60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun cimcime seninki çok aceleci ilk aylardan beri çıkıcamda çıkıcam doğucamda doğucamm

aynen benimki niyeti bozmuş gelecek illaha..benimde artık takatim kalmadı şu 37 günde bir geçi verse allahım sağsalim kucağıma alabilsem..

iyiyiz sen nasılsınn
büyüdü büyümezmi seninkinin cinsiyeti hakkında bişey dedimi doktorun benim ikili taramada belli olmuştu

iyiyiz sen nasılsınn
büyüdü büyümezmi seninkinin cinsiyeti hakkında bişey dedimi doktorun benim ikili taramada belli olmuştu

ben 16 haftada gitmiştim göstermedi dr görünmüyor dedi
pazartesi tekrar gidicem 3 lünün sonucunu alıcam ve tekrar bakacak bakalım gösterecek mi
cokta önemli değil be hugocum saglıklı olsun da yeter bize kızımızda yok oğlumuzda
2 gündür hissetmeye başaldım sırtüstü yatınca karnımda hareketleri belli oluyor dalgalanıyor karnım bu bile insanı rahatlatıyor

cinsiyeti farketmez tabikide sadece insan merak ediyoo

vallahi hugocuk ben hiç sormadım bile doktora iyi oldugunu duyum yeter diyorum her gidişimde
en sonda dr dedi cinsiyetine bakalım diye adamcagız baktı ama edepli benim bebiş göstermedi
hayırlısı bakalım pazartesi öğrenirsem yazarım

kızlar 65 kiloyum kafayı yicem.54 kilo olmam lazım hiçbişey yakışmıoo.alışverişe çıktım sinir oldum bi çizme aldım tombul bacaklara hiç güzel olmadı ama yinede sevdiğimden aldım.

gayet iyisin cimcime nerdeyse benım kadarsın
bende 73 kiloyum ama 19. haftadayım

kızlar aldığınız kilolara değil bebişlerin sağlığına bakın alan sizsiniz veren siz olacaksınız nasılsa benim oğlum 3.600 doğdu ve ilk haftalarda sütü neredeyse uykusuz kalana kadar emzirdim doktorun süt yapar dedikleri üzerine annem ve diğerleri duba gibi oldum inanın 49 kiloyu bile gördü bu beden keyfinize bakın bol bol meyva yiyin ahhhh keşke benimde bebişim olsa ama ilk önce baba bulmam lazım :))))

kızlar dün akşam maillerime bakarken amerıcan airlines tan bir mail geldi virüstür diye gönderen adresi kontrol ettim doğru newyork uçuşu allah kafam döndü açmayı istedim olmuyor ahaaaa küt bilgisayar çöktü resimler vs hepsi gitti tabii internette yok işte buuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…