60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese iyi geceler:)

bugunku faaliyetlerim;

sabah;

1 yumurta
1 kepek ekmek
2 kk peynir
5 badem
sekersiz turk kahvesi
karpuz

oglen;

1 tabak kiymali yesil fasulye
1 dilim kepek ekmek

aksam;

1.5 tabak kiymali yesil fasulye
1 kutu yogurt
1 sekerli turk kahvesi
karpuz

spor;

yarim saat eliptik
agirlik ve egzersiz calismalari

amaninnnnnn uşşş geldin beaaaaa
ben kışın bayağı bir kullandım ama yazın hiç binmedim,bende hamallığını yapıyor gibi hissediyorum valla.
zayıflayıp döneceksin inşallahh,inanıyorum ben

kızlar sağolun güzel dilekleriniz için.koşu bandını yerleştirdin sonunda ama küçücük odada bir tuhaf durdu,duvara bakıyor,sol tarafında küçücük bir pencere var,sağında hemen dibinde cocukların dolabı,manzara süper yani,ben duvara baka baka mı yürüyecem şimdik,camdan bakcam diye sola baka baka yürüsem boynum tutulur maazallahen iyisi ben karsıma bir manken posteri asayım ,hırs yapayım hemi de demi,iyi fikir şimdik geldi aklıma.
evi yerleştirdim sonunda ,dün akşam halıları da serdik tam oldu,eve benzedi yanişimdi tek sorun cocuklara bakcak birini bulmalıyım,burası küçük bir ilçe,zor bulursunuz diyorlar ama mecburum yoksa nasıl işe gitcem vede nasıl spor yapcam dimi

şimdide kötü haber :buraya geldiğimden beri yani 1 haftada 1,5 kilo aldım,havası çok temiz acayip iştah açıyor buranın,birde cimcimenin tırnaklı ekmek dediği açık ekmekler var,acayip lezzetli yedikçe yediriyor valla.neyse 1 hafta yedim hevesimi aldım demi,artık tamamen bırakmalıyım ekmeği çünkü burda esmer ekmek falan yok,mecburi karatay diyeti yapılacak yani

Hanımlarr ben geldiim. Hemi de müjdemleennn
Az önce tartıldım veeee
haftalar sonra tam tamına YARIM kio vermiş bulunmaktayım
tey tey teey
Bana uğurlu geldiniz canlarım.
Aynen böyle devam, özellikle yediklerimizi buraya yazmak harika.
Bu arada kahvaltımı yazayım

1kk peynir
1 tane peksimet
domates salatalık
şekersiz çay

tebriklerrrrrr:92:

slmlarr kızlar hafta sonu vee kimse yohhh gene.ben öncedün nler yedim neler yaptım onları yazıyım
dün pilatesimi yaptım dışarı çıktım dükkana gittim ordan çocuklarla annmle beni eşim markete bıraktı alışveriş yaptım.ordan burda bi köy var oraya çocuklaı dolaştırmaya gitik derken dün öğle yemeği ara falan hiç bişiy yapamdım akşama kadar açtım yaniisadece su içtim.
akşam menüm aynıydı
2 küçük patlıcan dolması ve 2 küçük biber.
yoğurt
ardından
şekersiz türk kahvesi ve limonlu soda
4 ince dilim karpuz
4 fındık,4 badem,6 antep fıstığı
yatarkende bergamotlu yeşil çay
2,5lt de su
gelelim bugüne
sabah kahvaltım
1i5 dilim kepek ekmeği
1 bardak şekersiz çay
biraz da tel peyniri
domates salatalık
2 ceviz
ara
1 tane activa
şincilik bu kadar bugün pazar var.uff pazara gidilecek sıcakk ve yorgunumm.

tebriklerr cnm benimm sallayın kızlarrr:92::92::92::92:

Arkadaşlar merhaba.en son ayın 8 inde yazmışım sıkıntılı günler geçirdiğimi söylemiştim aile ve özel hayatta sorunlar yaşadım mutsuzdum boş boş geçti günler ne yediğime dikkat ettim ne spor yaptım çok saldım kendimi.yataktan kalkasım gelmedi bazı günler..atlatamadım sıyrılamadım.kime yaptım ? kendime yaptım.silkelenmenin zamanı geldi artık dedim bugün..eskiden güzel güzel sporumu yapıp yediğim bir lokmayı bile irdelerken tam tersini yaşadım.spor salonunda 4 saat kaldığımı bilirim o da şimdi tersine döndü bir süredir gidecek enerjiyi bulamıyorum kendimde..şaka gibi geliyor..çok hatalar yaptım çok.. büyük konuştum asla kilo almıcam dedim.asla asla demicem bundan sonra....dışardan da vaaz vermesi çok kolaymış insan yaşamayınca anlamıyor gerçekten..
şu an regl dönemindeyim adet öncesi sendromu da fırtınalı geçti..kilo aldığımı biliyorum ama tartılmadım ne kadar kilodayım bilmiyorum.dediğim gibi silkilenip kendime gelicem bundan çok daha kötü dönemlerim oldu tartıda 96 rakamını gördüğümü hiç unutmam...diyetisyenin listesine de alışamadım hala anlamıyorum ki zamanında 1200 lük listeyi uygulamışken buna niye adapte olamadım gitti..bir haftasını tam olarak uygulayamadım bile.neyse bundan sonra önüme bakıcam.şimdi yapmam gereken tek şey belli toparlanıp düzeni yakalamak.spor salonuna düzenli olarak devam edicem..diyetisyenin 1300 kalorilik diyetine de devam..ayda 1 kez gidicem artık kaç ay sürer bilmiyorum.yaklaşık 15 kilo fazlam var diye düşünüyorum.bu kilonun iki katımı vermiş bir insanım yine başaracağıma inanıyorum.. bu yaşadığım süreci de insan beşer kuldur şaşar diye özetlemek istiyorum..

diyet-sağlıklı beslenme bölümüne diyet günlükleri açılmış ben oraya bir konu açtım orda olucam bundan sonra..amacım yeni ortam yeni arkadaşlar değil kimse de yazmayabilir bilemem tek başıma kalsam da sorun değil benim için istediğim kiloya inince bir anı gibi birşey olur o konu..bu topikten gayet memnunum ama geçmişi okumak ve cevap yazmak vakit alıyor açıkçası..ayrıca sohbet konuları da değişti buna birşey demiyorum yanlış anlamayın ama empati kurarsanız bekarsınız evlilikti çocuktu bunlar daha aklınızda bile yok hayalini bile kurmazken ister istemez gözünüze takılınca olmuyor ben aklıma girmesini istemiyorum zamanı gelince olur kısmetimde ne varsa .. ben bu sene kpss ye giricem ve mezun olucam inş.üniversiteyi bitiricem.çok yoğun olucam vakit bulup girdikçe sadece yazıp çıkıcam orda da belki toplu yazarım üç beş günlük bilmiyorum amaç kk den kopmamak.buraya da yazmaya çalışırım arada herkese kolay gelsin..umarım emek veren herkes istediği sonuçları alır..bana yardımcı olan,motive eden arkadaşlara teşekkür ederim benim özetim bu...böyle bir açıklama yapmak istedim.:78: güzel haberler vermek dileğiyle..hoşçakalınn

Son düzenleme:
Vee ciciler alıp geldim :) aynı pantolonun 38 bedenini denedim ve oldu. 1 beden incelmişim :) çook mutluyum, çok güzel durdu aldıklarım. 38 beden pantolon istemek harika bir duygu :)) Ne yediklerimi de yazayım:
ara: 1 bardk yeşil çay
5 üzüm, 1 salatalık
öğlen: metabolizma çayımdan
Yarım kase yoğurt,
1 kase mercimek çorbası
1 küçük peksimet

ara: 1 yeşil çay
1 dilimkarpuz
şimdilik bunlar :) kahvaltıyı yazmışştım
spor olarak da her zamank gibi 50 dk nivea body
bi de alışverişe yürüyerek gidip geldim
klavyesi bozuk bir bilgisayardan yazıyorum şu an kelimeler birbirine girdi

Kaldığım yerden devam edeyim
akşam: yine çayımı içtim ve öğle yemeğiyle aynı şeyler yedim.
ara: 1 elma, 4-5 tane üzüm.
Tabi bir de bol su :))

Canımcım Allah kolaylık versin çocuklarla.. tayininiz nereye çıktı Mardin falan mı ? biz Mardin nusaybin de bulunduk. tırnaklı ekmek yiyenler genelde kilo alır bende orada çok yemiştim adı biraz tuhaf ama tadı enfes

canım tebrik ederim .. devamıda böyle güzel uğurlu gelsin İnşallah.. :92: :92:

canım benim üzülme .. zaman herşeyin ilacı , hayatında dilerim herşey istediğin şekilde yoluna girsin.. görüşmek dileğiyle..

selamm kızlarrrrr...

sabah_öglen birlesimi

2 dilim kızarmıs ekmek
2 tk bal
1 kk peynir
5_6 zeytinn

araa : 6 zeytin 1 dilim ekmek

aksam: 1.5 a yakın accılı lahmacun

Arkadaşlar zayıflama hapı kullanan var mı? 1 ay sonra emzirmeyi bırakır bırakmaz alıp kullancam.Tak etti kilolar artık.Boyum 165 ve 69 71 kilo arası değişiyor kilom.

