bu hafta 11. haftamız
haftaya 12. olacak ve 3 aylık oluyoruz
kalıyo 6 ayy
6 ayy daaha böyle uykulumu geçecekk
acuuk ayılırım belkiim havalar serinleyincee :97:
havalarda sıcakk o da bunaltıyo birde bi yorgunluk bi yorgunluk dayanamıyoruum :97:
canım benim bende 3 -3,5 aya kadar öyleydim sürekli uyku hali vede yorgunluk vardı ama geçti daha sonra..seninde geçer az kadı sık dişini biraz daha..
canım benim bende 3 -3,5 aya kadar öyleydim sürekli uyku hali vede yorgunluk vardı ama geçti daha sonra..seninde geçer az kadı sık dişini biraz daha..
canım benim sonuçta doğum günü pasatasıda olacak neden sırıtsın gayet iyi bence...günaydınnnn seksüüü yoldaslarımmm..siimdi den bana bakimm.. yemekten sonra gelicek kocişin dogumgünü içünn misaafirlerr..
patatesli börek
mercimek köfte
tahinli kurabiye
peynirli pogaca
rus salatası
cerez:44::44: yeter mi bunlarr sırıtmayayım bidee.. ayyy ne becerüksüzzzzz dimesinlerr.. pratik önerileri olan varsa alabilerümm.. :97::97::97::97::97::97::97:
canım benim sonuçta doğum günü pasatasıda olacak neden sırıtsın gayet iyi bence...
Ah ahhh ben bu kiloda olmak icin neler vermezdim
canım benim sonuçta doğum günü pasatasıda olacak neden sırıtsın gayet iyi bence...
cimcik bende verdiğin siteden bişeyler beyendimm bu siteden alışveriş yapıyomusun sen
sorun çıkıyomu
birde kredi kartı kullanmıyorum ben kargoda teslim aldığımda ödeme yapaniliyomuyumm :44:
birdee fiyatı 100 demiş indirimli 50 diyoo
insirimli fiyatındanmı alıyoruzzz
canım benim tebrik ederim tatlı olayını cözdüğüne...ayrıca afiyet olsun.kilocuklarda bakıyorum pıtır pıtır gidiyor tebrikler...Evet güzeller, ben geldim :)
Ne yediklerimi yazayım hemencecik :
Kahvaltı:
1kk peynir, 1 dilim kepek ekmeği, şekersiz çay, domates, salatalık
ara: 1 yeşil çay, 4 tane üzüm, 1 salatalık
öğle: 3 yemek kaşığı bulgur pilavı, yarım kase yoğurt, 2 köfte
ayrıca 50 dk spor :)
Kilo verdiğimi öğrendiğim günden beri tatlı krizlerim azaldı her ne hikmetse :) her gün 70 kalorilik dondurma yerdim, meyveli. Şimdi onu da yemiyorum. Bakalım böyle devam edecek mi
canım benim tebrik ederim tatlı olayını cözdüğüne...ayrıca afiyet olsun.kilocuklarda bakıyorum pıtır pıtır gidiyor tebrikler...
canım benim ilk defa alacağım.canım benim tabikide indirimli fiyatları geçerli..ama kapıda ödeme vede havale ödemede var.hangisini istersen ama kapıda ödemeye 7 tl kargo ücreti 100 tel ve üzeri alış verişe kargo bedav imiş.birde ben ardım o elbisenin kumaşı net görünmüyor bilgi de yok dedim.ince kot kumaşmış.ne dersin alayım mı şık şeyler var sitede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?