60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çileeekkkkkk nasıl güzel yazmışsın bi an kendime olan kaybettiğim özgüvenim geldi..kesinlikle çok doğru bizler aslında irademize yeniliyoruz. vazgeçiyoruz pes ediyoruz yada oldu daha rejim geerekmez diyoruz. en doğru tespitin de şuydu annemde çok var o ; aman çöpe gitmesin. gitmesin koy bi kaba 1 lokma da olsa yarın ye sonra ye başkası yesin. aç kalkmak lazım sofradan tam doymamak.çilekcim yazdıkların çok rahatlattı beni gaza geldim bi hoş oldum. hulahop çevireyim azcık :))))

zaten işin püf noktası oda işin içinde başka dengelerde var genelde çok yemek başka bir şeyin yerine yemeği koymamız..duygusal boşlukları yemekle doldurmak..fizyolojik bir şey yoksa çoğumuz bunu yapıyoruz..ben kendimde bunu farketmeye çalışıyorum.ne zman yemeğe cok saldırıyorsam altında başka bir neden oluyor.
ama inşallah bu topiklerle bunu farkedip birtakım durumları kontrol altına alacağız..inşallah hep beraber

slm cicişlerrrrrr..
nassınız bakem..
dün akşam 8.30 itibariyle sivasa vardıkk.
burada akşamları çok soğuk,öğlen cayır cayır yanıyo..
kıza da hep etek,şort getirmiştimm..

orucu yolda açtık
pöskevit ve su ilee..
eve varıncada peynir zeytin atıştrdım yemek yemek istemedi canımm..

sahurda
4-5 yk menemen
2 kk kadar kaşar peynir
1 kk beyaz peynir
1 çay kaşığı reçel
3-4 kare pide
1 dene şekerleme yedimm

bugün hemen markete gittim tam buğday ekmeği aldımm.
branın pidesi çok lezzetli,bi de yiyorum yiyorum doyduğumu anlamıyorummm....

eşimle araba sürme çalışmalarına başladık bugünn..
fena değilmişimm öle didi.
ama boş arsada tabii,pek karışık bişey yawww vitesli araba kullanamk zormuşş,vitessizi daha kolay kullanırsın didi,
bunu öğreneyimm satık vitessiz alırız inş didi.,
hayırlısı bakalaımm..
bendden bu kadar...
öperim hepiniziii

Yoldaşlar ben bir şey merak ettim ya. Şu zayıflama takımları var ya, ben 14'e kadar gördüm. Onlar ne oluyor? Katılmak istesem rastgele birine mi katılıyorum?

sagol cnm..55 kilomla giderim alırım en guzel kıyafetleri diyosun he..kaç bedensin bu arada..kolay gelsin..
ahh saol cnm ayakkabı ve çanta aldım düğün varda onun için. cnm ben basenliyim biraz o yüzden bazen 36 bazen 38 olu değişio kalıplara göre.
sende en kısa zmanda hedefine ulaşırsın inş.

Yoldaşlar ben bir şey merak ettim ya. Şu zayıflama takımları var ya, ben 14'e kadar gördüm. Onlar ne oluyor? Katılmak istesem rastgele birine mi katılıyorum?

cnm onun bir yolu var ı okuduydum amma nirde nası diyecek olursan unuttum:97:
katılıosun işte her cuma kilo bildirimi yapılıo en çok kilo verilen seçilio fln...
beizim burda ortam çok iyi olduğu için ( her nekadar şimdilerde sessiz olsada kışın geçmişi oku oku bitremezdin bi saat ayrıl pc başından 20 sayfa olurdu geçmiş, bayram sonu yine öle olacağını tahmn ediorum) ben heeeç bakmadım o gruplara neyimmm..

