teşekkür ederim canım benim..bende güya akşam temizlik yapacaktım.ama canım hiçbirşey yapmak istemedi.eşimde yemek çeşit yapma yiyesim fazla yok dedi.bende sebze doğradım fırına göderdim.sonra uzandım.iftara yarım saat kala cacık yaptım okadar.eşim iftardan sonra arkadaşının yanına gitti.dükkan açacakmış eşim onun için görüşmeye gitti.benimde aklım onda kaldı iş miş yapamadım.dükkan sahibi 18 bin peşin 1 yıllık kira istemiş birde sigortası felan yapılması lazım mış 15 binde o 33 bin borç alacakmış dükkanda çok büyük değil.iş yaparmı bilemedim.birde iş yapmazsa borçta üstümüze kalacak artık kendimizi parçalasak bitiremeyiz.bilemedim.eşim ne diyiyorsun dedi.ben fikrimi söledim ama o genede niyetli elimi taşın altına koymazsam birşey elde edemeyiz diyiyor.siz ne dersiniz.ben çok kararsız kaldım ya.ne düşüneceğimi bilmiyorum.
huşbulduk bebiiiş
5 eylül pazartesi günü taşınıyoruz
kızlar mübarek kandil günü dua edin bana çok ihtiyacım varr
salı günü kayınvalideyi aradım tele çıkmıyo kayınpederi çıkartıyo neymiş işi varmış bende anladım trip yapıyo tele çıkmıyo kapris yapıyo kendi haklıya herzaman sen haksızsın
neyse aramadım bidaha işi bitince onun araması lazım diye o da aramadı kaç gün geçti aradan
şimdi eşim aradı kayınvalideçok hastaymış
ara annemi dedi aradım kayınpeder çıktı annem çok hastayöış ne oldu dedim kadın hastalıkları dedi
yatıyomu dedim yok kuran okuyo dedi doktora gitmiyo napayım dedi
hep aynı numara eşimi arıyo mahsus çok hastayım diyo
eşimde beni arıyo git diyo ama bugün demedii
zati yarın gitcez bu sıcakta hiç gidemem daha dünün yorgunluğu geçmedi
valla çok bunaldım eşim çok çalışıyo kpssye kazansında gidelim başka yere hayatı çekilmez yapıyorlarr
tatlım tabikide kapris yapıyo o yüzden gelmedi telefona şimdide baktı aramıyorum ilgilenmiyorumm bu şekiilde bastırmaya çaalışıyo neymiş çok hastaymış ben aramıyomuşum ilgilenmiyomuşum konumuna düşürüyo benii
hep aynı hep aynı numara siyaset sevmiyorum
dürüstlüğü seviyorum insan kırgınlığınıda kızgınlığına açık açık demeli
inşallah gideriz canım çok istiyorum gitmeyi
yarın öbürgün çocuğumada yansır diye istiyorumm gitmek
ahh ahh annelerimiz eskiler hiçmi sorun yaşamadı
kimbilir neler yaşamışlardırr
o zaman boşanma hiç yoktu kimse boşanmıyodu sonradan başladı hele şimdilerde çok arttı
tamam anlaşamazsınız olur evlilik varsa boşanmada var ama
insanlar fedakarlık mı yapmıyo özgürlüklerindenmii vazgeçemiyo alttan almayımı bilmiyo yoksa sıkıulıyomu anlamıyorum bi boşanmadır gidiyoo
allah herkese doğru yolu göstersin
benn geldimmm kızlaaarrrrr... işte cikommmmm sizee
Eki Görüntüle 247662
Eki Görüntüle 247663
Eki Görüntüle 247664
Eki Görüntüle 247666 sıkıı durun resimlerdee gördügünüzz sahsiyett kızmıssssdoktorr organ görmemişş ama bacak arası bos duruyo demek ki kız erkek olsa cıkıntı olurdu dedi. ben yinede 23 üne kadar kendi doktorumu bekliyciimm o da teyid etsin sonra alısverise baslıycam.. bu arada oynasın diye dünden beri dünya kadar pasta cikolata yedimm ögüre ögüre.. önümüzdeki 1 yıl yemem artıkkk
Amin canım.. annem bana bazen kızıyor biz neler neler çektik çekmediğimiz dert kalmadı diyor.. büyütme herşeyi kafaya takma hasta olursun diyor. ilk senemde bende çok sıkıntı yaşadım evimde hiç huzur bulmadım ama boşanmayı hiç aklıma getirmedim. zaten bana kötülük edenler ettiğini de buldu.. Allah herkese sabır , sabırla beraber huzurlu yuva nasip etsin..
çikonu yesinler ecrin.. Allahım ne tatlı duruyor uykucu doğunca da uyusun annesini yormasın hiç.. cinsiyetin ne önemi var sağlıklı doğsun yeter ki..
