60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsunnn canımmm...
umarım sen iyisindir...
kötü şeyler yaşadınnn..
hepsi etkilemiştir..
yaşınızz genç daha nasılsa olurr..
acele etmeyinn..
önemli olan senin sağlığınnnn

herkese günaydın...
sabah kahvaltım
1 dilim denge ekmeği
2 dilim peynir
1 haşlama yumurta
1 bardak şekersiz çay
3 ceviz
domatesm salatalık
ara
activa

nazende çok geçmiş olsun cnm benim sen iyisin dimi?sen iyi olduktan sonra tekrar olur bebişiniz vardır herşeyde bi hayır üzülme....

cimcimem iyiki doğdu prensesin daha nice mutlu yıllara hep beraber...

merhabalarr
yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz
çok kopuklaştım bende maalesef kızım pc ye oturmama müsade etmiyor çokça ütüde beni bekliyor kg bildiriminede ramak kaldı :18:
dün arkadaştaydım yasaklı menüü paylaşmak istemedim
bugün telafi ediyorum inş
gidiyorum ama aklım sizde

nazendecm gecmıs olsun canım rabbim bilir herseyın en ıyısını hıc uzme kendını

cımcımecım dogm gununuuz kutlarım canım daha nıce guzel dogum gunlerıne ınsallh

ya ben guya dıyet yapıorum nedense diyetimde hıç kılo gıtmıyo yaa

sabah yumurta 2 lokma ekmek yarım sımıt
nescafe 3u bıarada

öğlen yarım gozleme
2 kıymalı cevızlı avcı böregı fırında
1 tane otlu pogaca

1 albeni

1 seftalii

öğle:

1 kepçe çorba
5 yemek kaşığı kadar taze fasulye
bir kaşık pilaki
bir kaşık kısır

çok yoğun iş temposu ara öğünde bi şey yiyemedim, yine mesaiye kalıyorum muhtemelen dokuzda evde olucam, canım pizza istiyoor ama meyve yicem, meyve yemeliyim, meyve yenmeli, meyvee, ühüü

kızlar uzun zamandır yazamıyordum.. yolculuğun sonuna yaklaştım ben, darısı hepimizin başına... 61 oldum, 60a ne kaldı kiii :)) sevincimi paylaşmak istedim :))))

cnm benimm cok gecmiş olsunn.. neden geldi anlamadım. bişi oldugu için mi erken aldılar. yoksa 16 da bebek gelebiliyo mu öyle?? ne kadar cok bilmedigimiz sey var.. cok üzüldümmm gercektenn allah sonraki meleginii sag salim kucagına almayı nasip etsin insallah.

teşekkür ederim teyzesi...
teşekkür ederim teyzesi..hepimiz çocuklarımızın en mutlu günlerini görürüz inşallah..
kızının doğum günü kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bu da teyzesinden ona şirin bir pastaaaa
Eki Görüntüle 260970
öperimmmmmmmmm topişşş yanacıklarındannnnn
çoooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkk teşekkkür ederiz teyzesi.yemiş kadar olduk emin ol çok güzel bir pastaymış...

canım benim çok geçmiş olsun.rabbimizin taktiri herşeyin hayırlısı.kısmet değilmiş üzme kendini sen iyi ol yeterli inşallah sen iyi oldukça sağlıklı daha çok bebişin olacak.öpüyorum canım benim benim.

bu senin diyet menün mü..
kız pepeti nabıyonn sen yawwwww....
düzenli gir şuraya..
menüleri incele diyoz sana dinlemiyosun ki...

günaydın kızlarrrrrrrrrr nasılsınız bakalımm.
Ankara yağmurlu ve kasvetli..
yaz bitti işte....
kilo vermemeiz daha da kolaylaşır..
günler kısaaa ve çeşit çeşit şekerli yaz meyveleri yok artık

kahvaltım
1 çay bardağı fındık-fıstık-ceviz-badem
2 yumurta,1 avuç peynir,1 tatlı kaşığı tereyağdan omlet
5 zeytin
2 kuru kayısı

canlarım günaydın...bu sabah kahvaltım pekte birşeye benzemedi.
2 dilim köy ekmeğiyle tos,çay bu kadar.

