60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar resim eklemek istedima ama 100 mesaj olması gerekiyormuş :( Çok üzüldüm ya... Resim nasıl ekleniyor? Tinypic, imageshack gibi sitelerden mi?

olmaz olurmu bebemm sanada yazdım bak dua oku dedim. hamilelklte çok korkuturlar dedim.seni unutrmuyum bebeemmm:16:

cnm hemen veriorum.
1 çay bardağı yeşil mercimek
1 çay bardağı nohut
1 çay bardağı fasulye
hepsini ayrı yarı haşnamış olarak hazırlısoun.
sonra normal çorba pişirri gibi
yağ ile 1 soğanı rendeleyip kavurdum azcık. 1 tane yeşil bibier doğradım.
1 domates rendeledim. sonra 1 kaşık salça sonra bakliyatları ekledim. tuz koydum. su doktüm 2 kaşıkda tamb uğday unu koydum suyla eritip. kaynadı bi güzel.
üzerinede nane ile servis edersein süper oldu valla eşim bayıldı hem değişik bi çorba yani hep aynı hep aynı ben seviorum değişik tarifleri.

incir tatlısına gelince.
incirleri tencereye koyup azcık su koyup tencerede yumuşayaıp şişene kadar haşlanıo. sonra suyunu süzüp soğuyunca arkadan azcık delik acıp içini doldurabildiğin kadar ceviz dolduruosun .ama çok açma bölünmeyecek.
tüm tüm kalacak incirle. hepsini yapıp tencereye diz tek sıra halinde sonra suyundan üzerine dök yine süzdüğün suyu dökmüosun yani.
aslında orjinalinde 1 kaşık tereyağı tavada kızartıp incirlerin üzerine döküosun. ama tereyağı koymadan da olur yada 1 kaşık z.yağı koayrsın.bbirazda öle pişio 5 dk kadar .sonra afiyetle yiosun özellkle suyuna ekmeği bana bana ye. süper olur ben bayılırım bu tatlıya o kadar tatlı oluki incir tatlı olduğu için. şeker koymusoun hiç zaten.

aynı tarif kayısı ilede yapılıo. o daha ekşimsi oluo onuda tavsiye ederim.:56::56::56:

çok güzel sağlıklı tarifler bunlarr tam benlik bebişlik :1:
hımm demek incir tatlısına hiç şeker koymuyosun buna rağmen tatı oluyo öylemii
süper yaa çok sağlıklı tatlı o zaman buu :56:

ara öğünde 1 şeftali yidim :125:

öğlen yemeğinde yarım kepçe tavuksuyu çorbaa 4 kaşık kısır ve cimcimemin verdiği tepsi kebabı yapmıştım onun patlıcanından 2 tane 2 tanede biberinden yidim :89:
nefis olmuş patlıcan kebabı çok teşekkürler cimcimcik :9:
artıkın favori yemeklerimden olduu hem hafif hem sağlıklı hemde çok lezzetliii çok beyendiim
patlıcanı pek severiim bu şekilde yerim sık sıkk :89: :125: :118:

canım benim afiyet olsun beğendiğine sevindim...bende 11: 30 gibi aşşağıdan doç.dr.aradı canım beni aramışsın dedi bende şikayetimi söyledim.hemen polikliniğe geç geliyorum dedi.muane etti.rahim ağzı şuan kapalı ama aşırı hassaiyet var dedi.kasılmalar devam ederse açılabilir dedi.idrar ve kültür tahlili istedi.idrar tahlili verdim şimdide kültür tahlili verdim geldim.idrar çıktı ama sonuç doktorun bilgisayarına gönderilmiş.kültür yarın çıkarmış ancak.ilaç yazdı.tahlillere göre antibiyotik yazacakmış.devam ederse sana istirahat veririm dedi...
birde kesinlikle ilişki yasak dedi...
birde yemeğe gittim.

