kukıcım nasılsın canım gelıp gıtmıssın amma topik cok sessız asla ınanmazdım bızım topikın bole olacagına bı berıl kaldı sureklı yazan bende karataydayım artık
slm kızlaarr şekerlerrrrrr canlarrr....ben geldim
öncelikle hepiniziiiiçok özledimmmm.pazartesi dersler başladı biliosunuz 29 saat dersim var haftada. okulum tüm gün sabah 8 .30 başlıo ders. öğlen 12 de yemeğe geliorum eve 13.15 te tekrar başlıorum 3 te bitio.
herşey yolunda şükür ama çok yoruluorum.öğlen gelince uyuorum bir saat kadar yada 1.buçuk saat. akşam yine 11 gibi uykum gelio en geç.pilates topum şişti hazır ama henüz başlayamadım. yeme düzenm gayet iyi her zmanki gibi ara öğün de yapmaya çalışıorum burda her şey doğal daha öncede yazdığım gibi. köy tavığı aldm geçen gün acaip lezzetli idi.
süt alıcam yarında süt satılıo burda çok taze günlük.
sebzeler meyveler bahçelerden komşulardan gelio sağolsunlar.
herşey güzel ama ahhhhh birde hasretlik olmasa eşimi çok özledimm.
daha bir hafta oldu ayrılalı ama acaip kötüyüm geçen gün ilk kez msn de kamera ile konuştuk ikimzde salya sümük ağladıkkk
birde kötü bir haber var şubat ayındaki eş durumu tayinlerini kaldırmaya çalşılıolar.eğer kalkarsa eşimle ayrı kalma süremiz uzayacak.. bu çok fena bi haber . biz 1 sene bir buçuk seneye hatta razı olmuştuk ama şimdi bunu 2 seneye çıkarmaya çalışıo nerde aile bütünlüğü anlamadım.
çok moralim bozuk sendikalar dava açmaya hazırlanıolar bu durum için nolur dua edin kızlar bir an önce eşimn yanına gideyim.bu arada bu kez acemiliğe denk geldi ayarlayamadık ama eşim bilet aldı 15 ekimde gelicek inş. hafta sonu ama daha 3 hafta var.dedimya ayarlayamadık çok oldu ara bundan sonakileri 2haftaya fln indirdik.
işte böle hepiniz inş. iyisinzdir.
bu arada okulda öğretmeneler odasında internet var ama klawye q o yüzden girsemde yazamıorum.
hugom taşınmıştr fambık izinden dönmüşütr cimcime ecrin hamişler iyidir inş.
ycl neruşum yolandam beril inş. herkes iyidir girmeye çalışcam öpüldünz dualrınızı eksik etmeyin.
saol cnm herşey çok güzel öğretmen arkadaşlar. öğrenciler herşey iyi yolunda tek sorun hasretlik. umarım şu eş durumu olayını düzenlerler yoksa naparım bilemiorum.hoş geldin canım kolaylıklar diliyorum
bir umut inş eş durumu tekrar devreye girer
arada özlemek iyidir ilişkinize iyi gelecektir üzülme
öğrenciler,ortam nasıl canım?
Yurda geldim bugün :) Fena değildi kaçırmadım yani :) Tartımı da getirdim. İpleri bırakmak yok. Ha bir de k fleks aldım. Akşamları ondan yiyeceğim. :) Kalanchoe hoş geldiin
canım benim hoşgeldin.ama bunu bil öğün kesmekle zayıflayamazsın zayıflasan dahi kalıcı bir zayıflama olmaz.akşam yemeklerini biraz erken yersin herşey çözülür.meyve sebze tüketmelisin ara öğünlerin olsunki fazla açıkmayasın hamur işlerini az ve öz tüketiyoruz kesinlikle tam buğday yada çok tahıllı ekmeklerden tüketmelisin.öğün atlama herşeyden ye vücut vitaminsiz kalmasın etli vede sebze yemekleri mutlaka olmalı.
rica ederim canım benim.sipor çok faydalı olacak göreceksin.zaten yüzmekte süper fazlasıyla kalori yakarsın...canım zaten Benım öğle yemeğim akşam yemeği saatinde.. evdeyim şuan çalişmiyorum geç kalkıyorum kahvaltıyı geç yapiyorum.. sonra gece Bu saatlere kadar oturuyorum işte suan saat 2, 3 ü Bile geçer yatmam.. yani 8-9 gibi yemek yerdım kestim onu. ama 2 gündür sporumu yapmıyorum.. dün 1 saat yüzdüm havuzda sadece, o da dinlene dinlene.. yarın gene yapicam sporumu.. ilgin için çok teşekkür ederim canımmm
öncelikle hepiniziiiiçok özledimmmm.pazartesi dersler başladı biliosunuz 29 saat dersim var haftada. okulum tüm gün sabah 8 .30 başlıo ders. öğlen 12 de yemeğe geliorum eve 13.15 te tekrar başlıorum 3 te bitio.
herşey yolunda şükür ama çok yoruluorum.öğlen gelince uyuorum bir saat kadar yada 1.buçuk saat. akşam yine 11 gibi uykum gelio en geç.pilates topum şişti hazır ama henüz başlayamadım. yeme düzenm gayet iyi her zmanki gibi ara öğün de yapmaya çalışıorum burda her şey doğal daha öncede yazdığım gibi. köy tavığı aldm geçen gün acaip lezzetli idi.
daha bir hafta oldu ayrılalı ama acaip kötüyüm geçen gün ilk kez msn de kamera ile konuştuk ikimzde salya sümük ağladıkkk
birde kötü bir haber var şubat ayındaki eş durumu tayinlerini kaldırmaya çalşılıolar.eğer kalkarsa eşimle ayrı kalma süremiz uzayacak.. bu çok fena bi haber . biz 1 sene bir buçuk seneye hatta razı olmuştuk ama şimdi bunu 2 seneye çıkarmaya çalışıo nerde aile bütünlüğü anlamadım.
