60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrr..
çok yoğunum çokkkkkk

öğle menüm
fırında sebzze kızartma(yoğurtlu)
kelek
taze nane

Hugocuğummmmm

Canım sağlıkla güzel günlerde giysin bebişin..

Gözünaydın cimcime tebrik ederim.

Ah ah bu oğlanlar böyle yapıyor herhalde.. benimde aynı olmuştu. çikolata diye diye aldırırdım etrafa ..

Afiyet olsun canım..

öğle yemeğim
1 kepçe mercimek çorbası
6 yk semizotu yemeği (evden getirdim)
salata yağsız (evden getirdim)
1 dilim kepek ekmeği
1 ince küçük karpuz yidim

Afiyet olsun Nugim.. ah ah ben gene saçma besleniyorum bugün...

Afiyet olsun cimcime...

çok yoğunum çokkkkkk

öğle menüm
kelek
taze nane

Afiyet olsun fambığım..
ben de aynen yoğunum.. arada bakıyorum işte..

hepiciğinize afiyet olsun yifrularr bi yandan işlerim,i yapıyorum bi yandanda size bakıyorum :86:
kolay gelsin guzumm

afiyet olsun cimcime

kızlar uzun bır aradan sonra herkese merhaba tayınım cıktı ev bul al tasın temızlık yerles yenı okul yenı ev yenı arkadaslar derken bugun fırsat buldum yazmak için.cimcime hugocuk bebıslerınız ıyıymıs cok sevındım 20 hfatalık olmuslar masallhhhh

famırcık senınde ıyı olmana sevındım.
nazendenınde bebgı de ıyıdır ıns
suan 56 kıloyum 1 kılo aldım ama verrım ıns onuda .

hepınızı opuyorum

kolay gelsin guzumm

afiyet olsun cimcime
teşekkür ederim canım ...
teşekkür ederim canım benim sanada afiyet olsun.en sonunda bitirdim 3. sınıfı allahın izniyle 4 ü de bitirsem lallahtan ne isterim artık...
çok yoğunum çokkkkkk

öğle menüm
kelek
taze nane
canım hoş geldin kolay gelsin afiyet olsun.

Son düzenleme:

burcu nasıl düştün hemen söyle 65,6 yım şuan 1 haftada 1.4 verdim kurbana 60 olacak evet azimliyim duvar falan heçççç

Merhaba arkadaşlar baskül ailesinin en kilolu ferdi olarak ben de aranızda yerimi alıyorum. Tarihim en yağlı dönemini yaşıyorum :) 64 kiloyum. 6 ayda 10 kilo aldım. Yeniden 54 e düşmem lazım.

Bugün başladım Allah'ın izniyle

Ben de hem yoğunum, hem gözlerim kapanıyor resmen, kafam masaya düşmek üzere, hem üşüyorum, hem...
falan falan falan...

hoş geldin canım:)
Bugün dışarı çıktım gül böreği ve çay aldım, bir de bir bayan alınca canım çekti alman pastası diye bir tatlı aldım. yarısını tek yiyebildim hatta ona da pişman oldum. ne oldu bilmiyorum ama böyle tüm yemeklerden soğumuş gibiyim. olsa da olur olmasa da olur hesabı. Yürüdüm de baya, o pastayı atmışımdır umarım vücudumdan. boş yere yedim pişman oldum zati

Merhaba canım hoşgeldin aynı bende senin gibi kısa sürede 10 kilo aldım, hepbirlikte verelim inşallah tez zamanda...

Öğle mönüm:
1 Kase cacık, 1 kaşık etli patates, 2 dilim kavun
Sabahleyin herzamanki gibi zengin bir kahvaltı yaptım
Akşama da salata yemeyi planlıyorum...

temizlik azaldı ama yoruldum şimdi oturdum dolma dolduruyorum
yarına çok kıymetli misafirim var 2 yaşında bi afacan
çok yaramaz
arkadaşım gelecek 2 yaşında kızı var o da gelecek onada kahvaltı için poğaça yapacağım

ya arkadaşlar benim gene kasık ağrım birde sağ tarafta böbrekmi bilmiyorum bıçak saplanması gibi sancı var.oturamıyorum bile okadar ağrıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…