1 küçük sandiviç ekmek yedim.kepek kalmamıştı,
etli soğanlı domatesli bir yemek vardı 3-4 kaşık yedim,
2 kaşık cacık,
1 dilim de karpuz...

İncir tatlısı mı :D Benim kadar tatlı seven bir insan yoktur ya.. Kendimi salsam gün boyu tatlıyla beslenirim, yemek aklıma gelmez o derece :66:

Yine yavrulamaya başladı mesajlarım :D İnternetimin güzelliğinden kaynaklanıyor, kusuruma bakmayınız :D

Son düzenleme:
çok güzel sağlıklı tarifler bunlarr tam benlik bebişlik :1:
hımm demek incir tatlısına hiç şeker koymuyosun buna rağmen tatı oluyo öylemii
süper yaa çok sağlıklı tatlı o zaman buu :56:

evet cnm valla ikiside çok güzel oldu.
incir zaten çok tatlı olduğu için suyla birleşince çok tatlı oluo baklava gibydi valla:56:sen de çok sevceksin eminim ama yağ koy bence daha yumuşacık oluo yağ koyunca. z.yağı koy bi kaşık.:34:

olmaz olurmu bebemm sanada yazdım bak dua oku dedim. hamilelklte çok korkuturlar dedim.seni unutrmuyum bebeemmm:16:

cnm hemen veriorum.
1 çay bardağı nohut
1 çay bardağı fasulye
1 domates rendeledim. sonra 1 kaşık salça sonra bakliyatları ekledim. tuz koydum. su doktüm 2 kaşıkda tamb uğday unu koydum suyla eritip. kaynadı bi güzel.
üzerinede nane ile servis edersein süper oldu valla eşim bayıldı hem değişik bi çorba yani hep aynı hep aynı ben seviorum değişik tarifleri.

incir tatlısına gelince.
incirleri tencereye koyup azcık su koyup tencerede yumuşayaıp şişene kadar haşlanıo. sonra suyunu süzüp soğuyunca arkadan azcık delik acıp içini doldurabildiğin kadar ceviz dolduruosun .ama çok açma bölünmeyecek.
tüm tüm kalacak incirle. hepsini yapıp tencereye diz tek sıra halinde sonra suyundan üzerine dök yine süzdüğün suyu dökmüosun yani.
aslında orjinalinde 1 kaşık tereyağı tavada kızartıp incirlerin üzerine döküosun. ama tereyağı koymadan da olur yada 1 kaşık z.yağı koayrsın.bbirazda öle pişio 5 dk kadar .sonra afiyetle yiosun özellkle suyuna ekmeği bana bana ye. süper olur ben bayılırım bu tatlıya o kadar tatlı oluki incir tatlı olduğu için. şeker koymusoun hiç zaten.

aynı tarif kayısı ilede yapılıo. o daha ekşimsi oluo onuda tavsiye ederim.:56::56::56:

Kukıcım corba guzel denıycem canım o cevızli ıncırı bede yaparım ve ıncırlerın uzerıne sut dokerım sadece mikemmel olur dene derım o kayısılı olanda guzel emınımmm

bu arad konyadayım ve müd. yardımcılığı sınavına basvurcamda o yuzden nete geldım topicede bı slm verem dedım. dıkkat ettım konyada sahur ıstanbulla aynı oluyo sasırdım ya ıstanbul daha sonra acıyo yanı sız cok tutuyonuz bıcden ilginç nedense farkettınmı

Kızlar resim eklemek istedima ama 100 mesaj olması gerekiyormuş :( Çok üzüldüm ya... Resim nasıl ekleniyor? Tinypic, imageshack gibi sitelerden mi?
cnm valla bende uzun zman oldu ekleyeli değştrem ama bi proğramla yapmıştım küçülttüm resmi fln. büyük resim kabul etmio ben bi yapayım anlatıırm sana sennde msj sayın dolar bu arada kaç kalmış şurda yüze :40::1:

