slm canlarım nasılsınız.benim biraz ağrım var onun dışında iyiyim.dün gene alış verişe gittim akşamda eşimin arkadaşına davetliydik.orda çiğ köfte yedik çok acıydı miğdem halen ağrıyor.maç vardı erkekler maç izledi biz bayanlarda sohbet ettik.
dün kendime pijema takımı aldım 3 parça sabahlıklı krem rengi sade birşey aldım..bebişim içinde pati aldım içi yünlü kapşonlu pantolunlu bir takım aldım.1 adet önlük 2 adet kilitlu çorap aldım.3 lü ağız bezi aldım.
birde pirensesime mont aldım bize mankenlıkte yaptı okadar çok denediki beğenmedi en son bir tane beğendi kraliçe gibi oldum ben bunu istiyorum dedi.ısrar etti onu aldım allahım artık hiç birşeyi beğenmiyor kendisinin beğendiğini aldırdı..
doğuma 6 haftan filan kaldı sanırım değilmii
az kalmışş sen doğum yaptığında bende 32 haftalık filan olacağımm
bendee markete gittim ağda aldım yaa olmuyo ağdasız yapamıyorum ağdayıda nasıl yapıcam bilmem eğilemiyorumda artık valla ayakta filan yapıcamm
tesadüff roxi bebek sabun tozu gördüm aldım hemen 3.5 tl çok güzel kokuyo
2 battaniyesi vardı beyaz onları attım makinaya şimdi elde yıkamaya calgonuda bıraktım 1 liraya çamaşır sodası aldımm calgonla aynı işi görüyoo ayrıca ev temizliğindede kullanılıyo calgona döktüğüm paraya yazııkk
makinada sabun tozu kalmasın diye çözülmesi için önce bi kavanoza 1 kaşık çamaşır sodası 1 kaşık sabuntozu koydum üzerine sıcak su döktüm çalkaladım güzelce çözüldü makinanın deterjan gözüne koydumm battaniyeler yıkanıyo şimdi
şişede kalan az miktarıda mutfak tezgahıma döktüm inanamadımm kabarttı kiri
çamaşır suyu kullanamadığımdan az sararmıştı bu karışımı bi döktüm süperr oldu tertemiz oldu
fırınım batıkk onuda bu karışımla temizlicem yarınn
deterjanı bırakayım diyodumm onca para diye sabuntozu aynı işi görüyo hem kıyafetlere zarar vermiyo diye sanırım artık deterjanları bırakıcam
yer temizliği ev temizliğinde bunları kullanıcamm
ama ev temizliğinde açık deterjancılarda satılan çamaşır sodasından almak lazımm benimki matik makina içinn
çok metini duymuştumm özellikle tül beyazlatmada tül temizliğinde çok işe yarıyomuşş
koltuk takımlarımı aldığım yerdeki adam sadece sabunlu ılık suyla temizle demişti bana
bende bir daha çıkacağım dışarı yakında iç çamaşır ve terlik alacağım artık deterjanda alırım bu hafta herşeyi yıkayıp ütüleyip çantanın içine herşeyi yerleştireceğim..bebeğiminde eksiklerini bir daha gözden geçirip alacağım..doğuma 6 haftan filan kaldı sanırım değilmii
az kalmışş sen doğum yaptığında bende 32 haftalık filan olacağımm
bendee markete gittim ağda aldım yaa olmuyo ağdasız yapamıyorum ağdayıda nasıl yapıcam bilmem eğilemiyorumda artık valla ayakta filan yapıcamm
tesadüff roxi bebek sabun tozu gördüm aldım hemen 3.5 tl çok güzel kokuyo
2 battaniyesi vardı beyaz onları attım makinaya şimdi elde yıkamaya calgonuda bıraktım 1 liraya çamaşır sodası aldımm calgonla aynı işi görüyoo ayrıca ev temizliğindede kullanılıyo calgona döktüğüm paraya yazııkk
makinada sabun tozu kalmasın diye çözülmesi için önce bi kavanoza 1 kaşık çamaşır sodası 1 kaşık sabuntozu koydum üzerine sıcak su döktüm çalkaladım güzelce çözüldü makinanın deterjan gözüne koydumm battaniyeler yıkanıyo şimdi
şişede kalan az miktarıda mutfak tezgahıma döktüm inanamadımm kabarttı kiri
