60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kalançoom hoşgeldiin geçmiş olsuun
doktora gidecektin gittinmi ne oldu şimdi nasılsıın inşallah ciddi bişey değildirr :94:

kukicim bende merak ettim doktor ne dedi çıkmadan deyiver hadi bana :26:
saolun kızlar hepinize teşekkğr ederim.
malesef önemli bişi çıktı. bel fıtığı teşhisi kondu
. 2 tane biri çok büyük olmak üzer fıtığım var ilaç verdi. tek çözüm ameliyat ama oda risk .zaten hemen ilk fırsatta amelyay demeyiz dedi dr. bende yaptrmam zaten Allah muhafaza çok zor da kalmadıkça. ilçalarla idare edicem ramazan sonu pilatese devam ederim iyi geliodu. zorlayacak işlerden sakıncam ağır kaldırmıycam vs.sıcak su torbası alıcam sıcak tutucam terleyip soğumuycam vs.
işte bööle

hoşbuldum cnm benimm.kendine dikkat et dinlene dinlene git.alışverişe çıkarsan benim içinde gez artık.:79:

canım riskli bişey değil öoğu insanda oluyo ama işte ağrısı sanırım çok oluyomuş zorluyomuşş
pilates zorşayabilir doktorna danışmadan yapma veya çok kontrollu yapmalıssıın
çok geçmişş olsunn

cnm kukim çok geçmiş olsun.evt pilates bel fıtığı olanlara iyi geliyomuş fakat doktor kontrolünde yapman gerekiyor mazallah iyi edeyim derken daha kötü edersin dikkat et cnm.gerçekten nazar değdi sana

saol cnm evet. belli hareketler var sana öncede diodum ya onlar zorluo belimi die onları yapmıycam yine. belli hareketler varki onlarda çok iyi gelio. evet çoğu insanda var annemde yıllardır var mesela.saol cnm benimmmm

cnm kukim çok geçmiş olsun.evt pilates bel fıtığı olanlara iyi geliyomuş fakat doktor kontrolünde yapman gerekiyor mazallah iyi edeyim derken daha kötü edersin dikkat et cnm.gerçekten nazar değdi sana

evet cnm saol . dikaktli olmam gerekecek ve bununla yaşamayı öğrenmem gerekecek . asıl hafta sonu başıma gelenleri bi yazsam gerçekten nazar var yani.

geçmiş olsun canım.kilo vermen iyi olmuş bak,bel fıtıgı kilo olunca daha da agrılı olur.benim bir tanıdıgımda vardı,dr. hergün yapması gereken egzersizler önermişti,hatta çok işinizin oldugu günlerde mutlaka yapın sabahtan,günü daha rahat geçirmenizi sağlar diyordu.egzersizlerini yapar ve drun dediklerini tam uygularsan yaşam kaliteni etkilemez inş.

loxicim esw cim güle güle yerleşin evlerinize.

teşekkür ederim kızlar,yerleştik sayılır.dolap içlerini bir kere daha düzenlemem lazım,biraz rastgele oldu ilk sefer,başka da yapcak bir iş yok çok şükür:97:

kızlar hepiniz sorunca ben de merak ettim famiri,ama açmadı tlf nu,bugun işe gitmedi heralde,evde de pek tlf na bakmaz kontesyarın öğreniriz neler oldugunu.

iftarda yediklerim,dünle aynı ,eksra birşey yapmadım bugun,yine de yazayım

1 kase cacık
4-5 kasık et sote
1 dolma biber
1 dlm pide
salata

2 saat sonra
1 porsiyon güllaç

bu gece mutlaka sahur yapmalıyım,çok zor oluyor diğer türlü

aaa kimselrrr yokkk.. simdiden günaydınn diyeyimm de sabah ilk bendenn duymuss olunnnn valla ikinci en kötü soframdı .. birincisi cesit yoktu. rus salatası, pilav, ezogelin corba, et yemegi, yesil salata. et cok kötüymüşş.. esim öle dedi. sert sert olmus niye anlamadım. bize yemege gelenin karısı bii sofra hazırlarrr doyamazsınızz yani. 10 cesit meze yapıverirr. hiç yorulmuyo masallah..

e sonra görümcemler geldi. kii esim gelceklerini anladı diger görümcem erken arayınca. :97: neysee ben

patatesli börek
mercimek köftesi
peynirli pogaca yapmıstım. aslında bide limonlu kek yapmıstım ama cıkarmayı unuttum:26:
biraz basit oldu ama neyse.

görümcem bi pasta almıss kus kadar galiba 6 kişilik. karaorman dedim indirimde dedim ama özsüt için dedim. gitmişş garip bi pastahaneden karaorman almıss. cok da iyi anlar bu işlerden ama galiba oraya cıkmaya üsendi. bide frambuaz olmazmıs visneli olurmus bu mevsimde dio. ay pasta meyvesinin mevsimi olur mu bizbize olsak ii de kıza rezil olduk yani. seneye ben kocişimee sekerr hamurluu kocamannn pasta yaptırırımm kıyamamm ona. ay bilsem kendimm alırdım pastayı neyse bi sürü güzel hediye geldi ama uff hamileligimden beri ikinci kötü sofraydı ya ama hemen belim agrıyo ugrasamıyorum kii .. hep te bu kıza denk geliyo. o bana ne kadar iyi hazırlanıyo güzel agırlıyosa benim sofra o kadarr batıyo:97::97: neyseee

pogacam cok güzeldi ama mercimek köftem de öle. pogacamı pastahaneye koysanızz her sabah bi 50 satarım yane

canım benim günaydın hiç kendini üzme sonuçta durumun ortada.hepimizin yemeği herzaman istediğimiz gibi olmaya biliyor.arkadaşında durumunu biliyor sonuçta yanlış anlayacağını sanmıyorum..o kadar şey hazırlamışsın genede onların yapımı kolaymı sanki hepsi zaman ve ilgi istiyor...sen canını sıkma..
günaydın minişlerr
dün akşam itibariylenn össye çalışmaya başladıımm :86:
günaydııııııııınnnnnnnnnn... canım benim tebrik ederim.allah kolaylık versin inşallah herşey gönlünce olur..
çok geçmiş olsun.canım benim.doktorun vermiş olduğu eğzersizleri düzenli olarak yap onların çok etkisi oluyor.bendede fıtık başlangıcı vardı ama hareketlerden sonra emaz çekilmişti geçmişti allaha şükür.tavsiye ederim.pilates içinde doktoruna sor yoksa allah korusun daha kötü olur..

günaydın..arkadişler..dün akşam malesef dışarı yani alışverişe çıkmadım.karnım çok ağrıyordu..akşamda yemek kazırlamadım.hafta sonundan kalan taze fasulyem vardı,birde makarna ve çorbam vardı.onları ısıttım.azıcık bulgur pilavı yaptım fasulyenin yanına okadar..

ama benim yediklerim:

1 kaşık taze fasulye,
2 kaşık makarna,
1 bardak limonata,2 bardak su karnım çok ağrıyordu yiyemedim.daha sonra ilerleyen dakikalrda 2 adet lokum yedim.

sabah kahvaltım:

1 haşlanmış yumurta,1 salatalık,
1 y.k. peynir,
5 adet zeytin,
2 dilimden az somun pide ekmeği,

Çok geçmiş olsun Kukulim ya..

günaydın minişlerr
dün akşam itibariylenn össye çalışmaya başladıımm :86:

Günaydın Hugocuk... Aferin sana.. Fambıkla beraber çalışırsınıza rtık derslerinize, topiğimiz de daha ıssız kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…