60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol kukicannn,darısı basına

bel ağrısı demek istedin heralde,geçmiş olsun,sen hamarat hatunsun ya,ondan değmiştir nazar,fazla gösterme marifetlerini milletin yanında emi,al bu da boncugun

ya bi de nedense hamile oldugunu düşündüm belim ağrıyor deyince,öyle bir ihtimal yok demi

Merhaba kızlar....
Çok yorgunum her pazartesi gibi..
haftasonu da kaçamaklı değil ama düzensiz bir beslenmeyle geçti...
Bi geçmişe bakim bi sürü okunacak şey vardır ..

canım benim en azında merkeze yakın dediğin gibi hafta sonuda olsa gidebilirsin.gerçi malatya merkezde çok büyük değil bildiğim kadarıyla ama ilçeden sonra büyük şehir gibi gelecektir emin ol...aaaaa loksiciğim biede c.tesi ne oldu biliyonmu kabinde pantolon denerken sandaletlerimi çıkarmış terlik giymiştim.paça ölçüsü aldılar ben çıktım.500 m felan yürüdüm daha sonra aa ayaklarımda terlikler sandaletler mağazad kalmış tekrar geri döndüm o sıcakta..çok komikti ya....

herkese günaydııııııııınnnnnn

inşallah artık yine aranızdayım kızlar

uzun zamandır yoktum

bu arada baya uzun bi tatil yapmak zorunda kalıdmı, net yoktu tabi giremedim malesef

şehir ve ev değiştirdim bide

ama hala evime taşınamadım malesef, çünkü önceki kiracı eşyalarını almadı ( lojman da daire )
1-2 kilo aldım sanırım bu aralar düzensiz beslenmekten ama tartım eşyalarımın arasında olduğu için tartılamıyorum :))

herkes iyidir umarım
yokluğumda kiloü kaybetmeye devam etmişsinizdir inşallah :))))

Merhaba kızlar....
Çok yorgunum her pazartesi gibi..
haftasonu da kaçamaklı değil ama düzensiz bir beslenmeyle geçti...
Bi geçmişe bakim bi sürü okunacak şey vardır ..

hoşgeldinnnnnnnnnnn

gerçekten komikmiş yaaaa,işte hamilelik etkisi,dalgınlık ve unutkanlık yapıyor.bir de lohusalıgı var bunun bilirsin ,ben bir kere kumandayı almış kızımın ağlama sesini kısmaya çalışırken bulmuştum kendimikafayı yemiştim sanırsam

hoşgeldin eswcim.bizim topikte taşınma furyası var demekki,ben de yeni taşındım 1 hafta oldu.önümüzdeki günlerde de hugo taşınacak

hoşgeldin eswcim.bizim topikte taşınma furyası var demekki,ben de yeni taşındım 1 hafta oldu.önümüzdeki günlerde de hugo taşınacak

hoşbulduk canım

hadi ya desene herkes taşınıyo
:)))

ama ben daha yerleşemedim malesef

inşallah bayrama kadar yerleşirim diye umuyorum

Öncelikle Nugi.. bu sefer doğru hatırlıyorum di mi.. haftasonu doom günüsündü...
Mutlu yıllar sanaaaaaaaaaaaaaaaaaa diyorum..
Sonra esw gelmiş hoşgeldin diyorum..
Loxi de yeni şehrine çalışmaya çalışıyor..
Kukulim de hast olmuş, geçmiş olsun canım..
Cimcime de burdaymış...
Hisli, duygusal hugocuğumu da üzmüşler..
aaaa fambık yok..

ycl cim evet canım dün doğumgünümdü çok sağol teşekkür ederim canım unutmamışsın

günaydın kızlar iyi hafta başları herkesee
bugün annemle eşimle sahura kalktık değişiklik oldu.sahurda;
1 bardak şekersiz çay
1 dilim kepek ekmeği
1 katı haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
domates salatalık
ardından
şekersiz türk kahvesi ve sade soda
500ml su.

nugicim doğum günün kutlu olsun nice nice senelere....
loxicim eswcim yeni evinizde sağlıklı ,huzurlu güle güle oturun inşallahh.
kukicim çok geçmiş olsunn allah şifa versin umarım önmeli bişiy deildir.

bu arada kızlar 2 hafta önce misafir varken kaçırmıştım yani 2 haftadır diyet yapmadım diyeyim kilo almışım ama bugünden itibaren devam ediyorum düzenime çünkü yeni kıyafetlerimi rahatça giymem lazım

canım benim günaydın afiyet olsun..
ycl cim evet canım dün doğumgünümdü çok sağol teşekkür ederim canım unutmamışsın
canım benim doğum günün müş doğum günün kutlu olsun.........
canım haklısın.seninki daha komikmiş ya kumandayla ses kısmak süper fikir.

canım benim hoş geldin tekrar aramızda olmana sevindim..inşallah yerleşebilirsin.bende yaklaşık 1 yıldır ev arıyorum ama bir türlü bulamadım.inşallah bende bayram sonu bulabilirim...

teşekkür ederim berilcim bu arada sahur menünde güzel benim sürekli yaptığım kahvaltının aynısı çünkü

teşekkür ederim cimcimecim

fambık ve hugodan haberi olan varmı :26: fambık ingilizceye ağırlık vermiş olabilir ondan girmiyodur belki hugoda sabah gelmiş gitmiş şimdi ne ediyoki

günaydın cnm benimm.teşekkürler.ohh ne güzel hafta sonunu iyi değerlendirmişsin ciciler almışsın güle kullanın cnm.bizim burda alışveriş merkezi falan yohh ancaaydına gidersem ölee görüyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…