canım, ben daha önce 3 kere 10 kg a yakın kiloyu verdim, geri aldım. ben kiloyu koruyamadığım için şuna karar verdim: diyet falan hızla kilo vermek doğru bişey değil, verilince de geri aınıyor. önemli olan o şekilde yaşamayı öğrenmek, yasaklarla bu da çok zor, hayatımıza biraz kativite katıp, dengeli ve sağlıklı beslenecek şekilde, zararlı olan yiyeceklerden hiç değil, az, faydalı yiyecekelrden çok yemeye alışmak lazım. bunu öğrendim. şimdi yine kilo vermeye çalışıyorum ama, sporla ve sağlıklı beslenmeyle verilen kilolar geri alınmıyor, hızlı şok diyetlerle verilen kilolar yasaklarla verilen kilolar hooooop aynen geri geliyor, hatta ben bi kere eski kilomdan daha da çok kilo almıştım.
Ata demirerin kilo almasının sebbeinin sürekli diyete başlayıp bırakmak olduğunu duymuşsunuzdur,
bizim yapmamız gereken bence az lokma ile doymayı bilmek. yaş pastadan alınan 1 lokmanın da 1 koca dilim ya pastanın da tadı aynı. 1 lokma alıp bırakabilicekken, koca bir dilimi, hatta 2. sini yiyoruz. ziyan olur diye artmasın yazık diye yiyere, hooop, vücudumuzu çöp tenekesi misali dolduruyoruz.
olmuyor demeyin yapın. herşey bizim elimizde. pozitif düşünelim. birbirimize destek olalım. aç olan midemiz değil, sorun irademizde çünkü.
sana önerim kendince bazı kararlar al canım. ben bi deftere yazmıştım mesela, gerekirse buzdolabına falan da yapıştır. yasak yok unutma herşeyi ye, ama zararlılardan 1 ısırık. onu da yavaş yavaş çiğne tadını al yeter. sporu da hayatına koymaya çalış...
istersek yapamayacağımız şey yok çünkü...
canım, ben daha önce 3 kere 10 kg a yakın kiloyu verdim, geri aldım. ben kiloyu koruyamadığım için şuna karar verdim: diyet falan hızla kilo vermek doğru bişey değil, verilince de geri aınıyor. önemli olan o şekilde yaşamayı öğrenmek, yasaklarla bu da çok zor, hayatımıza biraz kativite katıp, dengeli ve sağlıklı beslenecek şekilde, zararlı olan yiyeceklerden hiç değil, az, faydalı yiyecekelrden çok yemeye alışmak lazım. bunu öğrendim. şimdi yine kilo vermeye çalışıyorum ama, sporla ve sağlıklı beslenmeyle verilen kilolar geri alınmıyor, hızlı şok diyetlerle verilen kilolar yasaklarla verilen kilolar hooooop aynen geri geliyor, hatta ben bi kere eski kilomdan daha da çok kilo almıştım.
Ata demirerin kilo almasının sebbeinin sürekli diyete başlayıp bırakmak olduğunu duymuşsunuzdur,
bizim yapmamız gereken bence az lokma ile doymayı bilmek. yaş pastadan alınan 1 lokmanın da 1 koca dilim ya pastanın da tadı aynı. 1 lokma alıp bırakabilicekken, koca bir dilimi, hatta 2. sini yiyoruz. ziyan olur diye artmasın yazık diye yiyere, hooop, vücudumuzu çöp tenekesi misali dolduruyoruz.
olmuyor demeyin yapın. herşey bizim elimizde. pozitif düşünelim. birbirimize destek olalım. aç olan midemiz değil, sorun irademizde çünkü.
sana önerim kendince bazı kararlar al canım. ben bi deftere yazmıştım mesela, gerekirse buzdolabına falan da yapıştır. yasak yok unutma herşeyi ye, ama zararlılardan 1 ısırık. onu da yavaş yavaş çiğne tadını al yeter. sporu da hayatına koymaya çalış...
istersek yapamayacağımız şey yok çünkü...
ahh saol cnm ayakkabı ve çanta aldım düğün varda onun için. cnm ben basenliyim biraz o yüzden bazen 36 bazen 38 olu değişio kalıplara göre.sagol cnm..55 kilomla giderim alırım en guzel kıyafetleri diyosun he..kaç bedensin bu arada..kolay gelsin..
