senin bebiş olduktan sonra gezmeyi tozmayı unut bir süre..
gerçi kızım küçükken daha çok gezerdik biz..
büyüüdkçe gezmelerimiz azaldı:26:
olurmuu yaza 3 aylık olcekk koydummu arabasına doğru kordonaa gezmeyeee banada yürüyüşş
atanırsın canımm
bak eşşim dersaneye gidiyo kpss için kopyalı sınavdan 76 almıştı kopya olmayaydı 83 oluyodu ve giriyodu
2 aydır dersaneye gidiyo her akşam ders çalışıyoo tv bile yok evde
inşallah dua et kazanalım belkim ankaraya geliriz zaten ben ankarayı yaz diyorumm antalyayı yaz diyorumm istanbulda olur diyorumm siz varsınız diye sazan varr antalyada nugi varr kendimede pay çıkartıyorum yanii
inşallah kazanırr zira artık çok bunaldımm bu şehirden gitmemiz lazımm
başlarda özellikle kahvaltıda ekemksizlik çok zor olıuyor ama ..
alışıyor insan ..
aramaıyorum ben de artıkk..
hele normal yemeklerde hiççç..
börekten çörekten hevesimi alamıyorum hala ama ekmek aklıma gelmiyor şükür...
atanırsın canımm
bak eşşim dersaneye gidiyo kpss için kopyalı sınavdan 76 almıştı kopya olmayaydı 83 oluyodu ve giriyodu
inşallah dua et kazanalım belkim ankaraya geliriz zaten ben ankarayı yaz diyorumm antalyayı yaz diyorumm istanbulda olur diyorumm siz varsınız diye sazan varr antalyada nugi varr kendimede pay çıkartıyorum yanii
biraz sters biraz hayyatı bosverme eşimn aile sorunlar vs derken simdden inadına tatıl düsünüyorum nugicim eşimde diyo pes simdiden insan tatıl mi düsünür hastalık olur bisey olur diyo.
bosverdim .ona ister gel ister gelme kardesimi kızımı alır giderim diyorum parası ödenmis tatıl olur fenamı kardesime bırakmaz tabıde.kendi gelir.
valla çok sıkılıyorum hayattan iş ev çocuk koca öğrenciler yoruluyorum ya. kocamn ailesi uzak ama telle yetisiyolar huzur bozmaya . evden çıkmam kızımın anne gitme lütfen demesi afedersiniz de eşşk gibi çalısıyoruz yaa. bazen çalısmak özgürlükte bazende angarya kadınlara.
sabah evden çıkacam kahvaltı hazırla masayı topla kahvaltı yap evi topla bakıcı geliyor- kendim hazırlancam okula yemek koycam öğlen aç olmaz eşim sadece kendini hazırlar çıkar. bağırdım çağırdım. sonra arayıp beni sevdiğini ama bende sana çok yardım ediyorum diyo delircem yaa
sen çalışmıyorsun tabi...
evin işinden gücünden kendine zamn ayırmıyosun dimi...
hakkınızda hayırlısı olsun hügocum ..
eşim istemiyo
sanki o doğuracak mübarek..
kızımda kardeş deyip duruyor ama pek zaman ayıramadım ya ona okul var diye birde kardeş telaşıyla ona haksızlık yapmak istemiyorumm..
ben de kararsızım anlayacağın..
hayırlısı bakalım
aynen benim eşimde öle der benden baska yapan yok diye. valla bend ebaslarım esranın kocası filanın kocası böle yapıyormus diye sinir ederim allahtan vicdanlıdır kinci değildir hemen ununtur yardım ufak tefek eder dersen yanı. benim en sinir oldugum mutfağın isini yaparım tertemiz yatarım gece kalkar atıstırır kabuklu fındık fıstık ceviz yer sabah mutfağa gir bayıl yani o kadaraynı şeyleri yaşayan insanları görmek ne güzelllll dermişimmmm....
benim kocam da ayyyyyyyyyyyyyneeeeeeeeeeeeeeeeennn böle işte...
bide benim kadar yardım eden başka koca varmıdır diyo yaa..
2 akşam okuldayım diye geç geldim eve mutfağa bakamadım bile okadar halim kalmaıştı...
dün akşamm afaedersinizde ahır gibiydi ev yaaa ne ararsan varr..
yere düşenbişeyide kaldırıp alayım demezz,beklerrr öleeee..
binbir rica hadi bana yardım et dersem bunaldığımı görürse yapar işte...
çocuğa bakıyorum derdine hiçbirşeye karışmaz oldu..
sanki benim çocuğumm tek..
anneler bakınca yük olmuyo da erkeğe yük geliyo çocukk...
