60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

doğum günün kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

cimcicmecim doğum günün kutlu olsun canım nicee mutlu senelere

famirtom bende 1 ekimde karatay dıyetını alcam kıtabı baslıyım bakalım 15 gun saglıklı beslencem

dun yedıklerım
sabah 1 yumurta -1 dilm ekmek-çay
öğlen 1kk peynır -1 dim ekmek-2 lokma simit-domates
ara kuru üzüm
aksam 7 yk kabak yemegı -1 dilm ekmek

ara 1seftali 1salkımüzüm

bugun yedıklerım
sabah 1yumurta 1dim ekmek cay

su an yeşil çay

Eki Görüntüle 259270
doğum günün kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
teşekkür ederim canım benim ay kıyamam birde resimde yollamış.çok sağol..

teşekkür ederim canım benim...

bayram sonrası kilo aldım,şu an reglim ama kilom 61,5
azıcık ipin ucunu kaçırsam kilo alıyorumm..
bir değişikliğe ihtiyacım vardı..
bakalım karatay iyi gelecek mi

hep aynıyız cnm kaç aydır bende bi 57.5 oluyorum bi 57.1 bi türlü 56 ya düşemedim.sanırsam yediklerime dikkat etmediğimden hamur işi çok yedim ondan bakalım dikkat edicem ozaman gitcekmi kilo yoksam yerimde mi sayıcam.yerimde sayarsam bende gelirim karataya:87:
bu arada afiyet olsun cnm benim başlamışın karataya?

cnm benim doğum günün kutlu olsun.yeni yaşında eşinle ve güzel evlatlarınla daha nice doğum günlerine cnm

cnm benim doğum günün kutlu olsun.yeni yaşında eşinle ve güzel evlatlarınla daha nice doğum günlerine cnm

teşekkkür ederim canım benim.amin inşallah hep birlikte...ama bence eşim gene doğum günümü unuttu hediye istemem ama aramasını en azından bir doğum günün kutlu olsun demesini isterim ama nerde son 3 yıldır sürekli unutuyor.artık doğum günleri aslıda bende çok önemsizleşti.kızımında 22 eylül perşembe onunkini kreşte kutlayacağız.allah evlatlarımıda eşimi de siz tüm doslarımında eksikliğini vermesin.

sabah kahvaltımı yazayım artık dimi
1 bardak şekersiz çay
2 ince dilim peynir
1 dilim denge light ekmek
domates salatalık
1 haşlama yumurta
ara
activa

sen iyisin iyii,yapamam deyip durma yapıyorsun,moralini bozma devam et senn..
sporda yapıyorsn zaten daha ne olsunn..
evet başladımm..
bakalım nasıl gidecek..
birde ben akşmaları artık okula gidiyorum ya..
akşam yemek yeme zorunluluğun yok 2 öğün bile yeterlii.
tüm besinleri vitaminleri alıyorsun tabiii.
az yemek yok doyana kadar yemek var...
akşam eve gittiğimde aç kurt gibi saldırmıyorum artık...
bide kuruyemişlerin serbest olası benim için süper oldu..
hep kaçamaklrım kuruyemişlerindendi benim
teşekkür ederim canım benim ay kıyamam birde resimde yollamış.çok sağol..

kanlı canlı pasta yaptım sana ayol
afiyet olsunnnn

unutmaz belki cnm akşama vardır süprizi ona saklıyodur.üzülme sen.amin cnm benim amin inşallah.yaa cimcimem ya kimse yok nolcak böle herrkes gitti karataya napcaz biz böle senle hiç muhabbet yok keyif yok motive yok.bizde mi gitsek ki karataya

yook be yaww nerde iyiyim şimdi siz burda olsaydınız hergün paylaım yapsaydık eskisi gibi uyarılar olsaydı ben böle olmazdım kesin yediklerimi yamezdim.ve çoktan hedefime ulaşmıştım.terkeilmiş virane oldu burasıneysemm bakalım nereye kadar gidicek böle.evet karatay senin için iyi olmuş ozman.güzelmiş..

sabah kahvaltımı yazayım artık dimi
1 bardak şekersiz çay
2 ince dilim peynir
1 dilim denge light ekmek
domates salatalık
1 haşlama yumurta
ara
activa
canım benim afiyet olsun...
evet ya çooooooookkkkk teşekkür ederim..
canım benim hatırlamasada kızmam.hiç önemli değil.evet herkes kaçtı.ama sen dert etme vereceğin 1 kg kadar nerdeyse ya ben aldım başımı gidiyorum.karatay bilem beni kurtarmaz...

teşekkür ederim cnnm.yok cnm hatırlar hatırlar..yok bee cnm ya daha nerde 1kg...şuan 57.1 ben 54 falan istiyorum bakalım artık önce sağlık tabe.cnm benim sen hamilesin hamileyken olcak tabe okadar.veririsin nasılsa doğumdan sonra takma bukadar sen kgya..önmeli olan lohusada almamk kiloları.

evet asıl o dönem önemli tabi bu defa ilk te olduğu gibi olmayacak daha dikkatli ve özenli olacağım inşallah.ama doktorum kg vermem gerektiğini veremesem bile lamam gerektiğini söyledi o yüzden daha dikkatli olmayım yani..önce bebişimib sağlığı tabi o konudada özenliyim ama yinede bir yerlerde kaçırıyorum herhalde.

yani tabiki ilk bebeğine göte daha dikkatli daha tecrübeli olucaksın mutlka.hamilelikte alınan kg veriliyo zaten doğum yapılaınca yeni bi kısmı bi şekilde gidiyo ama o lohsa dönmeinde yaplan yanlışlar işte böle kıvrandırıyor.şimdiki aklım olsa daha dikkatli olurdum.ama olsun genede dediğin gibi bebişlerim sağlıklı olsunda en önmelisi oğluşlarım anne sütü aldıya şükürr..herşey onlar içindi zaten.takma cnm sen kilolara nasılsa doğumda gidecek.biraz daha dikketli olursun fazla almamaya çalışırısn..

arkadaşlar
doğadan çayını sitesine üye olmuştum..
1 paket(içinde 20 adet var)7 otlu bitki çayı göndermişler..
zayıflamaya ve metabolizmayı hızlandırmaya etkili imişş.
sizlerde girip üye olun isterseniz
tadıda fena değil

selam arkadaşlarr
öğle yemeğimi yedim pilatesimi de yaprtım.yeşil çayımıda içtim
öğle menüm
4 kaşık barbunya
3 tene fırnda kırmızı biber közlemesiyle kzartma
1,5 dilim denge light ekmek
şimdide şekersiz türk kahvesiyle sodamı içiyorum

öğlen menümü yazayım:
4 kaşık bulgur pilavı üzerine 1 yemek kaşığı tavuk koymuşlardı süs niyetine sanırsam,
5 kaşık salata(domates vede salatalık vardı)
1 kepçe ayran çorbası,
3 tane lokma tatlısı,

yemekten sonra biraz bahçede dolaştım daha sonra odama çıktım dekan biraz gecikecekti başımı koydu yarım saatte kestirdim çok iyi geldi.

afiyet olsun canımmm
ttalıdan uzak dur cimicim.
en azından tadımlık olsn yediklerinn.
1 tane ye bırak,bırakabilirsen tabi..
en iyisi ağpzına bile sürmemek ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…