browniyi nerden buldun kız? eger çekmecende filan böle şeyler tutarsan yersin muhakkak. uzak tut onları ofiste mümkünse evde de . evde zor olur kız var ama inan benim kocada her gün aburcubur yer. allahtan ben pek düşkün değilim
spor konusunda ben de çok dayaklığım hee. geçenlerde başlamıştım ama onu da bıraktım. bu hafta bi kere yürüyüş yaptım bi daha yapamadım. sporsuz biz bu kiloları veremeyiz gibi geliyor fambuk netcez gıı
ay canım benim istanbula gelirsen görüşürüz kız inşallah olur kız
canım benim yaa. kadın için hayat ne kadar zor dimi. ben de eşime carladım ve son günlerde oda yardım etmeye başladı. insafsız bana hiç yardım etmiyorsun dedim bide bizde çocuk yok. bana çocuk yap der hep ne çocuk yapacam be ben ona ben hazır olmadan. benden sonra evden çıkar ev iş arası yürüyerek on dk ben her gün iki saatimi yolda geçiririm eve bi gelirim beyfendi kanepeye yan gelmiş yatmış. ben üstümü çıkarır hemen mutfaga girer yemek hazırlarım yeriz içeriz beyfendi karışmaz. artık yeter dedim eger yardım etmezse her gün cırlicam hayatı dar edicem ona. neyse ki yardımcı bu ara ama yumuşamicam ne zaman yumuşasam aşkım canım desem yine aynı şeye başlıyo ne zaman ki nemrut davransam hep iyi oluyo. akşam yolimi seviyorum yavvrum aşkım diye diyo ki nen bi kere de beni sev hasret kaldım. hiçbişi demedim en mendebur suratımı takındım yürüdüm gittimyaşasın kötülük
neruşu bulabilirse görüşüz. ben bile göremiyorum onu ohhhhooo
famirr biliyonmu bizim evde 2 tane bebek varr
şirinle yumağın 4 yavrusu oldu 2 tanesi öldü 2 tanesi yaşıyoo büyüdülerr yakında çıkar yuvadan ikiside
kız hügo çok komiksin heeeeeeeeeeeeeeeeeeee...
vallaha hiçç güleceğim yoktuuuu
ben carlayınca benimkide carlıyo olmuyooo..
bu taktik işlemiyo bizim evde..
uysal edi kimin olunca yumuşuyooo.
hadi canım,hadi aşkım bak yoruluyorum benide anlamaya çalışş vs gibi konuşunca yapıyoo..
ama bu seferde ben sinirimi atamıyorum üzerimdennn..
sonra üzerimden atamadığım sinir başka bir konunun kavga sebebi oluyo
böle yuvarlanıp gidiyoz işte..
en çok yaşlılığımızı düşüğnüyorum gençken böyleysek yaşlanınca hiç tahammül edemem ben bu adama diyorumm
hay maşşallah iyi bakıyon valla
aynen benimkide böyle iştee carlasan kötü olurr o da carlarr üstelesen iş uzarr ancak işte yoruluyorum dersem merhametlidirr daha az dağıtmaya çalışır evi yaneee
daha az dağıtmak kokulu çoraplarını koridora atmamaya gayret ederr
aynı benim koca kızzzzzzzzzz
amannnn hepsi böle desene..
ben boşa kafamı yormiyim öleyse olduğu gibi kabul edeyim adamı..
o çorap işini hiç söleme zaten..
ya şunları sepete at diyorum ortalıkta 3 çift çorap..
biri benim evdeki çorabım biri benim işe giderken giydiğim çorap diğeri dışarı çıkarken giydiğim çorap diyo yaaaaaaaaaaaa..
gel de çıldırma...
arada konumuza dönelim di mi ama...
