60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım benim netten bakıyorum zaten sürekli ama olanlarda çok uzak araba olmadan o kadar uzakta oturamayız yakınlarda ya çok pahallı yada tutulmuş.öğrenci polis öğretmenler geldi ev kalmadı.ama ben pes etmeyeceğim.bende doğal gazlı istiyorum ama son care bulamazsam kaloferli bulursam onada taşınırım.

66.500 den 64.300 e düştüm 2 haftada.. çok iyi.. çok iyi.. dün 3 kg lik dumbel aldım.. Bugün onlarla çalışıcam.. hedefim 2 hafta sonra 63 e düşmek.. olacak inşallaaaaahhh.. ne demişler azimle işeyen duvarı deler..

ne küsell çok sevindim
bende kitaplarımı alcak eşim çalışmaya başlayacağım bende açık öğretim düşünüyorum

ne küsell çok sevindim
bende kitaplarımı alcak eşim çalışmaya başlayacağım bende açık öğretim düşünüyorum

canım benim hadi inşallah ben bu haftadan başlayacağım nette aöf sitesinde hocaların ders anlatımları var dinleyeceğim bakalım artık çünkü doğum zamanı çalışamam en azından önceden bakmış olurum..kitaplarımıda alacağım.
allah sanada kolaylık versin.inşallah herşey gönlünce olur..

off offf çikolata canım çekiyo hep :97:
üstelik yediğimde sürekli hareket ediyo bebiş :97:

ben bu kadar çikolataya düşkün değilim yaa hiç yemesem aklıma gelmez
dondurma olsa tamam çok severdim eskiden hep yerdim ama dondıurma değilki çikolata istiyo canımmm :97:

bu arada ecrinn nirde yaa :44:

dün arkadaşım geldi kayfaltıya
kayfaltıda menemen 2 dilim kızarmış ekmek 1 dilim peynir 2 çay kaşığı pekmez yidim 1 bardakta şekersiz çay içtimm
arada 2 tane ceviz 1 elma yidim öğlen içli köfte yidim 3 tane ama kızartma değil haşlama idi
arada 1 elma 1 muz yidim akşam 6 kaşık pırasa yemeği 2 dilim ekmek yoğurt yidim sonrada gece 1 muz 1 elma yediim

bu sabahta 2 dilim kepek ekmeğine kaşar koydum domates filan tost yaptım yedim başkada bişey canım istemedi biraz öncede 2 ceviz yedimm öğleye pırasa yerim akşama dolma biber yapıcam ondan yerim yanına tarhana çorbası var pırasada varr

erkekler evde kedi ailesinin yanında aslan olur bilmezmiyiym biz kayınvalıdemlere yılda iki kez gideriz ve ben mümkünse eşime görünmem eltimde falan olurum çünkü herseyde artıslik yapar orayı sil burayı sıl diye

ne güzel canım kaynanan aldıklarını deme anneciğim bilmiyorum ne alsam ya falan de alsın oda bosverr

benim de çok çekerdi amam yeme bosver bebeğe faydası yok trans yağ dolu yersen gereksiz kilo alırsın canım ilerde verirsinde zor olur yanı

arada uğra hep böyle olurmuuu

Son düzenleme:

canım benim ohhhhhhhhhhh afiyet olsun ne güzel şeyler yemişsin..bebişine yarasın..

öğle yemeğim
1 kepçe mercimek çorbası
6 yk semizotu yemeği (evden getirdim)
salata yağsız (evden getirdim)
1 dilim kepek ekmeği
1 ince küçük karpuz yidim

temizlik yapıcam ayrıca yemek var eşimde tatlı istedii :97:
yarında arkadaşım kayfaltıya çağırdımmm
acayipp faalim ben böyle oldukça bebkte tekmeleyip duruyoo deminden beriii

öğle yemeğim
1 kepçe mercimek çorbası
6 yk semizotu yemeği (evden getirdim)
salata yağsız (evden getirdim)
1 dilim kepek ekmeği
1 ince küçük karpuz yidim

hepiciğinize afiyet olsun yifrularr bi yandan işlerim,i yapıyorum bi yandanda size bakıyorum :86:

bende yemeğimi yedim de geldim..
1 küçük karnı yarık,
1 kaşık p.pilavı,
küçük sandiviç ekmeği,
1 kase cacık,
2 adet mandalina,

daha sonrada 1 fincan filtre kahve,

ama kendimi halen aç hissediyorum doymadım galiba.
hugocuğum gerçekten ecriin nerde merak ettim bende..

temizlik yapıcam ayrıca yemek var eşimde tatlı istedii :97:
yarında arkadaşım kayfaltıya çağırdımmm
acayipp faalim ben böyle oldukça bebkte tekmeleyip duruyoo deminden beriii

benim bebişimde şimdi felaket tekmeliyor karnıma ağrılar giriyor tekmeleri yüzünden.geceleride uyutmuyor bu büyüdükçe nasıl yapacağım bilmiyorum.tekmeleri daha sert olacak gerçi yeri daraldıkça hareketleride birazdaha kısıtlı oluyor..

bazen benide gece uyutmuyo ama benimki daha o kadar atmıyoo kuvvetli değill 20. haftada filan artıyomuşş

az yemişsin bence 2 tane karnıyarık ve 2 dilim ekmek cacık olurdu mandalinada ara öğünde olurdu

az yemişsin bence 2 tane karnıyarık ve 2 dilim ekmek cacık olurdu mandalinada ara öğünde olurdu
canım benim o kadar verdiler doyarım sandım ama doymadım.mandalinamıda arada yiyecektim ama doymayınca hemen yedim.bakalım arkadaşları birazdan yollarım bana meyve felan alırlar yersem doyarım inşallah.
bazen benide gece uyutmuyo ama benimki daha o kadar atmıyoo kuvvetli değill 20. haftada filan artıyomuşş

doğru benimki 24 haftalık şuan o yüzden sallıyor tekmeciklerini.sırt üstü zaten yatamıyorum sürekli yanlara yatmakta kasıyor sancı veriyor uykum kaçıyor.uykularım alt üst oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…