günaydın herkese ben bugün fazla girbileceğimi sanmıyorum çünkü elim kolum tutmuyor çok fenaz soğuk almışım akşam ne yediysem çıkardım.daha sonra gece sabaha kadar uyumadım tir tir titredim.sabah 5 te eşim banyoda şofbeni yaktı ılık suyla duş aldım.görseniz dişlerim nasıl birbirine çarpıyordu iliklerime kadar tüm kemiklerim ağrıyor.daha sonra eşimin 2 tane polar eşofmanlarını birden giydim üzerimede 2 battananiyeyi örttümde 1 saat uyuyabildim.halen dökülüyorum bakalım benlki doktora giderim çünkü ilaç olmadan geçecek gibi değil.dişlerime kadar ağrıyor...kendinize iyi bakın açık olurum ama yazabilirmiyim bilmiyorum çünkü parmaklarım tutmuyor...
sabah arkadaşım geldi kızıylaa kahvaltı yaptık öğleye doğru gitmek istedi evide benim gittiğiöm hastaneye yakındı
aslında yarın gidecektim ama arkadaşımla gitmek için aradım hastaneyi
doktorum 2 gün full doluydu annemde perşembe gelecek diye bende dedim varsa başka doktora gideyim dedim başka doktordan randevu aldım aynı hastanede
gittim önce ikili test sonucumu gösterdim doktor direk bu test temiz bişey yok dedişoka girdim nasıl olur doktorum bana risk var dedi dedim
doktorda sinirli şekilde bak kağıdına şablona bak senin riskin nerde sınır risk nerde dedi
gerçekten öyleydi sadece ben anlamadığımdan tabiki bilememiştimmm
doktor bunu nasıl derler sana dedi
üstelik ikili tarama kan testi aç karnına olur dedi
beni tok karnına yapmışlardı üsttelik :97:
testtin yanlış yapılması bi yandan önceki doktorun risk grubuna yakınsın demesii bi yandan
ultrasondada baktı gösterdi ensesi normal 2li testin temiz 4lü testi ister yaptır ister yaptırma dedi
bende yaptırmayacağım
gelişimi çok iyi dedi
acukk büyükçe bi bebektombik tombik olmuş
yatmış yüzüstü dikmiş poposunu ellerini oynatıp duruyodu
erkek olduğu kesinleşti artık
çok üzülmüştüm 1 ay çok yıpranmıştım
takmamaya çalışsamda aklımdan çıkmıyodu
artık cicilerini almaya devam edicez
Merhaba arkadaşlar,
Ben ve yoldaşım elvin bi süre önce gelmiştik yanınıza :) 68 kilo civarındaydık o ara
sonra ikimizde boşladık 72 küsürlere çıktık 1 aydır kendi çapımızda diet yaparak zayıflamaya çalışıyoruz.Ne kadar birlik okadar kuvvet mantığıyla geldik aranıza.
ben 66,4 ü gördüm sonra tekrar 67 küsürlere çıktım yarın sabah net sonucu bildiricem :)))
dün gece midem çok şişti pek bişi yememe rağmen.sabah ta canım hiç bişey istemiodu az önce yemiş gibi toktum.Kuru kayısı ve 5i1 yerde çay içtim.
Öğlen bir tane hasan paşa köfte iki kepçe sebze çorbası biraz yoğurt biraz yağsız salata ve yarım dilim kepek ekmeği yedim
az önce ara niyetine yine Kuru kayısı ve Süt içtim
Şimdi bide yeşil çay patlatırım :) Tamamdır :))
Akşamaa allah kerim ama salata olur muhtemelen :)
Hedefim en önce 62 sonrasına 62 yi görünce karar vericem :)))
Merhabalar arkadaşlar;
Sağolsun idenim giriş yapmış benden önce...
Bende serüven olmasını ümit ettiğim yolculuğuma 72.5 ile başladım dün sabah itibari ile 69.5 im.. yaklaşık üç haftadır yapıorum kendimce bişeyler ama sanırım yavaş ilerliyor..
örnek menü olarak bugünkünü yazayım:
Sabah: 2 dilim ekmek 1 kb beyaz peynir, 3 zeytin domates salatalık 1 çay kaşığı bal şekersiz çay
ara 3 kuru kayısı
öğlen 1 kepçe mercimek çorba 2 kaşık patlıcan kebap 1 top ekmek
ara 1 bardak süt
akşam da çorba salata olur heralde :)
önerilerinizi bekliyoruz... Aslında dertleşmek için de geldik denebilir..
