60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yolimm çok pratik anlattın analmadım vallahi..,
nese arada sorarım ben sana..
benim adım..
cümlesini kurabiliyosanız
tüm geniş zzamanlı cümleri kurabilirsiniz diyor sanal hocamm.
basit cümlelrime yorumlar bekliyorum plsss....

yes,ı do..

sağol kukimmmm,arada el at bana kızzz..
ilkokul seviyesindeyim nede olsa çok zorlamam seni

hamarat hatuncukk hiç boş durmuyosunn
sen gidince eşin arayacakk yemeklerinii
evet o da öle dior am en çok da seni özliycem dio

yes,ı do..

sağol kukimmmm,arada el at bana kızzz..
ilkokul seviyesindeyim nede olsa çok zorlamam seni

estafirullah el atarım tabi bebeemmm başlangıç seviyesindesin ama gayet başarılısın . ya hem başlangıç olup hemde vasat durumda olsan napardık

balım şöle olmuştur şimdi sen fambığa mesaj attın oda sana attıya sonra tekrar sen ona attın oda sana atmış olabilirde olmayabilirde
eğer atmışsa sen tekrar at ona atmadıysa sende atma:44:

Kızlar merhaba

2-3 gündür giremedim eve geldik çamaşır, yerleşme, derken çok yoğunumm ama esas böceğim diş çıkartıyor ve anormal huysuz kucağımdan inmiyor. Yazamıyorum öperim hepinizi. Kuzumun çok ağrısı var ne olur dua edin kolay çıkartsın

herkese merhaba kızlar:) 10. takımdayım ben. diyetim tam gaz devam ediyo. anladım ki böyle gruplar beni daha da gaza getiriyo:) herkese iyi zayıflamalar diliyorum hep birlikte başarıcaz inşallah:)

selam kızlar didim didim ama kimeee kimse yohhh
bende akşam menümü yazem çıkem barikkk
2 tane fırında kuru patlıcan dolması ve 2tane kuru biber dolması (küçük ama)
yanında da cacık bukadann hadi herkese iyi iftarlarr:79::79:

kabızlık sorunu olan varsa şidetle önerebilceğim bi çay var kızlar doğadan form kayısı çayı bi fincana 2 tane yapıp için 10 12 saat sonra wc yolu görünüuo yıllardır denemediğim yok kalmadı tek çözüm bu oldu benim için.

ben de her yolu denedim, bi sinameki çayı iyi geldi onu da doktorlar önermiyor bağırsaklara uzun vadede zarar verir diye. onun için içmiyodum. gerçekten işe yarıyor mu, hemen markete gidebilirim :) :)

ben de her yolu denedim, bi sinameki çayı iyi geldi onu da doktorlar önermiyor bağırsaklara uzun vadede zarar verir diye. onun için içmiyodum. gerçekten işe yarıyor mu, hemen markete gidebilirim :) :)

canım o kayısı çayının etken otuda sinameki zaten içerigi oku anlarsınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…