Herkese günaydın,
bugün yürüyüşe gitmedim. zaten gece çok dans ettiğim için çok yoruldum. öncelikle yediklerimi yazıyim:

ara olarak meyve yiyemedim. misafirliğe gitmiştim. 1 çay bardağı kola içtim. 2 kk kadar da kesme helva yedim(pek zayıflamaya yardımcı şeyler değil ama olsun) yaş pasta götürmüştük, ondan hiç yemedim ama:)
akşam yemeği olarak da 1 tane dolma biber, 1 dilim pide, yarım kase yoğurt, 1 kase mercimek çorbası salata

sonrada akşam soda limon içtim 2 bardak..

sabah kahvaltısı olarak da: yine tabi msandaloz sakızı, sirke ballı su,

3 dilim sucuk, 2 kaşık az yağlı yumurtasız menemen, 2 dilim kepek ekmeği, 2 kk peynir, 5 zeytin..

ve tartıda yarım kilo vermiş olduğumu görmek süperdi, 3 günde:) ama tabi bunun büyük kısmı sudur diye tahmin ediyorum, çabuk kilo verilmediğini öğrendim çünkü. şimdi kardeşimle babamı görmeye gidicez istanbula, o yüzden 3 gün yokum belki fırsat bulursam yazarım. herkesin bayramı kutlu olsun şimdiden...

Selam :)
Dün akşam yemeğinden sonra biraz kaçırdım meyveyi çok yedim. Ayrıca biraz peynir ve peksimet yedim. Vicdan azabı duyuyorum her zaman olduğu gibi ama bugün toparlıyorum inşallah iyi gidiyor şu an.

aman cnmmm şu kolayı çıkar hele bir hayatından ben zaten pek sevmezdim 7-8 aydır hiç içmedim kola kadar zararlı bişi daha yok. 1 bardağında 6 kesme şeker var .düşüne biliomusun.
meyve suyu bile içme bi sürü şeker senin yağ yakımını yavaşlatır. onun yerine % 100 meyve suları var şekersiz onlardan al iç.

Selam :)
Dün akşam yemeğinden sonra biraz kaçırdım meyveyi çok yedim. Ayrıca biraz peynir ve peksimet yedim. Vicdan azabı duyuyorum her zaman olduğu gibi ama bugün toparlıyorum inşallah iyi gidiyor şu an.
afiyet olsun ciicm kaçırdığın meyve peynir ekmek olsun sanki kızartma mı yedin

Kalanchoe içimi rahatlattın teşekkür ederim :) Ben de öyle teselli ettim kendimi. 5 dilim baklava yesem daha mı iyiydi dedim
Kahvaltı her zamankindn. arada 1 bitki çayı, 1 dilim karpuz. Öğlen: iki tane haşlanmış içli köfte, yarım kase yoğurt, birkaç kaşık salata. ara: 1 salkım üzüm (kan şekerim fena düştü ) 1 salatalık, 2 fındık 2 badem

selammm kızlaarr.. kahvaltım:

7_8 siyah zeytin belkide 10 dur:26:
1 haslanmıs yumurta (tepesi patlayıp suya akaraktan beyazının bi kısmı mundar olmus)
3 dolu tatlı kasıgı cheddarlı krem peynir (bakkalda uzun muhafaza edilcek baska peynir yoktu dolabı bozulmus
2 boyozz (bu tamamenn benim pisbogazlıgım gnlerdirr kahvaltı edemiyorum acısını cıkardım
2 bardak ayran

yarın öglene dogru yola cıkıcaz. bu kadar içimdn gelmiyo azami 5 gün sonra buraya bişi yazmazsam bilin ki basıma bişi geldi az sonra bir yıgın ütü yaapıp bavul hazırlıycam. sonra duss alıp hoopp kuaföre manikürr pedikürr kas bıyık belkii accık kesim ve fön. öyle bi hale geldim ki cıkısta kendim kendimii tanıyamayabilirimm...

iyi tatiller canım.

boyoz nedir bu arada?

olsun sen hamile değil misin?
tadını cıkar bebeğe gidiyor..sen mutlu olunca oda olmuştur:)

mrb arkadaslar benide araniza alirmisiniz bende bi haftadir diyetteydim dün bozdum cnm ne istiyosa yedim offf acayip pismanim ama bi karaa verdim bayramdan sonra zayifliycam ne olur benide alin araniza
ben 168 boy kilo 66 yas 19 nolurrr cvp yazin :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…