60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar

ögleden önce arada: 10 adet çig badem yedim ( kavrulmamış ) ayrıca bi kupada mercimek çorbası içtim. bugün iştahımı dizginlemek çok zor oluyor.
ögleyin
iki kaşık tavuk döner
bol salata yedim

yemekten sonra da kremalı nescafe içtim. türk kaffesi kalmamış kahve içmem lazım nescafeyi de kremasız içemiyorum.
az önce de iki mandalina yedim. sanırım iki litre oldu suyum iştahımı anca frenliyorum

canım beni de zamanında çok kandırdı tatlı dille ama artık patladım. iki gündür kızlara dert yanıyorum burda biliyorlar. görümceme paso para yediriyo sanki biz çook zenginiz. onun yüzünde kenara para koyamıyorum.ama ayın onbeşinde avansımla ödediğim kirayı bu ay ödemicem sen öde dedim. ben ödeyemem param yok dedi benim de yok dedim. ödemicem . bu arada bugün dogumgünüydü demin hatırladım. düşündüm ben de onun doğumgnünü hatırlamicam. üç yıldır beraberiz değil bi kere hediye almak bi yere çıkarmak bi topkek bile almadı. ben hep bişiler ayarladım ama bu yıl yok. artık kötüyüm nemrutum yarannamıyorsak böyle. demin de aradı napıyon diyo. hepi börtdey tu mi diyo. hee öyle mi dedim. beni nereye götürcen diyo. hiçbiyere dedim. o ara telf çaldı işyerinde kapattı. 3 gün önce boşuyordu beni beter olsun

60: yine formundasın hugo hee
evet oda bana carlıyo. carlama ile olmuyo ama artık surat ediyorum. mıcı mıcı severdim ben onu aşkitom bitanem filan diye artık demiyo0rum sevmiyorum. beni sevmeni özledim diyo. beter olsun.. artık yumuşak yüzlü yoli öldü cadı yoli var

benimki de yediriyo görümceme. ama kabahat bende her masrafın altına ben de girdim onunla artık girmicem. ne yaparsa yapsın o gitsin avans çeksin işyerinden artık yeteeeeeeeeeeeeer

kız fambık çerezleri saklıyonmu yine evde

yok bacı ortalıkta sürekli çerez yiyp duruyomm..
haftada 1 keer yumurta yerdim..
şimdi günde 2 tane yiyorum yinede kilo almıyorum..
kilo aldran şeyler onlar değilmiş dmekki..
ekmek vs türü şeylermişş.
bol miktar yiyorum..
ama kavrulmamış yediğimden yedikçe yiyesim gelmiyor tok tuyor..

