60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eşimin durumuda epeyce iyii çalıştıkça konuları hatırlıyo unutmamış hiç
kpss seneye olacak epey yoll alırr
valla düşündük taşındık mğretmenliğe karar verdik
devlet doğru dürüst arkeolog almıyo
türkiyede arkeolog ve arkeolojiye değer verilmiyoo
kıskanç eşi olan kadın zor arkeoolog olur
kazıya yollamadıı bu yıll :97:
dimekki arkeolog arkeologla evlenmeliymişş geç olduu anladıım :97:
çanakkaalede iş yokk
en güzeli böylee dedikk
ilerde kreş açarım
belki okulda kalırım belki devlete girerim
arkeolog olarak devleti zorlamaktansa en azından sevdiğim bölümle denemek çok daha iyi olur
eşimde git diyo zaten o istedii
evde okula yakın sayılırr yürüme mesafesinde
siiiz ne dersiniz sizce iyimi yapıyorum kötümü
yaşım 28 okul bitince 33 filan olur
seneyede kpss zor benim için alım yok
zaten 2 yılda bir oluyo sınav bi sonraki sınavdada 32 yaşında olcemm aynı kapıya çıkıyo
devlet yazlık kazılara geçici arkeolog alıyo ondada zaten puan istemiyoo
kazıyada eşim kıskanç yollamıyii :97:
öff böyle iştee siz ne dersiniz

Bence okula git.. Bebekle falan yapabilecek misin bilmiyorum ama umarım başarabilirsin diyorum...
Arkeoloji senin kocana göre bi meslek değil malesef..
O yüzden okula gitmen mantıklı..
Okurken de girersin KPSS ye ..
yaş olayları falan var ya.. onu araştırırsın işte..
Başarılar ve zihin açıklığı diliyorum..

emin ol bu duruma çooooooooooookkkkk mutlu olacaktır.

daha haberi yok
eşimle biz karar verdk sadece
biliyomusun bazı şeylerden bıkmıştım artık
heleki bu sefer dedi elti için allah razı olsun çok işimi yaptı heryerlerimi sildi temizledi deyip deyip övdü onu ve beni birkere aramadı onlar varken
ben aradım geçiştirdi filan çok üzüldüm
1 yıl boyunca her hafta git ilgilen kaprislerini çek bi kere elti gelsin seni yok saysınlar çok kırıldımm
birde elti tava tencere almış kıyafet almışş öve öve bitiremiyo
birde hamile halimle kendi evini temizletti beni düşünmediya çok soğudum
birde sanki suçlu benmişim gibi aramıyo şimdi kapris yapıyo
işte bunlar çok üzdü beni

canım benim yaşın çokta büyük değil.neden olmasın öğretmenlik bence en güzeli.dedğin gibi arkeologlarra türkiyede pek değer vermiyorlar.sen eşini dinle derim..

bi süre bakıcı tutarım akşamları sonra 2 yaşına girdimi akşam durur babasının yanında
veya eşim gelene kadar bakıcı gelir eşim geldimi bakıcı giderr bu şekildede yapılabilir
yapıcaz artık bişeylerr

kızlar famirle konuştum.merak etcek bir durum yok,işyerindeymiş ,başkan izne ayrılmış bizimki de kızını götürüyormuş 2 gündür işyerine,onunla vakit geçiriyormuş,oyun oynuyormuş falan.durum bundan ibaret

canım benim yaşın çokta büyük değil.neden olmasın öğretmenlik bence en güzeli.dedğin gibi arkeologlarra türkiyede pek değer vermiyorlar.sen eşini dinle derim..

