60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günayyydınn kızlaaarrrrr.... aksamm kayınvalidemler bizdeydii.. kocişin yemegnininn pastasını da bizde kestik. aksam yemaamm

2 sk kuru fasulye
1 sk pilav
1 kase cacık
1 kase ezogelin corba
1 dilim ekmek:27::27::27:

sonra 1 dilim kücük pasta

gece 1 de tekrar 1 kase corba ve bir dilim ekmek. cünkümm 3 te yattım midem kazınıodu:26::26: ilk doktoruma randevu aldım.. saat 2 de bi deneme daha yapcez.. o daha yaslı bi doktorr belkimm döndürür kuzumuu:27::27::emir_bebek::emir_bebek:

öğlen yemeğimi yedim geldim:
fırında kıymalı sebze yemeği(patlıcan,kabak,domates)
1 kepçe lebeni(ayran )çorbası,
3-4 kaşık makarna,
2 dilimde kepek ekmek,
1 minik dondurma,

ayyyyyyyyyy çokmu yemişim ne.ekmek yemesemiydim ki.:26:

günayyydınn kızlaaarrrrr.... aksamm kayınvalidemler bizdeydii.. kocişin yemegnininn pastasını da bizde kestik. aksam yemaamm

2 sk kuru fasulye
1 sk pilav
1 kase cacık
1 kase ezogelin corba
1 dilim ekmek:27::27::27:

sonra 1 dilim kücük pasta

gece 1 de tekrar 1 kase corba ve bir dilim ekmek. cünkümm 3 te yattım midem kazınıodu:26::26: ilk doktoruma randevu aldım.. saat 2 de bi deneme daha yapcez.. o daha yaslı bi doktorr belkimm döndürür kuzumuu:27::27::emir_bebek::emir_bebek:
canım benim afiyet olsun bakayım hadi inşallah bu defa kesin öğrenirsin sende rahatlarsın.bakalım bizim dr.hanımda gelirse giderim muane olurken onada sorarım bir belki kesin görür.hadi bakalım sana kolay gelsin..
bendeee bendeeee hemenn onaa bişilerr alıcammm.. görümcemdee cok begendigim battaniyeyi alcakkk:62::62::62::62::62::77:

ultrason normall cnmm bebek degişikkk:1::1::1: bakk simdii ekliyorum sana alttaki yuvarlak kocaman sey kafası.. üstünde kulagını ve gözlerinii görebilersinnn..sonra gövdee incicikk kaburgalarıı gözükiyyyy:1::1::1: en ucta da ayagınınn biri var bakk..

Eki Görüntüle 246955

annaaaaa kızzz 20 ye catlarımm bennn:53::53::53::53: ama degiştirmezse durusuu hiçç göremicezz bide o var:44::44::44:

kırcamm benn onunn inadınıı o daha anasınınn inadınıı bilmiyyyyy:9::9::9::9:
canım benim şimdi biraz daha dikkatli bakınca tariften anladım.çok ters durmuş ya bu nasıl bir duruştur anlamadım keratayı..
ctesi sabahh ezeniii ile bizde yola çıkıcaz inşallahh..
hiçbirşey hazırlamdım daha..
anca çamaşır yıkayıp duruyorum eve gidince...
haftasonuda evdeki bütün dolaplarımı sildimm,düzeneldimm,atılacakları attım..
bayağı rahatlamış hissetim kendimii..

