60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selamm bu ne bölee kimsecikler yohh terkedilmiş virane şehir gibi
öğle yemeğim
6 kaşık bamya
1,5 dilim kepek ekmeği
küçük bi kase yoğurt
ardından şekersiz türk kahvesi ve sade limonlu soda
akşam menümü de yazyımm
8 kaşık barbunya
2 kaşık sebzeli bulgur pilavı
yoğurt

valla kocişş yüzündennn annesini pazartesiye komuss bana sormadann öteki kız da bana haber vermedi yani ben ona önceden bana haber ver dedim.. bugün cenazedee yarın misafir gelcek deince kocası e yarın biz size gelcez demişş:90::90::90::90::90: dallas oldukkk kızzzzz onları da dörtt gözle bekliyorumm bebişleri var die ama bakalım artıkk..

ben kayınvalideme kırgınım
bu hafta ev temizliğine geleceklerdi yardım edeceklerdii gelmedikleri gibi kendi evini temizletmişş
çok kırıldıım
daha birde üstün çıkıyoo kapris yapıyo tepem attı iyicee
üstelik evide temizdii elti temizleyip gitmiştii
neymiş bayram temizliği yaptırmışş
haftaya yaptırsa olmuyo sankii
.ok kırıldım dün çok ağladıım allah bildiği gibi yapsın dedimm
4 yıldır hep işine koşturdum yardım ettim bitmez tükenmez misafirlerini ağırladıkk iş yapamıyo diye bişey ellemez her işi biz yaparız
elinden gelse hergün iş yaptıracak çok titizmiş öyle diyo
elimizden geldiği kadar yardımda ettik
1 kere muhtaç olduk böyle yaptılar çok üzüldüm mübarek günde dün çok ağladım
yazıklar olsun dedimm
taşınırkende çağırmayacağım annen gelcek kalcak zaten
zor zamanımda yardım etmediler sonrasında gerek yok zatenn

ahh balım kıyamamm sana bennn aglama üzme kendini.. gün gelir sana muhtac olur yine. bi kadın tutsadın insaat pisligi için keske. cok zordur bilirim.. bazen ne yaparsan yap cevap veremiyor insanlar.düsünemiyor anlayamıyor. bize 2 kere kadın geldi insaat pisligi için. esyalardan önce ve sonra.1 ay gectii ben hala spatulayla sagı solu kazıyodum gördükce:97::97::97: en zoru da banyo mutfak.:95::95::95: sen zorlama kendinii gerekirse esin de yapsın. ayy yakında olsam bende yardım ederdim sana cok piss harc kazırım üzülme yorulma sen

bugün polar bebek battaniyesi aldım çok tatlıydı dayanamadım aldım
turuncu renkli ayıcıklı

iyi yapmıssınnnnn cnm güle güle kullan allahhh batttaniyeninn içindee görmeyi de nasip etsin insallah ben daha bir igne almadım:26: zaten bir ayı cenazeyle gecti. büyük teyzemiz kremli lacivertli vee tavsanlıı bi battaniye almıs. bayaa kalın. bi badi bi corap almıs. kuzenim bi yelek örmüş. komsumuzda 2 takımla bi corap bide papa almıs.. ben de bu kadar beklemişknn cinsiyeti kesinlessin dedim. 3 gün kaldı bakalım yaramazlık yapmazzsa gösterirrse carsamba ögrencezz kızce mii yoksamm kaju mu

yarınıı organize ettiimm.. hersey cuk denk geldi. zaten bize yemege gelen arkadası.. e bekar bi arkadasını (ben onu unutmustumm) da o yemege cagırmıss.. digerr kankisinin karısına haber verdim iş cıkısı gece onlarda gelicek.. kayınvalidemler ve görümcemler de geliyy.. hatta pastayı kayınvalidem alıyoo zaten benim bütcemi asıyodu napcagımı bilemedim ama:26:

peynirli pogaca
patatesli börek
rus saltası
mercimek köftesi

aklıma baskada bişi gelmiyo.. cok kalabalık olduk ya.. 13 büyük 3 cocuk

sağol canım,tayinimiz malatyanın bir ilçesine çıktı.2 sene burdayız,inş. güzel geçer,küçük ama çocuk büyütmek için ideal bir yer.birde para biriktirmek için sanırım,çünkü harcıyacak hiçbir yer yok,market bile yok,2-3 tane bakkal var.12 senedir ankarada kaldıktan sonra çok tuhaf geldi ama 2 sene katlancaz napalım.

tırnaklı ekmek(burda açık ekmek diyolar) bütün doguda var sanırım,hatta eşim hataylı onlardada varmıs .dün artık almayalım dedi eşim yedikçe yiyoruz,dur dememiz lazım diye,yine de dayanamadık aldık,diğer ekmek çok sönük kalıyor ya fırında bunun yanında hiçbir cazibesi yok,neyse ki fazla yemedim akşam 1 dlm ekmek kadar ancak yemişimdir

teşekkürler hugocum,darısı başına mı diyeyim,ama çok zor oluyo ya ,benim şimdiye kadarki tasınmalarımda (4 kez) hep annem vardı yanımda,o profesyoneldir bu konuda,babam da memur oldugu için çok gezdiler bana hiç iş bırakmıyordu ki,herşeyi o organize ediyodu,(aslında yine teklif etti kadıncagız geleyim diye de eşim kıymet bilmediği için ben istemedim)eşime pek bişey olmadı tabii,yine zorlugu ben çektim çocuklarla,bir taraftan onların bakımı,bir taraftan yerleşme 1 hafta sürdü,ev de küçücük ,koliler üstüste ilk 2 gün yürüyecek yer yoktu valla,sinir bozucuydu.
senin annen gelicekmiş,daha kolay olur eminim,hem ayagınızın altında dolaşan bir çocuk da yok,

günaydın kızlar.ben dünden beri tekrar oruca basladım.ama sahura kalkamıyorum yorgunluktan,12 de yatıp 3 de uyanamıyorum gözlerim bile açılmıyor,1 brd suyu zor içip geri yatıyorum,gayet sağlıksız bir oruc tutuyorum tani.

