60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ne güzel ya bizde görürüz inş

sen zaten çocuklardan dolayı pek bize takılamıyordunn,
kendi kedine başardın bile denebilir..
bu nedenle en iyi sen gidiyorsun
hedefinede az kaldıı,sporuna devam et başarırsın sen canımmm...
benim hedefe daha varrr,sporuda motivasyon olmadan yapamıyorumm.
bide bu işin koruması var tabii..
en zor olanda koruma galiba
tatillerde aldığım kilolardan bunu anladımm..
kendini biraz serbest bıraktın mı devamı geliyor...
henüz yaşam biçimi haline dönüştürememişim

teşekkür ederim cnm benim.evet pek takılamıyodum ama hep sizi takip ediyodum.yediklerimi içtiklerimi yazıp sizden yorum alıyodum .yanlışlarımı düzeltip doğruyu gösteriyodunuz.biçok şeyi sizden sorarak takip ederek öğrendim.yani kendi başarımın yanında sizin çok büyük yardımlarınız var cnm.bunu sizlerle başardım ben.tek başıma olsaydım sizlerin yardımları motiveleri olmasaydı belki daha yerimde sayıyor olacaktım.hepinize çok teşekkür ederim bebikimm.evet cnm o koruma işi zor tabi onu nasıl başarcam bekalım sizde yoksunuz napacam ben:97:

ya arkadaşlarrr kızlar bana yardııım edin yaa bi insan bu kadar cabuk kilo nasıl alır ya iki gün önce 66.5 dum hemen 68.2 kilo oldum yemege dikkat etmedim ama bu kadar hızla kilo almak artık cok sinirimi bozuyo zaten kendimi ac hissediyorum ya 74 düm diyet yaptım 69 oldum biraz kestim diyeti gene böylee hemen alıyorum bi önerisi olan varmı

canım deliler gibi tatlı istiyor. ( nasıl bastırabilirim?
akşam domates çorbası 1 kepçe 1 tabak(2 avuç içi kadar çiğköfte) ve salata yedim

bugünkü menümü yazayım size
2 yumurtadan omlet(1 çay kaşığı tereyağile)
4 zeytin
1,5 kk beyaz peynir
3 gün kurusu kayısı
1 çay bardağı fındık-fıstık-badem-ceviz
1 çay bardağı tarçınlı süt

bugün okulum başlıyorr..
yorucu maraton başlıyor bakalım:97:

bak bak burayı da ihmal etmıyor.

günaydın canım benim afiyet olsun..

herkese günaydın slm.bugün benim doğum günüm arkadaşlar.yaş 28 oldu.gerçi kimlikte 1 yaş büyük yazılmışım 27 oldu aslında her geçen gün bizden gidiyor yaşlanıyoruz.
sabah kahvaltım:
8 adet yeşil zeytin,
2 dilim kepek ekmek,
1 bardak çay,
1 k.kutusu peynir,
1 kırmızı közlenmiş biber,

:119:
ilk ben kutlayayımmm.mutlu yıllar cimcimeeeeeee:92::92::92::92::119::119:

sağlıkla nice mutlu yaşlara inşallah.

afiyet olsun hani kuruyemiş,,bir anne adayı olarak ekmegı azalt,günde en az 1 cay brd cevız,badem,fındık,yerfıstıgı (tuzsuz ve kavrulmamıs olsun hepsi) tüket canım.bebeğe de cok faydalı bunlar sana da.ekmek yeme canım artık,bak kilo da yapıyor diyorsun

:119:

ilk ben kutlayayımmm.mutlu yıllar cimcimeeeeeee:92::92::92::92::119::119:

sağlıkla nice mutlu yaşlara inşallah.
teşekkür ederim canım benim..hep birlikte inşallah.
canım ya çooooooooooookk haklısın ama bir türlü alamadım.alışverişte unutuyorum sürekli daha sonrada alamıyorum ama bu hafta içi inşallah alırım.heryerdende alınmıyor tazesini bulmak önemli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…