çamaşır suyu kullanamadığımdan az sararmıştı bu karışımı bi döktüm süperr oldu tertemiz oldu
fırınım batıkk onuda bu karışımla temizlicem yarınn
deterjanı bırakayım diyodumm onca para diye sabuntozu aynı işi görüyo hem kıyafetlere zarar vermiyo diye sanırım artık deterjanları bırakıcam
yer temizliği ev temizliğinde bunları kullanıcamm
ama ev temizliğinde açık deterjancılarda satılan çamaşır sodasından almak lazımm benimki matik makina içinn
çok metini duymuştumm özellikle tül beyazlatmada tül temizliğinde çok işe yarıyomuşş
koltuk takımlarımı aldığım yerdeki adam sadece sabunlu ılık suyla temizle demişti bana
oo ne güzelmiş canım annem de soda çok iyi derdi bende deneyeyim onu da ev temizlğinde nasıl kullanıyorsun yerleri sodalı suyla mı siliyorsun
ben demin bir adet mandalina yarım ayva yedim bugün regl öncesi iştah açılması yaşadığım gün. her ay böle bir günüm var ye ye doymuyorum dünde hiçbişi canım istemiyordu eşim yüzünden. bugünde paso arıyo . sabahtan bir sürü takı aldım alışveriş sitesinden çok iyi indirimler vardı dayanamadım ohh olsunnide nintendo wii oyun konsolu bakıyordum g.gidiyordan eşimde bakmıştı akşam şimdi bana onu al diyor bende çok kilo verdim bende spor yaparım diyo baskı yapıyo bende acele etme hele dedim
hugom ben ağda yapamıyorum ancak şuan hamam otu kullanabiliyorum göbişim çok büyük şuan zor oluyor..evin yanında pazar var ama gidip pazar yapacak durumda değilim karnım çok gergin yürüyemiyorum..ütüde yaptım nevresim ve kıyafet ütüledim yoruldum.eşim aradı annemlere git amcası vede babaannesi sudeyi görsünler dedi.2 gün önce gördüler ne gerek dedim gidemem.gidemem..
maşşallah ya canım annelerimiz fikirlerine tamamen kesin dönüş yapmışsın..çok iyisin ya senin taktiklerini uygulayacağız emin ol...varya ne varsa eskilerde varrr annende biliyo bakk
sodayı sabuntozunu koy kovaya dök lavaboya tuvalete fayanslara tertemiz oluyomuş ben mutfak tezgahında kullandım çok memnun kaldımm
gerçi arapsabunundanda memnunum ama soda kirleri kabartıyoo
calgon yerine soda kullancam makinada araştırdım kullananlar çok memnun
bide mahallede hayriye abla varr bizim epey yaşlı böyle yazın bi yıkarr perdelerini tertemiz bembeyazz olurr sordumm dedi biz hep soda kullanırız sabunla yıkarız derdii
sabuntozu yoksa sabunu rendeleyip sodayla eritip öyle atarmış makinaya beyazlarını perdelerini filann öyle derdii
ben perdeler konusunda işime çok yarayacak yıpratmazz kaçkere beyazlatıcı kullandım tül beyazlatıcısı en iyi markanın hem pahalı hemde devamlı kullancan ona para buna para ne gerek varr
yerleride siliyorlarmışş ben bi ara çok araştırdım internetten çamaşır sodası sabuntozunu bebek iiçin araştırmıştım ama sonra okudukça yorumları ev temizliğindede işe yaradığını öğrendimm
bide yazın tişörtler buluzlar çok narin hassas oluyo yazında ter filan çok batıyo makinaya atıyossunn çıkıyo rengi solmuş gitmiş üzülüyo insan bi yaz giydiklerin diğer yazı çıkartmıyoo şimdi bu karışım zarar vermez kıyafetlerede
hamamotundan zehirlenenler olduydu aaman çok dikkat ett cimcimee
ben ilkkez duydum hamamotunu hiç görmedimm
varya ne varsa eskilerde varrr annende biliyo bakk
sodayı sabuntozunu koy kovaya dök lavaboya tuvalete fayanslara tertemiz oluyomuş ben mutfak tezgahında kullandım çok memnun kaldımm
