60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

burcu nasıl düştün hemen söyle 65,6 yım şuan 1 haftada 1.4 verdim kurbana 60 olacak evet azimliyim duvar falan heçççç

2 haftadır hemen hergün spor yapiyorum evde. açıyorum müziği, kah dans ediyorum kah video izleyip eşlik ediyorum.. ter içinde kalıyorum.. sonra geçiyorum mindere.. üst karın alt karın kalça çalişiyorum.. 1 saati geçiyor saydıklarım.. kızartma cips delisiydim kestim.. yemeklerde çok yağ tüketirdim kestim.. ekmeği kesmesem de çok azalttım.. öyle kendimi kasıp diyet yapmıyorum çoğu şeyden yiyorum ama doyduğumu hissettiğim an Bırakıyorum açgözlülüğümü kestim.. sen de verirsin devam et..

iyi akşamlar herkese telefonumu iş yerinde unutmuşum.inşallah masamın üzerindedir lavaboda kaldıysa gider çünkü.eşim aradıysa şimdi merak etmiştir.msn mi açtım kardeşim açarsa eşime söylesin diye..akşam için de hiçbirşey yapmadım çok ağrım var.eşim birşeyler getirir inşallah..

ben geldim yineee...
çok hastayım grip oldum..
bademciklerim indi. antibiyotik içiyorum 1000 lik...
ev çok soğuk dışarı sı dsaha sıcak valla kaloriferler 15 ekimden önce yanmazmış...
okula gidip geliyorum. kilo aldığımı hissediyorum abur cbnur yemiorum şeker çikolata yon olsada arada çok az.düzenm aynı yani.. ama sanırım yemeği çok yiroum çünkü çok enerji harcıyorum çok yoruluyorum...
kaloriferler yanmaya başlasın spora başlıcam bigün pilates bigün leslie yapcam.
işte böööle...

hugom bebişin erkek mi yoksa mavi patik almışsınnn?ayy çok sevdnimm.. hadi hayrlısı kaç kilo aldın bide?
ecrini göremiorum onapıokii?
fambıka da msj attımdı cvp yazmamışş nirdee aCEP?
herkeşleri öptümmmm

burdayım canım bayadır izliyorum sadece dukan diyetini yapıyorum kilo almıştım 63 tüm 62 düştüm.sen neler yapıyosun

dukanamı başladın hayırlı olsun canımm
artık oraya takılıyosun öylemi :97: bizi bıraktın o zaman :97:
avatarındaki tombik kedi zayıflamış

çok çok geçmiş olsun canımm :94:
aman dikkat et
elektrikli ısıtıcı filan varmı canımm
canım benim bebiş erkek adınıda mehmet koyacağız allah nasip ederse
kayınpederimin ismi mehmet onu koyacağız inşallah
famiri bugün bende görmedimm işleri çok yoğunmuş
ecrinn bu aralar yazmıyo buraya ama gelir yakında hergün giriyo çünküü
ecrinle cimcimenin kızı olacak

annnnaaaammmmm hugomm gelmişşşş ayy ben burdayımm dogruu diyosunnnn. madem dönüyosunuzz azar azarr girer yazarım benn.. 4 kg aldım zatenn

Geçmiş olsun Kukuleta.. Hava değişimi de etkilemiştir seni kendine dikkat et canım benim..

günaydın kızlarrrrrr nasılsınız bugün ben iyiyim şükür menülerimi yazayım
akşam
1 kepçe tavuk çorbası
salata
6 yk patlıcan yemeği
ara bir tane şeftali bir tane mandalina

sabah
domates-salatalık
1 kk peynir
bir yumurta
roka maydanoz bir tane biber
1 dilim tam tahıllı ekmek
şimdide suyumu içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…