60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hugommmmm,famiirimm, ycl emmm, nerudammm,nugyammmm nerelerdesinizzz yahuuu.. hugomunn internetini gidip ben baglıcaamm yakında yoklugunuzdaa 2 kg aldımm benn 66 oldummm.. :84::84::84::84::84::84:

hugommmmm,famiirimm, ycl emmm, nerudammm,nugyammmm nerelerdesinizzz yahuuu.. hugomunn internetini gidip ben baglıcaamm yakında yoklugunuzdaa 2 kg aldımm benn 66 oldummm.. :84::84::84::84::84::84:

evet canım kimse kalmayınca bende kilo almaya başlamıştım..
nihayet toparlandımm.
karataya yazıyorumm..
sende anneler takılıyorsun galiba

selam millet taşındık yerleştik ama malesef bina yeni bina olduğu için malesef internet telefon bi türlü bağlanmadı :97:
ne zaman bağlanır belli değil çok sıkılıyorum hepinizi çok özledim
şimdi internet cafedeyimm haber vereyim dedimm

bebeğimin cinsiyeti erkek kızlarr
mart 12 doğum ded, doktorum yanlız 2 li tarama testimde down sendromu riski orta riskli çıktı malesef
doktor çok korkma yüksek riskli değil dedi ama biz yinede çok korktuk üzüldük şimdi 4lü tarama testimizi bekliyoruz
dua edin kötü bişey çıkmasın kızlarr

4lü testte risk yüksek çıkarsa eğer ankaraya gitmeydi düşünüyoruz orda amniyosentez yaptıracağız
dua edin kızlar olurmu

canım benim hoş geldin inşallah allahın izniyle korkulacak birşey çıkmaz.dualarım seninle allah yardımcın olsun.aklına fazla takmamaya çalış rahat ol ne kadar rahat olursan o kadar iyi.üzülme sakın oğluşunu rabbim sana sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah.öpüyorum canım benim seni çok özledim gerçekten yokluğun çok belli.

ah canım benim almaya başladın sende.bende geçen hafta 69 olmutum dün tartıldım68 im 1 hafta hamur işlerini azaltım talı şeylerde yememeye çalıştım gitti bu önümdeki dönemlerde de almazsam önemli olan o...ama bazen yemesek dahi alabiliyoruz.ben çok tombalak görünüyorum ya.şimdi bol su vede sebze meyve tüketiyorum.sütümü de içiyorum.bebiş için gerekli şeyleri yemeye çalışıyorum inşallah işe yarar.daha fazla almaktan korkuyorum.

canım benim korkma benimde aynı şeyler başıma geldı. bide bebeğimin kalbinde böbreğinde parlaklık var artı kafasında kıtle gıbı bışey var dedı dr 3 dr ye gösterdı dr aminosentez yaptık temız çıktı bebeğim sağlıklı dogdu çok sukur sımdı 2 yaşında. senı çok ii anlıyorum o zaman dr bunların geışımın parçası oldugunu ama rıskede atmak istemedıgını söyledı. haklıydıda inş senınkıde gelışımın bır parçası olur ve dr bana sana prensesler gıbı doğum yaptıracam sen de bebegını saglıklı bı şekılde kucağıma alacaksın demıştı o bana çok moral olmustu inş sende prensesler gıbı dogum yapıp sağlıklı bır sekılde oglunu kucagına alırsın üzme ve olumsuz duşunme

aayyyyyyyyyyyy benn didimmmmmm ne didimm erkekk didimmm.. hatta aynen söyle didimm napalım kız olursa hugonunn oglunu alırızz bence onunn oglu olcak dididmmm.. tutturdummm.. seninn oglandaa sporcuuu olurr hugommm ayyy özledimm geri dönünn artıkkkk üzülme cnmm 250 ninn altında bilee risk var ama sonucta 200 de 1 mesela. dua et bol bol bende edecegim kzılar da ederr.. rabbim güzel haberlerle müjdelesin insallah

evet canım kimse kalmayınca bende kilo almaya başlamıştım..
nihayet toparlandımm.
karataya yazıyorumm..
sende anneler takılıyorsun galiba

evet cnmm.. eskiden 2 topigi takip ediyodum burda kimse kalmayınca sadece oraya giriyorum. her gün bi umut kontrol ediyorum ama ne gelen var ne giden var kalmısımmm öksüzz

4lü testte risk yüksek çıkarsa eğer ankaraya gitmeydi düşünüyoruz orda amniyosentez yaptıracağız
dua edin kızlar olurmu

Hugocuk umunun oğluşu olacakmış..
Canım benim yeni evin hayırlı olsun, güle güle oturun..
Moralini bozma sakın, hamilelikte moral çok önemli biliyorsun.. İnşallah 4lü test de herşey güzel çıkacak.. 2 li testte böyle riskler çıkıyor çoğunlukla..
Sen gene bizi habersiz bıırakma..
İyi haberlerini bekliyoruz..

cnm benim çok sevindim inşallha sağsalim kucana alırın oğluşunu.test içinde takma kafana bazen öle çıkabiliyor.benimde yengemin 4 lü test te öle çıkmıştı doktor göbeğinden sıvı alıp göndermişti ankaraya.sakat olma riski olabilir değeri yüksek çıktıı demişti.ankaradan gelen sonuçta hiç bişiy çıkmadı ve doğumunu yaptı onunda şimdim 3 aylık oğlu var o yüzden üzülüp kafana takma cnm benim.hiç bişiy yoktur aslan gibidir o annesi merak etme sen onu.
yenin evinde de eşinle minik prensinle güle güle otur inşallah cnm.

kahvaltıda;
1 salatalık domates havuç ancur
2.5 dılım helim peyniri(ölçüyü biraz kaçıdım)
1 yumurta beyaz
1 kupa şekersız çay
öğlen;
3 dilim kepekli ekmek
sabahtan kalma sucuklu yumurta vardı atamadım yedım ama 1 .5 yumurtaydı
1 kk kadar tulum peyniri. şimdi aradada 1 çay bardağı kadar light yoğurt yiyecem

afiyet olsun canım benim.

öğle menüm
4 kaşık barbunya
2 kaşık pilav
yoğurt
ardından
1 tane şekersiz türk kahvesi ve soda
afiyet olsun...
kaç kilo oldun berilcim bu arada..

öğlen yediğin ekmekği keşke sabah yemiş olsaydın

afiyet olsun...
kaç kilo oldun berilcim bu arada..

öğlen yediğin ekmekği keşke sabah yemiş olsaydın

saol cnm famirtomm.bugün tartıldım 57.1 bu aralar pek dikkat edemiyorum börek tatlı vs yedim kaçırdım biraz.ama sporumu yapıyorum platese devam.
siz yoksunuz ya motivasyonum düştü kendimi böle böreklere tatlılara verdim tabe..kimse yok çok sıkıcı burası nartık yaww:76:bende mi karataya gelsem acabaa?gerçin benim hedefime az kaldı ama.ben 53 veya 54 olsm yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…