60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlarr...

Dün öğlen bi tabak sebze yemeği yedikten sonra araya form çayımı sıkıştırdım. Bunu yaparken de 3 adet kurabiye mideme indi. :26: Akşam bir kepçe çorba içtim. 5 yemek kaşığı kadar da makarna yedim salatalık turşusu ile.. saat 11 de form çayımı içtim. 2 Lt su içtim dün. Ve spor yapamadım

Bu sabah kahvaltım

1,5 dilim beyaz ekmek
1 küçük domates,
1 kk gibi gibi peynir
5 adet zeytin
1 kupa çay. İçine de 1,5 küp şeker attım. Şimdi form çayımdan içicem. Öğlene ne var bilmiorum.

Ya çok hızlısınız takip edemiyorum sizi yaa işte anca bu kadar

form çayıyla kurabiyemi yedünn oyyyy
karbonhidrat canın istiyo reglmisin veya reglinmi yaklaştıı

günaydın kızlar,

ben akşam eve varında eşimle ayıptır sölemesi biftek yaptık bol salata ile. ondan yedim ama deli gibi tatlı çekti canım.bilirsiniz aşırı tatlı düşkünü değilim daha çok ekmek pilav filan severim ama bi kase dondurma yarım pakette kaplamasız gofret yedim. sanki ilaçtı yaa o kadar istedi ki vücudum. reglim çok yakın beş güne kadar olacam ondan oldu büyük ihtimalle tutamadım kendimi...
ve bu sabah düne göre 600 gr daha agırım. 62,1 den 62,7 ye çıktım ama bedenim suda tutuyor. tam reglim etkisi geçti diyorum diyete veriyorum kendimi hoop yeniden regl öncesi dönem geliyo off ya kadın olmak ne zor.

kahvaltım :
2 haşlanmış yumurta
3 dilim çemensiz pastırma
iki lokma ekmek
bir büyük bardak çay
iki zeytin..

bide bu ara eşim gastelerden yumurtanın kolestrol özelliiğini okuyup okuyup bana sarıyo. neymiş kolestrolüm çıkıcakmışmış. onun her akşam yediği çukular gofretler zararlı değil benim dogal yumurtam zararlı. allahım ya adama bak. neymiş karısı ona lazımmış. sanki o bana lazım deil. olmuş 102 kilo halaa yiyo yaa bide bana bahane buluyo .....

kızlar 65 kiloyum kafayı yicem.54 kilo olmam lazım hiçbişey yakışmıoo.alışverişe çıktım sinir oldum bi çizme aldım tombul bacaklara hiç güzel olmadı ama yinede sevdiğimden aldım.

hoşgeldin gloria,
seni çokiyi anlıyorum o çizme konusu benim geçmişte çok canımı sıkmıştı. geçen sene aşağı yukarı 75 kilo iken çizmeye ihtiyacım oldu. gittim ayak numaram 37 ama bacaklarım öyle kalın ki çizme olmadı. bende mecburen onu bile kapatamadığım halde 38 numara çizme almıştım.
bu sene verilen on küsür kg dan sonra çizmem tamamen kapanıyo ama 38 numara büyük geliyo şimdi de. ayaklarım küçük bazı kalıplarda 36 a bile giriyo ayagım ama bacaklarım hala kalın. benim genelde yapısal olarakta kalın bacaklarım eşim yeter daha kilo verme desede bacaklarım incelsin diye kasıyorum .. haa başarılı oluyor muyum bu aralar hayır

beyazcım tebrik ederim canım su evet çok işe yarıyor ne önemli etkisi bedende çok su tutulmasına mani oluyor biz kilo verenlere don sütyen sallarız bugün senin şerefine sallıyoruz canım :92::92::92::92::92:
DOkuz sene oldu yok evlilik değil erkek sinek istemiyorum benim işim latife sadece cinsellik veya aman toplulukta eşim tanıştırayım demek için evlenmeyi istemiyorum sadece aşık olur ayaklarım yerden kesilirse tamam

canım sana çooook büyük bir aşk diliyorum .. çocuğun var mıydı sanırım vardı dimi

evet hugo hakikatyen buranın kraliçesi. kimse yokken bile o hep geldi

ahhh cnaım benim kıyamam sana yaa. çok üzülüyorum ben sana geçmiş olsun hayatım. bugün gazetede okudum sporun psikolojiye çok iyi geldiğini düzenli spor yapanların antidepresana ihtiyacları olmadıı yazıyordu. bence koşu bandına devam et canım

oyy nugimm oyy hassas kestanemm
hemencikk ağızda dağılıveren un kurabiyemm
süpersin ya
ben celdum kilo aldım rahat rahat yedim 63.5 la döndüm ve 3 mart kardeşimin düğünü var

hoşgeldin berry. dügüne daha çook var bi kaç kg verirsen süper olursun

07:45
SABAH:
Mecburen küçük bir açma (evden 7 buçukta çıktım) 2 fincan şekersiz çay 07:45

