Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olmaz olurmu bebemm sanada yazdım bak dua oku dedim. hamilelklte çok korkuturlar dedim.seni unutrmuyum bebeemmm
cnm hemen veriorum.
1 çay bardağı yeşil mercimek
1 çay bardağı nohut
1 çay bardağı fasulye
hepsini ayrı yarı haşnamış olarak hazırlısoun.
sonra normal çorba pişirri gibi
yağ ile 1 soğanı rendeleyip kavurdum azcık. 1 tane yeşil bibier doğradım.
1 domates rendeledim. sonra 1 kaşık salça sonra bakliyatları ekledim. tuz koydum. su doktüm 2 kaşıkda tamb uğday unu koydum suyla eritip. kaynadı bi güzel.
üzerinede nane ile servis edersein süper oldu valla eşim bayıldı hem değişik bi çorba yani hep aynı hep aynı ben seviorum değişik tarifleri.
incir tatlısına gelince.
incirleri tencereye koyup azcık su koyup tencerede yumuşayaıp şişene kadar haşlanıo. sonra suyunu süzüp soğuyunca arkadan azcık delik acıp içini doldurabildiğin kadar ceviz dolduruosun .ama çok açma bölünmeyecek.
tüm tüm kalacak incirle. hepsini yapıp tencereye diz tek sıra halinde sonra suyundan üzerine dök yine süzdüğün suyu dökmüosun yani.
aslında orjinalinde 1 kaşık tereyağı tavada kızartıp incirlerin üzerine döküosun. ama tereyağı koymadan da olur yada 1 kaşık z.yağı koayrsın.bbirazda öle pişio 5 dk kadar .sonra afiyetle yiosun özellkle suyuna ekmeği bana bana ye. süper olur ben bayılırım bu tatlıya o kadar tatlı oluki incir tatlı olduğu için. şeker koymusoun hiç zaten.
aynı tarif kayısı ilede yapılıo. o daha ekşimsi oluo onuda tavsiye ederim.![]()
ara öğünde 1 şeftali yidim :125:
öğlen yemeğinde yarım kepçe tavuksuyu çorbaa 4 kaşık kısır ve cimcimemin verdiği tepsi kebabı yapmıştım onun patlıcanından 2 tane 2 tanede biberinden yidim :89:
nefis olmuş patlıcan kebabı çok teşekkürler cimcimcik![]()
artıkın favori yemeklerimden olduu hem hafif hem sağlıklı hemde çok lezzetliii çok beyendiim
patlıcanı pek severiim bu şekilde yerim sık sıkk :89: :125: :118:
çok güzel sağlıklı tarifler bunlarr tam benlik bebişlik![]()
hımm demek incir tatlısına hiç şeker koymuyosun buna rağmen tatı oluyo öylemii
süper yaa çok sağlıklı tatlı o zaman buu![]()
olmaz olurmu bebemm sanada yazdım bak dua oku dedim. hamilelklte çok korkuturlar dedim.seni unutrmuyum bebeemmm
cnm hemen veriorum.
1 çay bardağı nohut
1 çay bardağı fasulye
1 domates rendeledim. sonra 1 kaşık salça sonra bakliyatları ekledim. tuz koydum. su doktüm 2 kaşıkda tamb uğday unu koydum suyla eritip. kaynadı bi güzel.
üzerinede nane ile servis edersein süper oldu valla eşim bayıldı hem değişik bi çorba yani hep aynı hep aynı ben seviorum değişik tarifleri.
incir tatlısına gelince.
incirleri tencereye koyup azcık su koyup tencerede yumuşayaıp şişene kadar haşlanıo. sonra suyunu süzüp soğuyunca arkadan azcık delik acıp içini doldurabildiğin kadar ceviz dolduruosun .ama çok açma bölünmeyecek.
tüm tüm kalacak incirle. hepsini yapıp tencereye diz tek sıra halinde sonra suyundan üzerine dök yine süzdüğün suyu dökmüosun yani.
aslında orjinalinde 1 kaşık tereyağı tavada kızartıp incirlerin üzerine döküosun. ama tereyağı koymadan da olur yada 1 kaşık z.yağı koayrsın.bbirazda öle pişio 5 dk kadar .sonra afiyetle yiosun özellkle suyuna ekmeği bana bana ye. süper olur ben bayılırım bu tatlıya o kadar tatlı oluki incir tatlı olduğu için. şeker koymusoun hiç zaten.
cnm valla bende uzun zman oldu ekleyeli değştrem ama bi proğramla yapmıştım küçülttüm resmi fln. büyük resim kabul etmio ben bi yapayım anlatıırm sana sennde msj sayın dolar bu arada kaç kalmış şurda yüzeKızlar resim eklemek istedima ama 100 mesaj olması gerekiyormuşÇok üzüldüm ya... Resim nasıl ekleniyor? Tinypic, imageshack gibi sitelerden mi?