dün öğlen menüm:
2 adet yaprak sarma,
1 adet küçük biber dolma,
1 adet küçük içli köfte,
1 adet sigara böreği,
1 dilimbaklava,

dün burda hocamızın yemeği vardı yemek hanedeki yemek hoş değildi mecburen burdan yedim,

kızımın doğum günü olduğu için
1 ince dilim yaş pasta
1 bardak meyve suyu,

akşa:

pek birşey yemedim eltim bana gelmişti gelirken kendisine döner yapmıştı onun dönerinin ucundan azıcık kopardım o kadar,

dün akşam abarttım biraz :/
evde yemek yoktu, kahvaltılık bi şi ler atıştırım dedim ama pek atıştırma olmadı
4 dilim una denge light ekmek
6 tane zeytin
3 parça light kaşar peyniri
birazcık kahvaltılık sos - bi markanın böyle bi şeyi var domatesli falan

bugün
sabah
2 dilim uno denge light ekmek
2 parça light kaşar peyniri
1 tane haşlanmış yumurta
3 tane zeytin

11:00 gibi de bi activia yoğurt yedim, öğlen 13:00 gibi yerim.

bi de bi şey sorucam, benim aldığım elektronik tartıda mı sorun var yoksa bende mi anlamadım, aradan 5 dakika geçmeden tartılınca küsuratı değişiyor :/ hem de aynı kıyafetlerle ve herhangi bir şey yeyip içmeden. bu sabah 67,7 idi; sonra 68,0 gösterdi anlamadım ki :/ ben az olanı kabul ediciğim banane banane!

günaydın hanımlarr gene kimse yok yaa ne bu böle gelin artık.ramazan oruç tutan çokken bile burası doluydu her daim.ben çocuklardan giremediğimden arasıra uğrardım sayfalar akıp akıp geçerdi şimdi geliyorum gidiyorum kimse yokneyse bugün bende karatay gibi kahvaltı yapıp deniycem bakalım acıkıcam mı
kahvaltım
1 bardak su
2 gün kurusu kayısı
1,5 haşlanmış yumurta
3 dilim peynir
domates salatalık
ceviz badem
2 badak şekersiz çayy
kızlarr bugün tartıldım veeeee 56.3 geldim tey tey teyyyy

evet canım kimsecikler yok sabah girdim bayağı bekledim birileri gelir diye ama kimseler gelmedi bende çıktım.neyse inşallah gen gelirler.senide çooooooooookkkkkkkkkkkk tebrik ederim...kilo vermişsin...:92::92::92::92::118:

öğle yemeğim:
3 kaşık mantı,
2 kaşık fırında sebze,
4-5 çatal salata,
2 dilim kepek ekmek,
2 kaşık aşure şekeri çok azdı ama lezzetli olmuştu yedim.

zeytin de ye canımmm,
yumurta da az pişmiş olacak kayısı kıvamındaaa..
afiyet olsunn..
ve de tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:92::92::92::92:

:92::92::92::92::92::92:

ben de 66 kiloyum, 58 e düşmek istiyorum. şimdilik akşam yemeğini kestim ve de spor yapiyorum evde 2 gündür.. umarım 1 ay sonra en azından 63 e falan düşmüş olurum

ben de 66 kiloyum, 58 e düşmek istiyorum. şimdilik akşam yemeğini kestim ve de spor yapiyorum evde 2 gündür.. umarım 1 ay sonra en azından 63 e falan düşmüş olurum

canım benim hoşgeldin.ama bunu bil öğün kesmekle zayıflayamazsın zayıflasan dahi kalıcı bir zayıflama olmaz.akşam yemeklerini biraz erken yersin herşey çözülür.meyve sebze tüketmelisin ara öğünlerin olsunki fazla açıkmayasın hamur işlerini az ve öz tüketiyoruz kesinlikle tam buğday yada çok tahıllı ekmeklerden tüketmelisin.öğün atlama herşeyden ye vücut vitaminsiz kalmasın etli vede sebze yemekleri mutlaka olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…