sağol kukicannn,darısı basına
bel ağrısı demek istedin heralde,geçmiş olsun,sen hamarat hatunsun ya,ondan değmiştir nazar,fazla gösterme marifetlerini milletin yanında emi,al bu da boncugun
ya bi de nedense hamile oldugunu düşündüm belim ağrıyor deyince,öyle bir ihtimal yok demi
kalançoom hoşgeldiin geçmiş olsuun
doktora gidecektin gittinmi ne oldu şimdi nasılsıın inşallah ciddi bişey değildirr :94:
saolun kızlar hepinize teşekkğr ederim.kukicim bende merak ettim doktor ne dedi çıkmadan deyiver hadi bana :26:
Yazayım ama ben spor yapmıyorumm:26:
berilciğim hoş geldin.afiyet olsun.bende yavaş yavaş kaçar mesaim bitiyor.akşam alışverişe çıkabilirim inşallah ama kasıklarımda ağrı var şimdide yürüyerek eve gideceğim.sanmıyorum bugün çıkacağımı..
hepiciğinize iyi akşamlar..öpüldünüzzzzzz.....
yürüyüş pilates yapmana engel bişey varmı pekii
saolun kızlar hepinize teşekkğr ederim.
malesef önemli bişi çıktı. bel fıtığı teşhisi kondu
. 2 tane biri çok büyük olmak üzer fıtığım var ilaç verdi. tek çözüm ameliyat ama oda risk .zaten hemen ilk fırsatta amelyay demeyiz dedi dr. bende yaptrmam zaten Allah muhafaza çok zor da kalmadıkça. ilçalarla idare edicem ramazan sonu pilatese devam ederim iyi geliodu. zorlayacak işlerden sakıncam ağır kaldırmıycam vs.sıcak su torbası alıcam sıcak tutucam terleyip soğumuycam vs.
işte bööle
. 2 tane biri çok büyük olmak üzer fıtığım var ilaç verdi. tek çözüm ameliyat ama oda risk .zaten hemen ilk fırsatta amelyay demeyiz dedi dr. bende yaptrmam zaten Allah muhafaza çok zor da kalmadıkça. ilçalarla idare edicem ramazan sonu pilatese devam ederim iyi geliodu. zorlayacak işlerden sakıncam ağır kaldırmıycam vs.sıcak su torbası alıcam sıcak tutucam terleyip soğumuycam vs.
işte bööle
saol cnm evet. belli hareketler var sana öncede diodum ya onlar zorluo belimi die onları yapmıycam yine. belli hareketler varki onlarda çok iyi gelio. evet çoğu insanda var annemde yıllardır var mesela.saol cnm benimmmmcanım riskli bişey değil öoğu insanda oluyo ama işte ağrısı sanırım çok oluyomuş zorluyomuşş
pilates zorşayabilir doktorna danışmadan yapma veya çok kontrollu yapmalıssıın
çok geçmişş olsunn
cnm kukim çok geçmiş olsun.evt pilates bel fıtığı olanlara iyi geliyomuş fakat doktor kontrolünde yapman gerekiyor mazallah iyi edeyim derken daha kötü edersin dikkat et cnm.gerçekten nazar değdi sana
işte bööle
loxicim esw cim güle güle yerleşin evlerinize.
nugicim doğum günün kutlu olsun nice nice senelere....
loxicim eswcim yeni evinizde sağlıklı ,huzurlu güle güle oturun inşallahh.
kukicim çok geçmiş olsunn allah şifa versin umarım önmeli bişiy deildir.
canım benim günaydın hiç kendini üzme sonuçta durumun ortada.hepimizin yemeği herzaman istediğimiz gibi olmaya biliyor.arkadaşında durumunu biliyor sonuçta yanlış anlayacağını sanmıyorum..o kadar şey hazırlamışsın genede onların yapımı kolaymı sanki hepsi zaman ve ilgi istiyor...sen canını sıkma..aaa kimselrrr yokkk.. simdiden günaydınn diyeyimm de sabah ilk bendenn duymuss olunnnnvalla ikinci en kötü soframdı .. birincisi cesit yoktu. rus salatası, pilav, ezogelin corba, et yemegi, yesil salata. et cok kötüymüşş.. esim öle dedi. sert sert olmus niye anlamadım. bize yemege gelenin karısı bii sofra hazırlarrr doyamazsınızz yani. 10 cesit meze yapıverirr. hiç yorulmuyo masallah..
e sonra görümcemler geldi. kii esim gelceklerini anladı diger görümcem erken arayınca. :97: neysee ben
patatesli börek
mercimek köftesi
peynirli pogaca yapmıstım. aslında bide limonlu kek yapmıstım ama cıkarmayı unuttum:26:
biraz basit oldu ama neyse.
görümcem bi pasta almıss kus kadar galiba 6 kişilik. karaorman dedim indirimde dedim ama özsüt için dedim. gitmişş garip bi pastahaneden karaorman almıss. cok da iyi anlar bu işlerden ama galiba oraya cıkmaya üsendi. bide frambuaz olmazmıs visneli olurmus bu mevsimde dio. ay pasta meyvesinin mevsimi olur mubizbize olsak ii de kıza rezil olduk yani. seneye ben kocişimee sekerr hamurluu kocamannn pasta yaptırırımm kıyamamm ona. ay bilsem kendimm alırdım pastayı neyse bi sürü güzel hediye geldi ama uff hamileligimden beri ikinci kötü sofraydı ya ama hemen belim agrıyo ugrasamıyorum kii .. hep te bu kıza denk geliyo. o bana ne kadar iyi hazırlanıyo güzel agırlıyosa benim sofra o kadarr batıyo:97::97: neyseee
pogacam cok güzeldi ama mercimek köftem de öle. pogacamı pastahaneye koysanızz her sabah bi 50 satarım yane
günaydııııııııınnnnnnnnnn... canım benim tebrik ederim.allah kolaylık versin inşallah herşey gönlünce olur..günaydın minişlerr
dün akşam itibariylenn össye çalışmaya başladıımm :86:
çok geçmiş olsun.canım benim.doktorun vermiş olduğu eğzersizleri düzenli olarak yap onların çok etkisi oluyor.bendede fıtık başlangıcı vardı ama hareketlerden sonra emaz çekilmişti geçmişti allaha şükür.tavsiye ederim.pilates içinde doktoruna sor yoksa allah korusun daha kötü olur..saolun kızlar hepinize teşekkğr ederim.
işte bööle
günaydın cimcimeeee
işte bööle
günaydın minişlerr
dün akşam itibariylenn össye çalışmaya başladıımm :86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?