nugimm senin kızz kaç yaşında şimdi
6 bitti 7 ye girdi 2005 li anası gibi zayıf narin uzun boylu seksü ve cazibeli
Günaydın kızlarr...
Dün öğlen bi tabak sebze yemeği yedikten sonra araya form çayımı sıkıştırdım. Bunu yaparken de 3 adet kurabiye mideme indi.:26: Akşam bir kepçe çorba içtim. 5 yemek kaşığı kadar da makarna yedim salatalık turşusu ile.. saat 11 de form çayımı içtim. 2 Lt su içtim dün. Ve spor yapamadım
Bu sabah kahvaltım
1,5 dilim beyaz ekmek
1 küçük domates,
1 kk gibi gibi peynir
5 adet zeytin
1 kupa çay. İçine de 1,5 küp şeker attım. Şimdi form çayımdan içicem. Öğlene ne var bilmiorum.
Ya çok hızlısınız takip edemiyorum sizi yaa işte anca bu kadar
kızlar 65 kiloyum kafayı yicem.54 kilo olmam lazım hiçbişey yakışmıoo.alışverişe çıktım sinir oldum bi çizme aldım tombul bacaklara hiç güzel olmadı ama yinede sevdiğimden aldım.
Hugocuk mahvaoldum gelelim diyete sabah uyandım baskül ve ben ya inanamadım
Baskül bana 64.4 den 62.9 tabiii bir daha çıktım allahım İnanamıyorum
kahvaltı neredeyse standart
lor
domates salatalık yeşillik
2 zeytin
yumurta
1 dilim ekmek
öğle
bir tabak çorba
akşam
tavuk ızgara
salata
iki halka patates ızgara
aralarda meyva yedim ama meyva yediğimde içim hemen kıyılıyor
Su full devam bana su kilo verdiriyor inandım
DOkuz sene oldu yok evlilik değil erkek sinek istemiyorum benim işim latife sadece cinsellik veya aman toplulukta eşim tanıştırayım demek için evlenmeyi istemiyorum sadece aşık olur ayaklarım yerden kesilirse tamam
Hugocuk seni buranın kraliçesi seçtim en düzenli sensin bizler kaçak ddoğuma ne kadar kaldı vucudunuza bol bol bakım kremleri yağlar sürün çatlama olmuyor ben öğle yaptım arkadaşıma kan oturmuştu çatlaklarına bende sıfır çatlak 24 kilo
herkeze günaydın kızlar sazancım sanada dün saat 5 te baş ağrım başladı regli olucam onun için galiba akşam eve gittim ağrı kesici atmıyacam dedim kendi kendime dayanıcam dedim yemeği yedim annemlerde yemekten sonra bir uyku bastırdı mayıştım 5-10 dk uzandım annemlerde üşümeye başladım sonra eve indim koltukta uyuyorum eşim dedi kalk yatak odasın uyu dedi baş ağrım geçmedi tabi uyursam geçer dedim ama geçmedi halen koşu bandınada binemedim sabah kalktım halen ağrım var reglimde gelmedi daha geçmesse ağrım artık bi ağrı kesici atıcam.
sabah kahvaltım
domates salatalık
2 kk peynir
2 dilim tam tahıllı ekmek
oyy nugimm oyy hassas kestanemm
hemencikk ağızda dağılıveren un kurabiyemm
ben celdum kilo aldım rahat rahat yedim 63.5 la döndüm ve 3 mart kardeşimin düğünü var
hayy maşallah kocaman olmuşş allah bağışlasınn
sağol sazancım afiyet olsun koşu bandına binersem ağrım dahada fazlalaşıyor canım kafam nasıl zonkluyor bu sefer bi allah bi ben bilirim canım önceden çok denedim çünkügünaydın kızlar,
ben akşam eve varında eşimle ayıptır sölemesi biftek yaptık bol salata ile. ondan yedim ama deli gibi tatlı çekti canım.bilirsiniz aşırı tatlı düşkünü değilim daha çok ekmek pilav filan severim ama bi kase dondurma yarım pakette kaplamasız gofret yedim. sanki ilaçtı yaa o kadar istedi ki vücudum. reglim çok yakın beş güne kadar olacam ondan oldu büyük ihtimalle tutamadım kendimi...
