merhaba arkadaşlar
geri geldim oğlumun ölümünden sonra aldığım iki kilo birlikte
hedefim ilk olarak 60 kiloya inmek pazartesi sabahları tartılacağım
spora daha başlayamadım motive olamıyorum
hugommm nasılsın balım??? testlerin temizz cıkmıs sükürr.. yirimm benn seninn tombul oglunuubenim de tombik bi kızım olcek nasipse ben sana didim erkek didimm, komsumuza da erkek dediydim.. herkese erkekk dogurtttum benimki kız cıktı ayy bu nefes filmi sinirimi bozdu iyice.. gece yatamıcam:97:
cokk savastımm komutanımmm.. hergünn geldim gittimm.. kimsecikler yoktu e kimse gelmeyince gelmeyince öbür tarafa gectim bende:97: neyse cnmm kalabalıklasıyosaa sorun yok gelirim gelmemm mi hiç
diğer doktor temiz testi risk olabilir diye endişelendirdi beni meğer risk düşükmüş
dörtlü tarama şart değil ikili taraman temiz dedi bende yaptırmıcam sinirlerim yeterince bozuldu zaten
nefes filmi çok etkilemişti benide ikinciye kesinlikle izleyemem o filmi
yavaş yavaş dönüyo millet
hamile pilatesine başladınmı canım
drlar allah versin zaten cnm. kim ne zaman ne dicegini kestiremiyo. bana ikinci kanamada üniversitede demişti işte kese bozulursa bişi yapamayız, su gelmiş suyu biterse bişi yapamayız, bebek düserse bişi yapamayızbana bunları söylerken muayene masasında elimde kanlı peceteyle yatıyodum. bu kadar laftan sonra da ama suan iyi.. sadece tuvalete kalkıcaksın bi süre bu haftalardan itibaren kanama düsükle sonuclanmaz demişti.. içimden gerizekalı diye bagırmıstım bende madem önemli olmayablir en azından suanda iyi bana niye kötü senaryolar anlatıyosun o halde hamilelikk tam bi hastalık haliymiiş hugom ya. hiçbi zaman cok iyi olamıyosun. ben tam kanamalar biti risk bitti deyip rahatladım cenazenin kasvetini de yavas yavas atıyoruz. ayrıntılı usg ye girdik gecenlerde. adam basladıı evet bi kız, iri ve uzun bi kızz cok güzel elleri ayakları vs vs... sonunda ama kalbinde bi kirec noktası var. sok oldum. amniyosentez bilmemm ne bence gerek yok testler normal cıkmıs ama dr unala görüs vs.. fetal ekg diye bişi varmıss nasıl gittim hastaneye ne ara döndümm zaman gecti bilmiyorum.. sonucta önemli bişi degilmiş ama ömrümden ömürr gitti. cok da kurcuklamamaya karar verdim bende.. hiçbişi acmıyorum okumuyorumm ve ikinci bi dr a mutlaka soruyorum
benim altı haftalıkken üniversite hastanesinde kalp atışı yok dediler profu çağırdılar adam gelmek bilmedi sırtımdan ter boşaldı boş gebelik diye ilkkez duyacaktık kalp atışını
prof geldi tekrar baktık kalp atışına gerek kalmadı çünkü hareket ettiğini gördükk
düşük riskli testede risk olabilir dedilerr şimdiki doktor devlet hastanesinden gelmiş özel hastaneye çok tecrübeli
en iyisi devlet hastanesi valla
tecrübeleri çok
al iştee.. ayy neler okuyorum hergünn valla. allah iyilerine cattırsın tatlım.. sükür benim dr umda iyi. sen nasılsın cıktı mı göbüsün ?? var mı degişiklik.. alısveris yapıyomusun???
çıktı canım göbiş besbelli artık alışveriş yapıyorum ama bu test durumu çıkınca üzülmüştüm çok o yüzden bi süre ara verdim ebbek odasına bile girmedim
artık alırım kurban bayramından sonra almayı düşünüyoruz park yatağını arabasını
kıyafet filan alıyorum ara ara bikaç penye eşofman 1 hastane çıkışı 1 penye 1 polar battaniye 5-6 tane çıtçıtlı atlet filan aldım
martta olacak hasstaneye filan götürülür diye bi tanede tulum alıcam kışlık kalınlardan zaten yeter yaz geliyo o zaman
biberonu küveti telsizi filan sağlık gereçlerini alıcaz
rahat kıyafetler giyiyorum hamile eşofmanı alıcam karnımı dıkan şeyler rahatsız ediyo vuruyo o zaman içerdenrahat durmuyo beli sıkmayan hamile eşofman altı alıcam yarın
sabah arkadaşım geldi kızıylaa kahvaltı yaptık öğleye doğru gitmek istedi evide benim gittiğiöm hastaneye yakındı
aslında yarın gidecektim ama arkadaşımla gitmek için aradım hastaneyi
doktorum 2 gün full doluydu annemde perşembe gelecek diye bende dedim varsa başka doktora gideyim dedim başka doktordan randevu aldım aynı hastanede
gittim önce ikili test sonucumu gösterdim doktor direk bu test temiz bişey yok dedişoka girdim nasıl olur doktorum bana risk var dedi dedim
doktorda sinirli şekilde bak kağıdına şablona bak senin riskin nerde sınır risk nerde dedi
gerçekten öyleydi sadece ben anlamadığımdan tabiki bilememiştimmm
doktor bunu nasıl derler sana dedi
üstelik ikili tarama kan testi aç karnına olur dedi
beni tok karnına yapmışlardı üsttelik :97:
testtin yanlış yapılması bi yandan önceki doktorun risk grubuna yakınsın demesii bi yandan
ultrasondada baktı gösterdi ensesi normal 2li testin temiz 4lü testi ister yaptır ister yaptırma dedi
bende yaptırmayacağım
gelişimi çok iyi dedi
acukk büyükçe bi bebektombik tombik olmuş
yatmış yüzüstü dikmiş poposunu ellerini oynatıp duruyodu
erkek olduğu kesinleşti artık
çok üzülmüştüm 1 ay çok yıpranmıştım
takmamaya çalışsamda aklımdan çıkmıyodu
artık cicilerini almaya devam edicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?