1 kilo daha alsam yeter herhalde tabi bebişin kilosu herşeyden daha önemli bakalım bir hafta sonra kontrole giderim ozaman kilosunu da tam öğrenirim...
kızlar aldığınız kilolara değil bebişlerin sağlığına bakın alan sizsiniz veren siz olacaksınız nasılsa benim oğlum 3.600 doğdu ve ilk haftalarda sütü neredeyse uykusuz kalana kadar emzirdim doktorun süt yapar dedikleri üzerine annem ve diğerleri duba gibi oldum inanın 49 kiloyu bile gördü bu beden keyfinize bakın bol bol meyva yiyin ahhhh keşke benimde bebişim olsa ama ilk önce baba bulmam lazım :))))
kızlar dün akşam maillerime bakarken amerıcan airlines tan bir mail geldi virüstür diye gönderen adresi kontrol ettim doğru newyork uçuşu allah kafam döndü açmayı istedim olmuyor ahaaaa küt bilgisayar çöktü resimler vs hepsi gitti tabii internette yok işte buuuuuuuu
kaç yıl oldu ayrılalı canımm
inşalah yeniden evlenirsinn doğru kişiylee
ondan gelemedin bunca saat bende dedim nirde kaldı hala temizlik bitmedimi diyodumm
Hugocuk mahvaoldum gelelim diyete sabah uyandım baskül ve ben ya inanamadım
Baskül bana 64.4 den 62.9 tabiii bir daha çıktım allahım İnanamıyorum
kahvaltı neredeyse standart
lor
domates salatalık yeşillik
2 zeytin
yumurta
1 dilim ekmek
öğle
bir tabak çorba
akşam
tavuk ızgara
salata
iki halka patates ızgara
aralarda meyva yedim ama meyva yediğimde içim hemen kıyılıyor
Su full devam bana su kilo verdiriyor inandım
DOkuz sene oldu yok evlilik değil erkek sinek istemiyorum benim işim latife sadece cinsellik veya aman toplulukta eşim tanıştırayım demek için evlenmeyi istemiyorum sadece aşık olur ayaklarım yerden kesilirse tamam
Hugocuk seni buranın kraliçesi seçtim en düzenli sensin bizler kaçak ddoğuma ne kadar kaldı vucudunuza bol bol bakım kremleri yağlar sürün çatlama olmuyor ben öğle yaptım arkadaşıma kan oturmuştu çatlaklarına bende sıfır çatlak 24 kilo
depresyon salmak ve boşvermek arası birşey.Sonra elim gitmedi kulube ama hepinizi özledim bebeğin nasıl hugocuk cinsiyeti ne ben erkek tahmin ediyordum
Desteğini bekliyorum
oyy nugimm oyy hassas kestanemm
hemencikk ağızda dağılıveren un kurabiyemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?