bende üşüyorumm hamileyken insan daha çok üşüyoo
garip oluyoo insann eşim tişörtle gezerken ben hırka giyiyodumm
grip aşısı yaptırayım diyorum ama doktora sorucam bu seferr
herkeste grip salgını varr ister istemez çekiniyorumm bendee
internetten kiralık ev ilanlarına filan bak canımm muhakkak vardırrr kaloriferli veya doğalgazlı
aslında doğalgaz daha iyi istediğinde yakarsınn kalorifer olunca onlar istediğinde yakıyoo
arkadaşlar açık öğretim sınavım tek dersten kalmıştım en sonunda geçmişim.4. sınıfa boçsuz geçtim allahın izniyle bebişim doğmadan 4. sınıf derslerine çalışacağım tek seferde geçmek istiyorum..
ne küsellçok sevindim
bende kitaplarımı alcak eşim çalışmaya başlayacağım bende açık öğretim düşünüyorum
erkekler evde kedi ailesinin yanında aslan olur bilmezmiyiym biz kayınvalıdemlere yılda iki kez gideriz ve ben mümkünse eşime görünmem eltimde falan olurum çünkü herseyde artıslik yapar orayı sil burayı sıl diyecanım birde benim eşim yanlızken ne dersem eve diyiyoruz inşallah diyiyor ama yeri gelice birisi varsa hemen artislik ediyor dün kaynımın yanında herkes saraydamı oturuyor hiçbiryeri beğenmiyorsun dedi.bende açtım ağzımı yumdum gözümü beni kızdırma dedim.bu kış bu evde geçmeyecek o kadar dedim.işim var ev gezemem diyiyor.bende gerekirse yıllık iznimi alır sokak sokak gezerim sen utan dedim bu halde hakkımıda halal etmem dedim.bayağı saydırdım arık sinirlerimi çok bozdu beni defalarca ailesinin yanında bozdu bundan sonra bende bozacağım hiç umrumda değil...
ne güzel canım kaynanan aldıklarını deme anneciğim bilmiyorum ne alsam ya falan de alsın oda bosverrbebek için aldığım şeyleri yıkadım dolabına yerleştirdiim
mavi mavi patik ayakkabılar aldıımm
kimseden fayda yok kayınvalide sen herşeyi alıyosun bana bişey kalmıyo deyip duruyo :97:
kendi ailem alsa kızarım zaten ev aldılar bize kredi ödüyorlar daha ne alacaklar
off offf çikolata canım çekiyo hep :97:
üstelik yediğimde sürekli hareket ediyo bebiş :97:
ben bu kadar çikolataya düşkün değilim yaa hiç yemesem aklıma gelmez
dondurma olsa tamam çok severdim eskiden hep yerdim ama dondıurma değilki çikolata istiyo canımmm :97:
bu arada ecrinn nirde yaa :44:
erkekler evde kedi ailesinin yanında aslan olur bilmezmiyiym biz kayınvalıdemlere yılda iki kez gideriz ve ben mümkünse eşime görünmem eltimde falan olurum çünkü herseyde artıslik yapar orayı sil burayı sıl diye
ne güzel canım kaynanan aldıklarını deme anneciğim bilmiyorum ne alsam ya falan de alsın oda bosverr
benim de çok çekerdi amam yeme bosver bebeğe faydası yok trans yağ dolu yersen gereksiz kilo alırsın canım ilerde verirsinde zor olur yanı
off offf çikolata canım çekiyo hep :97:
üstelik yediğimde sürekli hareket ediyo bebiş :97:
ben bu kadar çikolataya düşkün değilim yaa hiç yemesem aklıma gelmez
dondurma olsa tamam çok severdim eskiden hep yerdim ama dondıurma değilki çikolata istiyo canımmm :97:
bu arada ecrinn nirde yaa :44:
dün arkadaşım geldi kayfaltıya
kayfaltıda menemen 2 dilim kızarmış ekmek 1 dilim peynir 2 çay kaşığı pekmez yidim 1 bardakta şekersiz çay içtimm
arada 2 tane ceviz 1 elma yidim öğlen içli köfte yidim 3 tane ama kızartma değil haşlama idi
arada 1 elma 1 muz yidim akşam 6 kaşık pırasa yemeği 2 dilim ekmek yoğurt yidim sonrada gece 1 muz 1 elma yediim
bu sabahta 2 dilim kepek ekmeğine kaşar koydum domates filan tost yaptım yedim başkada bişey canım istemedi biraz öncede 2 ceviz yedimm öğleye pırasa yerim akşama dolma biber yapıcam ondan yerim yanına tarhana çorbası var pırasada varr
öğle yemeğim
1 kepçe mercimek çorbası
6 yk semizotu yemeği (evden getirdim)
salata yağsız (evden getirdim)
1 dilim kepek ekmeği
1 ince küçük karpuz yidim
temizlik yapıcam ayrıca yemek var eşimde tatlı istedii :97:
yarında arkadaşım kayfaltıya çağırdımmm
acayipp faalim ben böyle oldukça bebkte tekmeleyip duruyoo deminden beriii
benim bebişimde şimdi felaket tekmeliyor karnıma ağrılar giriyor tekmeleri yüzünden.geceleride uyutmuyor bu büyüdükçe nasıl yapacağım bilmiyorum.tekmeleri daha sert olacak gerçi yeri daraldıkça hareketleride birazdaha kısıtlı oluyor..
bende yemeğimi yedim de geldim..
1 küçük karnı yarık,
1 kaşık p.pilavı,
küçük sandiviç ekmeği,
1 kase cacık,
2 adet mandalina,
daha sonrada 1 fincan filtre kahve,
ama kendimi halen aç hissediyorum doymadım galiba.
hugocuğum gerçekten ecriin nerde merak ettim bende..
canım benim o kadar verdiler doyarım sandım ama doymadım.mandalinamıda arada yiyecektim ama doymayınca hemen yedim.bakalım arkadaşları birazdan yollarım bana meyve felan alırlar yersem doyarım inşallah.az yemişsin bence 2 tane karnıyarık ve 2 dilim ekmek cacık olurdu mandalinada ara öğünde olurdu
bazen benide gece uyutmuyo ama benimki daha o kadar atmıyoo kuvvetli değill 20. haftada filan artıyomuşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?