15 yaş 173 boy 64 kiloaçken 62-63 değişiyor. Tek sorunum basenlerim napmam gerekiyor bilmiyorum
kaçamağı dün yaptım saat 4 gibi..
browni yedim bidene,hiç de sevmem ama yerken buldum kendimi...
canım sıkılınca böle oluyorum işte benn,mutlu et kendini hesaaaaabı...
tamam canım söylerim oda soruyo sizi ama..
işte giremiyorum pek diyor,birde canı sıkkın olunca herlde işten gelince çok yorgun oluyorum yatıyorum hemen diyor...
Allah tez zamanda kavuştursun inşallahhh...
slm kızlar nasılsınız geçmise baktım biraz
sazan sende mi yemiyosun ekmek iki gündür iyim bende kaçamak yok
nugi sana özelden bir msj atmistım gelmedi sanırım :26:
spor konusunda ben de çok dayaklığım hee. geçenlerde başlamıştım ama onu da bıraktım. bu hafta bi kere yürüyüş yaptım bi daha yapamadım. sporsuz biz bu kiloları veremeyiz gibi geliyor fambuk netcez gııaklıma ne geldi durup durukene
ağzıma koyduğum her lokmayı yerken kendimi kameraya alasamm döndürüp döndürüp izlesem..
kaçamakları yapmayı bırakırmıyım acaba
yada her yediğimin fotosunnu çeksem..
ama herbir lokmayı..
bunu haftasonu denicemm.
bakalım işe yarayacak mııı..
üzerimde deney bile yapar oldummmm..
ama çok sıkıldım artık ya...
sporda yapamıyorumm..
hiç ama hiçç zamanımm..
hafatsonu ev öle dandiniyken yaptığım spordanda bişey anlamıyorumm..
2 gün yapsam devamı gelmiyo..,
ancak yediklerimden kısarak verebilirim kalanları
atanırsın canımm
biraz sters biraz hayyatı bosverme eşimn aile sorunlar vs derken simdden inadına tatıl düsünüyorum nugicim eşimde diyo pes simdiden insan tatıl mi düsünür hastalık olur bisey olur diyo.
bosverdim .ona ister gel ister gelme kardesimi kızımı alır giderim diyorum parası ödenmis tatıl olur fenamı kardesime bırakmaz tabıde.kendi gelir.
valla çok sıkılıyorum hayattan iş ev çocuk koca öğrenciler yoruluyorum ya. kocamn ailesi uzak ama telle yetisiyolar huzur bozmaya . evden çıkmam kızımın anne gitme lütfen demesi afedersiniz de eşşk gibi çalısıyoruz yaa. bazen çalısmak özgürlükte bazende angarya kadınlara.
sabah evden çıkacam kahvaltı hazırla masayı topla kahvaltı yap evi topla bakıcı geliyor- kendim hazırlancam okula yemek koycam öğlen aç olmaz eşim sadece kendini hazırlar çıkar. bağırdım çağırdım. sonra arayıp beni sevdiğini ama bende sana çok yardım ediyorum diyo delircem yaa
inşallah olur balım ankaradada yabancılık çekmezsin antalyadada istanbuldada neruş var hayırlısıyla girsin sınavada bi
kadınlar muthis farklıyız ben sabah sinirlendim bağırdım eşim biri iki güzel sey söledi sarıldı unuttum sonra evden çıtı ne aptalım 2 söle kanıdırdı zatın evlenmeden öncede öle yaptıya neyseecanım sen daha çok gençsin sakın diyet yapma. ileride diyet yapman gereken zamanlarda kilo vermene mani olur yoksa metabolizmanı yavaşlatırsın. boyun kilon maşşalah çok iyi. bol bol yürüyüş yap kalçaların sıkılaşsın
browniyi nerden buldun kız? eger çekmecende filan böle şeyler tutarsan yersin muhakkak. uzak tut onları ofiste mümkünse evde de . evde zor olur kız var ama inan benim kocada her gün aburcubur yer. allahtan ben pek düşkün değilim
yok canım yemiyorum bende ekmek. nadiren yani belki bi kahvaltıda arada bi canım çekerse. ayıptır sölemesi haşlanmış yumurta pastırmaya sarınca çok güzel oluyo ekmek bile istemiyor insanın canı. ama haftasonları eşimle baya baya normal kahvaltı yapıyoruz o kadar da olsun diyorum
babam eşime bayramda gittiğimizde " buna rejim yaptırma suratı kedi kadar olmuş" demiş.kayınvaldem de çok zayıflama diyo. ayol herkes bi agızdan bi koro tutturmuşlar. alıştılar ya yıllarca şişman sazana şimdi hoşlanmıyorlar zayıf halimden. yüzüm küçülüyormuşş. popoma bakan yok ama
