60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kaç yıl oldu ayrılalı canımm
inşalah yeniden evlenirsinn doğru kişiylee

Hugocuk mahvaoldum gelelim diyete sabah uyandım baskül ve ben ya inanamadım
Baskül bana 64.4 den 62.9 tabiii bir daha çıktım allahım İnanamıyorum

kahvaltı neredeyse standart
lor
domates salatalık yeşillik
2 zeytin
yumurta
1 dilim ekmek
öğle
bir tabak çorba
akşam
tavuk ızgara
salata
iki halka patates ızgara

aralarda meyva yedim ama meyva yediğimde içim hemen kıyılıyor
Su full devam bana su kilo verdiriyor inandım

ondan gelemedin bunca saat bende dedim nirde kaldı hala temizlik bitmedimi diyodumm

kaç yıl oldu ayrılalı canımm
inşalah yeniden evlenirsinn doğru kişiylee

DOkuz sene oldu yok evlilik değil erkek sinek istemiyorum benim işim latife sadece cinsellik veya aman toplulukta eşim tanıştırayım demek için evlenmeyi istemiyorum sadece aşık olur ayaklarım yerden kesilirse tamam

meyvanın yanında bilaç badem veya fındık veya bir ceviz yersenn açlık hissetmezsinn bide öğlenleri az yiyosunn metabolizman yavaşlayacak

DOkuz sene oldu yok evlilik değil erkek sinek istemiyorum benim işim latife sadece cinsellik veya aman toplulukta eşim tanıştırayım demek için evlenmeyi istemiyorum sadece aşık olur ayaklarım yerden kesilirse tamam

bende zaten yeniden aşık olursun evlenirsin inşallah diyorumm

Hugocuk seni buranın kraliçesi seçtim en düzenli sensin bizler kaçak ddoğuma ne kadar kaldı vucudunuza bol bol bakım kremleri yağlar sürün çatlama olmuyor ben öğle yaptım arkadaşıma kan oturmuştu çatlaklarına bende sıfır çatlak 24 kilo

heeee sokaklarda gezemiyorumm ondan burdayım hepp :126: bide 4 kuşum varr onlar yetiyo bana evden çıkasım gelmiyoo

herkeze günaydın kızlar sazancım sanada dün saat 5 te baş ağrım başladı regli olucam onun için galiba akşam eve gittim ağrı kesici atmıyacam dedim kendi kendime dayanıcam dedim yemeği yedim annemlerde yemekten sonra bir uyku bastırdı mayıştım 5-10 dk uzandım annemlerde üşümeye başladım sonra eve indim koltukta uyuyorum eşim dedi kalk yatak odasın uyu dedi baş ağrım geçmedi tabi uyursam geçer dedim ama geçmedi halen koşu bandınada binemedim sabah kalktım halen ağrım var reglimde gelmedi daha geçmesse ağrım artık bi ağrı kesici atıcam.
sabah kahvaltım
domates salatalık
2 kk peynir
2 dilim tam tahıllı ekmek

günaydınlarr
aslında 1 saat oluyo kalkalı ama şirinin kayfaltısını hazırladım bana ancak sıra geldii
gerçii şirin kendininkileri yedi benim tabağımdanda tadına baktıı
sabahh simitçi sesine uyandımm eşormanımı giydiğim gibi fırladımm malesef simit yokmuşş öylede canım çekmiştii poğaça aldım
yanına üçgen peynir aldımm
kayfaltım.1 poğaça 1 üçgen peynir peynirli omlet 5 zeytinn 1 tatlı kaşığı tahinpekmezz

depresyon salmak ve boşvermek arası birşey.Sonra elim gitmedi kulube ama hepinizi özledim bebeğin nasıl hugocuk cinsiyeti ne ben erkek tahmin ediyordum
Desteğini bekliyorum

depresyon salmak ve boşvermek arası birşey.Sonra elim gitmedi kulube ama hepinizi özledim bebeğin nasıl hugocuk cinsiyeti ne ben erkek tahmin ediyordum
Desteğini bekliyorum

canımm şu depresyon olmasa zaten manken gibi oluruz ömür boyuu
bazen bi bıkkınlık geliyoo salıyosunn
artık zararın neresinden dönersen hesabı oluyoo
evet erkek canımm doğru tahmin etmişsin
haftaya 7. aya giricem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…