öğleden sonra bir armut, 2 tuzsuz etimek 1 fincan yeşil çayı iki saat aralıklı olarak yedim. akşama bakalım ne olacak :)
merhaba arkadaşlar
geri geldim oğlumun ölümünden sonra aldığım iki kilo birlikte
hedefim ilk olarak 60 kiloya inmek pazartesi sabahları tartılacağım
spora daha başlayamadım motive olamıyorum
slm kızlar sımdı misafırlıkten geldım börek kurabıye tuzlu ttalı kek yapmıs arkads hıc bırını yemedımm kurabiye cok guzel olmus dedıler bakmadım bıle tadına meyve koydu bi seftalıyı yedım en az kalorılı oymus tu yaondan
günaydın herkese ben bugün fazla girbileceğimi sanmıyorum çünkü elim kolum tutmuyor çok fenaz soğuk almışım akşam ne yediysem çıkardım.daha sonra gece sabaha kadar uyumadım tir tir titredim.sabah 5 te eşim banyoda şofbeni yaktı ılık suyla duş aldım.görseniz dişlerim nasıl birbirine çarpıyordu iliklerime kadar tüm kemiklerim ağrıyor.daha sonra eşimin 2 tane polar eşofmanlarını birden giydim üzerimede 2 battananiyeyi örttümde 1 saat uyuyabildim.halen dökülüyorum bakalım benlki doktora giderim çünkü ilaç olmadan geçecek gibi değil.dişlerime kadar ağrıyor...kendinize iyi bakın açık olurum ama yazabilirmiyim bilmiyorum çünkü parmaklarım tutmuyor...
cimcimecim çok geçmiş olsun canım dinlenmedende geçmez güzelim bence izin al eve gidip bi güzel yat dinlengünaydın herkese ben bugün fazla girbileceğimi sanmıyorum çünkü elim kolum tutmuyor çok fenaz soğuk almışım akşam ne yediysem çıkardım.daha sonra gece sabaha kadar uyumadım tir tir titredim.sabah 5 te eşim banyoda şofbeni yaktı ılık suyla duş aldım.görseniz dişlerim nasıl birbirine çarpıyordu iliklerime kadar tüm kemiklerim ağrıyor.daha sonra eşimin 2 tane polar eşofmanlarını birden giydim üzerimede 2 battananiyeyi örttümde 1 saat uyuyabildim.halen dökülüyorum bakalım benlki doktora giderim çünkü ilaç olmadan geçecek gibi değil.dişlerime kadar ağrıyor...kendinize iyi bakın açık olurum ama yazabilirmiyim bilmiyorum çünkü parmaklarım tutmuyor...
sabah kahvaltım
domates-salatalık
2 kk peynir
maydanoz
bir dilim tam tahıllı ekmek
hoşgeldin yivruumöncelikle geçmiş olsun canım. bende taşındım koltuk takımlarımı silmemiştim taşınacağız kir olacak diye iyikide silmemişim çok kirlendi onları sildim bi yandan yerleştimm filan ancak bitti
ufak tefek işler kaldı bende
iyiyiz 4 aylık oldu bu hafta 4lü tarama testimiz var
bu hafta işlerim yoğun annemde ameliyat olacak safra kesesinden taş aldıracak refakatçi kalacağım yanında
canım hoş geldin nasılsın çok geçmiş olsun allahtan daha önemli birşey olmamış.bende bebişimde iyiyiz 24 haftalık oldu 6 ayı doldurduk anlayacağın.bende kilo aldım doktorum c.tesi çok dikkat etmelisin dedi.70 kg mım şimdi.doktora gitmeden önce sürekli gidince soracağım dedim am gidince herşeyi unutıyorum dr.umda sormazsan pek birşey söylemiyor.bebişimin boyunu vede kilosunu merak ediyordum ama hepsi aklımdan çıktı gitti.artım birdahaki kontrolde sorarım.ama iyiyiz canım benim..
nilmısra hoşgeldin geçmiş olsun canım
Pepeti işte diyeti bırakınca kilo almamak için diyetisyenim elinden geleni yapıyor.. yavaş yavaş herşeyden yemeye başlıyorum..
Mesela kahvaltıma 1 tatlı kaşığı bal eklendi.
akşamüstü ara öğüne kek, börek, kısır falan eklendi..
amaç herşeyden ölüçülü yemeyi öğrenmek diyo.. çok da mantıklı bence..
