herkeseee günaydıııınnn
erkenden ne işim var benim dimi?dr.a gidicem onun iç,n erken kalktım size bi günaydın diyim dedim.
beş ağrısı çekiodum kaç gündür hatta haftadır.geçer meçer dedim yok geçmio
artık napıyım göreve başlamadan gideyim dedim.
şimdik oraya gidicem hafta sonunu anlatıcam size gelince hep cimcimeye nazar değcek değil ya bu kez bana uğradı o nazar
loxii yeni evinniz memleketiniz hayrlı olsun.
cimcime cim güle güle giyin aldıklarınızı kıznla
görüşmk üzeree ben kaçtım hepinizii öpüorummmm
aynen dediğin gibi canım,ptt ,ziraat bankası,kaymakamlık,100m caddesi,başka da birşey yok,demek tüm küçük ilçeler aynı prorotipteburası merkeze çok uzak değil Allahtan,70 km,arabayla 50dk kadar sürüyormuş,haftasonları ile gideriz diye planlıyoruz, bakalım:97:
Merhaba kızlar....
Çok yorgunum her pazartesi gibi..
haftasonu da kaçamaklı değil ama düzensiz bir beslenmeyle geçti...
Bi geçmişe bakim bi sürü okunacak şey vardır ..
canım benim en azında merkeze yakın dediğin gibi hafta sonuda olsa gidebilirsin.gerçi malatya merkezde çok büyük değil bildiğim kadarıyla ama ilçeden sonra büyük şehir gibi gelecektir emin ol...aaaaa loksiciğim biede c.tesi ne oldu biliyonmu kabinde pantolon denerken sandaletlerimi çıkarmış terlik giymiştim.paça ölçüsü aldılar ben çıktım.500 m felan yürüdüm daha sonra aa ayaklarımda terlikler sandaletler mağazad kalmış tekrar geri döndüm o sıcakta..çok komikti ya....
herkese günaydııııııııınnnnnn
inşallah artık yine aranızdayım kızlar
uzun zamandır yoktum
bu arada baya uzun bi tatil yapmak zorunda kalıdmı, net yoktu tabi giremedim malesef
şehir ve ev değiştirdim bide
ama hala evime taşınamadım malesef, çünkü önceki kiracı eşyalarını almadı ( lojman da daire )
1-2 kilo aldım sanırım bu aralar düzensiz beslenmekten ama tartım eşyalarımın arasında olduğu için tartılamıyorum :))
herkes iyidir umarım
yokluğumda kiloü kaybetmeye devam etmişsinizdir inşallah :))))
hoşgeldin eswcim.bizim topikte taşınma furyası var demekki,ben de yeni taşındım 1 hafta oldu.önümüzdeki günlerde de hugo taşınacak
Öncelikle Nugi.. bu sefer doğru hatırlıyorum di mi.. haftasonu doom günüsündü...
Mutlu yıllar sanaaaaaaaaaaaaaaaaaa diyorum..
Sonra esw gelmiş hoşgeldin diyorum..
Loxi de yeni şehrine çalışmaya çalışıyor..
Kukulim de hast olmuş, geçmiş olsun canım..
Cimcime de burdaymış...
Hisli, duygusal hugocuğumu da üzmüşler..
aaaa fambık yok..
canım benim günaydın afiyet olsun..günaydın kızlar iyi hafta başları herkesee
bugün annemle eşimle sahura kalktık değişiklik oldu.sahurda;
1 bardak şekersiz çay
1 dilim kepek ekmeği
1 katı haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
domates salatalık
ardından
şekersiz türk kahvesi ve sade soda
500ml su.
canım benim doğum günün müş doğum günün kutlu olsun.........ycl cim evet canım dün doğumgünümdü çok sağol teşekkür ederim canım unutmamışsın
canım haklısın.seninki daha komikmiş ya kumandayla ses kısmak süper fikir.hoşgeldinnnnnnnnnnn
gerçekten komikmiş yaaaa,işte hamilelik etkisi,dalgınlık ve unutkanlık yapıyor.bir de lohusalıgı var bunun bilirsin ,ben bir kere kumandayı almış kızımın ağlama sesini kısmaya çalışırken bulmuştum kendimi kafayı yemiştim sanırsam
herkese günaydııııııııınnnnnn
inşallah artık yine aranızdayım kızlar
uzun zamandır yoktum
bu arada baya uzun bi tatil yapmak zorunda kalıdmı, net yoktu tabi giremedim malesef
şehir ve ev değiştirdim bide
ama hala evime taşınamadım malesef, çünkü önceki kiracı eşyalarını almadı ( lojman da daire )
1-2 kilo aldım sanırım bu aralar düzensiz beslenmekten ama tartım eşyalarımın arasında olduğu için tartılamıyorum :))
herkes iyidir umarım
yokluğumda kiloü kaybetmeye devam etmişsinizdir inşallah :))))
nugicim doğum günün kutlu olsun nice nice senelere....
loxicim eswcim yeni evinizde sağlıklı ,huzurlu güle güle oturun inşallahh.
kukicim çok geçmiş olsunn allah şifa versin umarım önmeli bişiy deildir.
teşekkür ederim berilcim bu arada sahur menünde güzel benim sürekli yaptığım kahvaltının aynısı çünkü
canım benim günaydın afiyet olsun..
canım benim doğum günün müş doğum günün kutlu olsun.........
canım haklısın.seninki daha komikmiş ya kumandayla ses kısmak süper fikir.
canım benim hoş geldin tekrar aramızda olmana sevindim..inşallah yerleşebilirsin.bende yaklaşık 1 yıldır ev arıyorum ama bir türlü bulamadım.inşallah bende bayram sonu bulabilirim...
canım benim günaydın afiyet olsun..
canım benim doğum günün müş doğum günün kutlu olsun.........
canım haklısın.seninki daha komikmiş ya kumandayla ses kısmak süper fikir.
canım benim hoş geldin tekrar aramızda olmana sevindim..inşallah yerleşebilirsin.bende yaklaşık 1 yıldır ev arıyorum ama bir türlü bulamadım.inşallah bende bayram sonu bulabilirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?