Yine yavrulamaya başladı mesajlarımİnternetimin güzelliğinden kaynaklanıyor, kusuruma bakmayınız
![]()
Kukıcım corba guzel denıycem canım o cevızli ıncırı bede yaparım ve ıncırlerın uzerıne sut dokerım sadece mikemmel olur dene derım o kayısılı olanda guzel emınımmm
bu arad konyadayım ve müd. yardımcılığı sınavına basvurcamda o yuzden nete geldım topicede bı slm verem dedım. dıkkat ettım konyada sahur ıstanbulla aynı oluyo sasırdım ya ıstanbul daha sonra acıyo yanı sız cok tutuyonuz bıcden ilginç nedense farkettınmı
amaninnn süper tariflerrr.olmaz olurmu bebemm sanada yazdım bak dua oku dedim. hamilelklte çok korkuturlar dedim.seni unutrmuyum bebeemmm
cnm hemen veriorum.
1 çay bardağı nohut
1 çay bardağı fasulye
incir tatlısına gelince.
canım benim afiyet olsun beğendiğine sevindim...bende 11: 30 gibi aşşağıdan doç.dr.aradı canım beni aramışsın dedi bende şikayetimi söyledim.hemen polikliniğe geç geliyorum dedi.muane etti.rahim ağzı şuan kapalı ama aşırı hassaiyet var dedi.kasılmalar devam ederse açılabilir dedi.idrar ve kültür tahlili istedi.idrar tahlili verdim şimdide kültür tahlili verdim geldim.idrar çıktı ama sonuç doktorun bilgisayarına gönderilmiş.kültür yarın çıkarmış ancak.ilaç yazdı.tahlillere göre antibiyotik yazacakmış.devam ederse sana istirahat veririm dedi...
birde kesinlikle ilişki yasak dedi...
birde yemeğe gittim.
1 küçük sandiviç ekmek yedim.kepek kalmamıştı,
etli soğanlı domatesli bir yemek vardı 3-4 kaşık yedim,
2 kaşık cacık,
1 dilim de karpuz...
cnm valla bende uzun zman oldu ekleyeli değştrem ama bi proğramla yapmıştım küçülttüm resmi fln. büyük resim kabul etmio ben bi yapayım anlatıırm sana sennde msj sayın dolar bu arada kaç kalmış şurda yüze
cnm bu ara bizimde öle oluo sneden kaynaklanmıo yanii![]()
bende varım merak etme. aynen sen gibiymİncir tatlısı mıBenim kadar tatlı seven bir insan yoktur ya.. Kendimi salsam gün boyu tatlıyla beslenirim, yemek aklıma gelmez o derece
![]()
saol cnm benmamaninnn süper tariflerrr.
bende değişik şeyleri severim..
ama güvendiğim kişilerin önermesi lazımm.
misal oktay ustanın tüm yemek tarfilerine güvenirim,hiç şaşmaz mükemmel olur hepsi.
kukimin de damak tadına güveniyorum..
bunu yapicimm..
tereyağıda konulabilir.
okadarcık yeme lüxümüzün olduğunu düşünüyorumm.
azcık koyucam bennn..
incir bağısaklarımıda çalıştırır hemm...
çorbada güzel görünüyo.
not aldım..
onuda denerim kış gelince..
sıcakta fasülye ve nohut yiyemiyorum ben![]()
canım ya yemeğin içine o kadar çok soğan doğramışlardıkigeçmiş olsun canımm![]()
banada idrar kültürü tahlili istediler vermiştiim herkesten istiyorlar burdaa
araştırma hastanesi olduğu için sanırım fazla inceliyorlarr bişey çıkmadı sendede çıkmaz sanırıım
ilişki yasak olduğuna göre epey riskli seninkii
senin bebeğin benim bebeğim gibi geliyo sen anlattıkça çok üzülüyotum ne olur çok ama çok dikkat ett yediğin içtiğine dikkat ett
çok iftara gidiyosunuz ordada hep ağır yemekler varr tabee az yiyosun ama böyle olmucakk
bak 3-4 kaşık yemişsinn mesela bu çok az sana bile yetmezkii bebeğe nasıl yetsinn
böyle olmayacak buna çarre bulmak lazıım
bak şimdi ben yerinde olsam akşamdan hazırlarım yanıma muhakkak bişeyler
mesela haftada 2 gün sandwiç ekmeğine yağı süzülmüş ton balığı koysan marul domateste koysann içine yanına ayran güzel olurduu
birde bir gün önceden menüde ne var öğrenmen mümkünmüü ona göre akşamdan hazırlarsıın
birde gerçekten az yiyosun kilo almamak için çok yanşlış bak ben 8 kaşık sebze yemeği yerim bazen 6 filan kilo aldım ancak yağ olmadıı
havalar serinlemedende düzenli spora başlamıcam daha doğrusu 3. ayım dolsun diye bekliyoruum
doğumdan sonra kısa sürede eski halime döneceğimi biliyorum sağlıklı kilo alıyorum çünküü
sağlıklı besleniyoruum