60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım hakkınızda hayırlısı olsun İnşallah.. bizde dükkan işleten esnaflık yapan kimse yok o yüzden bu işler nasıl yürür hiç bilmiyorum.
huşbulduk bebiiiş
5 eylül pazartesi günü taşınıyoruz

hugom Allah kalbine göre versin .. İnşallah uzaklara gidersin o zaman insanın kafası cidden rahat oluyor.. bende siyaseti hiç sevmem ama sana söyleyim baskın ol geri adım atma ya da onun hatasını yüzüne vur kurtul bu işten.. herşey de bir hayır vardır belki de bu şekilde aranıza resmiyet girer fazla iyilikten anlamaz bunun gibileri... benim kaynana da aynısıydı yap yap iyiliği soksun gözüne. kıymet bilmedi bir sürü hata yaptı sonunda olan ona oldu. hakkında hayırlısı olsun .

Amin canım.. annem bana bazen kızıyor biz neler neler çektik çekmediğimiz dert kalmadı diyor.. büyütme herşeyi kafaya takma hasta olursun diyor. ilk senemde bende çok sıkıntı yaşadım evimde hiç huzur bulmadım ama boşanmayı hiç aklıma getirmedim. zaten bana kötülük edenler ettiğini de buldu.. Allah herkese sabır , sabırla beraber huzurlu yuva nasip etsin..

çikonu yesinler ecrin.. Allahım ne tatlı duruyor uykucu doğunca da uyusun annesini yormasın hiç.. cinsiyetin ne önemi var sağlıklı doğsun yeter ki..

aslan gibi cikomu bi günde cikoşş yaptı doktorlarr nilimmmm tabi cnm kız erkek ne farkeder ama simi erkege sartlanmıstım ya sanki ogluma bişi olmus gibi geliyo hani ogluma bişi olmusta bu kız yeni cocukmuss gibi

:) hayırlı olsun gözünüz aydın, erkek kız ne farkeder allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin.
şimdiden hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum, sevgiler.

Herkese günaydın,
yemekten önce: sandaloz sakızı, sirkeli ballı su
akşam yemeğim: 1 kase yeşil mercimek, yarım kase yoğurt, 2 dilim ince hamurlu hazır sebzeli pizza, 1 tabak yağsız salata,
ara öğün 1 şeftali,2 siyah erik 2 kayısı,(bunların hepsini birden yemedim tabi acıktıkça atıştırdım)

sonra 12 de yattım. sabah yine 1 saat yürüyüş yapıpı sandaloz, sirkeli ballı suyumun ardından
1 bardak şekersiz çay, 1/2 dilim kepekli ekmek, domates, salatalık biber, 3 dilim sucuk, peynir

kendimi harika hissediyorum. bugün canım daha az sigara istiyor, umarım ikisinden de kurtulucam,
tartılmadım ama vücudumda biraz yumuşama oldu, hareket de yaptım yürüyüş yolunun kenarında, hergün böyle yaparsam neler olur bilemiyorum ama göbüşüm gitti gibi, en önemlisi hafiflemiş hissediyorum.. herkese mutlu hafifi günler öpücükler...

ecr,nc,m bebeğin kızmış,hayırlı olsun,llah sağlıkla kucagına almak nasip etsin inş..

şimdi ona güzel bir isim düşünmeye başlarsın annesi,birde ufaktan alışverişler ne tatlı telaşlar dimi,sana tavsiyem 0-6 ay için fazla bişey alma,hemen büyüyolar çünkü,giydiremiyorsun içinde ukte kalıyor,hediye de çok fazla geliyor tabii,onu da hesaba katmak lazım.

saol cnm benim..dün gece bayaa kafa patlattımm kız ismine yaff.. esimm annemin adı olsun diye takıldı durdu o da daha cıkmaya basladıgımızda sölemiştim en nefret ettigim isim diye.. lena ismini buldu görümcem kuran okurken görmüşş sonrada sörfte bi kızı yarısmaya cagırırlarlen duymus.. baktık bizden olan,bizden biri anlamına geliyo.. sena yı da cok begeniyorum nisa yı da aslında berenn cok hos ama soyadımızla beraberr cok b sesi oluyo

evet sena güzel,bir arkadasım kızına koydu,nilüfer sena

serra da güzel bir isim ,anlamını bilmiyorum ama??

benim kızımın ismi de elif rana,ama hep rana diyoruz

kaynanalar hep böle galiba,benim kaynanam bir tuhaf,ben kızıma hamile kalınca tebrik etmedi,doğum yaptım tebrik etmedi,hiç görüşmedik o dönemde,aramız açıktı,eşime diyormus ki,ismim benimle ölüp gidecek yaşamıycak,o kadar meraklıysa 4 tane kız dogurmus,birine vereydi ismini garanti olurdu

günaydın kızlarrrrr nasılsınız...
kahvaltım;
2 dilim beyaz ekmek(evde yoktu esmer ekmek)
2 kk peynir
5 zeytin
1 domates
1 salatalık
maydonoz dereotu vs.

kızlar peyniri light mı yiyorsunuz benimki tam yağlı
birde saat 10.00Da kahvaltı yapabiliyorum sizce cok mu gecikmiş oluyorum..o zman ara ogun yemiyorum öğle yemegine kadar..

