60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben carlayınca benimkide carlıyo olmuyooo..
bu taktik işlemiyo bizim evde..
uysal edi kimin olunca yumuşuyooo.
hadi canım,hadi aşkım bak yoruluyorum benide anlamaya çalışş vs gibi konuşunca yapıyoo..
ama bu seferde ben sinirimi atamıyorum üzerimdennn..
sonra üzerimden atamadığım sinir başka bir konunun kavga sebebi oluyo
böle yuvarlanıp gidiyoz işte..
en çok yaşlılığımızı düşüğnüyorum gençken böyleysek yaşlanınca hiç tahammül edemem ben bu adama diyorumm

kız hügo çok komiksin heeeeeeeeeeeeeeeeeeee...
vallaha hiçç güleceğim yoktuuuu

:119: :119: :119: :119: :119: :119:

hele oğlum bi doğsun kayınvalide devamlı gelin gelin dersee ona giderken oğlumun altına bez bağlamıcamm
babaannesinin evini esanslasınn :86:
bu evin esansı eksik desin doğal esans olsunn

aynen benimkide böyle iştee carlasan kötü olurr o da carlarr üstelesen iş uzarr ancak işte yoruluyorum dersem merhametlidirr daha az dağıtmaya çalışır evi yaneee
daha az dağıtmak kokulu çoraplarını koridora atmamaya gayret ederr

aynı benim koca kızzzzzzzzzz
amannnn hepsi böle desene..
ben boşa kafamı yormiyim öleyse olduğu gibi kabul edeyim adamı..

o çorap işini hiç söleme zaten..
ya şunları sepete at diyorum ortalıkta 3 çift çorap..
biri benim evdeki çorabım biri benim işe giderken giydiğim çorap diğeri dışarı çıkarken giydiğim çorap diyo yaaaaaaaaaaaa..
gel de çıldırma...

arada konumuza dönelim di mi ama...

4-5 yk kadar tavuk döner yedimm iş yerinde ama çok tuzluydu başım ağrıdı
1 domates
1 bardak hazır ayran(artık hazır ayran tüketmiyorum normalde bugünlük böle oldu)
1 adet tuzlu pöskevit(1 kaçtane daha yiyecektim burası aklıma gelince bıraktım,eferim bana)

valla hiç boşuna yorma kendinii düzelmiyorlarr banyoda traş oluyoo banyo camında traş köpüğü kalıyo sakallar kalıyooo deli oluyorumm her seferinde temiz bıraktınmı diyorum evet diyoo bakıyorumm ya hani temizdi diyorum bu seferr o kadar olur diyoo
iki tane sehpa kullanıyo birine kitaplarını koyuyo akşamları ders çalışıyo diğerine çayını meyvesini tatlısını koyuyo
sağına solunada testlerini filan koyuyoo
ev dağınık olmasa temizlik yapmak kolayy ama hergün dağınıklık topla temizle sil süpürr
bu ara şirin akşamları sofraya geliyoo sofra kurarken zor oluyo eşime diyorum sofraya otur kuş gelmesin neyse oturmuş içerden bardakları getirdim bi baktım kaşıkla şirine çorba içiriyo bide aferim oğluma deyip seviyoo

gelebildim balımın ağrısı geçti sayılır ağrı kesici içtim öğle yemeğindede
1,5 kepçe yayla çorbası
4 tane izmir köfte
salata
1 dilim kepek ekmeği ve bir dilim kepek ekmeğin dışı
bidenede kayısı kompostosunun kendisinden suyunu içmedim yani onuda bağırsak çalıştırsın diye yidim

afiyet olsun güzelmiş bende öğlen yemeğinde kuzu haşlama yanında yoğurt yicemm
ekmeği aydır bıraktım famirtom böyle çok rahatım şimdilikk
meyve sebze yoğurt süt et ceviz peynir yumurta balık yiyorumm ekmeği sadece sabahları yiyorumm çok rahat ediyorum
25. haftada kontrolum vardı geçen hafta 1 kilo olmuş benim tosuncukk büyük bi bebekk
27. haftada 900 gram filan oluyomuş normalmişş benimkii tombik acukk
bide hep yüzüstü yatıyo poposunu havaya dikiyo öyle duruyoo
çok hareketli devamlı tekmeliyo yumrukluyoo doğru dürüst uyuduğunu bilmiyorum yani hiç uyuduğunu bilmiyorum desem yeridirr gece ben yatıyorum tekmeliyoo uyuyorum o ara napıyo bilmiyorum sabah 6 da eşimi yolcu ediyorumm o hala tekmeliyoo
doktorr sen bu bebekle zor başedersin diyoo
belkim doğunca sakinleşirr

afiyet olsunn
nugim sizin yemeklerr güzel çıkıyoo sankii
bak çok antalyaya antakyaya iskenderuna gelesim varr oralarda yaşayasımm buralardakilere kendimi unutturasım varrr

kahvaltı
yarım haşlanmış yumurta
biraz maydonoz
1 yemek kaşıgı kadar yagsız tuzsuz peynir
birazcık reçel
3 tane zeytin,1 dilim çavdar ekmegi

öglen yagsız tuzsuz sebze çorbası
1 tane biber dolması
ve 3 kaşık yogurt
bol su

ay çok şükür hiç kaçamk yapmıyorum.. Du bakalım nasıl dayanicam kıslar..:18:
kk aklıma gelince kendimi frenliyorum kıslar...

