60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yediklerini beyendiim
hee bana doktor diyoo gelirken çikolata yee bebişin sevinir hareket eder bizde görürüz diyoo

loxii sen gittin famir boşluğa girdii
yok ingilizce öğrencem yok bilmem ne deyip duruyo
topiğede düzenli uğramıyo artıkk
bu saat oldu hala yazmadıı
sensizlik yaramadı famirtoyaa

İnce ruhlu, ince bedenli hanımlar! Ben geldiim
Sporumu yaptım, metabolizma hızlandırdığı söylenen çayımı içtim. Yeşil çay aldım marketten, bugün başlıyorum içmeye. Siz neler yapıyorsunuz?

afiyet olsun ohhhyarasınnn bebişine cnm benim.mutlu olmuşturr eminimm.
bencede...mutlu olmuştur.
canım benim benim bu kasılmalar başlamasa ani hareketlerden birde hızlı yürüyüşlerden uzak dursam birşey olmaz inşallah..bizim buralarda rapor kıtlığı var sen elden ayaktan düşeceksin.adım atacak takin olmayacak işte o zaman rapor veriyorlar...benim geçen defa çok kötü olduğum halde dekanım raporunu kabuletmiyorum diye tutturmuşlardı.hafta sonu geliyor.bira dinlenirim.iş miş te yapmayacağım zaten..hafta başında gene böyle giderse hoca moca umrumda olmaz verdikleri an alıp dinleneceğim..düşük ihtimalin olabilir risk var diyiyorlar.hadiii hop çalışmaya iyi işler diyiyorlar...
yediklerini beyendiim
hee bana doktor diyoo gelirken çikolata yee bebişin sevinir hareket eder bizde görürüz diyoo

beğendiğine çok sevindim canım..benim doktorum çok iyi bir doktor ama şunu ye bunu ye pek demez...görmüşüm görmemişim o göreceğini görür yeter.sadece aşırı kilo alındımı hemen dur der.burdaki kadınlar çok doğuruyor diyemi artık bıkmışlarmı bilmiyorum.hangi birine ne anlatsınlar nasılsa uymaz diyiyorlar..hiç birşey demiyorlar....

netim geldiğine göre bende artık yazabilirim 67 68 arasıyken 64 olmuşum çok sevindim
bu sabah sahurda bir buçuk dilim tam buğday ekmeği labne peynir ve yumurta yemiş bulunmaktayım

Nasılsınız bakalım kızlar... ben iyi gibiyim dün eltimle ulus a hacı bayram a gittik dua ettik oradan sıhhıyeye geçtik sosyete pazarına ben pazarı hiç sevmedim basit bi plaj çantası dışında bişey bulamadım. ucuzlar döküntü , pahalılar mağaza fiyatıyla aynı en azından mağazadakiler daha temiz.. sonra kızılay a geçtik rodi de harika indirimler var. gerçi sezon sonu her marka indirimde azcuk daha alışveriş yaptık dün kaçamaklarım oldu. tahinli çörek - kumpir - mc donalts orta boy soslu dondurma dün yoruldum bugün evdeyim..

ben hiç öle nazar olur filan die düşünmem
yani nazara inanırım ama nazar olur dureşimn elinitutmayım yada sarılmayım fln demem.:44:aklıma bile gelmedi daha doğrusu.
vıcık vıcık deiliz ama hep dışarda yürüken vs. el ele tututuşurz birileri olsun olmasın öle alıştık çünkü.
bende çok gelirim nazara hele çocukken neler çektim o nazardan dediğin gibi gözlerimmi şişp sulanmadı her tarafımda kaşıntılşarmı olmadı neler çektim.
bol bol dua edin. nazar ayetleri var onları okuyun Allah korusun hepimizi kocalarımız
Günaydın haınımlar,
kahvaltımı ettim, 1 saat sonra gözüm döndü çok azıcın kadayıf yedim vicdan azabı doruk noktaya ulaştı.
1 saat sonra spor yapacağım. Nasılsınız bakalım:)

günaydınn cicim.
ama keşke neler yediğini de yazsaydın ya bizde yorum yapar az çok şunu ye bunu ye derdik. bundan sonra yedklerini ve miktarlarınıda yazarsan sevinirizz

canım benim hoş geldinn..allah kabul etsinyazdıklarını okurken ankaradaki günlerim geldi...ulusun sosyete pazarı gerçekten dedğin gibi...birde o halde bile çok kalabalık oluyor...bizde sürekli sakarya caddesiindeki ekmek arsı hamsi balık yemeye giderdik.süpet oluyordu...
ayrıca afiyet olsun..

herkese hayrlı cumalarrr
ben geldim.
sabah bir telefon trafiği yaşadım her zmanki gibi.
biraz sağı solu topladım sonra geldim.
dün iftar da