selam kızlarrr
ben de buraya terfi ettim yani edicem bugün yarın :))
31 yaşındayım, kütahyadayım ve doğum kilolarımı vermeye çalışıyorum. daha önce de kilo vermişliğim var başarı hikayelerine yazmıştım.

selam kızlar.. haftasonunuz nasıl geçiyor.. normalde evde olsam çok monoton geçerdi ailemin yanında iyi gibi.. dün çok gezdik avm - market alışverişi - çarşı derken ayaklarımın tabanı ağrıdı bugün tartıldım 200 gr vermişim.. bugün evdeyim. aslında yürüyüş yapmak istiyorum akşam üzeri. bakalım

Arkadaşlar zayıflama hapı kullanan var mı? 1 ay sonra emzirmeyi bırakır bırakmaz alıp kullancam.Tak etti kilolar artık.Boyum 165 ve 69 71 kilo arası değişiyor kilom.

merhaba. zayıflamahapları kullanman iyi olmaz çünkü sakıncalı aldatmaca.. dengeli düzenli beslenirsen takır takır verirsin kilolarını.

arkadaşlar safran çayı içerek zayıflayan vramı please:18:

safran çayını ilk kez duydum. ama doğadan ın beşi bir yerdesi var harika. mesela içinde yeşil çay - biberiye - kekik - mate yaprağı - funda yaprağı var. bunları aktarda karıştırtıp günde 2 fincan demleyip içebilirsin. ben çok faydasını gördüm. hala da içiyorum.

loxii dostumm evine yerleşmişsin çok güzel
bayramdan sonraki haftada biz taşınıyoruzz
dün yine ev temizledikk
inşaat temizliği çok zor oluyoo
spatula ile harç kazıdık düün
taşınırken annem gelicek yerleşene kadarda kalıcakk
bizde taşınsaydık hayırlısıyla :97:

selam kızlar nasılsınız?dün pazara gittim.daha sonra arkadaş geldi akşama kadar onunla oturduk.bu arada benim kuzucuklar halan daha iyileşmedi ölee yatıp duruyoo.hali yok hiççdünkü mrnümle başlayım
öğle yemeği
1 avuş içi kadar ızgara tavuk göğsü
1 koca tabak karışık salata
ara
1 tane limonlu soda
2 taze incir
akşam yemeğim
2 kaşık pilav
5 kaşık bamya
yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
ardından
şekersiz türk kahvesi ve sade soda
yarım yeşil elma
2 tane kuru incir tatlısı(kukimin tarifi)süperrr cnm benim
yatarken bergamotlu yeşil çay
bu sabah kahvaltım
1 dilim kepek ekmeği
1tane sigara böreği
1 dilim peynir
ucundan tel peynir
domates salatalık
3 ceviz
1 bardak şekersiz çay
ara
1 tane activa,2 yaş incir
1lt su içtim daha.

selamm kızlaaarrrrr.... nassınız bakem?? kahvaltım:

sahanda peynirli yumurta
1 domates
2 kıl biber
2 dilim kızarmıs kepekli ekmek

kociş yok cenazeye gittiii yarın onun dogumgünü. galiba 32 yi bitiriyo. yas hesabı konusunda anlasamıyoruz.. cuma günü kendi annemleri yemege alıcaktım. pzartesiye attım tarihi bilmeme ragmen o gnle baglantıyı kuramadım yarında yegeninin dogumgünü:95::95::95: kötüsü kocişş kendi annesini de pazartesi cagırmıs. onları salıya aktardık ki yarın dogum günü oldugunu hatırlattı:78: sonra annemleri salı seninkileri carsamba alayım dedim. zaten carsamba kayınpederimin 52 si. iyi dedi. sonra annenleri al sen yarın ramazanda dogum günümü kutlanır ben zaten sevmemm dedi. ben nasıl ayarlıcam diye düsünürken arkadası biz yarın size yemege gelcez demiş. onları gecen hafta cagırdım sen bana haber ver dedim karısına. ben biliyorum kız ben hamileyim ugrasmayayım diye aksam haber vercek kendince bu arada kocişe hediye alcak param yok.. annemden borc mu alayım napayım kızlarr yaff. akıl verin bana kafam karıstı

sen önce bi ajanda al kendinee canım ajandaya misafir alacağın günlerii yazarsınn karışmaz böylece
kız bu ne böyle bugün bunu alıcaktım yarın bunu bugün bu aradı diğerini yarına erteledimm filann başım döndüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…