günayyydınnn kızlaarrrr... bebügümmm kesin kızzzzamaa o kadannn kıpırdakk o kadannn kıpırdakk anlatamamm kkız kısmınınn bu kadann hareketli olması iyi bişi mi bilmiyorum.. elaleminn kızları bacakları kapatıyo göstermiyoo bizimkininn bacaklarr hepp yigidin malı meydanda hesabııı artıkkk yasasınn alısverişşşş
günayyydınnn kızlaarrrr... bebügümmm kesin kızzzzamaa o kadannn kıpırdakk o kadannn kıpırdakk anlatamamm kkız kısmınınn bu kadann hareketli olması iyi bişi mi bilmiyorum.. elaleminn kızları bacakları kapatıyo göstermiyoo bizimkininn bacaklarr hepp yigidin malı meydanda hesabııı artıkkk yasasınn alısverişşşş
hoşgeldinn nugimm.
Allah kıznıma zihin açıklığı versinnn..
annesini üzmedenn yapsınn ödevlrini inşş
sende sıkma canını bende aldım 2 kiloo
veririz inş.
ama yazmaya devam etmezsek bu iş zor gibi..
hayırlısı bakalımm
siziszde olmazzz,olmuyorda zatennnnn...
ekmeği yeme yerine yumurta yeee karataya gel bakimmmm kızzzz..
yoldan çıkarma çalışmalarım devam ediyyyy
benim kızda 12. haftada göstermiştiii..
zamane kızları işteeee
canım benim benimkide oynak biraz ama utangaç daha bacak arasını net göremedik.hacının tornuya ondan yani..
benim kızda 12. haftada göstermiştiii..
zamane kızları işteeee
canım benim benimkide oynak biraz ama utangaç daha bacak arasını net göremedik.hacının tornuya ondan yani..
yaaa yaa
bizimkinde utanmak yok masallahhedepsiz kızım benimmm annesi terbiye edicek onuu dertlenmesin
valla öyle oldu ycl cim iyice dağıldık ama ben kış gelsin iyice yani 1-2 aya kadar yine toparlanırız burda diye tahmin ediyorum.Afiyet olsun fambığım.. ben de bakıyorum kimse olmayınca yazmak gelmiyor içimden ama yaa...
Nugim hoşgeldin... Biz bi dağıldık tam dağıldık yaaa..
Senin o cimcimenin de çizim yapan ellerini yerim ben...
Antidepresan aslında ödem yapıyo daha çok.. onu atman daha kolay olur canım benim..
Ara sıra uğra ben de ara sıra uğruyorum gerçi..
Afiyet olsun Beril..
Ben de pazartesiden beri kaçamaksız devam ediyorum ama biraz az yiyorum sanırım. Yani ara öğünleri atlıyorum hep..
hoşgeldinn nugimm.
veririz inş.
hayırlısı bakalımm
fambımmm sorma valla saldımda biraz kendimi dikkat edicez artık başka yolu yok.
hoşgeldinn nugimm.
veririz inş.
hayırlısı bakalımm
saol cnm benim...çok geçmiş olsun cnm yaa.hayırlı olsun kızın okula başlamış.düzene girer en kısada takma kafana en kısada sende gel artık topimiz ice öksüz kaldı zatii
ohhhhhhhhhhh süper ya pilatesler yapılmış yemeklerde yenmiş.afiyet olsun..selam ben geldim..
pilatesimi yaptım yeşil çayımıda içtim.
öğle yemeğim
3 kaşık sebzeli bulgur pilavı
6 kaşık taze fasülye
yoğurt
ardından
şekersiz türk kahvesi ve sade soda
ohhhhhhhhhhh süper ya pilatesler yapılmış yemeklerde yenmiş.afiyet olsun..
günaydın nasılsınız hatunlar.ben iyiyim.bugün kızımın doğumgünü 3 yaşını dolduruyor.allahım bu günleri gösterdi inşallah diğer bütün özel günlerini görmeyi rabbim nasip eder...bu sabah 10 dak.kızımı uyandırmaya çalıştım yok hiç gözlerini aralamadı bile ama nasıl bugün kızımın doğum günümüymüş dedidim gözlerini fal taşı gibi açtı nasıl sevindi hadi anne çabuk ol kreşe gitmeliyiz dedi...nasıl sevinçliydi bir görseydiniz.şimdide dekanımdan öğleden sonra erken çıkabilirmiyim dedim kreşte kızımın doğum gününü kutlayacağız tamam dedi.birde diyiyor bu iyiliğimi unutma eksik mesaili günler istiyorum dedi.pazarlığa bakarmısınız ya.inşallah dedim bende.neyse bugün hiçbirşey benim moralimi bozamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?