Hoş buldum :)
Küçüğüm, daha çok küçüğüm...ama hastalıklar benden büyük gibi sankim :/
:
olsun cnm allah daha başka dertler hastalıklar vermesin.allah şifasını verir.
neruşumm senmi geldinnn?nasılsın datlum çokmu yoğunsunnn hep yoksunn.özledik senii
geldim kuzum geldimmmmancak işte akşam eve gelince geçmişi okuyorum beğeniyorummm sessiz sessizzz gün içinde sürekli eleman alımı için iş grüşmelerine girip çıkıyorum bir de ekstra grevler edindirildimmm arada da onlarla uğraşınca hiçbişeye bakamıyorum nette,sizi de çok zlüyorum tabii ki aslında herkeşşşlerden herşeylerden haberdarımmm ama işte katılamıyorum sohbetlere bayramda da çalışıcammm sanırım 1 gün iznim olur bayram da bir gün de normal pazar tatili...çokşükür tabii işim varr ama işte çok yoğun dolayısıyla ne buraya yazabiliyorum ne evle ilgilenebiliyorum doru düzgün ; bayramda annem gelicek büyük ihtimalle, ben işteyken o biraz evi derler toparlar halledilmesi gereken işlerimi halleder, hem de değişiklik olur arkadaşları var burda onlarla görüşür biz de artık akşamalrı falan bişeyler yaparız ii sohbet ederiz hasret gideririz
3 ay önce doktora gittim hormon testleri için insülin yüksek çıktı glifor die bi ilaç verdi bana birazda zayıfla dedi ilaç zayıflamamda yardım etcekmiş sözde ama hiç bi etki göstermedi bende heralde herzamanki gbi sorunama troidimde az çalışıyomus zaten ennemde troid hastası ameliyat oldu nödül alındı korkuormmm o yzden sımdıden basladm kontrole ama sole bı sorun var annemınkı fazla calııso bnmkı yavas bu ılacı kullanıp kılo veren varmı aranızda??*
bıde bı sıvılde ılacına basladım doktor kılo verdırır yalnız %1lik kızımda kılo aldırır dedı heralde ben o 1 lik kızımdaym veremedım kıloay ölcem gülmekten kör bahtım kara talihim
günaydın arkadaşlarr
kayfaltımda 5 zeytin 2 dilim ekmek biraz bal ve rokalı taze soanlı omlet yidiim
günaydın arkadaşlarr
günaydın arkadaşlar nasısınız..henüz kimsecikler gelmemiş ama olsun nasılsa birazdan gelirsiniz...ben malesef bugünde hiç iyi değilim sabaha kadar da uyumadım.çok sancım vardı.hem kasıklarımda hemde afedersiniz rahimde.halende devam ediyor.birazdan doktorumu arayacağım soracağım çok fazla çünkü...
birde dün tam kızımı kreşten almaya giderken trafik kazası oldu önümde çok korktum.arabanın aynası kafama uçtu.allahtan ölü yoktu ama ağır yaralılardı sanırsam.çok korktum krndimi hemen kreşe attım.kafamda şişlik var oda çok acıyor...daha sonra kızımı alıp çıktım dolmuşa bindim eşimin anneannesi ne iftara davetliydik.tam dolmuştan inerken daha tam inmeden hareket etti kızımla birlikte yere düştük.bayağı bir kavga ettim.zaten çok korkmuştum birde üzerine bu geldi tam oldu..
gittim kayınvalidemin önünde kocaman 2 leğen hamur yoğuruyor.burda bayramlarda tatlı yerine külünçe diye bir kuru kek var ondan yapıyordu.7 kg undan tuzlu,10 kg da talı yaptılar.ayrıca annesi gillerede 15 kg undan yaptılar.gece 11: 30 olmuuştu halen yapıyorlardı.bende azıcık yardım ettim ama yerde oturmak zorlayınca kalktım.gece 12 ye kadar fırına yolladılar.ben eve geldim.kızımı uyuttum tam uyuyacağım fırıncı beni aradı hadi abla acele edin diye ben orda değilim ararım şimdi dedim.fırıncıyı cepten ben aramıştım diye benim numaram ondaydı.