kız kuki ankara -konya hızlı treni seferlere başladı.1,5 saat sürüyo burdan..
ilk haftada ücretsizmişş:9:bi ankara yapıverin gariiiii:27:
canım benim kolay gelsin..
herkese slmmmm ben geldimmmm:16::16::16::16::16::16:
napıysınızzz?
herkeşler iyi şükür gelen bakıp çıkmış...bende iyiim şükür. hazırlıklar devam edio.bugün valiz hazırlamaya devam az kaldı ama.
benmde 2 gündür midem bi tuhaf acıkıo gibiyim ama midem ağrıo gibi heralde ilaçlardan oluo:59::59:
bel ağrılarım azaldı ama tam olarak geçmedi:59:ilaçlara devam ediorum inşallah geçer.
canım hoş geldin geçmiş olsun tekrar.ilaçlarını aksatma faydasını göreceksin emin ol..
günaydın kızlarr neler kaynatıyosunuz bakemm.ayyy bende memlekete gidince saçlarıma röfle yaptırcamm benimde geldii bayaa.birazda ucundan aldırmayı düşünüyorum tabe ucundan deyip kukim gibi baya kesmezlerse.ekimin 2 sinde görümcemin düğünü var fazla kestirmiyim diyom.ozaman kadar saçımın rengi anca oturur ilk boyattın mı tam tengi belli olmuyor.nasip bakalım.desenize herkes boayanıp cilalancakk:9:
sabah kahvaltımm
önce koca bir bardak ılık limonlu su
1 bardak şekersiz çay
2 dilim peynir ince
1 dilim denge ekmeği
1 katı haşlama yumurta
domates salatalık
1 tane ceviz
ara
1 activa 1 bardak yeşil çay
yyaaa bayramda tatlılarla kg almasak barii .gerçin ben yememeye çalışcamm.
canım benim afiyet olsun.benimde saçlarım hem çok uzadı hemde çok kırıldı ilk fırsatta ya pazar yada arefe gidip kestireceğim.kaşlarımıda 1 aydan fazla oldu almadım bayağı uzamışlar..tam bir temizlik yapacağım bende.
Kızlar merhaba.. az önce mis gibi türk kahvemi içtim. sabah tartıldım 48.1 kg tarttı beni.. yarın bir daha tartılıcam yanlış mı doğru mu diye :1: dün saçlarımı yaptırdım sarı tonunda gölge attırdım kaşlarımında rengini kırdılar saç - kaş uyumu olsun diye. o kadar değiştim ki dönüşte kardeşim yanımdan bana bakıp geçti beni tanımadı :60: :60: işin kötüsü bende aynada kendimi tanıyamaz oldum kara kaşlarım oldu sarı :44: ne zaman düzelir bu durum ? gerçi bu değişiklik iyi oldu ne zamandır kendimi beğenmez olmuştum.. işte böyle cici kızlar biraz geçmişe bakayım.. :34:
canım benim yeni imajın hayırlı olsun.güle güle kullan...

canım benim afiyet olsun bakayım hadi inşallah bu defa kesin öğrenirsin sende rahatlarsın.bakalım bizim dr.hanımda gelirse giderim muane olurken onada sorarım bir belki kesin görür.hadi bakalım sana kolay gelsin..

canım benim şimdi biraz daha dikkatli bakınca tariften anladım.çok ters durmuş ya bu nasıl bir duruştur anlamadım keratayı..

canım benim kolay gelsin..

canım hoş geldin geçmiş olsun tekrar.ilaçlarını aksatma faydasını göreceksin emin ol..

canım benim afiyet olsun.benimde saçlarım hem çok uzadı hemde çok kırıldı ilk fırsatta ya pazar yada arefe gidip kestireceğim.kaşlarımıda 1 aydan fazla oldu almadım bayağı uzamışlar..tam bir temizlik yapacağım bende.

canım benim yeni imajın hayırlı olsun.güle güle kullan...

evett cok kötü duruyo maalesef.. son kanamada bi döndü öle kaldıı.. doktorr içerde yer cekimi yok korkmaa rahattır böyle dedii.. o kadar dürtüpp dönmeyincee kafası sıkıstımı oraya diye düsündüm bendee:60::60::60::60::60::60: kasık agrımda ondan oluyomuss.. kocakafasıı tamm agrınınn merkezinde duruoo.. :37::37::37: ama görümceminde 6 ayda böle dönmüşş.. doktorr erkenn dogabilir demiş. ama cocukk son 3 ayı uyuyarakk gecirince riskk kalkmıss.. bizimki pek bi hareketlii umarım ya dönerr ya uyurr..:26: akrobat cikoo:60::60::60::60::60::60:

evett cok kötü duruyo maalesef.. son kanamada bi döndü öle kaldıı.. doktorr içerde yer cekimi yok korkmaa rahattır böyle dedii.. o kadar dürtüpp dönmeyincee kafası sıkıstımı oraya diye düsündüm bendee:60::60::60::60::60::60: kasık agrımda ondan oluyomuss.. kocakafasıı tamm agrınınn merkezinde duruoo.. :37::37::37: ama görümceminde 6 ayda böle dönmüşş.. doktorr erkenn dogabilir demiş. ama cocukk son 3 ayı uyuyarakk gecirince riskk kalkmıss.. bizimki pek bi hareketlii umarım ya dönerr ya uyurr..:26: akrobat cikoo:60::60::60::60::60::60:

canım benim ilginç ben her gittiğimde yönü başka tarafta oluyor.bizimkide bayağı akrobat.inşallah bu defa görürsün bakayım bende bir arayayım dr.gelmişmi odasına geldiyse gideyim.yok aradım gelmemiş.güya bende rapor alıp dinlenecektim bugünde bitti bir yarın kaldı gerek bile kalmadı.bakalım genede gelsinde bir görüşeyim.görsün baksın.birşey olmasada cinsiyetini bakalım görecek mi...

slm kızlar, beni de yanınıza alır mısınız?
Benim kilo serüvenim şöyle
üniversite bitene kadar 56 kg civarındaydım boyum 170, oldukça zayıftım. hatta ailem üzlürdü, annem vs. ben memnundum herşeyim small bedenleri, göbeğim dümdüzdü. 3 tane hamburgeri yeyip hani şu sinir olduğumuz kilo almayan tiplerdendim. herşey üniversiteyi bitirdiğim sene başladı.ufaltan almaya başladım ve yaz tatilinin sonunda 70 kg ı gördüm tartıda.
fotoğraflarıma baktığımda utanıyordum kendimden. resmen 2 katıma çıkmıştım. göbeğim kalçam hiçbir kıyafetim olmuyordu. ve 3-4 sene bu şekilde geçti. kilo vermeye çalıştıkça kilo vermek daha da zorlaştı. 2006 da diyetisyenden alınan bir diyet programına harfiyen uyarak 1.5 ay gibi bi sürede 60 kg a indim. diyete devam ettim 3 ay kadar artık almam diye tekrar eski yeme alışkanlığıma dönmemle beraber yaklaşık 6 ay sonra tekrar 72 kg a bu sefer çıktım. derken bu böyle devam etti. bi kere daha sıkı diyet, tyürüyüş, bırakınca tekrar aynen eski kilolar geri geldi. sigara kullanan bi insanım. sigarayı azaltınca kilolarım geldi, kilo vermey çalışnca sigara mikatrım arttı.
Geçen sene tartıda75 kg ı da gördükten sonrabu işe bi son vermeye karar verdim. kk ile tanıştım. sirkeli ballı su, yeşil çay, lahana yağı ile bisiklet ile beraber 75 ten 68 kg a kadar düştüm. ve kilom sabitlendi kilo veremedim.
Sonrasında aşık olup aşk acısı çektiğim dönemde hiçbirşey yapmadığım halde 62 kg a düştüm. en sevdiğim çikolatanın bile suratına bakmaz hale geliştim. bunda az önce anlattığım sigaranın artmasının da etkisi var tabi. depresyondan çıkıp toparlandım sigarayı 1 pakete düşürünce, tayinim çıkıp anneciğimin yanına gelince kilom yine 69 a dayandı.
öğretmen olmanın da kilo problemimde etkisi olduğunu düşünüyorum. yazın 3 ay tatil boyunca evde oturup annecimin böreklerini yerken nasıl kilo vereceğim, hep yarın öbürgün derken, yürüyüş yapmaya başladım. ve şunu gördüm. artık yaş 29 a dayandı ve benim problemim kilolarım değil, sigaram. sürekli bişeyelr atıştırıyorum, yürüyüş yapamıyorum. en sonunda karar verdim sigarayı bırakıyorum. beraberinde diyete başlıyorum. hayatımda bana en çok zarar veren 2 şeyi birden hayatımdan çıkarmaya karar verdim. tayinim ankaraya yakın bi şehre çıktığı için dans kursuna ve yüzmeye de başlamayı planlıyorum. böylece tüm kötü şeylerden kurtulucam. burdan birbirimize destek olursak daha iyi olur diye düşünüyorum.. sevgiler..

ama neden kaçıyon kurtlar bizi yerse...yaaaaaaaaa gerçekten bune sessizlik bugün hugocuk yok gelende bir bakıp gidiyor.üffffffff ya sıkıldım fazlasıyla.

yaa bu yecale de hep böle yapıyii. bakip kaçıyii sora yok kurtlar incek filan.:63::63: sen indiriyon kurtları:63::63: :61::61: dimi cimicim valla bekçilik yapan biziz bugün kurtlara :1::1::1:

İzne çıkıyorum ya işler yoğun ya o yüzden bakamıyorum.. yoksa sizi kurda yem etmem...

tünaydıııııııııııın herkese.kızlar çok mutluyum 62 yi gördüm çok şükür.yoliiii duydundumu canım 62 oldum 62:92::64::74:

Tebrik ederim... :74::74::74::74::74::74::74::74::74::92::92::92::92::92::92::92::92:

üniversite bitene kadar 56 kg civarındaydım boyum 170, oldukça zayıftım. hatta ailem üzlürdü, annem vs. ben memnundum herşeyim small bedenleri, göbeğim dümdüzdü. 3 tane hamburgeri yeyip hani şu sinir olduğumuz kilo almayan tiplerdendim. herşey üniversiteyi bitirdiğim sene başladı.ufaltan almaya başladım ve yaz tatilinin sonunda 70 kg ı gördüm tartıda.
fotoğraflarıma baktığımda utanıyordum kendimden. resmen 2 katıma çıkmıştım. göbeğim kalçam hiçbir kıyafetim olmuyordu. ve 3-4 sene bu şekilde geçti. kilo vermeye çalıştıkça kilo vermek daha da zorlaştı. 2006 da diyetisyenden alınan bir diyet programına harfiyen uyarak 1.5 ay gibi bi sürede 60 kg a indim. diyete devam ettim 3 ay kadar artık almam diye tekrar eski yeme alışkanlığıma dönmemle beraber yaklaşık 6 ay sonra tekrar 72 kg a bu sefer çıktım. derken bu böyle devam etti. bi kere daha sıkı diyet, tyürüyüş, bırakınca tekrar aynen eski kilolar geri geldi. sigara kullanan bi insanım. sigarayı azaltınca kilolarım geldi, kilo vermey çalışnca sigara mikatrım arttı.
Geçen sene tartıda75 kg ı da gördükten sonrabu işe bi son vermeye karar verdim. kk ile tanıştım. sirkeli ballı su, yeşil çay, lahana yağı ile bisiklet ile beraber 75 ten 68 kg a kadar düştüm. ve kilom sabitlendi kilo veremedim.
Sonrasında aşık olup aşk acısı çektiğim dönemde hiçbirşey yapmadığım halde 62 kg a düştüm. en sevdiğim çikolatanın bile suratına bakmaz hale geliştim. bunda az önce anlattığım sigaranın artmasının da etkisi var tabi. depresyondan çıkıp toparlandım sigarayı 1 pakete düşürünce, tayinim çıkıp anneciğimin yanına gelince kilom yine 69 a dayandı.
öğretmen olmanın da kilo problemimde etkisi olduğunu düşünüyorum. yazın 3 ay tatil boyunca evde oturup annecimin böreklerini yerken nasıl kilo vereceğim, hep yarın öbürgün derken, yürüyüş yapmaya başladım. ve şunu gördüm. artık yaş 29 a dayandı ve benim problemim kilolarım değil, sigaram. sürekli bişeyelr atıştırıyorum, yürüyüş yapamıyorum. en sonunda karar verdim sigarayı bırakıyorum. beraberinde diyete başlıyorum. hayatımda bana en çok zarar veren 2 şeyi birden hayatımdan çıkarmaya karar verdim. tayinim ankaraya yakın bi şehre çıktığı için dans kursuna ve yüzmeye de başlamayı planlıyorum. böylece tüm kötü şeylerden kurtulucam. burdan birbirimize destek olursak daha iyi olur diye düşünüyorum.. sevgiler..

Merhaba Çilek ..
Öncelikle hoşgeldin...
Sen zaten karar vermişsin bence büyük bi kızmı bitmiş..
Bundan sonra buraya yediklerini, sporlarını yazarsın..
Şimdi ramazan diye biraz ıssız buralar ama bayram sonrası eski performansımıza kavuşacağımızı ümit etmekteyim..
Burada hep beraber çok güzel ve sağlıklı kilolar veriyoruz..
Umarım sen de istediğin sağlıklı yaşama kavuşursun ...

İzne çıkıyorum ya işler yoğun ya o yüzden bakamıyorum.. yoksa sizi kurda yem etmem...

