60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben geldimm öğle yemeğim
4 kaşık barbunya
2 lkaşık sebzeli bulgur pilavı
4 kaşık yoğurt
ara
1 tane sade soda
1 armut
şincik yapabilirsem pilatesimi yapıcam.baklaım çocuklr hiç durmuyo sürekli mızmız

berilciğim hoş geldin.afiyet olsun.bende yavaş yavaş kaçar mesaim bitiyor.akşam alışverişe çıkabilirim inşallah ama kasıklarımda ağrı var şimdide yürüyerek eve gideceğim.sanmıyorum bugün çıkacağımı..
hepiciğinize iyi akşamlar..öpüldünüzzzzzz.....

cimcik çok dikkatli ol acele etmee yavaş yavaş hatta dinlene dinlene giit
valla bikere o kaadar yorulmuştumki hastane dönüşü kaldırımda oturup dinlendiim

Merhaba herkese Bu gruba katılmak istiyordum 69 kiloydum elma sirkesini suya katarak içmeye başlamıştım yememe de dikkat ediyordum ve ekmeği günde azıcık yiyorum varla yok arası ve akşam en geç 7-8 den sonra yemek yemiyorum. (Elma sirkesini tadından dolayı su bardağıyla bitiremiyor yarısını döküyordum o yüzden bi sabah uyandığımda aç karnına bir de yatarken bir fincan suya 1 çay kaşığı elma sirkesi katıp içiyorum) neyse bugün emin olmak için bi tartılayım dedim 67 olmuşum (2-3 hafta içinde) çooookkk sevindim ama daha durmak yok yola devam Herkese sevgiler.

hoşgeldinn
diyetinin sağlıklı olması ve yağ verdirmesi önemlii
sağlıklı şekilde fazlalıklarından kurtulursun inşallah

Hoşbuldukk teşekkür ederim. Ben de hızlı kilo vermekten sağlıksız zayıflamaktan korkarım bu 2 kilo 2 3 haftada normaldir dimi?

kalançoom hoşgeldiin geçmiş olsuun
doktora gidecektin gittinmi ne oldu şimdi nasılsıın inşallah ciddi bişey değildirr :94:

Hoşbuldukk teşekkür ederim. Ben de hızlı kilo vermekten sağlıksız zayıflamaktan korkarım bu 2 kilo 2 3 haftada normaldir dimi?

ilk başlarda ödem filan çözülüyoo hızlı kilo verilmiş gibi gösteriyo normaal sonralarıı yavaşlarr
burda sağlıklı beslenerek kilo veriyo arkadaşlarr veya diyetisyene gidiyoo
senin uyduğun bir listen varmıı

Hmm malesef ben bi listeye uymuyorum ama kendimi aç bırakmıyorum. doktora danışacağım tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…