dün iftarda yediklerim:
1,5 kase cacık
4-5 kasık et sote
1/2 biber dolması
1 dlm elmek büyüklügünde açık ekmek
4-5 kasık meksika fasulyeli salata

2 saat sonra:
1 porsiyon az şekerli güllaç

herkese güzel bir gün diliyorum.hadi cabuk gelin de biraz muhabbet edelim benim ufaklıklar kalkmadan

günaydın arkadaşlar......nasılsınız bakayım ben iyiyim...hafta sonu c.tesi kendim için alışverişe çıktım ama pek birşey bulamadım.sadece bir hamiş pantolonu aldım.çok sıcaktı fazla dolaşamadım bir iki yerde güzel elbiseler gördüm.nişan ve bayram için.bakalım eşimle bir ara çıkarız artık gidipte bulurmuyuz oda malum.tek çıkmıştım kızma babsı evde baktı.daha sonra eve gidip eşime iftar hazırladım.dünde tekrar çıktık AVM ye gittik ordanda birşey bulamadım.beden yoktu yada güzek değillerdi.kızma cicişler aldık geldik.2 elbise birde çoraba 100 tl verdik.çocuk kıyafetleri çok pahallı ya...1,5 saat felan dolaştık.kızımızı oyun bölüne götürdük oyuncaklara bindi.çok mutlu oldu 1 aydan fazladır götürmemiştik.birde avm de bütün çocuklerın elinde balon vardı.bir mağaza dağıtıyordu ama hangisiydi bilemedik.bizim kızda tutturdu.markete kısmına bile indik yoktu.alışverişi balon yüzünden bize zehir etti.eşim aldığımız eşyaları yanıma bıraktı sen burda bekle biz geliyoruz dedi.:111:aaaa birde ne göreyim karşıda yeni açılan bebk kıyafeti satılan mağazanın kapısındaki açılış balonlarını koparıyor eşim.3 tane birden birbirine bağlı benim kız o kadar mutluki anlatamam.çok güldüm ya eşim de ne yapayım çıkmıyor ağlıyor dedi.en sonunda dünüde öyle atlattık...

sabah kahvaltım:
1 haşlanmış yumurta,
1 salatalık,
5 adet zeytin,
2 adet fırında patlıcan,
3 dilim tırnaklı ekmek,

canım benim hoş geldin.sahura klakmadan tutabiliyorsan helel olsun günler uzun malum..allah kolaylık versin...afiyet olsun ayrıca...
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..

günaydın cimcimecikkk,ne güzel bol alışverişli geçmiş haftasonu,burda alışveriş yapıp stres atayım diyeceğim bir tükan bile yok ya ,napcaz

kahvaltın gayet güzelmiş bu arada,afiyet olsun

günaydın cimcimecikkk,ne güzel bol alışverişli geçmiş haftasonu,burda alışveriş yapıp stres atayım diyeceğim bir tükan bile yok ya ,napcaz

kahvaltın gayet güzelmiş bu arada,afiyet olsun

canım benim seni okadar iyi anlıyorum ki.bende üniversiteyi ıspartanın sütçüler ilçesinde yapmıştım.okadar mahrum bir yerdiki.1 tane market birtane giyim mağazası ufacıktı,1-2 tanede lahmacun lokantası vardı lokanta demeye bin şahit gerekirdi..ptt,ziraat bankası,kaymakamlık vardı başka birşey yoktu 2 yıl ordaysım.merkeze 3 sat olunca alış verişe dahi gidemiyorduk.yollar berbattı gidilmiyordu.çok zor geçmişti..birde dedğin gibi ankara gibi biryerden sonra orası seni biraz zorlayacak.allah kolaylık versin.bütün gün evde rtık koşu bandını eskitirsin yapacak birşey yok.zamanla komşularda edinirsin rahat geçer canım benim inşallah.

herkeseee günaydıııınnn
erkenden ne işim var benim dimi?dr.a gidicem onun iç,n erken kalktım size bi günaydın diyim dedim.
beş ağrısı çekiodum kaç gündür hatta haftadır.geçer meçer dedim yok geçmio
artık napıyım göreve başlamadan gideyim dedim.
şimdik oraya gidicem hafta sonunu anlatıcam size gelince hep cimcimeye nazar değcek değil ya bu kez bana uğradı o nazar

loxii yeni evinniz memleketiniz hayrlı olsun.
cimcime cim güle güle giyin aldıklarınızı kıznla
görüşmk üzeree ben kaçtım hepinizii öpüorummmm

canım benim günaydın çok geçmiş olsun...aman dikkat et kendine...

aynen dediğin gibi canım,ptt ,ziraat bankası,kaymakamlık,100m caddesi,başka da birşey yok,demek tüm küçük ilçeler aynı prorotipteburası merkeze çok uzak değil Allahtan,70 km,arabayla 50dk kadar sürüyormuş,haftasonları ile gideriz diye planlıyoruz, bakalım:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…