1 kepçe bakilayat çorbası
yarım kepçe şehriye çorbası
1 orta boy karnı yarık
1 tabak spagetti üzeri domates biber soslu( spagetti yağsız)
1 incir tatlısı
1 kaşık yoort

sonra 2 fincan çay
3 tane baklava

sonra 1 dal üzüm
1 armut
yarım elma

sahurda
1 tane tambuğday unlu ve normal un karışık peynirli poğaça
1.5 dilim kadar pide.
2 zeytn
1 kk peynir
domates
yeşil bibier
kırmızı biber
2 tane incirli tatlı
1 fincan çay

çok fena uykum vardı adeta gözü kapalı yedim.çok az geldi bana göre. şimdiden acıktımzaten kilo vermişim sabah sabah moralim bozuldu.54.8 geldim. pööfffffffffffff
evdeyim bugün ev işimde yok canım isterse bi iki gömlek ütülerim.
hafta sonu iki günde iftara misafilerimz olcek.
işte bööle

fambık gelmemiş yecaleyide göremedim.

cimcimecim geçmiş olsun yaw yine düşmüşsün nazar aytleri oku sen bol bol.
onun dışında herkeşler iyi sanırsam hepinize sevgilerrr

canım benim akşam yemeğin gayet güzelde sahur gerçekten az olmuş....evet düştüm.okuyorum ilk fırsattada nazar nuskası yaptıracağım...
öğlen 12: 40 ta kafayı koydum uyudum.1: 30 olmuştu.allahtan kimse gelmemişti.hocalarda namaza gitmişlerdi.bende tam uyandım kendime çeki düzen veriyordumki geldiler.o uyku çok iyi geldi.gözlerim biraz açıldı...

sağol canım benim.. ne güzel demek hatıraların canlandı

canım sana da hayırlı cumalar.. ben kilomu korumadayım. belki oruç tutsaydım sanırım bende kilo vermiş olurdum :44: bu arada afiyet olsun canım.. sahurda yumurta yemeyi denedin mi hiç ? bence çok tok tutar. bide uzmanlar sahurda çay içmeyin su kaybettirir diyorlar.

afiyet olsunn kukimm...
sen üzülüyon gittikçe ericem diye,ama yeme düzeninin değişikliğinden kilo veriyorsun bence.
hem o kadarcıktan bişey olmazz,göbüşün eriyodur belkimmm salla kızzzz:92::92::92::92::92:

kukim incir tatlını yaptım harika oldu,incirlerim pek güzel değildi ama ona rağmen pek lezzetli oldular.
kışın yaptığımız yoğurtlu portakallı tarçınlı milli tatlımızın özleminden sonra bu iyi geldi valla.
reglde olmam nedeniylen galiba,akşam 4 dene hüplettim.amanin ne olacak diidm ya nihayetinde incirle ceviz değil mi...
wcyede çıktım bu sayede...
kızımda yedi bir tane çok sevdi o da...
eşim yemedi galiba,haberim yok eşimden:))
sonra sabah 2 dene daha hüpletiim,akşam 2 dene daha hüpletcemm.
çok pis dadandım anlayacağın:)))

canım o çayın içinde sinemaki var. sinemaki bağırsağı tembelleştirir.

yapmaz annesi yapmaz.. ama kimsenin çocuğunu kınama o zaman başına gelir..

cimcimem okudum içimden bişey kaydı gitti.. duşa girerken destur geri dur de .. sık sık felak - nas oku. ayetel kürsi oku. dikkat et kendine.

slm kızlar bayadır yoğunluktan giremedim foruma katılamadım sizlere, kiloyu verdim hala korumadayım şimdi ekim ayında tekrar bir diyet programım olacak hedef 60 olacak, birde göbiş tam düzleşse...

sosyete pazarını beğenmedin dimekk..
mutlaka işe yaramayan 1-2 liralık max. 5 liralık uyduruk şeyler oluyorr.
ancak bir çok şeyi bir arada bulabildiğin için(züccaciye,perde,kıyafet,çanta,aksesuar,temizlik araçgereç vs.) Ankaralı bayanlar tarafından çok tercih edilir.özelliklede çalışan bayanlar atrafından..
çünkü okadar çeşidin bulunduğu bir yer çok yokkk fellik fellik dolaşacak zmanında yok.
mağaza fiyatıyla aynı bile olsaa,hatta bazen daha pahalı vazgeçilmez yerlerimden biri.
bir de birkaç kere gitmek lazım..
kimin ne ürünü sattığını anlmak ve kalitesini test etmek için.
mesela rus kadınların getirdiği kıyafetler çok kaliteli,evet pahalı ama yıllarca git birşey olmuyor.
ünide iken almış olduğum 2 blüzüm hala giyilebilecek duurmda..

canım benim hoş geldin...nerelerdeydin...afiyet olsun.bende en kısa sürede bu inciri deneyeceğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…