutlu olsun cnm benimmmm daha nice mutlu senelere eşinle,bebişinle vee tüm sevdiklerinleee....sende ben gibi bi aslansınnn.bende 27 yaşıma girdim cnmm.yaşlanıyoruz artıkınnnn

canımcım sağol. hakikaten bu topiği aslanlar bastı kaç aslan olduk yaw. güzel dileklerin için çok teşekkür ederim bitanem.
sağol cimcimem..

Kızlar yaa bişi sorucam.
Olur di mi?

olur tabee feda olsun sana
doğru düzgün yemek yemediğini düşünürsekk olabilerr
ama ceviz 1 avuç değilde 2-3 tane olsun

Son düzenleme:
sağol canımmm

berilcim süpersin süper... hiçbir şeyi aksatmıyorsun. afiyet olsun.

hugomun aşkına bak eşin hem senden çok emin hemde seni kaybederse dayanamaz aslında sana söyledikleri onun kendi düşünceleri..

saol cnm benimm.elimden geldiğince aksatmamaya çalışıyorumm.bigün iki gün aksattımmı gerisi geliyor ve hiç yapasım gelmiypo spor falan.sağlığım yerinde oldukça inşallah..benim bebişlerin daha ateşi düşmedi yaw bide öksürüyolar napcam bilmem:97:

1 saat haşlarım ben
benim dişler kesmiyyy,
malum 22 yıllık dişşş
senin düdklü eski ozman benmkilerde 20 yıllık diş anacımm
ben kıskançlığın güvenle alakalı olduğunu düşünmüorum .mesela eşime çok güvenirim fazlkasıyla hemde ama ççok da severim çok aşığım bu yüzdn çok kıskanıo olabilirim. onun başkasını beğenme f,kri bile beni deli edebilio

fambııım ne güzel anlatmışsın kendini. çok heveslendim bende yarın anlatcam size kendimişimdik iftar vakti.
işlerimi bitrdim şükür. yarın yazarım yedkler,m,i herkese sevgilerrr

akşam menüm
közlenmiş patlıcan
közlenmiş kırmızı biber salatası
yoğurt
2 dilim tam buğday ekmeği
akşam yemeğinde öncede aramda
1 tane haşlanmış mısır(mısır mısır dediniz canımı çektirdiniz hemende bende haşladım valla ohh)

ben zaten senin için söylemedim ki bunu. genel olarak söyledim. konu benim aşırı kıskanç olmamam ( yani öle artisleri begenmesine ses çıkarmamam sorun olarak görmemem ) ..
bende eşime deli gibi aşığım gerekirse çok kıskanırım ama gözünü filan kapamam kadınları görmesin diye. herkesin aşk anlayışı kendine

Son düzenleyen: Moderatör:
bende gelsem aranıza zayıflasak hepberaberde çıtır olsak böyle kıza bak üflesen uçacak deseler hiç duymadımda bu lafları içimde kaldı

bende gelsem aranıza zayıflasak hepberaberde çıtır olsak böyle kıza bak üflesen uçacak deseler hiç duymadımda bu lafları içimde kaldı

tabi ki canım hoşgeldin aramıza. bi tanıt bakem kendini helee kimsinn inmisin cinmisin hı

74den 69 kiloya inmiş bi ruh haliyle gaza gelmiş bide etraftakilerin kilolarıma takması sürekli laf sokmasıyla onlara gününü göstermeye çalışan bi vatandaşım:82: boyunda 1.63 21 yasındayım öğrenciyim yaklasık ortaokuldan beri kilolarla mucadelem suruo 2 ver 3 al şeklinde

Arkadaşlar benim kollarım kalın. Nivea body'i yapmaya başladığımdan beri daha da kalınlaştı sanki. Ağırlık kullanmıyorum ama öyle geldi bana. Mümkün mü böyle bir şey ya Kollarımı hareket ettirmeye korkar oldum. Bir yolu yok mu şu kalınlıktan kurtulmanın? Erkek kolu mübarek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…