60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Gidip en güzel giysileri almak istiyorum ... Henüz istediğim kiloya ulaşmamış olsam da... Çünkü kendimi iyi hissetmeye ihtiyacım var. Hoş, en güzel giysilere sığmak biraz zor oalcak ama olsun

herkese merhabaaaa
nihayet spor dolu gunlere tekrar basladim.yogun donemim suanlik gecti.bugunku faaliyetlerim..

sabah;
1 tabak karpuz
1 kk peynir

aksam;
1 tane kizarmis but
1 kk peynir
1 dilim kepek ekmek

spor;
2 km acik havada yuruyus
1 km yuruyus
25 dakika eliptik
agirlik ve egzersiz calismalari..
1seftali
3 dilim karpuz

selammmm kızlaaarrrrrr.. bugünn arkadasımla avm ye gittim.

peynirli domatesli kruvasan
1 fincan ve bir kücük acık cay içtim

aksam da beraberdik

2 sk domatesli makarna
1 cordon bluuu
bolca yesil salata yedim (meger yesil salata gaz yapıyormus)

bebek kıyafetlerine baktım bool bol. ama dönüste metrodaa bir cocukk o kadar cok cıgırdııı kiii bi anda cocuktan beni soguttu.. allah ım o sess neresinden cıkıodu merak ettimm koca vagonu bastırdıı hemde dakikalarcaa:95::95::95::95::95::95: benimkidee bööölee bagırrsa naparızz yaff :97::97:

ben de her yolu denedim, bi sinameki çayı iyi geldi onu da doktorlar önermiyor bağırsaklara uzun vadede zarar verir diye. onun için içmiyodum. gerçekten işe yarıyor mu, hemen markete gidebilirim :) :)

çok sık içmediğin sürece pek sorun olmaz sanırım valla süper etkili bişey ama bulamayabilirsin ben sadce 1 markette buldum altunbilekler adı merketin..migrosta fln her yere baktım bulamadm

Gidip en güzel giysileri almak istiyorum ... Henüz istediğim kiloya ulaşmamış olsam da... Çünkü kendimi iyi hissetmeye ihtiyacım var. Hoş, en güzel giysilere sığmak biraz zor oalcak ama olsun

ben aldım bugun bi kaç bişeyler tabi altlara hiç bakmadım moralim bozuluyo üstler her halukarda oluo dar bol filan idare ediyorum :):) bide yaz bitiyo herşey indirime girmişşş yaşasınnnnnnnnnnnnnn alışveriş

slmmmmmmmmmmm günaydın arkadaşlar.ben dünden çokta farklı değilim halen kasılmalarım devam ediyor.ama ilacın etkisiyle biraz daha hafifledi vede çok sık değil...
akşam pek birşey yediğim söylenemez..afedersiniz çok fena çıkardım.anlamadım neden çok halsizdim ilaç içecektim diye az birşeyler yedim.
1 dilim ekmek,
patlıcanlı tepsi kebabım vardı ondan 1 adet patlıcanını yedim sadece,
1 bardak ta çay.

sabah kahvaltım:

1 tatlı k.peynir,
1 yemek k.süzme yoğut,
1 dilim karpuz,
1 domates,
1 salatalık,
2 dilim ekmek,

Son düzenleme:
sen daha neler göreceksin canım benim.alahım insan herşeyden soğuyor.ama büyüdükçe çok şeker oluyorlar .inşallah rabbim hepimize annelerini yormayan bebişler versin.çünkü ben kızımdan çok çektim.bende yarın çarşıya inip bir hamiş pantolonu alacağım...çünkü artıkın göbişim biryerlere sığmıyor...

canımcım ıkı tane demıssın ya daha etkılı olsun dıye mı

günaydın canlarrrrrr

cimcimeciğim canım benim geçmiş olsunnn...
ecrinn kız seni neler bekliyor bende merak ediyorum. bazı bebişler dünya uslusu oluyo yatırıyorsun beşige uyuyo bazıları da gece gündüz aglıyo kıyameti kopartıyo ama inan bu piyango gibi nasıl çıkcek bilmiyosun. benim aynı anadan dogma iki kız yegenim de bu iki uçta. ben çocuk doormaktan neden tırsıyorum sanıyorsun kızım
cimicim de anlatmış işte. bana şöle dillenmiş filan iki üç yaşında gelse şu cocuk ne güzel olurdu tuvalet egitimini filanda almış olsun
sanki kedi bakıyoruz hee aşılı, tuvalet egitimi almışlardan. benim yoliye bi arkadaş düşünüyorum da bi siyam yavrusu son zamanlarda delirdi tüylü kalemliğimle oynaşıyo zavallıcık

