60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlarr kukicimm çokk geçmiş olsun canım annemdede 5 tanedeydi fıtık bir yaz boyunca sürekli yattı doktor ilaç verdi iğne verdi iyileşti şu anda şükür iyi inşallah sende iyi olursun canım.loxicim günaydın canım fambık nerde bilgin vardır senin dün hiç girmedi topiğe:26:

günaydın canım.valla aradım yine açmıyor,eşini aramak istemiyorum şimdi izinde,oruç da tuttugundan uyuyordur.öğleden sonra yine denerim,merak etmeyin muhtemelen izne ayrılmıştır famir

ne kadar sessizsiniz ya...hugoda ycl nin dediği gibi fambikle birlikte ders çalışırlar artık bizleri burada unuturlar.fambik nerdesin sen.inşallah önemli birşey yokturr...

kalanchoe hocam :/ çok geçmiş olsun.. Kendineartık daha çok dikkat et..

Günaydın Gençler, nasılsınız bakem
ben ne diyecektim ya, ha şey diyecektim. Az önce tartıldım, biliyorum bu hafta iki kez tartılmış oldum ama ne yapayım çok merk ettim
ve ben beklediğimden daha az çıktım. 600 gram daha gitmiş. Korkmaya başladım yahu, acava sıvı mı kaybediyorum ne oluyor, bu kadar hızlı kilo vermeye alışkın değilim

Sizlerin arasına katıldığımdan beri (bu galiba 1 hafta falan oluyor) 1 kilo 300 gram verdim. Sanırım buraya ne yediklerimi yazmamın etkisi büyük, ufak tefek dediğim kaçamaklar belki de engel oluyordu kilo vermeme...
Her neyse, kilo çizelgemi de güncelleyeceğim en kısa zamanda

günaydın herkese

geçmiş olsun kalançocuum dikkat et kendine..

canım tebrik ederim. rejime yeni başlamadın değil mi ilk başlarda çabuk gider. 1300 gr bir haftada süper sonuç. ileride bu kadar çok gitmeyebilir o yüzden gitmezse panik olma.. yeniden tebrikler

canım benim tebrik ederim.rejimin ilk başlarında hızlı kilo veriliyor sonra duruyor.ben ilk başladığım hafta 1,5 kg verdim ama sonra 1-2 ay veremedim.o yüzden üzülme şaşırma hepimizin başına gelmiştir kesin.çok tebrikkkkklleeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrr.

tekrar tebrikler canım.ama olmuyor böyle,bizi fazla yoruyorsun ,haftada 2 kere mi sallayacaz şimdi senin için:92::92::92::92:
şaka bir yana,buraya yediklerini yazmak gerçekten etkli,insan utanma belasına kaçamak yapmıyor bazen

Tebrikler.. tebrikler...

:92::92::92::92::92::92::92::92:

Son düzenleme:

6 hazirandan beri diyetteyim. 6 kiloya yakın verdim. Yavaş veriyorum, haftalardır aynı kiloydum zaten, o yüzden çok sevindim bu hafta zayıflamış olmama. Kilo vermek birkaç kilo verdikten sonra duruyor gerçekten. O kadar durdu, umarım şimdi hızlanıyordur ne diyeyim
Teşekkürleeer

Son düzenleme:

Çoklu alıntı yapamıyorum. O yüzden hepinize teşekkür etmekle yetineceğim :)
Buraya yazdığım için kaçamak falan yapmıyorum, yapamıyorum, yapmak istemiyorum

Selam bende senin gibiyim zor verip kolay alırım ama o duraklama dönemi yokmu işte ben orada pek azimli değilim rejimi orda delmeye başlıyorum birde bakıyorum ki delik deşik olmuş ...Bozzuyorum biriki ay sonra tekrar başlıyorum ..Gerçekden önce kafada başlıyor olay .Sanırım ben bu konudan yoruldum ve fazla istemiyorum rejim yapmayı .Yoyo gibi bir gidip bin gelmesinden bıktım kilolarımın...Kolaylıklar dilerim azimli arkadaşlarıma:)

tebrik ederim canım:92::92::92:

Benimki hormonal bir sorun. Daha önce böyle değildim, 4 sene önceye kadar nerdeyse istediğimi istediğim miktarda yiyor ve 57 kiloydum. Sonra almaya başladım, belki yemekten belki hormon bozukluğundan. doktora gittim hormon bozukluğu var, kilo vermen lazım dedi. Veriyorum çok şükür yavaş da olsa, alıştım çünkü. Daha önce vermek istediğim kilo maksimum 5 kilo olurdu ve beceremezdim. Ama bu miktar arttıkça anladım ki vermekten başka seçeneğim yok, başta sağlığım içN. ilacımı bile bıraktım ben, sırf zayıflamak için. Elimden geleni yapıyorum, bazen aklım yemediğim bir çikolata da kalıyor, bazen yediğim için pişman oluyorum. Ama sporumdan, yürüyüşümden vazgeçmiyorum. Alıyorum annemi koluma çıkıyoruz yürüyoruz.

Kilo vermediğim süre içersinde de ümitsizliğe çok fazla kapıldım, defalarca ağlaım, isyan ettim, eve kapandım ama hiçbi zaman yemekte teselli bulmadım. Yemeğimi arttırmadım. Şimdi çok şükür karşılığını alıyorum.
Sabır ve inanç en önemlisi bu yolda. Aramıza katılırsan seviniriz, gerçekten çok işe yarıyor. Denemeye değer. Kolaylıklar dilediğin için teşekkürler ama dilemekle yetmez, kendin için de bir şeyler yapmalısın. Eminim aynı azim senin de içinde bir yerlerde keşfedilmeyi bekliyordur ..

selamlar günaydınlarr kızlarr nasılsınız bugün bakaemm
facia çok tebriklerrr cnm benim.cimcimem naılsın dün selametle eve varabildinmi?bende şu kahvaltımı yazıyım çıkıp bi ev süpürüp yapabilirsem pilatesimi yapayım haa bide çamaşır serilecek yenisi atılcak sonra gelirim inşallah..
sabah kahvaltım
2 bardak şekersiz çay
yarım pohaça
1 dilim peynir
domates
biraz tahin pekmez.şindilik bukadar

Çok geçmiş olsun Kukulim ya..

Günaydın Hugocuk... Aferin sana.. Fambıkla beraber çalışırsınıza rtık derslerinize, topiğimiz de daha ıssız kalır

akşamları tv izlemiyruz yatma saatine kadar çalışıyoruz
yeter zaten çünkü zaten ikinci öğretime gideceğim o yüzden zaten puanı çok yüksek değill
daha kitaplarımı almadımm matematşk problemlere çalışıyorum şimdilik
kayınvalide çanakkaleye taşıncaz diye seviniyodu heran çağırırım diye
4 yıl daha okuyacağımı duyunca çıldırır mutluluktan eminimm

canım benim afiyet olsun.canım dün sağsalim eve gittik ama nasıl gittik.dolmuşa binelim yolun yarısıda olsa dedim.sonra adamın biri yer verdi benim kız kendini parçaladı ben oturacağım sen çekil diye bütün millet bize bakıyordu mecburen kalktım.yol allahtanm kısaydı 3 dak.felan dolmuşla.sonra indik bu defada marketten babsına şeker alacakmış yine ağlamaya başladı neyse şekerinide aldık.daha sonra ağaçtan babsına çiçek koparacakmış onuda kopardık.eve gittik aaaaa baba yok diye bu defa gene ağladı.zar zor susturdum.çizgifilmde olmasa ölmüştüm...cadının istekleri olmazsa gayet iyi lacaktım.istemesi birşey değil ağlayarak istiyor o canımı sıkıyor.alıyorumda susmuyor..

emin ol bu duruma çooooooooooookkkkk mutlu olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…