60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun cimicim..
hamileleikte hastalık ve bu vazitte iken işe gitmek zorunda olmanın ne demek olduğunu bilirim
Allah acil şifalar versinn inş..

Gözünaydın Hugocuk, çok sevindim valla sonuçlarına.. Ay tok karnına test mi yapılır ya.. ne kadar önemli bi test bu ikili tarama testi. nasıl dikkat etmezler..
Neyse neyse atlattım çok şükür..

Hoşgeldin.. Güzel menü.. Topiğimiz bu aralar biraz sessiz ama yavaş yavaş hareketleniyoruz.. Hep beraber vereceğim kilocukları..
Siz gelin dertleşelim, paylaşalım, yardımlaşalım..
Menü güzl bu arada ama sabah kahvaltı şart bence..

Sen de hoşgeldin.. Menü de süper olmuş.. Böyle devam işte..

öğleden sonra bir armut, 2 tuzsuz etimek 1 fincan yeşil çayı iki saat aralıklı olarak yedim. akşama bakalım ne olacak :)

Afiyet olsun..

merhaba arkadaşlar

geri geldim oğlumun ölümünden sonra aldığım iki kilo birlikte
hedefim ilk olarak 60 kiloya inmek pazartesi sabahları tartılacağım
spora daha başlayamadım motive olamıyorum

Hoşgeldin Nazende..

Pepetiye alkış kocaman..

Geçmiş olsun cimcim ya.. ne zordur hamileyken hasta olmak.. çabucak toparlarsın umarım..

cimcimecim çok geçmiş olsun canım dinlenmedende geçmez güzelim bence izin al eve gidip bi güzel yat dinlen

Akşam
2 küçük imam bayıld
1 py salata
2 dilim beyaz ekmek

sonra
1 ince dilim kek..

Sabah
1 domates
1 kırmızı biber
1 çarliston
1 kk beyaz peynir
çay
su içmedim daha hiç ya.. hadi içeyim..

merhaba canımcım. sağol . Maşallah 4 aylık olmuş cinsiyeti belli olur. annene çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin..

canım benim sağol.. sana da Maşallah.. az kaldı hayırlısıyla kurtulmana. eşinle olan problemlerine çok üzülüyorum ailesinin anlayışsızlığına çok üzülüyorum. Allah yardımcın olsun. evi değiştireceğini yazmışsın gönlüne göre bir ev bulursun umarım.

nilmısra hoşgeldin geçmiş olsun canım

nugim çok sağol.. nasılsın ? tedavin nasıl gidiyor. bende aşırı heyecan yüzünden tedavi görmeye başladım. L...t.l isimli bir ilaç kullanıyorum. adını açıkça yazmadım.

ycl merhaba. bende kiloları verdim ama aynen diyetisyeninin dediği gibi bende azar azar herşeyden yiyorum. diyetim haziran da bitti yaklaşık 3 aydır herşeyden yiyorum. kilo almadım.

dün akşam misafir vardı ama çok yemedim :)
4 yemek kaşığı taze fasülye
2 yemek kaşığı kadar fırında patatesli tavuk'un patateslerini
1 yemek kaışığı pirinç pilavı
1 bardak ayran

sonra bir tabak meyve; 1 ufak salkım üzüm, 1 armut, 1 elma; meyveyi abartmışım misafirlerle konuşurken yediğimden, karnım şişti sonra ehe.

sabah kahvaltı:
1 bardak light süt
4 tane zeytin
biraz tulum peyniri
1 dilim kepekli ekmek
çok az da kayısı reçeli

ama fark ettim ki; bi kaç haftadır spor yapamadığımdan kilo veremiyorum anca koruyorum bu da canımı sıkıyor, bi hafta daha yoğun geçecek işler ondan sonra eski düzenime dönücem, hıh!:/

ylc cimi nili nasılsınız kızlar

İdare eder canım senden naber..

Afiyet olsun canım.. menülerin güzel, bazen duruyor kilo vermelerimiz.. ben de 2 aydır kilo falan vermiyorum ama vazgeçmek yok tabi..

günaydın hanımlar nasılsınız?ohhh eski hallari yakalamaya başlamışız ne güzel.....

sabah kahvalrım

1 dilim içi alınmış light ekmek
2 dilim peynir
1 bardak şekersiz çay
domates salatalık
ceviz

ara

activa

düğüne gidip geldim düzenim kalmadı valla.bugün tartıldım 57 olmuşum şuan regliyim ondan da olabiler mi aceppp?ondan olsun yaa okadar uğrşıyosun hemen dikkat etmedinmi hooop kg geri geliyor...ama benim reglidendir dimi amaaaa

nilmısracım iyiyim canım tedaviye devam inişli çıkışlı devam ediyor.tam geçmiş değil ama artık gerçekten psikolojik olduğuna inandım.geçen hafta kalp atışlarım hızlandı pek önemsemedim kendiliğinden geçti .şimdide kendi kendime diyorum aman takma nasıl olsa olup geçiyo diyorum.şubata kadar kullanıcam ilaçtan ben bu yazdığın ialcın adını anlamadım canım ben I harfiyle başlıyo galiba ama bu yazdığın sanki c harfiyle başlayan bi ilacın devamına benziyo yada istersen özelden gönderebilirsin ilacın ismini öptüm canım

günaydın berilcim afiyet olsun reglidendir canım merak etme.benimde yaklaştı reglim patlamak üzereyim

Akşam
2 küçük imam bayıld
1 py salata
2 dilim beyaz ekmek

sonra
1 ince dilim kek..

Sabah
1 domates
1 kırmızı biber
1 çarliston
1 kk beyaz peynir
çay
su içmedim daha hiç ya.. hadi içeyim..

afiyet olsun çıtır kızlarrrr

slm topişler bende yazim kaffaltımı bari...

2 yumurta
5 yeşil zeytin
1/2 çay bardağı fındık-fıstık-ceviz
2 gün kurusu kayısı
ecücük dut kurusu

öğle menümde
bulgurlu yeşil mercimek yemeği
1 kase yoğurt olicikkk

günaydın berilcim afiyet olsun reglidendir canım merak etme.benimde yaklaştı reglim patlamak üzereyim

günaydın nugim..teşekkürler inşallah cnm okdar çaba biraz fazla yemekle sönüp gidiyor.bakalım regliden sonra belli olucak kilo alıp almadığım artık....:44:

yaz bari eksük kalma sende afiyet olsun yaffrummm

afiyet olsun cnm datlum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…