:44: :44: :44: :44:
yclemm herkesler gitti biz kaldıkk :97:
Fambığım iyidir umarım diyorum ve de bugünlük hoşçakalın diyorum size...
öptüm hepinizi...
ben geldimm öğle yemeğim
4 kaşık barbunya
2 lkaşık sebzeli bulgur pilavı
4 kaşık yoğurt
ara
1 tane sade soda
1 armut
şincik yapabilirsem pilatesimi yapıcam.baklaım çocuklr hiç durmuyo sürekli mızmız
Merhaba herkeseBu gruba katılmak istiyordum 69 kiloydum elma sirkesini suya katarak içmeye başlamıştım yememe de dikkat ediyordum ve ekmeği günde azıcık yiyorum varla yok arası ve akşam en geç 7-8 den sonra yemek yemiyorum. (Elma sirkesini tadından dolayı su bardağıyla bitiremiyor yarısını döküyordum o yüzden bi sabah uyandığımda aç karnına bir de yatarken bir fincan suya 1 çay kaşığı elma sirkesi katıp içiyorum) neyse bugün emin olmak için bi tartılayım dedim 67 olmuşum (2-3 hafta içinde) çooookkk sevindim ama daha durmak yok yola devam Herkese sevgiler.
Hoşbuldukk teşekkür ederim. Ben de hızlı kilo vermekten sağlıksız zayıflamaktan korkarım bu 2 kilo 2 3 haftada normaldir dimi?
nugii yine kaybolup duruyosunn :97:
bağlayacağım seni buraya kaçma diyee
ilk başlarda ödem filan çözülüyoo hızlı kilo verilmiş gibi gösteriyo normaal sonralarıı yavaşlarr
burda sağlıklı beslenerek kilo veriyo arkadaşlarr veya diyetisyene gidiyoo
senin uyduğun bir listen varmıı
canım benim tebrik ederim tatlı olayını cözdüğüne...ayrıca afiyet olsun.kilocuklarda bakıyorum pıtır pıtır gidiyor tebrikler...
Hmm malesef ben bi listeye uymuyorum ama kendimi aç bırakmıyorum. doktora danışacağım tabi.
burda arkadaşllar yediklerini yazıyo yaptığı sporu yazıyo sende hergün kaçamaksız yazarsan düzenli girersen çk faydasını görürsüün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?