60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok geçmiş olsun canım
doktota git ateş olursa filan tehlikeli olabilir

tünayydınnnn hanımlarrrrr ayy ne hoss burayıı kalabalık görmekk

aksam:

2 sk patatesli barbunya
1 sk pilav
börülce salatası
2 dilim ekmek

sabah:

2 boyoz:26::26:
2 kk gibi peynir
yarım domates
5_6 zeytin
1 fincn cay
1 mandalin

ve az sonra

1 bardak süt
5 ceviz

günaydın topiğimizin topişleri
bu sabah erkenden sağlık ocağına gittim gebelik takibi için gittim sonra geze geze çarşıya indim
dün doktordan güzel haberler alınca bişeyler alayım dedim alt açma seti cam biberon emzik çıngırak diş kaşıma halkası ve martta doğacak belki doktora götürmek gerekir filan diye tulum aldım kışlık içi pamuklu
arkadaşım ilk hafta götürmek zorunda kalmış bebeğini doktora

bende kayfaltıda simit peynir yedim acelem vardı çıktım hemencik
öğlen tarhana çorbası 2 biber dolması yoğurt yiyeceği akşama fırında patatesli tavuk yapayım diyorum

famir nerudaya ne oldu niye artk hiç gelmiyo haberin varmı
yolandayıda hiç görmüyorum ne oldu haberin varmı :44:

merhaba arkadaşlar , bugün kahvaltıda
1/2 dlm ekmek
4 siyah zeytin
domates
salatalık
1 dlm kaşar peyniri
bol maydonoz
1 tereyağında yumurta
1 tatlı kaşığı domtesli biberli ezme

ara: 1 tane küçük tulumba tatlısı

öğle: patlıcan salatası(kırmızı biberli)
1 kase yoğurt
1 dlm çavar ekmeği

bir de hangi günler tartılıp kilo bildiriyoruz??

anammmm kimleri görüyorum...
nasılsın canım hamilelik nasıl gidiyor...
çok özledim kız seni nerelerdeydin sen...
en son ev taşıyorum demiştin sonra koptuk...

anammmm kimleri görüyorum...
nasılsın canım hamilelik nasıl gidiyor...
çok özledim kız seni nerelerdeydin sen...
en son ev taşıyorum demiştin sonra koptuk...

canım ev taşıdık bina yeni bina olunca telefon internet bağlanyısı filan çok geç yapıldı daha yeni açıldı internetim canım
hamilelik iyi gidiyo 4 aylık olduk
cinsiyeti erkek canım
seni merak ettim dün baktım profiline karadukan yapıyomuşsun ilahi çok alemsin yaa

canım kilo bildirimi yapmıyoruz kilo verince herkes söylüyo zaten ama yediklerin zorlar seni arada tatlı yemişsin azda yesen kan şekerini yükseltip bir süre sonra acıktırır seni ayrıca yağ yakımınada olumsuz etki yapar o yüzden tatlıyı bıraksan şekerden uzak dursan onunn yerine ara öğünlerde meyve yesen daha iyi olur

okula getirmş bir arkadaş herkes yiyordu ben de dayanamadım. normalde yanında protein olmadan tatlıveya meyve yemem. ama oluyor arada böyle.

sen ne güzel kilo vermişsin öyle ,ne kadar zamanda verdin??

canım 1 yıla yakın sürede verdim diyetisyene gittim artı spor yaptım düzenli yağlarımdan kurtuldum şimdi hamilelikten sonra aynen spora devam edicem
yeme düzenimi hayat şeklimi değiştirdim tatlıyı şekeri tamamen bıraktım arada bitter yiyorum az yağlı yemekler sağlıklı mevsim sebzeleri yapıyorum et yemeklerim yağsız oluyo zaten bu şekilde yavaş yavaş verdim arada duraksamalarda oldu

öğlen yemeğim
7 yk semizotu yemeği(evden getirdim)
yoğurt
1 kepçeye yakın ezo gelin çorbası
kepek ekmeği kalmadığı için 2 dilim beyaz ekmek

neruş çok yoğun olduğundan giremediğini söyledi,kilo vermesi iyi gidiyormuş enson 54 oldum demişti galiba:44:
yolandadan benimde haberim yokk..
herkes gidince oda gitti galiba,dukanda da yok sanırsamm,arada bakıyorum dukana ama yazdığını görmedimm

saglık ocagına gidiyor cnmm dr a gitmese iyi yapmıssınn.. ay benn kadifelere bayıldgımı farkettimm.. ama işte hemen mevsim dönüsü yasancagından cok da alamıycam heralde. bi hastane cıkısında kararlıyım kadifeye

karabatak gibi kaybolup kaybolup çıkıyosun işlerinmi çok senin bi varsı bi yoksun :44:

ecrin yaw yeni sayfada aç kadınlar kulubünü ordanda şubat annelerini takip et yaww :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…