evt canım benim çok haklısın...bazen gerekiyor ama soğuk davranmak...bende folik asit alıyorum ama sadece folik değil demir folik ve B2 vitamini içinde olan bir ilav ,decevit diye birtane birde kasılmalara karşı milid diye bir alaç,boşver anlatma artık canımm ben anlatmıcam artıkk
eşime küstüm akşam :97: bana dediki güya eltim geldiğinden berii dedşkodu yapıyomuşum kendşne çeki düzen ver didii :95:
heee o bana istediği hasetliği yapacak ben alttan alcam belli etmicem onu istiyorlarr
hayatta yapmam
eşimlede doğru dürüst konuşmayı düşünmüyorum
akşam o laftan sona gidip yattım uyucam demiştiim sonra 1 saat sonra geldim salona
aaaa uykumu tutmadı dedi
bende umarsızca yoooo uyumadımkii ben müzik dinliyodum telimin şarjı bitti şarjımı almaya geldiim dedimm çok şaşırdıınormalde gitmezdimde haklı olduğum konudaa tavşz vermem kızdım gittim
sonra hiçbişeyy yok gibi konuşmaya çalışıyo yüz vermediim soğuk soğuk cevaplar verdiim
bu hafta sonuda öyle yapıciimm
bebeğe gelince gelişimi şöyle böyle iyi diye filan anlatma sakınn nazar değerr
birde halaa folik asit alıyomusun canımm :44:
evt canım benim çok haklısın...bazen gerekiyor ama soğuk davranmak...bende folik asit alıyorum ama sadece folik değil demir folik ve B2 vitamini içinde olan bir ilav ,decevit diye birtane birde kasılmalara karşı milid diye bir alaç,
ayrıca vitamin ve mağnezyum ilaçlarım var...aman iç iç bitmiyor...birde bugün yazılacak olanlar var.artık allah yardımcım olsun.ilaç içmektende nefret ederim yutamıyorum bunların hepside kocaman bir magnezyum suya atılıyor...
günaydın kızlar nasılsınız?cimcimem çok geçmiş olsun cnm kesin ogün değdi nazar sana.bide hamileleilkle beraber tüm dikkatlari üzerinemi çektin ne?heryerine nazar boncuğu tak öle gez cnmmbaşla türlü sen biyerini sakatlıycan allah korusun..
sabah kahvaltım
1 bardak şekersiz çay
yarım simitten biraz az simit
2 dilim ince peynir
katı haşlanmış yumurta
domates salatalık
3 ceviz
birazcık tahin pekmez
dün bidene kakaolu domdurmayı hüplettim valla:125:
ebet yoliciğim kesinlikle o gün değidi.birde onlarda her yerde anlatmışlar.gören kocanın kıymetini bil onun gibisini bulamazsın diyiyor.çok çabuk yayılmış.akşam kendime nazar duası okudum gene okuyacağım bu akşam..
bana sadece folic plus verdii onu kullanıyorum
sadece ayda bir oluyo kontrol ben merak ediyorum nasıl bebek diye erkenden gidiveriyorum bakmayaa
senin kontrollerde ayda bir kez değilmi canımm
canımcım bak dışarıda eşim tanıdık birilerinin yanında elimi bile tutmaz. gayet resmi davranır beni övmez bende onu yani sıradan arkadaşçasına davranırız birbirimize. böyle olunca da insanlar nazar etmiyo. hatta yeni evlendiğimizde görümcem bize geliyordu sık sık onun yanında bi kaç kere eşime sarılmıştım arkasından filan eşim beni uyardı yapma dedi ablam kıskanıree dedim oda kocasına sarılsın yok onların ilişkisi bizimki gibi değildir filan dedi . eşimin bunu demesi beni şaşırtmıştı ama bende ona hak verdim sonradan. bekar insanların yada dul kadınların yanında özellikle sevgi gösterisinde bulunmam. nisbet yapar gibi olabilir herkes kaldıramaz.. ama ev senin mekanın istediğin kadar sevgi gösterisinde bulunun yani ama dışarıda bence biraz daha dikkatli olunmalı. benim yıldızımda çok düşük bi kere facebooka hesabım açıkken - şimdi kapadım - zayıfladıktan sonraki güzel bi resmimi koymuştum ondan sonra gözüm şişti üç dört gün kaşıntı sulantı filan çok kötü oldum nazara inanıyoruım hem dinen hem bilimsel olarak var
sonuç öyle görünüyor.
canım benim sanada afiyet olsun gayet güzel bir kahvaltı...