4-5 yk kadar tavuk döner yedimm iş yerinde ama çok tuzluydu başım ağrıdı
1 domates
1 bardak hazır ayran(artık hazır ayran tüketmiyorum normalde bugünlük böle oldu)
1 adet tuzlu pöskevit(1 kaçtane daha yiyecektim burası aklıma gelince bıraktım,eferim bana)
gelebildim balımın ağrısı geçti sayılır ağrı kesici içtim öğle yemeğindede
1,5 kepçe yayla çorbası
4 tane izmir köfte
salata
1 dilim kepek ekmeği ve bir dilim kepek ekmeğin dışı
bidenede kayısı kompostosunun kendisinden suyunu içmedim yani onuda bağırsak çalıştırsın diye yidim
afiyet olsunn
nugim sizin yemeklerr güzel çıkıyoo sankii
bak çok antalyaya antakyaya iskenderuna gelesim varr oralarda yaşayasımm buralardakilere kendimi unutturasım varrr
aslında yemekhanemizde güzel yemekler çıkıyor ama burdaki personel sevmiyo ben yemek seçmediğim için galiba. gel canım gel antalya yameklerinide tat piyazımızıda ye köftemizide yalnız şunu söyleyem yazın deniz için tatile gelenin gidenin çok olur ona göre.benim misafirim pek eksük olmazda yazın
banyom tavana kadar fayans ve bu halde elbette tepelere kadar uzanıp temizleyemem uzun bi fırça aldımm ve çekpas aldım uzun
leğene karbonat sabuntozunu koyup sıcak su döküyorum üzerine karıştırıyorum güzelce sonra köpürüyo zatenn fırçayla güzelce fayansları fırçalıyorum ardından duruluyorum ve çekpasla suyunu alıyorum tertemiz oluyo pırıl pırıl parlıyooo hem yormuyo hem kısa sürede biriyoo
banyom hep tertemiz ışıl ışıl
bikere kayınvalide geldi baktım banyoyu inceliyo hayırdır dedimm diyo yeni ev bak pırıl pırıl diyoo
evet ama tertemiz temizlemezsen farketmez dedimm temizliyorum ondan oluyo dedimm
ertesi hafta laf arasında sen banyoyu tuvaleti güzel temizliyosun benimkide batık diyo hiç kulak vermedim
bide mutfak eşyalarınız fırın buzdolabı filan beyazsa karbonatlı suyla silin tertemiz oluyoo ardından ıslak bezle silin en son kurulayın pırıl pırıl oluyoo beyaz eşyalarr parlıyoo
hiç başka bişeye gerek yokk
bunları yeni öğrendimm uyguluyorum çok memnun kaldımm tavsiye ederimm
sabun tozu yerine arapsabunuda olurr veya evinizdeki sabunu rendeleyip bi kavanoza koyup istediğinizde kullanabilirsinizz
çamaşır sodasıda kireç çözücü yerine geçiyoo
hatırlamammı ama senin nerde oturduğunu bilmiyodum
konyada güzel yerdirr orada olurr bura dışında heryerr olurr valla o derece bunaldımm
hamilelikten dolayıda böyle belkide sorunlarr daha çok büyüyooo
eşimde çok iyidir yumuşak yüzlüdürr kırmak üzmek istemezz ondanda oluyooo yüz buluyo
off off herkes haklı herkes kendine göre haklıı
ben sadece sessiz sedasızz burdan gitmek istiyorumm
eşimin izni olur hem hafta sonları izinli olurr gezerizz akşam erken gelirr işi daha rahat olurr
maaşı burdakinden düşük olacağı kesin ama varsın olsunn hiç gözümde değilll
banyom tavana kadar fayans ve bu halde elbette tepelere kadar uzanıp temizleyemem uzun bi fırça aldımm ve çekpas aldım uzun
leğene karbonat sabuntozunu koyup sıcak su döküyorum üzerine karıştırıyorum güzelce sonra köpürüyo zatenn fırçayla güzelce fayansları fırçalıyorum ardından duruluyorum ve çekpasla suyunu alıyorum tertemiz oluyo pırıl pırıl parlıyooo hem yormuyo hem kısa sürede biriyoo
banyom hep tertemiz ışıl ışıl
bikere kayınvalide geldi baktım banyoyu inceliyo hayırdır dedimm diyo yeni ev bak pırıl pırıl diyoo
evet ama tertemiz temizlemezsen farketmez dedimm temizliyorum ondan oluyo dedimm
ertesi hafta laf arasında sen banyoyu tuvaleti güzel temizliyosun benimkide batık diyo hiç kulak vermedim
bide mutfak eşyalarınız fırın buzdolabı filan beyazsa karbonatlı suyla silin tertemiz oluyoo ardından ıslak bezle silin en son kurulayın pırıl pırıl oluyoo beyaz eşyalarr parlıyoo
hiç başka bişeye gerek yokk
bunları yeni öğrendimm uyguluyorum çok memnun kaldımm tavsiye ederimm
sabun tozu yerine arapsabunuda olurr veya evinizdeki sabunu rendeleyip bi kavanoza koyup istediğinizde kullanabilirsinizz
çamaşır sodasıda kireç çözücü yerine geçiyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?