Yine yavrulamaya başladı mesajlarım :D İnternetimin güzelliğinden kaynaklanıyor, kusuruma bakmayınız :D

cnm bu ara bizimde öle oluo sneden kaynaklanmıo yanii:34:

Kukıcım corba guzel denıycem canım o cevızli ıncırı bede yaparım ve ıncırlerın uzerıne sut dokerım sadece mikemmel olur dene derım o kayısılı olanda guzel emınımmm

bu arad konyadayım ve müd. yardımcılığı sınavına basvurcamda o yuzden nete geldım topicede bı slm verem dedım. dıkkat ettım konyada sahur ıstanbulla aynı oluyo sasırdım ya ıstanbul daha sonra acıyo yanı sız cok tutuyonuz bıcden ilginç nedense farkettınmı

evet cnm mutlaka dene çok güzel inciride kayıısda annem çok yapardı çok severim ben eşimde sevdi.
evet cnm öle. sahur aynı hatta annemler arar bizi uayndınızmı die. ama iftar daha geç bizde

cnm hemen veriorum.
1 çay bardağı nohut
1 çay bardağı fasulye

incir tatlısına gelince.

amaninnn süper tariflerrr.
bende değişik şeyleri severim..
ama güvendiğim kişilerin önermesi lazımm.
misal oktay ustanın tüm yemek tarfilerine güvenirim,hiç şaşmaz mükemmel olur hepsi.
kukimin de damak tadına güveniyorum..
bunu yapicimm..
tereyağıda konulabilir.
okadarcık yeme lüxümüzün olduğunu düşünüyorumm.
azcık koyucam bennn..
incir bağısaklarımıda çalıştırır hemm...

çorbada güzel görünüyo.
not aldım..
onuda denerim kış gelince..
sıcakta fasülye ve nohut yiyemiyorum ben:50:

selammm kızlarrrrr.. tombull kelabbbaann yüzünden dermatologla randevuma gidemedimm:59: neyse tekrarr alırım artıkın.

aksam yemekte önceki günden kalan:

2 sk barbunya
1 kase cacık
yarım dilim kepekli ekmek
yesil salata yedimm

aslında bide bulgur vardı ama bozulmuss kocisede rezil oldumm.. 1_2 kasık da almıs bulundumm bütün gece midem bulandı:50::50: kociş arkadasıyla mac izlemeye cıktı bende o arkadasınınn karısıylaa onların az ilrsinde bi cafede oturdum. iyi geldi:40: cok agrım var accık da gazım var galibaa:26::26:

sabah ta 1 kepekli sandvic ekmek arası beyaz peynir
6_7 zeytin
1 büyük bardak süt.. veee ben artıkınn 64 kg oldumm heralde ilk yarım kilomu almısım yani

canım benim afiyet olsun beğendiğine sevindim...bende 11: 30 gibi aşşağıdan doç.dr.aradı canım beni aramışsın dedi bende şikayetimi söyledim.hemen polikliniğe geç geliyorum dedi.muane etti.rahim ağzı şuan kapalı ama aşırı hassaiyet var dedi.kasılmalar devam ederse açılabilir dedi.idrar ve kültür tahlili istedi.idrar tahlili verdim şimdide kültür tahlili verdim geldim.idrar çıktı ama sonuç doktorun bilgisayarına gönderilmiş.kültür yarın çıkarmış ancak.ilaç yazdı.tahlillere göre antibiyotik yazacakmış.devam ederse sana istirahat veririm dedi...
birde kesinlikle ilişki yasak dedi...
birde yemeğe gittim.