canım bizde eşimle sevgiliyken el ele gezerdik ama evlendikten sonra bir iki defa el ele tutuşmuşuzdur.herkes birbirini tanıyor.küçük yerler buralar.eşimde bende rahasız oluyoruz.burda zaten öyle aile yanında akraba yanında samimi asla olamayız..ayrı koltukalrda otururuz.işte o yemek yediğimiz gün yan yana oturduk olan oldu...canımcım bak dışarıda eşim tanıdık birilerinin yanında elimi bile tutmaz. gayet resmi davranır beni övmez bende onu yani sıradan arkadaşçasına davranırız birbirimize. böyle olunca da insanlar nazar etmiyo. hatta yeni evlendiğimizde görümcem bize geliyordu sık sık onun yanında bi kaç kere eşime sarılmıştım arkasından filan eşim beni uyardı yapma dedi ablam kıskanıree dedim oda kocasına sarılsın yok onların ilişkisi bizimki gibi değildir filan dedi . eşimin bunu demesi beni şaşırtmıştı ama bende ona hak verdim sonradan. bekar insanların yada dul kadınların yanında özellikle sevgi gösterisinde bulunmam. nisbet yapar gibi olabilir herkes kaldıramaz.. ama ev senin mekanın istediğin kadar sevgi gösterisinde bulunun yani ama dışarıda bence biraz daha dikkatli olunmalı. benim yıldızımda çok düşük bi kere facebooka hesabım açıkken - şimdi kapadım - zayıfladıktan sonraki güzel bi resmimi koymuştum ondan sonra gözüm şişti üç dört gün kaşıntı sulantı filan çok kötü oldum nazara inanıyoruım hem dinen hem bilimsel olarak var
normal şartlarda ayda bir defa olması lazım doktorumda öyle dedi.ama benim biraz problem çocuk 2 olunca nerdeyse 8 günde bir gidiyoruz.sadece elazığa gitmeden önce gitmiştim birde döndükten sora 3 lü test için gidiş sürem arasında 20 gün geçmişti..
mesela gidiş tarihlerimden bazıları
23 haziran,
2 temmuz,
11 temmuz,
13 temmuz,
19 temmuz,
6 ağustos,
8ağustos,
13 ağustos,
birde dün ve bugün...tabi en baştada gittiğim oldu...
aynen canım burdada çok ayıptır asla hatta çoğu kişi konuşmaz bile ben eşime ismiyle oda bana ismimle hitap eder.evde ne yapasan nasıl davranırsan davran kimse bilmea ama dışarda insan yanlarında bira daha itinalı olmak lazım...bizde böyleyiiz
dışarda veya başkalarının yanında arkadaş gibi davranırıız
mesela benim eltiyle eşi sürekli canım aşkım derler çok el şakası yaparlar yani böyle mide bulandırırlar resmen
onları gördükçe midem kalkar
yanımızda öpüşüyorlar bile
birbirlerini elliyorlarr
ve bunu mahsus yaparlar neymiş birbirlerini çok seviyorlar onu gösteriyorlar
yaa kim kimi ne kadar seviyo baanane
ayrıca sevgi ömür boyu aynı ölçüde gidebilecek bişey değil bazen artar bazen azalır bazen biterr
neyin ispat etmeye çalışıyosun değilmii
özellikle kayınvalideye karşı yapar eltii
bu da yaşlı insanların yanında çok ayıp oluyo bence
canım benim bebişim 17+5 yani 4,5 aylık oldu ama halen risk devam ediyor.kasılmalar vede bebğin eşi çok aşağıya indi kanama zamanında ben dün doktora sezeryandım normal doğum yapmak istiyorum dedim.sen bu şartlarda bebği 7.aya kadar taşırsan mucize dedi..düşün artık riski...allah hepimizin yardımcısı olsun..sen 3 ayı doldurdun demi belkiim düşük tehliken geçer
az kalmıştır tehlikenin geçmesine değilmi
amin canım benim...allah korusun bebişini ve seni cnm benim.teşekkürler bebikim.ben bim etrafı toparlayıp geliyim.
aynen canım burdada çok ayıptır asla hatta çoğu kişi konuşmaz bile ben eşime ismiyle oda bana ismimle hitap eder.evde ne yapasan nasıl davranırsan davran kimse bilmea ama dışarda insan yanlarında bira daha itinalı olmak lazım...
canım benim bebişim 17+5 yani 4,5 aylık oldu ama halen risk devam ediyor.kasılmalar vede bebğin eşi çok aşağıya indi kanama zamanında ben dün doktora sezeryandım normal doğum yapmak istiyorum dedim.sen bu şartlarda bebği 7.aya kadar taşırsan mucize dedi..düşün artık riski...allah hepimizin yardımcısı olsun..
amin canım benim...
canımcım ıkı tane demıssın ya daha etkılı olsun dıye mı
amin canım benim.yemeğimi yedim geldim...anladım canım
erken doğum olabilir yanii
allah hepimizi yardımcısı olssunn
amin canım benim.yemeğimi yedim geldim...
5 adet inegöl köfte,
1 küçük sandiviç ekmek,
3 kaşık kadardı sanırsam patlıcan salatası,
1 kase mercimek çorba,
200 ml ayran..
birde ymektten çıktım daireye çıkınca dolptaki çikolatalar dikkatimi çekti.hemen para atıp bitter aldım bir tane birde onu afiyetle yedim.bakalım bebşim mutlu olacakmı bu duruma..arada sevindirmek lazım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?