Yoldaşlar ben bir şey merak ettim ya. Şu zayıflama takımları var ya, ben 14'e kadar gördüm. Onlar ne oluyor? Katılmak istesem rastgele birine mi katılıyorum?
evet sena güzel,bir arkadasım kızına koydu,nilüfer sena
serra da güzel bir isim ,anlamını bilmiyorum ama??
benim kızımın ismi de elif rana,ama hep rana diyoruz
kaynanalar hep böle galiba,benim kaynanam bir tuhaf,ben kızıma hamile kalınca tebrik etmedi,doğum yaptım tebrik etmedi,hiç görüşmedik o dönemde,aramız açıktı,eşime diyormus ki,ismim benimle ölüp gidecek yaşamıycak,o kadar meraklıysa 4 tane kız dogurmus,birine vereydi ismini garanti olurdu
aman cnmmm şu kolayı çıkar hele bir hayatından ben zaten pek sevmezdim 7-8 aydır hiç içmedim kola kadar zararlı bişi daha yok. 1 bardağında 6 kesme şeker var .düşüne biliomusun.Herkese günaydın,
bugün yürüyüşe gitmedim. zaten gece çok dans ettiğim için çok yoruldum. öncelikle yediklerimi yazıyim:
ara olarak meyve yiyemedim. misafirliğe gitmiştim. 1 çay bardağı kola içtim. 2 kk kadar da kesme helva yedim(pek zayıflamaya yardımcı şeyler değil ama olsun) yaş pasta götürmüştük, ondan hiç yemedim ama:)
akşam yemeği olarak da 1 tane dolma biber, 1 dilim pide, yarım kase yoğurt, 1 kase mercimek çorbası salata
sonrada akşam soda limon içtim 2 bardak..
sabah kahvaltısı olarak da: yine tabi msandaloz sakızı, sirke ballı su,
3 dilim sucuk, 2 kaşık az yağlı yumurtasız menemen, 2 dilim kepek ekmeği, 2 kk peynir, 5 zeytin..
ve tartıda yarım kilo vermiş olduğumu görmek süperdi, 3 günde:) ama tabi bunun büyük kısmı sudur diye tahmin ediyorum, çabuk kilo verilmediğini öğrendim çünkü. şimdi kardeşimle babamı görmeye gidicez istanbula, o yüzden 3 gün yokum belki fırsat bulursam yazarım. herkesin bayramı kutlu olsun şimdiden...
afiyet olsun ciicmSelam :)
Dün akşam yemeğinden sonra biraz kaçırdımmeyveyi çok yedim. Ayrıca biraz peynir ve peksimet yedim. Vicdan azabı duyuyorum her zaman olduğu gibi ama bugün toparlıyorum inşallah iyi gidiyor şu an.
Yoldaşlar ben bir şey merak ettim ya. Şu zayıflama takımları var ya, ben 14'e kadar gördüm. Onlar ne oluyor? Katılmak istesem rastgele birine mi katılıyorum?
selammm kızlaarr.. kahvaltım:
7_8 siyah zeytin belkide 10 dur:26:
1 haslanmıs yumurta (tepesi patlayıp suya akaraktan beyazının bi kısmı mundar olmus)
3 dolu tatlı kasıgı cheddarlı krem peynir (bakkalda uzun muhafaza edilcek baska peynir yoktu dolabı bozulmus
2 boyozz (bu tamamenn benim pisbogazlıgım gnlerdirr kahvaltı edemiyorum acısını cıkardım
2 bardak ayran
yarın öglene dogru yola cıkıcaz. bu kadar içimdn gelmiyo azami 5 gün sonra buraya bişi yazmazsam bilin ki basıma bişi geldiaz sonra bir yıgın ütü yaapıp bavul hazırlıycam. sonra duss alıp hoopp kuaföre manikürr pedikürr kas bıyık belkii accık kesim ve fön. öyle bi hale geldim ki cıkısta kendim kendimii tanıyamayabilirimm...
selammm kızlaarr.. kahvaltım:
7_8 siyah zeytin belkide 10 dur:26:
1 haslanmıs yumurta (tepesi patlayıp suya akaraktan beyazının bi kısmı mundar olmus)
3 dolu tatlı kasıgı cheddarlı krem peynir (bakkalda uzun muhafaza edilcek baska peynir yoktu dolabı bozulmus
2 boyozz (bu tamamenn benim pisbogazlıgım gnlerdirr kahvaltı edemiyorum acısını cıkardım
2 bardak ayran
yarın öglene dogru yola cıkıcaz. bu kadar içimdn gelmiyo azami 5 gün sonra buraya bişi yazmazsam bilin ki basıma bişi geldiaz sonra bir yıgın ütü yaapıp bavul hazırlıycam. sonra duss alıp hoopp kuaföre manikürr pedikürr kas bıyık belkii accık kesim ve fön. öyle bi hale geldim ki cıkısta kendim kendimii tanıyamayabilirimm...
olsun sen hamile değil misin?
tadını cıkar bebeğe gidiyor..sen mutlu olunca oda olmuştur:)
ya bana neden cvp yazmiyosunuz ne olur benide alin araniza arkadaslar ya zayiflamam lazim lütfennnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?