yaz bari eksük kalma sendeafiyet olsun yaffrummm
afiyet olsun cnm datlum....
günaydın herkese ben bugün fazla girbileceğimi sanmıyorum çünkü elim kolum tutmuyor çok fenaz soğuk almışım akşam ne yediysem çıkardım.daha sonra gece sabaha kadar uyumadım tir tir titredim.sabah 5 te eşim banyoda şofbeni yaktı ılık suyla duş aldım.görseniz dişlerim nasıl birbirine çarpıyordu iliklerime kadar tüm kemiklerim ağrıyor.daha sonra eşimin 2 tane polar eşofmanlarını birden giydim üzerimede 2 battananiyeyi örttümde 1 saat uyuyabildim.halen dökülüyorum bakalım benlki doktora giderim çünkü ilaç olmadan geçecek gibi değil.dişlerime kadar ağrıyor...kendinize iyi bakın açık olurum ama yazabilirmiyim bilmiyorum çünkü parmaklarım tutmuyor...
famir nerudaya ne oldu niye artk hiç gelmiyo haberin varmı
yolandayıda hiç görmüyorum ne oldu haberin varmı :44:
anammmm kimleri görüyorum...
nasılsın canım hamilelik nasıl gidiyor...
çok özledim kız seni nerelerdeydin sen...
en son ev taşıyorum demiştin sonra koptuk...
merhaba arkadaşlar , bugün kahvaltıda
1/2 dlm ekmek
4 siyah zeytin
domates
salatalık
1 dlm kaşar peyniri
bol maydonoz
1 tereyağında yumurta
1 tatlı kaşığı domtesli biberli ezme
ara: 1 tane küçük tulumba tatlısı
öğle: patlıcan salatası(kırmızı biberli)
1 kase yoğurt
1 dlm çavar ekmeği
bir de hangi günler tartılıp kilo bildiriyoruz??
okula getirmş bir arkadaş herkes yiyordu ben de dayanamadım. normalde yanında protein olmadan tatlıveya meyve yemem. ama oluyor arada böyle.canım kilo bildirimi yapmıyoruz kilo verince herkes söylüyo zaten ama yediklerin zorlar seni arada tatlı yemişsin azda yesen kan şekerini yükseltip bir süre sonra acıktırır seni ayrıca yağ yakımınada olumsuz etki yapar o yüzden tatlıyı bıraksan şekerden uzak dursan onunn yerine ara öğünlerde meyve yesen daha iyi olur
okula getirmş bir arkadaş herkes yiyordu ben de dayanamadım. normalde yanında protein olmadan tatlıveya meyve yemem. ama oluyor arada böyle.
mşnnak kaçamak yanii
olur arada canım
sen ne güzel kilo vermişsin öyle ,ne kadar zamanda verdin??
öğlen yemeğim
7 yk semizotu yemeği(evden getirdim)
yoğurt
1 kepçeye yakın ezo gelin çorbası
kepek ekmeği kalmadığı için 2 dilim beyaz ekmek
famir nerudaya ne oldu niye artk hiç gelmiyo haberin varmı
yolandayıda hiç görmüyorum ne oldu haberin varmı :44:
günaydın topiğimizin topişleri
bu sabah erkenden sağlık ocağına gittim gebelik takibi için gittim sonra geze geze çarşıya indim
dün doktordan güzel haberler alınca bişeyler alayım dedim alt açma seti cam biberon emzik çıngırak diş kaşıma halkası ve martta doğacak belki doktora götürmek gerekir filan diye tulum aldım kışlık içi pamuklu
arkadaşım ilk hafta götürmek zorunda kalmış bebeğini doktora
neruş çok yoğun olduğundan giremediğini söyledi,kilo vermesi iyi gidiyormuş enson 54 oldum demişti galiba:44:
yolandadan benimde haberim yokk..
herkes gidince oda gitti galiba,dukanda da yok sanırsamm,arada bakıyorum dukana ama yazdığını görmedimm
saglık ocagına gidiyor cnmm dr a gitmese iyi yapmıssınn.. ay benn kadifelere bayıldgımı farkettimm.. ama işte hemen mevsim dönüsü yasancagından cok da alamıycam heralde. bi hastane cıkısında kararlıyım kadifeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?