ve bu sabah düne göre 600 gr daha agırım. 62,1 den 62,7 ye çıktım ama bedenim suda tutuyor. tam reglim etkisi geçti diyorum diyete veriyorum kendimi hoop yeniden regl öncesi dönem geliyo off ya kadın olmak ne zor.
kahvaltım :
2 haşlanmış yumurta
3 dilim çemensiz pastırma
iki lokma ekmek
bir büyük bardak çay
iki zeytin..
bide bu ara eşim gastelerden yumurtanın kolestrol özelliiğini okuyup okuyup bana sarıyo. neymiş kolestrolüm çıkıcakmışmış. onun her akşam yediği çukular gofretler zararlı değil benim dogal yumurtam zararlı. allahım ya adama bak. neymiş karısı ona lazımmış. sanki o bana lazım deil. olmuş 102 kilo halaa yiyo yaa bide bana bahane buluyo .....
hoşgeldin gloria,
seni çokiyi anlıyorum o çizme konusu benim geçmişte çok canımı sıkmıştı. geçen sene aşağı yukarı 75 kilo iken çizmeye ihtiyacım oldu. gittim ayak numaram 37 ama bacaklarım öyle kalın ki çizme olmadı. bende mecburen onu bile kapatamadığım halde 38 numara çizme almıştım.
bu sene verilen on küsür kg dan sonra çizmem tamamen kapanıyo ama 38 numara büyük geliyo şimdi de. ayaklarım küçük bazı kalıplarda 36 a bile giriyo ayagım ama bacaklarım hala kalın. benim genelde yapısal olarakta kalın bacaklarım eşim yeter daha kilo verme desede bacaklarım incelsin diye kasıyorum .. haa başarılı oluyor muyum bu aralar hayır
beyazcım tebrik ederim canım su evet çok işe yarıyor ne önemli etkisi bedende çok su tutulmasına mani oluyor biz kilo verenlere don sütyen sallarız bugün senin şerefine sallıyoruz canım:92::92::92::92::92:
canım sana çooook büyük bir aşk diliyorum .. çocuğun var mıydı sanırım vardı dimi
evet hugo hakikatyen buranın kraliçesi. kimse yokken bile o hep geldi
ahhh cnaım benim kıyamam sana yaa. çok üzülüyorum ben sana geçmiş olsun hayatım. bugün gazetede okudum sporun psikolojiye çok iyi geldiğini düzenli spor yapanların antidepresana ihtiyacları olmadıı yazıyordu. bence koşu bandına devam et canım
süpersin ya
hoşgeldin berry. dügüne daha çook var bi kaç kg verirsen süper olursun
Hoşbulduk tedirginsazan düğün 3 martta ben biraz yavaç veriyorum sporla desteklicem mecburen ilk 2 hafta haftada 3 gün sonraki 2 hafta haftada 5 gün spor yapmak zorundayım
günaydın herkese..
geçmişe bakamdım..
inşallah herkes iyidir...
kaffaltımı yazim artık bende zira yine kaçamaklara başladımmm
2 yumurta
1,5 kk kadar peynir
6 yeşil zeytin
biraz kavrulmamış fıstık
2 kuru incir
1 hurma...
hiç su içmiyorumm,tek çalışıyorum artık..
odayı boş bırakamadığımdan sürekli wcye git gel olmuyoo,bunun için su içemiyorummm...
ne sinir bozucu dimi....
canım su çekti şimdi,gidip içim yawww
form çayıyla kurabiyemi yedünn oyyyy
karbonhidrat canın istiyo reglmisin veya reglinmi yaklaştıı
bendede hurma varr üstelik çokta canım istiyo ama erken doğuma sebep oluyomuş diye okudumm yemiyorumm ama son ayy bol bol yicem doğum sancılarını hafifletiyo diyo hadistee
şimdi orta şekerli türk kahvesi içiyorum.bugün regli olmam lazım ortada bişey yok daha
ecrincik bana bebek odası kapı süsü yollamıştı şimdi onu kapıya yapıştırıcamm
hediyesi varr kendi yokk
halaa cezası bitmemişş
famirr bu sene mezun oluyosun demii
kızın napiyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?