afiyet olsunn
nugim sizin yemeklerr güzel çıkıyoo sankii
bak çok antalyaya antakyaya iskenderuna gelesim varr oralarda yaşayasımm buralardakilere kendimi unutturasım varrr

aslında yemekhanemizde güzel yemekler çıkıyor ama burdaki personel sevmiyo ben yemek seçmediğim için galiba. gel canım gel antalya yameklerinide tat piyazımızıda ye köftemizide yalnız şunu söyleyem yazın deniz için tatile gelenin gidenin çok olur ona göre .benim misafirim pek eksük olmazda yazın

banyom tavana kadar fayans ve bu halde elbette tepelere kadar uzanıp temizleyemem uzun bi fırça aldımm ve çekpas aldım uzun
leğene karbonat sabuntozunu koyup sıcak su döküyorum üzerine karıştırıyorum güzelce sonra köpürüyo zatenn fırçayla güzelce fayansları fırçalıyorum ardından duruluyorum ve çekpasla suyunu alıyorum tertemiz oluyo pırıl pırıl parlıyooo hem yormuyo hem kısa sürede biriyoo
banyom hep tertemiz ışıl ışıl
bikere kayınvalide geldi baktım banyoyu inceliyo hayırdır dedimm diyo yeni ev bak pırıl pırıl diyoo
evet ama tertemiz temizlemezsen farketmez dedimm temizliyorum ondan oluyo dedimm
ertesi hafta laf arasında sen banyoyu tuvaleti güzel temizliyosun benimkide batık diyo hiç kulak vermedim
bide mutfak eşyalarınız fırın buzdolabı filan beyazsa karbonatlı suyla silin tertemiz oluyoo ardından ıslak bezle silin en son kurulayın pırıl pırıl oluyoo beyaz eşyalarr parlıyoo
hiç başka bişeye gerek yokk
bunları yeni öğrendimm uyguluyorum çok memnun kaldımm tavsiye ederimm
sabun tozu yerine arapsabunuda olurr veya evinizdeki sabunu rendeleyip bi kavanoza koyup istediğinizde kullanabilirsinizz
çamaşır sodasıda kireç çözücü yerine geçiyoo

benim eşim yazın misafir gelcek evde duralım diycek insan değill biri gelcez dese bile yaaa kusura bakmayın biz tatile çıkcaz derr atladımı motora fellik fellik gezerr o yüzden sorun olmazz

anlayın ne kadar bunalmışımm herşeyi bırakıp gitmek istiyorumm ailemi bilee
allahtan bizimkilerr çok anlayışlı git diyorlarr
aslında onlarda istemez ama ne yapsınlarr biz rahat edelim diye istiyorlarr

1 kova suya ne kadar atıyorsun bunları bakimm..
bende deterjanlı sulardan bıktım usandım bide bunu deniyim bari..
buhar makinemde var gerçi ama mübarek hiç fırsat olmuyo ki dipköşe yapmaya.
geçen hafta izinliydim o mzan bile yapamadım..
evin normal temizliğini bitiremiyorum ki dip köşe yapayım..
eşime halıları çırptırdım sildim etrafı bir de o kadar...
kadın tutsan iyi kadını nerden bulacam..
bide başında beklicem akşama kadar onun kadar bende yorulacam sonra 80 lirayı bayılıcam(yani geçen yılki fiyatları buydu)
çalıştığımı kadına mı vereyim yaww..
zaten kızın kreşi belimizi büküyoooo..
offfff bi rahata eremedim gitti yawww..
ne talihsiz başım varmışşş

ah ah hugom benim kayınvalıdemler uzuk en son temmuzda gitmistim bayramlarda dahil gitmedim. ama bi telle arar karının lafındasında vs vs açık açık söyler . bizi unuttun da kardesin burda kaldıda vs vs. bu arad esim hergün kardesiyle telle konusur islerin nasıl vs diye ben deli olurum. bu arada yalnızca konusmakla kalmaz birikimimizi yollardı simdi birikimimiz bende. veremiyor. eşimde kayınvalıdemin lafına sinirlenip gitmiyosun falan diye baslıyo. kavga. aslında kendi götürmüyo kavganın icinde ne isin var diyo antalyanın bir ilçesindeler orayı çok seviyorum havası gezmesi ama götürmez sonrada gitmek istemiyoun diye bana sarar.

hepimizin yasadığımız yerden çekip gidesimiz var. kimimiz eşimizle ve çocugumuzla ,kimimiz tamamen yalnız ama tüm evlilikler aynı . yasadığından kaynanasından kocasından sıkıntılardan memnun olan yok ne yazıkkı burdanda su anlasılıyor

asla canını sıkma hayatını yasamaya bak canın ne istiyorsa yap koca için kaynana için vazgeçme tatlı canının kıymetini bil ben öle yapıyorum alcamı alıyom satcamı satıyom gitcem yere gidiyom kulaklarım tıkalı

markatte sabun tozu diye mi satılıyor - karbonat kuçuk paketlerd e oluyodu bi ara kızım bebbekken ağzına beyaz beyaz seyler çıkmıstı doktor dediydi karbonatlı suyla sıl diye - karbonat onlardan mı ölçü ne canım . valla inanırmısın banyomu banyoyapınca yıkarım domestosla okadar duvarları falan yapamam öle vaktım olmuyo kaldıki eşmi hergün tras olur içine eder yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…