yeecaalemmm
bebek için aldığım şeyleri yıkadım dolabına yerleştirdiim
mavi mavi patik ayakkabılar aldıımm
kimseden fayda yok kayınvalide sen herşeyi alıyosun bana bişey kalmıyo deyip duruyo :97:
kendi ailem alsa kızarım zaten ev aldılar bize kredi ödüyorlar daha ne alacaklar
arkadaşlar açık öğretim sınavım tek dersten kalmıştım en sonunda geçmişim.4. sınıfa boçsuz geçtim allahın izniyle bebişim doğmadan 4. sınıf derslerine çalışacağım tek seferde geçmek istiyorum..
off offf çikolata canım çekiyo hep :97:
üstelik yediğimde sürekli hareket ediyo bebiş :97:
ben bu kadar çikolataya düşkün değilim yaa hiç yemesem aklıma gelmez
dondurma olsa tamam çok severdim eskiden hep yerdim ama dondıurma değilki çikolata istiyo canımmm :97:
bu arada ecrinn nirde yaa :44:
dün arkadaşım geldi kayfaltıya
kayfaltıda menemen 2 dilim kızarmış ekmek 1 dilim peynir 2 çay kaşığı pekmez yidim 1 bardakta şekersiz çay içtimm
arada 2 tane ceviz 1 elma yidim öğlen içli köfte yidim 3 tane ama kızartma değil haşlama idi
arada 1 elma 1 muz yidim akşam 6 kaşık pırasa yemeği 2 dilim ekmek yoğurt yidim sonrada gece 1 muz 1 elma yediim
bu sabahta 2 dilim kepek ekmeğine kaşar koydum domates filan tost yaptım yedim başkada bişey canım istemedi biraz öncede 2 ceviz yedimm öğleye pırasa yerim akşama dolma biber yapıcam ondan yerim yanına tarhana çorbası var pırasada varr
öğle yemeğim
1 kepçe mercimek çorbası
6 yk semizotu yemeği (evden getirdim)
salata yağsız (evden getirdim)
1 dilim kepek ekmeği
1 ince küçük karpuz yidim
bende yemeğimi yedim de geldim..
1 küçük karnı yarık,
1 kaşık p.pilavı,
küçük sandiviç ekmeği,
1 kase cacık,
2 adet mandalina,
daha sonrada 1 fincan filtre kahve,
ama kendimi halen aç hissediyorum doymadım galiba.
hugocuğum gerçekten ecriin nerde merak ettim bende..
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrr..
çok yoğunum çokkkkkk
öğle menüm
fırında sebzze kızartma(yoğurtlu)
kelek
taze nane
kolay gelsin guzummhepiciğinize afiyet olsun yifrularrbi yandan işlerim,i yapıyorum bi yandanda size bakıyorum :86:
bende yemeğimi yedim de geldim..
1 küçük karnı yarık,
1 kaşık p.pilavı,
küçük sandiviç ekmeği,
1 kase cacık,
2 adet mandalina,
daha sonrada 1 fincan filtre kahve,
ama kendimi halen aç hissediyorum doymadım galiba.
hugocuğum gerçekten ecriin nerde merak ettim bende..
teşekkür ederim canım ...kolay gelsin guzumm
afiyet olsun cimcime
teşekkür ederim canım benim sanada afiyet olsun.en sonunda bitirdim 3. sınıfı allahın izniyle 4 ü de bitirsem lallahtan ne isterim artık...Hugocuğummmmm
Canım sağlıkla güzel günlerde giysin bebişin..
Gözünaydın cimcime tebrik ederim.
Ah ah bu oğlanlar böyle yapıyor herhalde.. benimde aynı olmuştu. çikolata diye diye aldırırdım etrafa ..
Afiyet olsun canım..
Afiyet olsun Nugim.. ah ah ben gene saçma besleniyorum bugün...
Afiyet olsun cimcime...
Afiyet olsun fambığım..
ben de aynen yoğunum.. arada bakıyorum işte..
canım hoş geldin kolay gelsin afiyet olsun.slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrr..
çok yoğunum çokkkkkk
öğle menüm
kelek
taze nane
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrr..
çok yoğunum çokkkkkk
öğle menüm
kelek
taze nane
66.500 den 64.300 e düştüm 2 haftada.. çok iyi.. çok iyi.. dün 3 kg lik dumbel aldım.. Bugün onlarla çalışıcam.. hedefim 2 hafta sonra 63 e düşmek.. olacak inşallaaaaahhh.. ne demişler azimle işeyen duvarı deler..
bende o yoğunluğun arasında yazıyorummm:86:
kız fambıkk nediyon o yoğunluğun arasında burayada giriyonya helal olsun seneeeyalnız bırakma bizi
Merhaba arkadaşlar baskül ailesinin en kilolu ferdi olarak ben de aranızda yerimi alıyorum. Tarihim en yağlı dönemini yaşıyorum :) 64 kiloyum. 6 ayda 10 kilo aldım. Yeniden 54 e düşmem lazım.
Bugün başladım Allah'ın izniyle
Merhaba arkadaşlar baskül ailesinin en kilolu ferdi olarak ben de aranızda yerimi alıyorum. Tarihim en yağlı dönemini yaşıyorum :) 64 kiloyum. 6 ayda 10 kilo aldım. Yeniden 54 e düşmem lazım.
Bugün başladım Allah'ın izniyle
ya arkadaşlar benim gene kasık ağrım birde sağ tarafta böbrekmi bilmiyorum bıçak saplanması gibi sancı var.oturamıyorum bile okadar ağrıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?