Bakalım bi hedef kiloya ineyim de sonrasına da bakarız artık..
ylc cimi nili nasılsınız kızlar
ylc cimi nili nasılsınız kızlar
dün akşam misafir vardı ama çok yemedim :)
4 yemek kaşığı taze fasülye
2 yemek kaşığı kadar fırında patatesli tavuk'un patateslerini
1 yemek kaışığı pirinç pilavı
1 bardak ayran
sonra bir tabak meyve; 1 ufak salkım üzüm, 1 armut, 1 elma; meyveyi abartmışım misafirlerle konuşurken yediğimden, karnım şişti sonra ehe.
sabah kahvaltı:
1 bardak light süt
4 tane zeytin
biraz tulum peyniri
1 dilim kepekli ekmek
çok az da kayısı reçeli
ama fark ettim ki; bi kaç haftadır spor yapamadığımdan kilo veremiyorum anca koruyorum bu da canımı sıkıyor, bi hafta daha yoğun geçecek işler ondan sonra eski düzenime dönücem, hıh!:/
günaydın pepetim. sen nasılsın ? ben kahvaltımı yaptım birazdan sabah işlerime başlayacağım.
merhaba canımcım. sağol . Maşallah 4 aylık olmuş cinsiyeti belli olur. annene çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin..
canım benim sağol.. sana da Maşallah.. az kaldı hayırlısıyla kurtulmana. eşinle olan problemlerine çok üzülüyorum ailesinin anlayışsızlığına çok üzülüyorum. Allah yardımcın olsun. evi değiştireceğini yazmışsın gönlüne göre bir ev bulursun umarım.
nugim çok sağol.. nasılsın ? tedavin nasıl gidiyor. bende aşırı heyecan yüzünden tedavi görmeye başladım. L...t.l isimli bir ilaç kullanıyorum. adını açıkça yazmadım.
ycl merhaba. bende kiloları verdim ama aynen diyetisyeninin dediği gibi bende azar azar herşeyden yiyorum. diyetim haziran da bitti yaklaşık 3 aydır herşeyden yiyorum. kilo almadım.
günaydın hanımlar nasılsınız?ohhh eski hallari yakalamaya başlamışız ne güzel.....
sabah kahvalrım
1 dilim içi alınmış light ekmek
2 dilim peynir
1 bardak şekersiz çay
domates salatalık
ceviz
ara
activa
düğüne gidip geldim düzenim kalmadı valla.bugün tartıldım 57 olmuşumşuan regliyim ondan da olabiler mi aceppp?ondan olsun yaa okadar uğrşıyosun hemen dikkat etmedinmi hooop kg geri geliyor...ama benim reglidendir dimi amaaaa
Akşam
2 küçük imam bayıld
1 py salata
2 dilim beyaz ekmek
sonra
1 ince dilim kek..
Sabah
1 domates
1 kırmızı biber
1 çarliston
1 kk beyaz peynir
çay
su içmedim daha hiç ya.. hadi içeyim..
dün akşam misafir vardı ama çok yemedim :)
4 yemek kaşığı taze fasülye
2 yemek kaşığı kadar fırında patatesli tavuk'un patateslerini
1 yemek kaışığı pirinç pilavı
1 bardak ayran
sonra bir tabak meyve; 1 ufak salkım üzüm, 1 armut, 1 elma; meyveyi abartmışım misafirlerle konuşurken yediğimden, karnım şişti sonra ehe.
sabah kahvaltı:
1 bardak light süt
4 tane zeytin
biraz tulum peyniri
1 dilim kepekli ekmek
çok az da kayısı reçeli
ama fark ettim ki; bi kaç haftadır spor yapamadığımdan kilo veremiyorum anca koruyorum bu da canımı sıkıyor, bi hafta daha yoğun geçecek işler ondan sonra eski düzenime dönücem, hıh!:/
günaydın berilcim afiyet olsun reglidendir canım merak etme.benimde yaklaştı reglim patlamak üzereyim
slm topişler bende yazim kaffaltımı bari...
2 yumurta
5 yeşil zeytin
1/2 çay bardağı fındık-fıstık-ceviz
2 gün kurusu kayısı
ecücük dut kurusu
öğle menümde
bulgurlu yeşil mercimek yemeği
1 kase yoğurt olicikkk
slm topişler bende yazim kaffaltımı bari...
2 yumurta
5 yeşil zeytin
1/2 çay bardağı fındık-fıstık-ceviz
2 gün kurusu kayısı
ecücük dut kurusu
öğle menümde
bulgurlu yeşil mercimek yemeği
1 kase yoğurt olicikkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?