arkeolojiyle filan olmayacak iş
gündüz evle çocuğumla ilgilenirim akşamları okula giderim
zaten çok sürmüyo ikincii öğretim derslerii
hafta sonları tatil yazın 3 ay tatil
martta doğum yapcam o zamana kadar bitiririm össyi
haziranda sınav ve eylülde kayıt ekimde ders başlıyo

ahhhhh canım benim bence hiç üzülme hepimizinkiler öyleler.geçen hepsi alışverişe gitti nişanı olan geline diğer eltilerime kıyafet almışlar.hani bana dedim.neymiş benim zevkim farklıymış yok hamileymişim diye beğenmezmişim diye almamışlar.bunların hepsi bahane kızma alsaydın ozaman dedim.eeeee onada her kıyafeti giydirmiyorsun anası gibi süslü dedi.oysa ne süsü işte bahane.bende çok kırıldım.aslında ben çalışıyorum ya onadan bana almamıştır kesin.onun maaşı var nasılsa alır gibisinden.bende üzülmüştüm ama artık takmıyorum.o yüzden kıafet bakıyorum böyle en güzelinden olsun istiyorum hem bayramda hemde nişanda çok şık olmaka istiyorum.hatta yeni gelinden bile daha şık.bu konudada elimden geleni yapacağım.hamile olmam birşeyi değiştirmiyor yani..sende üzme kendini.zaten yaparsın yaparsın görünmez.biri gelir ufacık birşey yapar o en yücesi olur gözlerde.

allahım yaa
ondanmı girmiyomuşş
bizde bişey oldu sandık

günaydııınnnn ben geldimmm
ilaçlarımı aldım iftardan sonra ve sahurda ama pek fayda etmedi bakalım inşallah eder bi kaç gün kullanmaya başlayınca.bu arada hafta sonu tartıldığımda54.2 yi gördüm yedklerimi ölçüp tartmıorum artık bi süre yoksa eriycem iyice
işte böle hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar.

fambıkk nerd hakkaten yaw? en azından bi girer şöle oldu böle oldu derdi kızı flnmı hastalandıki. :44:
herkes iyi heralde geriye kalan?
hugovuğum hayrlı olsun öss ye çalışmaya başlamışsın. inşallah hakkında hayrlısı olur. güzelbir branş seç araştrırsın ama ben sana söleim. sınıf öğretmenliği okul öncesi ve ingilizce en çok alım yapılan 3 bölüm sıraya göre yazıdm. sen zaten sözelcisin bildiğim kadaryla ona göre gidip te tarih coğrafya öğretmenliği fln okursan atanman çok zor bu sefer iiyce delirrsin sonradan çalıştım ettim de atanamadım die.edebiyat vs. gibi lise öğretmenliklerinnde ataması çok az.
birde devlette çalışmayı düşünüosun öncelkle şehşr değiştrmwyi göze alıcaksın. ölzelkkle batıya çok az kadro açılıo ve çok yüksek puan alman gerekio. öle evnn yanına atanan yok yani yada 1000 de bir yani. işte böle zor bir iş. ama olmaz imkansız die bişi yok. inşallah senin için güzel olur:26:

o konuları yani maddi konuları hiç saymıyorum canım
onları hiç demiyorum zaten
kayınpederimi severim o haklıyı haksızı ayırır benide pek severr
birde bizim kayınvalide bizi rahat bırakmıyoo sürekli her lafın içinde
kendi yanlızlığını bizle gidermek istyo ama olmuyo
bundan ötürü sarıyo
hep ilgilenilcek
bunu insan kendi ailesine yapamıyoki kayınvalidesine yapıcakk
birde hep dediki bana ben hamileyken 9 aylıktı ev dolosu çamaşırı yıkadım kayınvalidemin
evini kırkladım tertemiz yaptım deyip bana laf sokuyo
mide bulantılarıma yorulunca bel ağrılarıma inanmıyoo
mahsus uyuyorum sanıyo işten kaçmak için
hafta sonları eşimle eskiden motorla gezerdik çok kızardı onla geziyorum diye
eşimle gezmicem onun başını beklicem hepp
onun bitmez tükenmez misafirlerini ağırlıcam
evini hergün silcem süpürcemm
tek deerdim o olacak
eşinden çocuğundan daha çok ilgileneceksin
bunu istiyo olmayınca sarıyoo
eşimde biliyo idare ediyo arayıı
hamile kalmadan önce saabah 6 da kalkar işlerime başlardım arı gibi tüm gün çalışırdım bi dakika durmazdım yerimde siz biliyosunuz herşeye yetişmek için koştururdum
şimdi değil başkasına iş yapmayı inan kendi işlerimi çoğu kez bitiremiyorum yorgunluk hisssinden uyku hissinden
kaldıki onun işlerini yapıcam
,şte böyle çok dolmuşum yaff :97:

