amin canım benim.yemeğimi yedim geldim...
5 adet inegöl köfte,
1 küçük sandiviç ekmek,
3 kaşık kadardı sanırsam patlıcan salatası,
1 kase mercimek çorba,
200 ml ayran..
birde ymektten çıktım daireye çıkınca dolptaki çikolatalar dikkatimi çekti.hemen para atıp bitter aldım bir tane birde onu afiyetle yedim.bakalım bebşim mutlu olacakmı bu duruma..arada sevindirmek lazım...
bencede...afiyet olsun ohhhyarasınnn bebişine cnm benim.mutlu olmuşturr eminimm.
canım benim benim bu kasılmalar başlamasa ani hareketlerden birde hızlı yürüyüşlerden uzak dursam birşey olmaz inşallah..bizim buralarda rapor kıtlığı var sen elden ayaktan düşeceksin.adım atacak takin olmayacak işte o zaman rapor veriyorlar...benim geçen defa çok kötü olduğum halde dekanım raporunu kabuletmiyorum diye tutturmuşlardı.hafta sonu geliyor.bira dinlenirim.iş miş te yapmayacağım zaten..hafta başında gene böyle giderse hoca moca umrumda olmaz verdikleri an alıp dinleneceğim..düşük ihtimalin olabilir risk var diyiyorlar.hadiii hop çalışmaya iyi işler diyiyorlar...ben geldimm napıyonuz bakemm?cimcimem doktor sana istirat vermedimi ?yani bu durumda senin yatıp dinlenmen lazımm ama sen halan daha çalışıyosun?benim ikiz gebelik olduğundan erken doğum riskim vardı.benimkiler 7 ayda doğmya kalktılar kaç kere erken doğumdan hastanelerde yatım olmasın diye serumlar haplar kullandım.doktorr 10dkdan fazla ayakta kalmıycaksın dedi oturmak bile yasaktı düşün doğuma kadar hep yattım ciğerleri gelişsin diye iğneler yedim.ona rağmaen 35.haftada oldular.yani cnm benim seninde yatıp dinlenmen lazım ayakta durmaman lzım.
yediklerini beyendiim
hee bana doktor diyoo gelirken çikolata yee bebişin sevinir hareket eder bizde görürüz diyoo
ben hiç öle nazar olur filan die düşünmemcanımcım bak dışarıda eşim tanıdık birilerinin yanında elimi bile tutmaz. gayet resmi davranır beni övmez bende onu yani sıradan arkadaşçasına davranırız birbirimize. böyle olunca da insanlar nazar etmiyo. hatta yeni evlendiğimizde görümcem bize geliyordu sık sık onun yanında bi kaç kere eşime sarılmıştım arkasından filan eşim beni uyardı yapma dedi ablam kıskanıree dedim oda kocasına sarılsın yok onların ilişkisi bizimki gibi değildir filan dedi . eşimin bunu demesi beni şaşırtmıştı ama bende ona hak verdim sonradan. bekar insanların yada dul kadınların yanında özellikle sevgi gösterisinde bulunmam. nisbet yapar gibi olabilir herkes kaldıramaz.. ama ev senin mekanın istediğin kadar sevgi gösterisinde bulunun yani ama dışarıda bence biraz daha dikkatli olunmalı. benim yıldızımda çok düşük bi kere facebooka hesabım açıkken - şimdi kapadım - zayıfladıktan sonraki güzel bi resmimi koymuştum ondan sonra gözüm şişti üç dört gün kaşıntı sulantı filan çok kötü oldum nazara inanıyoruım hem dinen hem bilimsel olarak var
Günaydın haınımlar,
kahvaltımı ettim, 1 saat sonra gözüm döndü çok azıcın kadayıf yedimvicdan azabı doruk noktaya ulaştı.
1 saat sonra spor yapacağım. Nasılsınız bakalım:)
Nasılsınız bakalım kızlar... ben iyi gibiyimdün eltimle ulus a hacı bayram a gittik dua ettik oradan sıhhıyeye geçtik sosyete pazarına ben pazarı hiç sevmedim basit bi plaj çantası dışında bişey bulamadım. ucuzlar döküntü , pahalılar mağaza fiyatıyla aynı en azından mağazadakiler daha temiz.. sonra kızılay a geçtik rodi de harika indirimler var. gerçi sezon sonu her marka indirimde azcuk daha alışveriş yaptık dün kaçamaklarım oldu. tahinli çörek - kumpir - mc donalts orta boy soslu dondurma dün yoruldum bugün evdeyim..
herkese hayrlı cumalarrr
ben geldim.
sabah bir telefon trafiği yaşadım her zmanki gibi.
biraz sağı solu topladım sonra geldim.
dün iftar da
1 kepçe bakilayat çorbası
yarım kepçe şehriye çorbası
1 orta boy karnı yarık
1 tabak spagetti üzeri domates biber soslu( spagetti yağsız)
1 incir tatlısı
1 kaşık yoort
sonra 2 fincan çay
3 tane baklava
sonra 1 dal üzüm
1 armut
yarım elma
sahurda
1 tane tambuğday unlu ve normal un karışık peynirli poğaça
1.5 dilim kadar pide.