gerçi arapsabunundanda memnunum ama soda kirleri kabartıyoo
calgon yerine soda kullancam makinada araştırdım kullananlar çok memnun
bide mahallede hayriye abla varr bizim epey yaşlı böyle yazın bi yıkarr perdelerini tertemiz bembeyazz olurr sordumm dedi biz hep soda kullanırız sabunla yıkarız derdii
sabuntozu yoksa sabunu rendeleyip sodayla eritip öyle atarmış makinaya beyazlarını perdelerini filann öyle derdii
ben perdeler konusunda işime çok yarayacak yıpratmazz kaçkere beyazlatıcı kullandım tül beyazlatıcısı en iyi markanın hem pahalı hemde devamlı kullancan ona para buna para ne gerek varr
yerleride siliyorlarmışş ben bi ara çok araştırdım internetten çamaşır sodası sabuntozunu bebek iiçin araştırmıştım ama sonra okudukça yorumları ev temizliğindede işe yaradığını öğrendimm
bide yazın tişörtler buluzlar çok narin hassas oluyo yazında ter filan çok batıyo makinaya atıyossunn çıkıyo rengi solmuş gitmiş üzülüyo insan bi yaz giydiklerin diğer yazı çıkartmıyoo şimdi bu karışım zarar vermez kıyafetlerede
hugom ben ağda yapamıyorum ancak şuan hamam otu kullanabiliyorum göbişim çok büyük şuan zor oluyor..evin yanında pazar var ama gidip pazar yapacak durumda değilim karnım çok gergin yürüyemiyorum..ütüde yaptım nevresim ve kıyafet ütüledim yoruldum.eşim aradı annemlere git amcası vede babaannesi sudeyi görsünler dedi.2 gün önce gördüler ne gerek dedim gidemem.gidemem..
canım benim ben çok az kullanıyorum birde kokusuz olanı..kokulusu çok ağır kokuyor evi sarar koku çıkmaz o yüzden kokusuzu en iyisi...
anaaaaaaaaaaaa kimler gelmiş gız hoşgeldin aramıza. hugom sölemiş ya ben yoli yeni adım sazan .. hoşgeldin bebeyüm özledim seni yaa koma bizi böle garip garip
canım benim bizde seni özledik. bende dukanla 59 a kadar düştüm bir ara ama saçlarım filan dökülmeye başladı saf protein günlerinde filan bide yaz geldi ben saldım yine çıktım 62-63 e. anladım ki hızlı giden hızlı geliyo bide bizim bedenler inat sürecine girdi ayda bir kilo versek bile yaza kadar bi sürü kg veririz inceliriz diyorum sabırla devam ediyorum yuvaya döndüm
heeeeeee burdayık anam sen de gel sende eski günlerimize dönüyoruz. neruş çok yogun çalışıyo telde yada msn de bile görüşemiyoruz en son 21 kasımda doomgününde görüştük o kadar ama iyiymiş
ah canım benim yaay onun kokusuzu mu var
ben seneler önce ilk genç kızlığımda onu sürüp dolanmıştım evde biraz abim bana öf ne biçim kokuyosun kızım gaz mı çıkardın demişti çok utanmıştım aklıma geldi şimdi.
ama şu an kullansam işe yaramaz artık hamamotuda iflah etmez beni lazere gitmem lazım
aa evet dimi annem de sabun tozu ile karıştırırdı böle beyaz bi köpük çıkardı foşş diye. renkli çamaşırlarda
eger solmayı engelliyorsa kesin kullanırım giysilerimin hep rengi attı :18:
karnı burnunda gelin neden gidicekmişsin taviz verme cimcime sen gidebilsen pazara gidersin çok kızdım eşine
inşallah canım buralarda olursanız bakarım bende yine yazmaya çalışırım...
biraz yoğunum ama eskiis gibi rahat rahat yazamayabilirim...
evet yolimm yaaa ayda 1 kilo versek valla,öpüp başıma koyucam ama olmuyor...
sporuda yapamıyorummm..
çok saldım kendimi çokkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?