3 yemek kaşığı filan olur heralde canımm ama sen duruma göre ayalrarsınn köpürsünn açık deterjancıdan çamaşır sodası al gerçi marketlerde bakkallardada oluyo ama matik için oluyoo ben çamaşır makinasına artık calgon kullanmıyorum onun yerine çamaşır sodası kullanıyorumm çok memnun kaldımm
beyazlar tüller içinde sabuntozu çamaşır sodası kullan makinada süper oluyoo
ama önce sabuntozunu çamaşır sodasını makinaya atmadan önce güzelce çözmek lazım yoksa makinayı tıkayabilirr o yüzden 2 çorba kaşığı sabuntozunu ve çamaşır sodasını bi kavanozda kaynar suyla çalkalayıp çözüyorum öyle koyuyorum makinanın deterjan gözüne başkada bişey koymuyorumm memnun kaldım
ben dalan roxi matik sabuntozu aldım bebekler için 3.5 liraya aldım çamaşır sodasında 1 liraydı bunlarla yapıyorum temizlikk
veya dediğim gibi beyaz hacışakir sabun rendelenip oda kullanılabilirr
sadece granül sabun zor olurr o iri taneli çözmek zor olurr dalanınki ince toz gibi zateen
sonra camlarını sirkeli suyla sil pırıl pırıl oluyoo
kireç çözücü kullanma hiç onun yerine çamaşır sodası aynı işlevi görüyo
sabun yerine arapsabunu kullanabilirsinn arap sabununun sıvısıda varr çok memnunum arapsabunundanda
yazın halılarımı arapsabunuyla yıkarım köpürte köpürte durularım son yıkama suyuna azcık sirkede koyar en son durularımm kış boyu pırıl pırıl parlar halılarım
arkadaşlarım bile hangi yıkamacıya yıkatıyosun derr
senede bi kere yıkadımmı tertemiz olur bidaha yıkamak istemez ama olurda kışın sileyim dersende arapsabunlu su yap ılık su onunla sil
kosla filan hikayeee en güzeli arapsabunu veya sabuntozu
lavabonu tuvaletini sabunlu suyla yıka sabuntozu çamaşır sodası sıcak su karıştırr dök tuvalete azcık ovala zaten kabartıyo kiri pası tertemiz oluyoo bide parlıyoo üzün süree bu hoşuma gidiyoo
laminantlara onca para verip ahşam temizleyiciye gerek yok sabuntozu veya arapsabunlu suyla sill temiz güzel olacak fayanslarada aynıı
ona ayrı buna ayrı paraya gerek yok
evde bisürü deteryan temizlik malzemesi oluyoo koycak yer kalmıyo dolapta hiç gerek yok
sabuntozu eğer bulamadınsa kendin yapabilrisin veya arapsabunu çamaşır sodası karbonat sirke tamamdırrr
mutfak dolaplarımı arapsabunu ile temizlemiştim zararda vermiyoo çok güzle temizliyo parlatıyo
mutfak tezgahımı hep arapsabunu kullanırım dünde sabuntozu çamaşır sodasıyla yıkadım çekpaslada aldım minik el çekpasımda varr hemen suyunu alırımki su lekesi kalmasın diyee tertemiz olduu mutfak tezgahımın suyunu fayanslarının suyunu hemen alırım devamlı su lekesi kalmaz silmeye gerek yok zaman kaybı hemen çekpasla al suyunu iki dakikada tamamdırr

bencede saklamamıştır o zaman hatta masanın üstünde görünürde duruyordur akşam geleyimde yiyeyim diye

karatayın en sevdiğim yanı bu valla ne yalan söyliyim..
hem tok tutuyo hem abur cubur isteğimi dizginliyor...
sen de tgakıl hayatını yaşa nugimm..
çerez saklama derdine sonnnnnnn....

demin telde yarım kalmıştı lafı yine aradı.
nereye götürücen beni diyo. sanki cebimde paramı bıraktı son paramı da aldı borcum var diye allah bilir ablasına yolladı. dedim hiçbiyere götürmüyorum. diyo ki neden doomgünüm. dedim sen son üç senedir bi yere mi götürdün beni de benden bekliyorsun? ablasının kızının dogumgününe hediye alınır ama bana gelince dirsekkkkk..
çok kırıldım diyo
bende çok kırıldım. kırılma sırası onda..

yok bebeyüm ya heryerede arapsabunu kullanılmıyo. hele banyo tuvalet yaglı yaglı sabun lekesi oluyo. çamaşırlarda çok iyi de başka yerlerde kullanmam.
bende dolabımı karbonatla sildim geçen sefer iyi durulayamamışım kurulayınca mat mat kaldı. ben parçalarını çıkarıp yıkayıp kuruluyorum tertemiz pırıl pırıl oluyii

evet canım markette satılan karbonatt evde hep olsun ben karbonatlı suyla beyaz eşyalarımı siliyorum çok memnunum göz kararı koyuyorum
siliyorumm geçen bulaşık makinamı buzdolabımı mikrodalgayı tost makinasını sildimm
annem gelince mutfak dolaplarımı camlarımı silecekk
koltuk takımlarımda açık krem onlarıda hep arapsabunlu suyla sildimm çok memnun kaldım alırken satıcı sadece sabunlu ılık suyla sil demişti
bu yıll sabuntozu ile silicem
daha yıkamadımm örtüde kullanıyorum mecburen kuşlar varya
örtüde olunca temiz oluyoo