2 zeytn
1 kk peynir
domates
yeşil bibier
kırmızı biber
2 tane incirli tatlı
1 fincan çay
çok fena uykum vardı adeta gözü kapalı yedim.çok az geldi bana göre. şimdiden acıktımzaten kilo vermişim sabah sabah moralim bozuldu.54.8 geldim. pööfffffffffffff
evdeyim bugün ev işimde yok canım isterse bi iki gömlek ütülerim.
hafta sonu iki günde iftara misafilerimz olcek.
işte bööle
fambık gelmemiş yecaleyide göremedim.
cimcimecim geçmiş olsun yaw yine düşmüşsün nazar aytleri oku sen bol bol.
onun dışında herkeşler iyi sanırsam hepinize sevgilerrr
canım benim hoş geldinn..allah kabul etsinyazdıklarını okurken ankaradaki günlerim geldi...ulusun sosyete pazarı gerçekten dedğin gibi...birde o halde bile çok kalabalık oluyor...bizde sürekli sakarya caddesiindeki ekmek arsı hamsi balık yemeye giderdik.süpet oluyordu...
ayrıca afiyet olsun..
herkese hayrlı cumalarrr
ben geldim.
dün iftar da
1 orta boy karnı yarık
1 incir tatlısı
1 kaşık yoort
sonra 2 fincan çay
3 tane baklava
sonra 1 dal üzüm
1 armut
yarım elma
sahurda
1.5 dilim kadar pide.
2 zeytn
1 kk peynir
domates
yeşil bibier
kırmızı biber
2 tane incirli tatlı
1 fincan çay
çok fena uykum vardı adeta gözü kapalı yedim.çok az geldi bana göre. şimdiden acıktımzaten kilo vermişim sabah sabah moralim bozuldu.54.8 geldim. pööfffffffffffff
işte bööle
herkese hayrlı cumalarrr
ben geldim.
dün iftar da
1 orta boy karnı yarık
1 incir tatlısı
1 kaşık yoort
sonra 2 fincan çay
3 tane baklava
sonra 1 dal üzüm
1 armut
yarım elma
sahurda
1.5 dilim kadar pide.
2 zeytn
1 kk peynir
domates
yeşil bibier
kırmızı biber
2 tane incirli tatlı
1 fincan çay
işte bööle
kabızlık sorunu olan varsa şidetle önerebilceğim bi çay var kızlar doğadan form kayısı çayı bi fincana 2 tane yapıp için 10 12 saat sonra wc yolu görünüuoyıllardır denemediğim yok kalmadı tek çözüm bu oldu benim için.
selammmm kızlaaarrrrrr.. bugünn arkadasımla avm ye gittim.
peynirli domatesli kruvasan
1 fincan ve bir kücük acık cay içtim
aksam da beraberdik
2 sk domatesli makarna
1 cordon bluuu
bolca yesil salata yedim (meger yesil salata gaz yapıyormus)
bebek kıyafetlerine baktım bool bol. ama dönüste metrodaa bir cocukk o kadar cok cıgırdııı kiii bi anda cocuktan beni soguttu.. allah ım o sess neresinden cıkıodu merak ettimm koca vagonu bastırdıı hemde dakikalarcaa:95::95::95::95::95::95: benimkidee bööölee bagırrsa naparızz yaff :97::97:
bana nazar değdiği kesinleştişimdi neden dikkat etmedin diyeceğinizden okadar eminim ki...
dün akşam eve gittim duş alayım rahatlarım dedim.ama ayakta duşlukta değilde oturarak yıkanayım dedim.taburede oturdum.sonra şmpuana uzandığım anda hop bir baktım yerdeyim tabure nasıl oldu anlamadım altımdan kaydı gittim:18:çok korktum.bir süre kıpırdamadım hemen kalkmayayım dedim.dinlendim öyle kalktım...anlayacağınız bu aksilikler beni kovalıyor resmen.
Nasılsınız bakalım kızlar... ben iyi gibiyimdün eltimle ulus a hacı bayram a gittik dua ettik oradan sıhhıyeye geçtik sosyete pazarına ben pazarı hiç sevmedim basit bi plaj çantası dışında bişey bulamadım. ucuzlar döküntü , pahalılar mağaza fiyatıyla aynı en azından mağazadakiler daha temiz.. sonra kızılay a geçtik rodi de harika indirimler var. gerçi sezon sonu her marka indirimde azcuk daha alışveriş yaptık dün kaçamaklarım oldu. tahinli çörek - kumpir - mc donalts orta boy soslu dondurma dün yoruldum bugün evdeyim..
afiyet olsunn kukimm...
sen üzülüyon gittikçe ericem diye,ama yeme düzeninin değişikliğinden kilo veriyorsun bence.
hem o kadarcıktan bişey olmazz,göbüşün eriyodur belkimmm salla kızzzz:92::92::92::92::92:
kukim incir tatlını yaptım harika oldu,incirlerim pek güzel değildi ama ona rağmen pek lezzetli oldular.
kışın yaptığımız yoğurtlu portakallı tarçınlı milli tatlımızın özleminden sonra bu iyi geldi valla.
reglde olmam nedeniylen galiba,akşam 4 dene hüplettim.amanin ne olacak diidm ya nihayetinde incirle ceviz değil mi...
wcyede çıktım bu sayede...
kızımda yedi bir tane çok sevdi o da...
eşim yemedi galiba,haberim yok eşimden:))
sonra sabah 2 dene daha hüpletiim,akşam 2 dene daha hüpletcemm.
çok pis dadandım anlayacağın:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?