spor konusunda ben de çok dayaklığım hee. geçenlerde başlamıştım ama onu da bıraktım. bu hafta bi kere yürüyüş yaptım bi daha yapamadım. sporsuz biz bu kiloları veremeyiz gibi geliyor fambuk netcez gıı
ay canım benim istanbula gelirsen görüşürüz kız inşallah olur kız
canım benim yaa. kadın için hayat ne kadar zor dimi. ben de eşime carladım ve son günlerde oda yardım etmeye başladı. insafsız bana hiç yardım etmiyorsun dedim bide bizde çocuk yok. bana çocuk yap der hep ne çocuk yapacam be ben ona ben hazır olmadan. benden sonra evden çıkar ev iş arası yürüyerek on dk ben her gün iki saatimi yolda geçiririm eve bi gelirim beyfendi kanepeye yan gelmiş yatmış. ben üstümü çıkarır hemen mutfaga girer yemek hazırlarım yeriz içeriz beyfendi karışmaz. artık yeter dedim eger yardım etmezse her gün cırlicam hayatı dar edicem ona. neyse ki yardımcı bu ara ama yumuşamicam ne zaman yumuşasam aşkım canım desem yine aynı şeye başlıyo ne zaman ki nemrut davransam hep iyi oluyo. akşam yolimi seviyorum yavvrum aşkım diye diyo ki nen bi kere de beni sev hasret kaldım. hiçbişi demedim en mendebur suratımı takındım yürüdüm gittimyaşasın kötülük
neruşu bulabilirse görüşüz. ben bile göremiyorum onu ohhhhooo
ben eşten değildee başka şeylerden çok bunaldım ve burdan gitmek istiyorum
iskenderun demirçeliğe arkadaşı gitti eşimin gel diyoo eşime
eşim kpss için bir yıl daha burdaa gidersek kpss kalır çünküü
ilk hedefi kpss olmazsa başka iş bakıcam diyo
kayınvalidee gitmemizi istemiyoo tabikidee ama eşimm devlett olsun nere olursa olsun giderim diyoo
geçen memur alımında vanı yazmışş
kayınvalide duyunca ortalığı ayağa kaldırdıı sana kim veriyo bu akılları kimin ağzına bakıyosun diyoo
bende ben veriyorum benim ağzıma bakıyo dedimm
bişeycik demedii
başka bi şehirde eşimle çocuğumla rahat huzurlu sakin yaşamak vakit geçirmek istiyorumm
evlendik evleneli doru dürüst beraberr rahatça gezemiyoruzz devamlı nerdesiniz gelin
bi gün tatilimiz olsa arar gelin diye yapıştı iyicee sinirim bozuluyooo
kapris kapris bıktım gidekte kurtulakk
iskenderuna gidek kömbe yiyekk angarada tavasını yiyek fambığı sevek
antalyada nugiyle azgın dalgalara sörf edek
istanbulda sazanla yoliyi gezdirekk
urfada cimcimeyle kebap edek
izmirde ecrini kapsama alanı içine sokak
gidek burdan gidek
gidek allah gidekk
kadınlar muthis farklıyız ben sabah sinirlendim bağırdım eşim biri iki güzel sey söledi sarıldı unuttum sonra evden çıtı ne aptalım 2 söle kanıdırdı zatın evlenmeden öncede öle yaptıya neysee
konyayada gel etliekmek fırın kebabı su böreği bamya saç arası yedireğim hugocumbeni hatırlamamıssın
ben eşten değildee başka şeylerden çok bunaldım ve burdan gitmek istiyorum
iskenderun demirçeliğe arkadaşı gitti eşimin gel diyoo eşime
eşim kpss için bir yıl daha burdaa gidersek kpss kalır çünküü
ilk hedefi kpss olmazsa başka iş bakıcam diyo
kayınvalidee gitmemizi istemiyoo tabikidee ama eşimm devlett olsun nere olursa olsun giderim diyoo
geçen memur alımında vanı yazmışş
kayınvalide duyunca ortalığı ayağa kaldırdıı sana kim veriyo bu akılları kimin ağzına bakıyosun diyoo
bende ben veriyorum benim ağzıma bakıyo dedimm
bişeycik demedii
başka bi şehirde eşimle çocuğumla rahat huzurlu sakin yaşamak vakit geçirmek istiyorumm
evlendik evleneli doru dürüst beraberr rahatça gezemiyoruzz devamlı nerdesiniz gelin
bi gün tatilimiz olsa arar gelin diye yapıştı iyicee sinirim bozuluyooo
kapris kapris bıktım gidekte kurtulakk
iskenderuna gidek kömbe yiyekk angarada tavasını yiyek fambığı sevek
antalyada nugiyle azgın dalgalara sörf edek
istanbulda sazanla yoliyi gezdirekk
urfada cimcimeyle kebap edek
izmirde ecrini kapsama alanı içine sokak
gidek burdan gidek
gidek allah gidekk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?