:) hayırlı olsun gözünüz aydın, erkek kız ne farkeder allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin.
şimdiden hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum, sevgiler.
ecr,nc,m bebeğin kızmış,hayırlı olsun,llah sağlıkla kucagına almak nasip etsin inş..
şimdi ona güzel bir isim düşünmeye başlarsın annesi,birde ufaktan alışverişlerne tatlı telaşlar dimi,sana tavsiyem 0-6 ay için fazla bişey alma,hemen büyüyolar çünkü,giydiremiyorsun içinde ukte kalıyor,hediye de çok fazla geliyor tabii,onu da hesaba katmak lazım.
saol cnm benim..dün gece bayaa kafa patlattımm kız ismine yaff.. esimm annemin adı olsun diye takıldı durdu o da daha cıkmaya basladıgımızda sölemiştim en nefret ettigim isim diye..lena ismini buldu görümcem kuran okurken görmüşş sonrada sörfte bi kızı yarısmaya cagırırlarlen duymus.. baktık bizden olan,bizden biri anlamına geliyo.. sena yı da cok begeniyorum nisa yı da aslında berenn cok hos ama soyadımızla beraberr cok b sesi oluyo
evet sena güzel,bir arkadasım kızına koydu,nilüfer sena
serra da güzel bir isim ,anlamını bilmiyorum ama??
benim kızımın ismi de elif rana,ama hep rana diyoruz
kaynanalar hep böle galiba,benim kaynanam bir tuhaf,ben kızıma hamile kalınca tebrik etmedi,doğum yaptım tebrik etmedi,hiç görüşmedik o dönemde,aramız açıktı,eşime diyormus ki,ismim benimle ölüp gidecek yaşamıycak,o kadar meraklıysa 4 tane kız dogurmus,birine vereydi ismini garanti olurdu
cnmafiyet olsun ve de kolay gelsin. sabah ekmeği neden bu kadar az yedin 1-2 dilim yiyebiltsin ki hatta metabolizma sabah saatlerinde çok hızlı çalıştığı için hiç kalamyacaktır eriyip gider + sana gün boyu tokluk sağlar.Herkese günaydın,
yemekten önce: sandaloz sakızı, sirkeli ballı su
akşam yemeğim: 1 kase yeşil mercimek, yarım kase yoğurt, 2 dilim ince hamurlu hazır sebzeli pizza, 1 tabak yağsız salata,
ara öğün 1 şeftali,2 siyah erik 2 kayısı,(bunların hepsini birden yemedim tabi acıktıkça atıştırdım)
sonra 12 de yattım. sabah yine 1 saat yürüyüş yapıpı sandaloz, sirkeli ballı suyumun ardından
1 bardak şekersiz çay, 1/2 dilim kepekli ekmek, domates, salatalık biber, 3 dilim sucuk, peynir
kendimi harika hissediyorum. bugün canım daha az sigara istiyor, umarım ikisinden de kurtulucam,
tartılmadım ama vücudumda biraz yumuşama oldu, hareket de yaptım yürüyüş yolunun kenarında, hergün böyle yaparsam neler olur bilemiyorum ama göbüşüm gitti gibi, en önemlisi hafiflemiş hissediyorum.. herkese mutlu hafifi günler öpücükler...
günaydın kızlarrrrr nasılsınız...
kahvaltım;
2 dilim beyaz ekmek(evde yoktu esmer ekmek)
2 kk peynir
5 zeytin
1 domates
1 salatalık
maydonoz dereotu vs.
kızlar peyniri light mı yiyorsunuz benimki tam yağlı
birde saat 10.00Da kahvaltı yapabiliyorum sizce cok mu gecikmiş oluyorum..o zman ara ogun yemiyorum öğle yemegine kadar..
slmmmmm toplu alıntı yapamadım bende ayrı ayrı yaptım. alışverişe çıkcaz eşimle. hatta hemen hazırlanmam lazımmmm kaçtımmmm
cnmafiyet olsun ve de kolay gelsin. sabah ekmeği neden bu kadar az yedin 1-2 dilim yiyebiltsin ki hatta metabolizma sabah saatlerinde çok hızlı çalıştığı için hiç kalamyacaktır eriyip gider + sana gün boyu tokluk sağlar.
cnm birde hergün spor çok fazla çok yapılan değil düzenli istkrarlı yapılan spor makbul biliosun hafta da 3-4 gün 45 dk. ile 1 saat arasıdır.
Ben de senin gibiyim kilomuş ve boyumuz nerdeyse aynı..Benimde basen bölgemde var ne varsa..kaç kere diyete başladım bozdum olmuyor uzun süreli diyet yapamıyorum ne yapıcam bilmiyorum:97:
canım yaa sanırım son çaremiz liposuction ne varsa denedim basen egzersizi işe yaramadı.. sadece akşamları aç uyuduğumda azcık incelme oluyo o da nereye kadar(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?