zaten uyku tutmuyordu.tam uyuyacaktım 1: 30 da da ev sahibi kapıyı çaldı elektirik faturasını verdi.saat 2 de davul çaldı.artık dışarıda bir güzültü herkes fırına gidiyor.çoluk çocuk dışarıdalar...sonra sbah ezanı ve daha sonrada eşim geldi...ben sadece 6-7 arası 1 saat uyudum.çok uykusuzum vede sancım var....
dün akşam menüm:
1 küçük kepçe mercimek çorbası,
3 adet mercimek köftesi,
1 k.kepçe bostana salata,
1 yemek kaşığı patlıcan söğürme,
3 dilim somun ekmek,
1 bardak ayran,
1 bardak lezo,
sabah kahvaltım:
1,5 kibrit kutusu kadar peynir,
3 dilim ekmek,
1 küçük dilim güllaç,
1 incir,
1 salatalık,
menülerim biraz şekilsiz ama ancak bunlar elime geçti...
günaydın arkadaşlarr
geçmiş olsun cimcime git tabi canım aksatma doktoru bişey çıkmaz inşallah
günaydın arkadaşlar nasısınız..henüz kimsecikler gelmemiş ama olsun nasılsa birazdan gelirsiniz...ben malesef bugünde hiç iyi değilim sabaha kadar da uyumadım.çok sancım vardı.hem kasıklarımda hemde afedersiniz rahimde.halende devam ediyor.birazdan doktorumu arayacağım soracağım çok fazla çünkü...
birde dün tam kızımı kreşten almaya giderken trafik kazası oldu önümde çok korktum.arabanın aynası kafama uçtu.allahtan ölü yoktu ama ağır yaralılardı sanırsam.çok korktum krndimi hemen kreşe attım.kafamda şişlik var oda çok acıyor...daha sonra kızımı alıp çıktım dolmuşa bindim eşimin anneannesi ne iftara davetliydik.tam dolmuştan inerken daha tam inmeden hareket etti kızımla birlikte yere düştük.bayağı bir kavga ettim.zaten çok korkmuştum birde üzerine bu geldi tam oldu..
gittim kayınvalidemin önünde kocaman 2 leğen hamur yoğuruyor.burda bayramlarda tatlı yerine külünçe diye bir kuru kek var ondan yapıyordu.7 kg undan tuzlu,10 kg da talı yaptılar.ayrıca annesi gillerede 15 kg undan yaptılar.gece 11: 30 olmuuştu halen yapıyorlardı.bende azıcık yardım ettim ama yerde oturmak zorlayınca kalktım.gece 12 ye kadar fırına yolladılar.ben eve geldim.kızımı uyuttum tam uyuyacağım fırıncı beni aradı hadi abla acele edin diye ben orda değilim ararım şimdi dedim.fırıncıyı cepten ben aramıştım diye benim numaram ondaydı.
zaten uyku tutmuyordu.tam uyuyacaktım 1: 30 da da ev sahibi kapıyı çaldı elektirik faturasını verdi.saat 2 de davul çaldı.artık dışarıda bir güzültü herkes fırına gidiyor.çoluk çocuk dışarıdalar...sonra sbah ezanı ve daha sonrada eşim geldi...ben sadece 6-7 arası 1 saat uyudum.çok uykusuzum vede sancım var....
dün akşam menüm:
1 küçük kepçe mercimek çorbası,
3 adet mercimek köftesi,
1 k.kepçe bostana salata,
1 yemek kaşığı patlıcan söğürme,
3 dilim somun ekmek,
1 bardak ayran,
1 bardak lezo,
sabah kahvaltım:
1,5 kibrit kutusu kadar peynir,
3 dilim ekmek,
1 küçük dilim güllaç,
1 incir,
1 salatalık,
menülerim biraz şekilsiz ama ancak bunlar elime geçti...
Günaydın herkese..
ben de dünü yazıp az işime bakayım..
sabah: 1 kk byaz peynir, 1 domates, 1 kırmızı biber,1 çarliston, 1 dilim denge ekmek
öğlen: 2 kk byaz peynir, 1 domates, 1 kırmızı biber,1 çarliston, 1 dilim denge ekmek
akşam: 5 yk patlıcan yemeği, 1 yt salata, 1 dilim denge ekmek
ara:1 fincan yeşil çay 10 fındık
Günaydın seksi Nugi...
Nasılsın ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?