sıvı arapsabunuyla yıkıyorum ben hiç olmadı bu zamana kadarr bugünde yıkıcam duvarlarıda yıkıcam 1 aydır yıkayamadım fayanslarını ama bu sefer sabuntozu kullancam ve çamaşır sodasıı
bende karbonatlı suyla sildimm ardından güzelcede sildimm kuruladım tertemiz oluyo gerçekteenn

ayy seninkide bi alem yaa nereye götürcen diyoo kırıldım diyoo kapris yapıyoo

not aldım hügocum sağol dadlumm...
gün olurda temizlik yaparsam adam akıllı dediklerini yapicim:)

yaa tuvalet banyo bu şekilde çok kolay hiç yormuyoo uzun saplı fırçayla fırçala allah fırçalaa
zaten devamlı temizlersenn kir pas kireç birikintisi olmuyo kolay oluyoo
benim için zor olan mutfak temizliği
dolaplarr filan çok zaman alıyooo tek onlarr zorr bidee cam silmek hiç sevmem

sana takılıp hayatı yaşarsam bu beslenmemde bi o kadar çerez yersem kilo alırım ben

canım bence çerezi çokta abartma yag içerdiği için kilo vermeni zorlaştırır. obez derecesinde kilolu olanlarda dert olmayabilir de sen bence çok yeme. vucut agırlığımız düştüğü için daha az kalori almamız lazım yakamıyoruz demek ki. azaltmak lazım bence..

ayy seninkide bi alem yaa nereye götürcen diyoo kırıldım diyoo kapris yapıyoo

evet alemdir. çünkü o sevgi dolu bir sazana alışık. özel günleri unutmayan sazana alışık. aşkım sevgilim diyen anlayışlı agzına vur lokmasını al diyen sazana alışık. yarın sabah anasına gitçekmiş benden bilet almamı istedi. defolsun gitsin. ben nasıl acı çektim oda çeksin.
ben böyle değildim ya, beni nasılda nemrut bi kadın yaptı şimdi eseri ile gurur duysun

aman hügomm bana herşey zor geliyoo..
temizlik yapmayı severdim ben suyla olan işleri vs.
ama artık her işten nefret ediyorummm..

çekpaslada suyunu alıcaksın ama bu önemli yoksa su lekesi kalır fayanslara bakınca ışıldamaz
ben bu çekpası pazardan aldımm o günn neler geldi başıma
dışarı çıkıca hep kulağımda kulaklıkla telden radyo dinliyorum ve etrafımı duymuyorum pazara gittim çekpas aldım koca saplı bişeyy niysee eve geliyorum pazarın içinden geçiyorum filan bi kalabalığa denk geldimm yaa önümde arkadamda insanlarr dağılıveriyoo ses geliyoo ayy anam off allah gibi
allah diyorum ne oluyoo
kulağımdanda kulaklığı çıkarmadım sesini kıstımm etrafımmda insanlar kaçıştırıyo filann
uleeeen
bi abktım benim fırçanın sapı milletin orasına burasına giriyomuşş
dik tutmuşum fırçayı kolumun altında sağa sola döndükçe millete giriyomuşş
amanınn soğuk ter boşandı bendenn
hiç bozuntuya vermeden hızlıca kaçtım ordann
kadınlarr toplansa döverler vallaha
allahtan fırçayı yiyen ne olduğunu anlamıyo sağına soluna bakıyoo

ay sen çok yaşa emi. altıma ediyordum kız çokta su içmiştim nen

şimdide küstü anasınamı gidecekmişş ayyy işşn zorr yaww
merak etme gitmez gitsede geri gelirr hemen
anladık artık onuu kapris nazz yapıyoo bu şekilde yola getircek senii
akşamada ben sensiz yaşayamamki sensiz olamamki gidememki derr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…