1 küçük sandiviç ekmek yedim.kepek kalmamıştı,
etli soğanlı domatesli bir yemek vardı 3-4 kaşık yedim,
2 kaşık cacık,
1 dilim de karpuz...

geçmiş olsun canımm :9:
banada idrar kültürü tahlili istediler vermiştiim herkesten istiyorlar burdaa
araştırma hastanesi olduğu için sanırım fazla inceliyorlarr bişey çıkmadı sendede çıkmaz sanırıım
ilişki yasak olduğuna göre epey riskli seninkii
senin bebeğin benim bebeğim gibi geliyo sen anlattıkça çok üzülüyotum ne olur çok ama çok dikkat ett yediğin içtiğine dikkat ett
çok iftara gidiyosunuz ordada hep ağır yemekler varr tabee az yiyosun ama böyle olmucakk
bak 3-4 kaşık yemişsinn mesela bu çok az sana bile yetmezkii bebeğe nasıl yetsinn
böyle olmayacak buna çarre bulmak lazıım
bak şimdi ben yerinde olsam akşamdan hazırlarım yanıma muhakkak bişeyler
mesela haftada 2 gün sandwiç ekmeğine yağı süzülmüş ton balığı koysan marul domateste koysann içine yanına ayran güzel olurduu
birde bir gün önceden menüde ne var öğrenmen mümkünmüü ona göre akşamdan hazırlarsıın
birde gerçekten az yiyosun kilo almamak için çok yanşlış bak ben 8 kaşık sebze yemeği yerim bazen 6 filan kilo aldım ancak yağ olmadıı
havalar serinlemedende düzenli spora başlamıcam daha doğrusu 3. ayım dolsun diye bekliyoruum
doğumdan sonra kısa sürede eski halime döneceğimi biliyorum sağlıklı kilo alıyorum çünküü
sağlıklı besleniyoruum

cnm valla bende uzun zman oldu ekleyeli değştrem ama bi proğramla yapmıştım küçülttüm resmi fln. büyük resim kabul etmio ben bi yapayım anlatıırm sana sennde msj sayın dolar bu arada kaç kalmış şurda yüze :40::1:

cnm bu ara bizimde öle oluo sneden kaynaklanmıo yanii:34:

Oh be içim rahatladı :D

İncir tatlısı mı :D Benim kadar tatlı seven bir insan yoktur ya.. Kendimi salsam gün boyu tatlıyla beslenirim, yemek aklıma gelmez o derece :66:
bende varım merak etme. aynen sen gibiym:69:

amaninnn süper tariflerrr.
bende değişik şeyleri severim..
ama güvendiğim kişilerin önermesi lazımm.
misal oktay ustanın tüm yemek tarfilerine güvenirim,hiç şaşmaz mükemmel olur hepsi.
kukimin de damak tadına güveniyorum..
bunu yapicimm..
tereyağıda konulabilir.
okadarcık yeme lüxümüzün olduğunu düşünüyorumm.
azcık koyucam bennn..
incir bağısaklarımıda çalıştırır hemm...

çorbada güzel görünüyo.
not aldım..
onuda denerim kış gelince..
sıcakta fasülye ve nohut yiyemiyorum ben:50:
saol cnm benm:16: bende bayılıorum oktay ustayı izliorum hergün hatta şimdi bile.
bende tereyağ koydum valla. napıyım bende o kadarcık yağ yemek lüksüm olduğunu düşünüorum. zaten 1 tane yedim 1 tanesine ne kadar yağ gelmiştir bilelem hergün yemiycez sonuçta.
evet cnm bağırsaklarıda üper çalıştırır bide ekmekle yiyin mutlaka hatta pide ile bakın sonuç daha milkemmle suyunada ekmeği bandırın şööle süper haa bide sıcak yenio sölemei unuttum:34:
çorda da evet tam kış çorbası bencede değişiklik olsun die yaptım kışın dha gğüzel olur.
evde kapkalın bir yemek dergisi vardı. ondan değişik tarifler deniycem sizlede paylaşırıım yaptıkça :34:

geçmiş olsun canımm :9:
banada idrar kültürü tahlili istediler vermiştiim herkesten istiyorlar burdaa
araştırma hastanesi olduğu için sanırım fazla inceliyorlarr bişey çıkmadı sendede çıkmaz sanırıım
ilişki yasak olduğuna göre epey riskli seninkii
senin bebeğin benim bebeğim gibi geliyo sen anlattıkça çok üzülüyotum ne olur çok ama çok dikkat ett yediğin içtiğine dikkat ett
çok iftara gidiyosunuz ordada hep ağır yemekler varr tabee az yiyosun ama böyle olmucakk
bak 3-4 kaşık yemişsinn mesela bu çok az sana bile yetmezkii bebeğe nasıl yetsinn
böyle olmayacak buna çarre bulmak lazıım
bak şimdi ben yerinde olsam akşamdan hazırlarım yanıma muhakkak bişeyler
mesela haftada 2 gün sandwiç ekmeğine yağı süzülmüş ton balığı koysan marul domateste koysann içine yanına ayran güzel olurduu
birde bir gün önceden menüde ne var öğrenmen mümkünmüü ona göre akşamdan hazırlarsıın
birde gerçekten az yiyosun kilo almamak için çok yanşlış bak ben 8 kaşık sebze yemeği yerim bazen 6 filan kilo aldım ancak yağ olmadıı
havalar serinlemedende düzenli spora başlamıcam daha doğrusu 3. ayım dolsun diye bekliyoruum
doğumdan sonra kısa sürede eski halime döneceğimi biliyorum sağlıklı kilo alıyorum çünküü
sağlıklı besleniyoruum
canım ya yemeğin içine o kadar çok soğan doğramışlardıki
yiyemedim çok zorladım ama olmadı birde sancım vardı yemekhane sandalyeleri çok sertti canım yanıyordu hızlı hızlı hemen yedim kalktım.otururkende ayaktaykende sancı vede kasılma çok fazla..tahliller inşallah dediğin gibi temiz çıkar bende gerçi temiz çıkacağından eminim ama.kasılmalar beni korkutuyor işte...dediğin gibi yaparım ne yapalım artık evde ekmek arası birşeyler getiririm.yemekhane ramazan diye listemiz yok dedi.

Geçen yaza kadar sürekli yeni tatlılar denerdim. Hele bi muzlu rulo pasta yaparım ki parmaklarınızı yersiniz :66: Bu yıl bıraktım, mideye zarar çünkü :61: Daha fazla bahsetmeyeyim, kan şekerlerimiz düşmesin. Bende her an öyle bir potansiyel mevcut çünküü :60::60:

Geçen yaza kadar sürekli yeni tatlılar denerdim. Hele bi muzlu rulo pasta yaparım ki parmaklarınızı yersiniz :66: Bu yıl bıraktım, mideye zarar çünkü :61: Daha fazla bahsetmeyeyim, kan şekerlerimiz düşmesin. Bende her an öyle bir potansiyel mevcut çünküü :60::60:

merhaba arkadaşlar konuya sonradan dahil oldum ama bişeyler yazmak istedim. ben bi dönem çok fazla kilo alıyordum her geçen gün biraz daha. hatta mağaza kabininde ağladığımı bilirim yani o derece. 3 yıl önce kilomun 75 e dayandığı bi gün akşam yemeklerini kestim. en son 3 de yemek yedim ta ki ertesi gün kahvaltıya kadar. tam 6 ay bu şekilde devam etti. 58 e düştüm. şu an da yeni evlendiğimden olucak sanırım 64 e çıktım yine ve akşam yemeklerini kesmeden verebileceğim bi yöntem arıyorum. çünkü artık evde birlikte vakit geçirebildiğimiz en önemli zaman akşam yemeği onuda kesersem olmaz. bakalım şimdi makarna pilav ve ekmeği kestimdaha bişey yok ortada. ama yapabilenler akşam yemeği kesmesini tavsiye ederim çok işe yarıyor

Back
X