çok moralim bozuk sendikalar dava açmaya hazırlanıolar bu durum için nolur dua edin kızlar bir an önce eşimn yanına gideyim.bu arada bu kez acemiliğe denk geldi ayarlayamadık ama eşim bilet aldı 15 ekimde gelicek inş. hafta sonu ama daha 3 hafta var.dedimya ayarlayamadık çok oldu ara bundan sonakileri 2haftaya fln indirdik.
bu arada okulda öğretmeneler odasında internet var ama klawye q o yüzden girsemde yazamıorum.
ycl neruşum yolandam beril inş. herkes iyidir girmeye çalışcam öpüldünz dualrınızı eksik etmeyin.
Günaydın herkeslere..
Gerçi kimsecikler yok ama..
Cuma günü diyetisyene gittim..
az işim var sonra anlatacağım..
Ve de 1 ay buraya düzenli takılmam lazım...
Geri gelen olmadı di mi kızlar..
canım benim günaydın...diyetisyenin ne dedi çok merak ettim.anlatmanı bekliyorum.kolay gelsin canım.henüz kimsecikler yok...bir sen bir ben birde bebek
canım evet arttırmış yağ da az kalmış inşallah onlarda gidecek ben senin azmine inanıyorum verirsin.zorlanacaksın ama olsun.zamanında yapamıyorsun öğünlerini ondan yoksa süpersin.Kimsecikler yok ama ben anlatayım diyetisyen randevumu..
700 gr vermişim.. Fena değil dedi.. zaten doru düzgün diyetimi yapamadım da dedim..
1,8 kg ya kaldı onu da verdin mi tamamdır dedi..
1 ay sonra tekrar gideceğim..
Arttırdı yemekleri..
sabah kahvaltıya 2 dilim denge ekmek koydu ama ben sabah 1 dilimle doydum yemedim 2. yi..
akşamüstü ara da 2 grisini yerine de 1 dilim börek/1 dilim kek/ 3 kaşık kısır/ 4 tane etsiz çiğ köfte seçeneklerinden birini yiyebilirsin dedi..
Baklagillere de devam..
Öyle işte ..
Bakalım 1 ay düzenli yapabilem biliyorum ki o yağları veririm ama yapamıyorum işte..
Burda da kimse yok ki motive olalım..
canım benim afiyet bal şeker olsun...Ben kendi kendime yazayım bari..
kahvaltı:
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 domates
1/2 kırmızı biber
1 çarliston biber
1 bardak çay..
şimdi de yeşil çay içeceğim..
Bu arada ara öğünümü gene unutmuşum evde...
Cimcim çok güldüm kız sabah sabah..
Ben kendi kendime yazayım bari..
kahvaltı:
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 domates
1/2 kırmızı biber
1 çarliston biber
1 bardak çay..
şimdi de yeşil çay içeceğim..
Bu arada ara öğünümü gene unutmuşum evde...
günaydın cnm benim....afiyet olsun.kimseler kalmadı artık burda ve tabi motivasayonda kalmadı..sen karataya gelmiycelktin bugün vazmı geçtin cnm?
Günaydın herkeslere..
Gerçi kimsecikler yok ama..
Cuma günü diyetisyene gittim..
az işim var sonra anlatacağım..
Ve de 1 ay buraya düzenli takılmam lazım...
Geri gelen olmadı di mi kızlar..
canım benimmmmmmmmmmmmmmm afiyet olsunn...Kimsecikler yok ama ben anlatayım diyetisyen randevumu..
700 gr vermişim.. Fena değil dedi.. zaten doru düzgün diyetimi yapamadım da dedim..
1,8 kg ya kaldı onu da verdin mi tamamdır dedi..
1 ay sonra tekrar gideceğim..
Arttırdı yemekleri..
sabah kahvaltıya 2 dilim denge ekmek koydu ama ben sabah 1 dilimle doydum yemedim 2. yi..
akşamüstü ara da 2 grisini yerine de 1 dilim börek/1 dilim kek/ 3 kaşık kısır/ 4 tane etsiz çiğ köfte seçeneklerinden birini yiyebilirsin dedi..
Baklagillere de devam..
Öyle işte ..
Bakalım 1 ay düzenli yapabilem biliyorum ki o yağları veririm ama yapamıyorum işte..
Burda da kimse yok ki motive olalım..
canım benimmmmmmmmmmmmmmm afiyet olsunn...
harikasın kilo verebiliyorsun işte ne güzell..
kimseler olmasada yapabiliyorsunn...
ama ben yapamıyorummm...
sizlere çok alışmışım siz olayınca olmuyorr..
birilerin motive etmesi lazım beni..
2 haftadır spora başladımm..
spor yapan birilerini görünce insan yapmak istiyoo..
ama herkes bırakınca sen de salıyorsun kendini(ben yani)
muhabbete gel en azından buraya yazmaya devam et yinede..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?