Tebrik ederim... :74::74::74::74::74::74::74::74::74::92::92::92::92::92::92::92::92:

canım benimmmm:70::70:
iyi tatiller takıldım ben sanaaa:52::52:
severim seni bilirsin o yee yecaleee :24::24:
aşkım sana hercaiieeeeeeeeee :24::24:

hoşgeldin cnaım
hikayeni okudum gayette iyi anlatmışsın durumunu. sende yo yo durumu olmuş.. alıp vermiş alıp vermişsin... ama artık karar verilmiş maşallah. seni tebrik ediyorum başarılar diliyorum. bak ben bu kgların 13 kg sunu kk destegi ile verdim :52::52:

canım benim aramıza hoş geldin.bizlerde senin gibi sürekli verip almışızdır.ama burda artık sağlıklı beslenmeyi öğrendik.sıkı ve aç geçen diyetler yapmıyoruz.ama herşeyden az ve öz yiyiyoruz.gerçekten kararlıysan vede aramızda olmak istiyorsan tabiki yardımcı oluruz.ama birkaçgün sonra ben bu işi yapamıyorum dersen olmaz...

Teşekkür ederim ycl, gerçekten şimdiden motive oldum. planlarımdan bahsedeyim,
sigarayı bırakma planım 1 eylül. ama ondan önce ben diyet programımdan bahsedeyim. diyet yapıp bırakıp tekrar fazlasıyla kilo almış biri olarak, diyet değil de sağlıklı beslenme üzerine bi plan yaptım. çünkü o yasaklardan sonra hedeflenen kiloya ulaşınca tekrar o kiloları almış biri olarak, yasak koymuyorum.
diyet hikayelerinde okuduğum gibi canımın istediği şeylerden az yiyerek doymaı, abur cuburdan uzak durmayı( yasaklamayı değil) planlı yaşamayı ve bunu alışkanlık haline getirip hep böyle yaşamayı planlıyorum.
sık sık az az yiycem, her sabah yürüyüş yapıcam, okul başlayınca dans kursum da başlıyor, o zaman yürüyüş azalıcak haliyle bisikletle takviye yapıcam şu an 69 kiloyum. 58 kg a kadar azmedicem. ama bu sefer 58 kilo olunca tamamen salmıycam. hep böyle devam edicem. desteiğiniz için teşekkür ederim.

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.. desteğiniz harika yarın sabahtan itinaren başlıyorum bu işe.. sayenizde acayip motive olmuş durumdayım. çok sağolun..

ben geldimm kızlar napıyonuzzz.ben evleri süpürdün toz aldım vitrinleri sildim oylarını yıkamıştım onları ütüledim serdim.oğluşları yıkadım.şincik uyutuyorum.birazdan pilatesimi yapıcam inşallahh.çok yorulmuşumm.öğle yemeğimi de yzayımm
1 tane ızgara tavuk göğsü
1 tabak ta karışık salata veya yoğurt daha karar vermedim.
sizler neler yapıyonuz bi geçmişe bakayım.

kızlar 1,5 saat spor yaptım..öğle yemeği 3 küçük biber dolması 1 kase yogurt
sonra 1 bardak cay ile maaalesefff 1,5 tane ikeanın zencefilli kurabiyesinden yedim çok pişmanım:43::9::9:

spor salonunu bırakıp yürüyüş bandı alacağım var mı evinde kullanan yazsın bana..ses yapar diye korkuyorum??

ben geldimm kızlar napıyonuzzz.ben evleri süpürdün toz aldım vitrinleri sildim oylarını yıkamıştım onları ütüledim serdim.oğluşları yıkadım.şincik uyutuyorum.birazdan pilatesimi yapıcam inşallahh.çok yorulmuşumm.öğle yemeğimi de yzayımm
1 tane ızgara tavuk göğsü
1 tabak ta karışık salata veya yoğurt daha karar vermedim.
sizler neler yapıyonuz bi geçmişe bakayım.

maşallah süpersin..ben cok mu tembelim :)

maşallah süpersin..ben cok mu tembelim :)

slm cnm afiyet olsun.çok teşekkürlerde neden sen çok tembel olsasınn.maşallah sporunu yapmışın.spor ne yaptın cnm benim?
sen yeni mi katıldın cnm yoksa benmi gözden kaçırdım.ben çok fazla kalıp yazamıyorum genelde malum çocuklar.:1:

Back
X