60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Afiyet olsun canım..

günaydın ycleemm hadi bakalım hayırlısı olsun canım

Günaydın Nugim..

günaydın kızlarr...
kahvaltıda tost yedimmm,mutsuzummm..
midemde uyuz bir tokluk hissi varrr

Kahvaltımı da yazayım
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 domates
1 kırmızı biber
su içmeliyim bol bol..
öğlen de spora gitme hayalindeyim..

Günaydın fambığım.. neden bu kadar mutsuz oldun ki.. sen zaten modifiye karataycı değil misin..
tost yiyebilirsin yani..

evet öyleydi,ancak 2 haftadır ekmeği tamamen kesmiştimm..
ve şunu farkettim kepek dahi olsa ekmek yediğinde daha çabuk acıkıyorsun...
sabah kahvaltısı çok önemli bu diyette ama ben fırsat bulamıyorumm..
fırsat bulamayınca da uyduruk uydurk şeyler yiyorumm..
ekmek yemediğinde yaptığın kuvvetli kahvaltı vücutta ağırlık halsizlik yapmıyorr,tok ama zinde hissediyorsun kendini.
şu an ise tokum ama midem de bir ağırlık var,hiçbirşey yapasım yokk...
daha öncelri bunu farkedemiyordumm..
şimdilerde arasındaki farkı anlayabiliyorumm..

kukicim geçmiş olsun canım soğuklar başladı artık biraz daha dikkatli olmamız lazım

amanin kukime cevap yazmadıydımmmmmmmmm:26:
gözü yollarada kalmışş,hemencik bir aşk mektubu yazayımmm

günaydın kızlarr...
günaydın fambıkk,iyide geçmiş gitmiş yemişsin artık mutsuz olma güne mutlu başlaaaaaa
Kahvaltımı da yazayım
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 domates
1 kırmızı biber
su içmeliyim bol bol..
öğlen de spora gitme hayalindeyim..

afiyet olsun canım

slm günaydın..nasılsınız bakalım.ben iyiyim.dün tel.iş yerinde kalınca aranma rekoru kırılmış resmen eşim eve geldi meraktan delirmiş ama ne yapabilirim dedim unutmuştum.akşam oda meraktan birşey yememişti açtık ikimizde pastaneden börek felan aldı onları çayla yedik.
2 tane yumurta kadar çıtır börek,
1 tane yumurta kadar peynirli puğaça,
1 küçük kuraiye yedim.
3 bardakta çay,
3 yeşil zeytin.,
1 ince dilim peynir,

sabah kahvaltım:

1 haşlama yumurta,
1 dilim köy ekmeği,
1 k.kut.peynir,
5 tane yeşil zeytin,
1 domates
1 bardak çay,

ayrıca hafta sonu yaptığım şeker yüklemem sınırın üzerinde çıkmış dr.um c.tesi tekrar gelsin 4 defalık açlık ve şeker yüklemesi yapacaklarmış.iğrençti şekerli suyun tadı miğdem bulanmıştı 1 defa zor içtim 4 defa nasıl içerim ya...

günaydın kızlarr...

karataya ihanet ettin öylemii ekmek yemiş oldunn
ya şeker tatlı filan olsa tamam yani zaten sağlığı olumsuz etkiliyo ama ekmeği filan tamamen kesmek bence böyle şeylere sebep olur
insanın canı çeker yaniii
yeme yeme sonra bianda ye hem mutsuz eder hemde uzun badeli olmaz
aman boşver üzülme sen zaten geçici süre bünyeni şaşırtmak için yapmıştın
bünyende yeterince şaşırmıştırr zatii dön artık aramıza

canım hiç istemiyor hugommm,tatlıyı uzun süre yemeyip canımıızın istememsi gibi bir şey...
hersabah yumurta haşlayıp,pişirip yiyecek vaktim olmadığı için yedim tostu da...
ekmeği tamamen bırakmak istiyorum aslında..
yemeklerden tat almaya başladımm..
sadece kahvaltı ekmeksiz biraz zorluyor ancak canın istemiyor

bana şeker yüklemesi yaptıklarında acayip griptim,ağzımda ne tat ne bişey vardı.
bir seferde dikmiştim kafaya
hemşire arkadaşlarr,gebeler yarım saatte anca içiyorlar sen nasıl bi seferde içtin demişlerdi

banada adam dedi bir defadan iç yoksa yudum yudum asla içemezsin miğden bulanır dedi bir defadan içtim ama gene bulandı gerçekten ağzımda saatlerce iğrenç bir tat boğazımda da acımsı bir tat vardı.tekrara nasıl içerim ya..

arkadaşlar ya dekan yardımcımızı biraz bozdum galiba.fakülte sekreterinin odasındaydı evrak için girdim beni hergün görmesine rağmen şaşkın şaşkın bana baktı sonra dediki çocukmu bekliyorsun sen bende güldüm hayır hocam sadece fazla yedim dedim fakülte sekreterimizde güldü hocam alemsin dedi neye benziiyor ki ordan bakınca dedi.adam kızardı.

bi kaç gündür epey saçmaladığım için yazamadım hiç :/ 67,4'de sabitlendim bi haftadır oynamıyor. e o kadar bozarsam oynamaz tabi ühüü.

bu sabah kahvaltı

1 bardak light süt
1 dilim kepek ekmeği
3 zeytin
1 kibrit kutusu kadar light kaşar peyniri

10:00 gibi yeşil çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…