10:00
ARA:Şekersiz sütlü kahve

13:00
ÖĞLEN( planlanan)
Zyağlı pırasa 4 kaşık
light yourt
1 galete yicem bu arada regliyim 2.gün belki bitince kilocum düşer

Son düzenleme:
Hoşbulduk tedirginsazan düğün 3 martta ben biraz yavaç veriyorum sporla desteklicem mecburen ilk 2 hafta haftada 3 gün sonraki 2 hafta haftada 5 gün spor yapmak zorundayım

sağol sazancım afiyet olsun koşu bandına binersem ağrım dahada fazlalaşıyor canım kafam nasıl zonkluyor bu sefer bi allah bi ben bilirim canım önceden çok denedim çünkü
Hoşbulduk tedirginsazan düğün 3 martta ben biraz yavaç veriyorum sporla desteklicem mecburen ilk 2 hafta haftada 3 gün sonraki 2 hafta haftada 5 gün spor yapmak zorundayım

berry hoşgeldin canım marta daha var verirsin merak etme

günaydın herkese..
geçmişe bakamdım..
inşallah herkes iyidir...
kaffaltımı yazim artık bende zira yine kaçamaklara başladımmm

2 yumurta
1,5 kk kadar peynir
6 yeşil zeytin
biraz kavrulmamış fıstık
2 kuru incir
1 hurma...

hiç su içmiyorumm,tek çalışıyorum artık..
odayı boş bırakamadığımdan sürekli wcye git gel olmuyoo,bunun için su içemiyorummm...
ne sinir bozucu dimi....

canım su çekti şimdi,gidip içim yawww

ecrincik bana bebek odası kapı süsü yollamıştı şimdi onu kapıya yapıştırıcamm
hediyesi varr kendi yokk
halaa cezası bitmemişş

bendede hurma varr üstelik çokta canım istiyo ama erken doğuma sebep oluyomuş diye okudumm yemiyorumm ama son ayy bol bol yicem doğum sancılarını hafifletiyo diyo hadistee

form çayıyla kurabiyemi yedünn oyyyy
karbonhidrat canın istiyo reglmisin veya reglinmi yaklaştıı

Çelişkiye bak ne garip dimi

Evet relgim şuan nası bildinnn. Tatlı isteğimi durdurdum form macunumla ama önümde bi tepsi su böreği olsa diyet miyet dinlemem yerim yani

bendede hurma varr üstelik çokta canım istiyo ama erken doğuma sebep oluyomuş diye okudumm yemiyorumm ama son ayy bol bol yicem doğum sancılarını hafifletiyo diyo hadistee

kızım doğar doğmaz ağzına sürmüştük bizde hacdan gelen hurmayı..
ek gıdaya geçtiğimizde de ilk zemzem içirmiştimm

şimdi orta şekerli türk kahvesi içiyorum.bugün regli olmam lazım ortada bişey yok daha

nugim geçmiş olsun canımm..
ağrı kesici içersen reglin kesilmez mi..
benim geçen ay öyle oldu sonraki reglimide erken oldumm..
bir daha ağrı kesici içmem reglkenn

famirr bu sene mezun oluyosun demii
kızın napiyoo

inşallahhh..
stajımda başladı sorma..
staj pek zevkli ama gitgel koştur koştur işten çık sonra geri işe yetişş haşadım çıkıyo valla..
kızımda iyi şükür..
gidip geliyor işte..
kız kardeşim bende bu sene üniye hazırlanıyo bizim evde..
kızım için iyi oldu yokluğumu pek hissetmiyor bana sitemleri azaldı azcıkk..
bide teyzesi "teyze anne yarısıdır " diye öğretmiş.
durup durup onu söylüüyo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…