off şu topigin sessiz hali beni çok üzüyor. ama biliyorum ki kışın hepiniz dönceniz yuvaya

evet canım ya çocuk huysuz olunca vay halimize benim kızım 1 yaşına kadar günde 24 saate sadece toplam 1 saat uyurdu sürekli ağlardı allahım tam bir işkenceydi.bende onunla ağlardım.ama şimdi dedğin gibi tuvaletini söylüyor.bazen kızyfetlerini kendi giyiyor.etrafı da dağıtıyor ama öğrenecek zamanla.yemeğinide bazen kendi yiyor.acıcıkta olsa rahatladım yani.

bana nazar değdiği kesinleşti şimdi neden dikkat etmedin diyeceğinizden okadar eminim ki...
dün akşam eve gittim duş alayım rahatlarım dedim.ama ayakta duşlukta değilde oturarak yıkanayım dedim.taburede oturdum.sonra şmpuana uzandığım anda hop bir baktım yerdeyim tabure nasıl oldu anlamadım altımdan kaydı gittim:18:çok korktum.bir süre kıpırdamadım hemen kalkmayayım dedim.dinlendim öyle kalktım...anlayacağınız bu aksilikler beni kovalıyor resmen.

bacım sen acilen bu nazar konusunda bir önlem al. hamile olman nazara geliyor geçen eşin de elden yemek yedirmiş ya sana iftarda nazara geliyorsun tikaaat tikat

geçmiş ıolsun canım
bi nazarlık alda tak barim hep üstüste geliyoo
ama tabure olayını biiliyodumm ben o yüzdenn hep ayakta duş alıyorumm
hatta banyoda kaymalra düşmelere karşı doktorlarr kaymaz terlik giyin banyoda tuvalette diyoo

bacım sen acilen bu nazar konusunda bir önlem al. hamile olman nazara geliyor geçen eşin de elden yemek yedirmiş ya sana iftarda nazara geliyorsun tikaaat tikat

ebet yoliciğim kesinlikle o gün değidi.birde onlarda her yerde anlatmışlar.gören kocanın kıymetini bil onun gibisini bulamazsın diyiyor.çok çabuk yayılmış.akşam kendime nazar duası okudum gene okuyacağım bu akşam..

günaydın hoş geldin..
ben zaten hep duşakabinde yıkanırım.eşim taburede yıkanır o sever duşlukta temiz oldumu hissetmiyorum der kovaya doldurup tasla döker.benimde dün kasıntım fala olunca ayakta duramadım.bari bu defalık oturayım dedim.terlikte taburede kaymayanından normalde itince bile cor gider.resmen sanki yapışır.ama benim kısmetim ya bende taburenin uçası geldiiiiii...

boşver anlatma artık canımm ben anlatmıcam artıkk
eşime küstüm akşam :97: bana dediki güya eltim geldiğinden berii dedşkodu yapıyomuşum kendşne çeki düzen ver didii :95:
heee o bana istediği hasetliği yapacak ben alttan alcam belli etmicem onu istiyorlarr
hayatta yapmam
eşimlede doğru dürüst konuşmayı düşünmüyorum
akşam o laftan sona gidip yattım uyucam demiştiim sonra 1 saat sonra geldim salona
aaaa uykumu tutmadı dedi
bende umarsızca yoooo uyumadımkii ben müzik dinliyodum telimin şarjı bitti şarjımı almaya geldiim dedimm çok şaşırdıı normalde gitmezdimde haklı olduğum konudaa tavşz vermem kızdım gittim
sonra hiçbişeyy yok gibi konuşmaya çalışıyo yüz vermediim soğuk soğuk cevaplar verdiim
bu hafta sonuda öyle yapıciimm
bebeğe gelince gelişimi şöyle böyle iyi diye filan anlatma sakınn nazar değerr
birde halaa folik asit alıyomusun canımm :44:

allah korumuş canımm dikkat ett
hamilelerii en çok banyo konusundaa uyarıyorlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…