kız ilahi famir....
insan bi ara girer de 5 dk. yazarda çıkar bu kızda bi tuhaf valla kızacam gelince.merak ettk bizde bişi oldu die.

arkeologluk sadece hugonun kocasının izin vermeyeceği bişi deil çoğu erkek için öle bence hiç bi erkek kolay kolay karısının dağa taşa kazı yapsın die yollamazbenmki bi yere gttiğim zaman bile kaç kere arar geldinmi bindinmi taksiye indinmi. dağa taşa yollamak mı aslaaaaaadelirir heraldeee

teşekkür ederim kukuletamm fikriniz benim için çok önemli
kukicim lise okul birinciliğim var yani orta öğretim başarı puanı össde çok önemli biliyosun
onu değerlendirelim dedik aslnda burdan çıktı fikir
ben okul öncesi öğretmenliğini istiyorum
yani devlete giremesemde üzülmem burda özel kreşte çalışırım veya kendim kreş açarım filan böyle şeyler yaaparıım
arkeolojiyle evlilik aile hayatı olmucak dediğim gibi eşinde arkeolog olcakki beraber kazıya gitceksin
yoksa eşin evde sen kazıda olcen eşinde benimki gibi kıskançsa zaten hiç olmucekk
canım başka şehri tayin olayını eşim dert etmiyo gideriz diyo hem eşim geçen yıl 76 aldı kopya olmasaydı puanı 83 oluyodu evelsi yıla göre
iyi yani durumu şimdide çalışıyo o da iyi puan alır bu sefer
eşimin istediği benim öğretmenlik yapmam ama devlette ama özel kreşte ama kendi kreş açcak filan
böylece kendide işi bırakacak ve kendi alanında iş yapacak amacı iş yerinden ayrılmak
birde anlattım bazı şeyleri okuduysan eğer bunlarda çok üzdü bu sefer beni belkide hamile olduğumdan daha hassasım etkiledi çok
bunlarda bu kararı almamda çok etkili oldu
bu sefer çok doldumm gerçekten

kazı ortamlarını hiç sorma zaten tatlım
elde biralar erkek kadınlı gruplar aylarca beraber çalışıyosun başka kimse yokk
düşün yanii

öyle bunaldımki bazı şeylerden eşim üniversiteye gir okul öncesi öğretmenliğine deyince resmen atladımm
yok yani olmuyo soğuk davransan ilgilenmesen eşine diyorlar eşin üzülüyo olmuyo
sıcak davransan istekleri hiç bitmiyoo verdikçe senden daha çok istiyorlar kendini yiyip bitiriyosun üzüntüden
olmuyo olmuyo olmuyoo
en iyisi bişeylerle uğraşmakki kimse senden ümitlenmesinn :97:

selam kızlar

ne çalışkan insanlarız yahu
hem sağlıklı besleniyoruz,spor yapıyoruz,kilo veriyoruz
veee ders çalışıyoruz
hepimize kolay gelsin Allah gönlümüze göre versin

hımmmm 2 dk girip yazsaymışya madem cık cık neyse allahtan iyi olduğunu öğrendik
ben yemeğe gidiyorum yemekten sonra görüşürüz..

afiyet olsun cimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…