yok kayınvalidem istemiyorum ben diyo ama insanız işte koysan sevinir mutlaka.. ama maaleseff benim mutlu olmamm lazım cünkü erkek olsa kayınpederim vefat etti diye onun adını koyucaktım hiç karısmadım kız olursa ben koyarım demiştim..zaten kayınvalidemin ailesinde onun isminde yegeni var. serra ferahlık rahatlık kolaylık gibi anlmlara geliyomus cnm.. benimde bi arkadasım vardı serra gercekten kulaga degişik geliyor

Selam gençliik :))
Kahvaltım: her zamankinden +1yumurta
ara: 1 dilim karpuz, birazdan da yeşil çay içeceğim. 50 dk da spor
Birilerini görmek ne güzel yaa Bu devirde insana rastlamak çok zor Çok mu A.R.O.G izledim ne

cnmafiyet olsun ve de kolay gelsin. sabah ekmeği neden bu kadar az yedin 1-2 dilim yiyebiltsin ki hatta metabolizma sabah saatlerinde çok hızlı çalıştığı için hiç kalamyacaktır eriyip gider + sana gün boyu tokluk sağlar.
cnm birde hergün spor çok fazla çok yapılan değil düzenli istkrarlı yapılan spor makbul biliosun hafta da 3-4 gün 45 dk. ile 1 saat arasıdır.

gayte güzel cnm 10 ç okda geç deil aslında yani bende o saatlerde yapıodum kilo verrken 9.30 10 arası iyi yani kilo vermene engel bişi deil. koaly gelsn ama ben ara öğün yiodum yine ama öğle yemeği vakitini biraz daha gecikttriodum.
sende ara yap ama hafifi olsun mesela bi bardak bitki çayı gibi.
peynir senn tercihine kalmış ben de light peynir çok sevmiorum ama alıodum 2 kk yiodum 1 i light 1 i tam yağlı oluodu.
ama ben spor yapıorum yakıorum. yani sende ben tam yağlı yerim yakarım dersen sen bilrsn ama unutmaki vücuduna ne kadar az yağ alırsan o kadart iyi

Sağol canım, ama sabah canım bişey istemedi, tok gibiydim. spora gelince 10 gün var okulun açılmasına yapabildiğim kadar yapıyıim dedim, sonra nasılsa okul başlayacak, hafta sonlarına kalıcak sadece, gerçi evde bisiklet de yapabilirm ama bu hafta gaza gelmişken böyle devam ediyim dedim. Zararı olur mu? sigarayı bırakma çalışmalarıma da destek oluyor yürüryüş, bilemedim..

bu arada:

araöğün: 1 salatalık 1 kara erik,

Öğle yemeği: 1kase mercimek yemeği, 1/2 kase yoğurt, bol salata, 1/2 dilim kepek ekmeği

Ben de senin gibiyim kilomuş ve boyumuz nerdeyse aynı..Benimde basen bölgemde var ne varsa..kaç kere diyete başladım bozdum olmuyor uzun süreli diyet yapamıyorum ne yapıcam bilmiyorum:97:

canım yaa sanırım son çaremiz liposuction ne varsa denedim basen egzersizi işe yaramadı.. sadece akşamları aç uyuduğumda azcık incelme oluyo o da nereye kadar (((

canım yaa sanırım son çaremiz liposuction ne varsa denedim basen egzersizi işe yaramadı.. sadece akşamları aç uyuduğumda azcık incelme oluyo o da nereye kadar (((

canım, ben daha önce 3 kere 10 kg a yakın kiloyu verdim, geri aldım. ben kiloyu koruyamadığım için şuna karar verdim: diyet falan hızla kilo vermek doğru bişey değil, verilince de geri aınıyor. önemli olan o şekilde yaşamayı öğrenmek, yasaklarla bu da çok zor, hayatımıza biraz kativite katıp, dengeli ve sağlıklı beslenecek şekilde, zararlı olan yiyeceklerden hiç değil, az, faydalı yiyecekelrden çok yemeye alışmak lazım. bunu öğrendim. şimdi yine kilo vermeye çalışıyorum ama, sporla ve sağlıklı beslenmeyle verilen kilolar geri alınmıyor, hızlı şok diyetlerle verilen kilolar yasaklarla verilen kilolar hooooop aynen geri geliyor, hatta ben bi kere eski kilomdan daha da çok kilo almıştım.
Ata demirerin kilo almasının sebbeinin sürekli diyete başlayıp bırakmak olduğunu duymuşsunuzdur,
bizim yapmamız gereken bence az lokma ile doymayı bilmek. yaş pastadan alınan 1 lokmanın da 1 koca dilim ya pastanın da tadı aynı. 1 lokma alıp bırakabilicekken, koca bir dilimi, hatta 2. sini yiyoruz. ziyan olur diye artmasın yazık diye yiyere, hooop, vücudumuzu çöp tenekesi misali dolduruyoruz.
olmuyor demeyin yapın. herşey bizim elimizde. pozitif düşünelim. birbirimize destek olalım. aç olan midemiz değil, sorun irademizde çünkü.
sana önerim kendince bazı kararlar al canım. ben bi deftere yazmıştım mesela, gerekirse buzdolabına falan da yapıştır. yasak yok unutma herşeyi ye, ama zararlılardan 1 ısırık. onu da yavaş yavaş çiğne tadını al yeter. sporu da hayatına koymaya çalış...
istersek yapamayacağımız şey yok çünkü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…