60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok zaten gidicem annemden para alacam araba bakacam filan diyordu. gitsin anası biraz pışpışlasın onu beni terkediyor diye korkmuyorum keşke gitse biraz kafa dinlerdim. ama işi gücü var burda.

kızlar size de böyle oluyor mu ?
ben reglim yakınken nefret dolu oluyorum. şu anda eşim umrumda bile değil hiç üzülmüyorum ona. normalde kıyamazdım.. beni terkedip gitse bile üzülmem gibi geliyor. ama reglden sonra aşık sazan oluyorum.

aburcuburu azaltsam kilo vericem yolim yaaa o çerezler çok masum aslında...
keşke fazla kaçırdığım onlar olsa...
mesela meyveyide çok yorum
günde 1 porsiyon ymem lazım abartıyorum çokkk..
ama göbeğim azcık azaltı...
hügom gördü hatta son halini di mi kızzz

regl öncesi bende pek gıcık oluyorum..
ben bile sinir oluyorum hatta kendime..
regl olunca iyiyim,melek gibibiym

kızlarr bide benim fırınım büyük yani minifırın değil böyle olunca camı çift cam ve nasıl olduysa silerken temizlerken arasına sabunlu su kaçmışş kötü gözüküyodu sonra doğalgaza geçerken servisi geldi fırın kapağımı çıkarttı ben çıktığını bilmiyodumm dedim hemen arasına pislik kaçmışş dedimm adam bak burda vidaları varr sök vidalarını aç içini güzelce temizle dedii
sonrada dedim düğmelerini ne kadar temizlesemde istediğim gibi olmuyo beyaz zaten dedim adam düğmelerini çıkarttı at makinaya yıka tertemiz olsun dedüüü
ayy ne sevindimm kayınvalide laf etmişti sonra gelince gördüü gık diyemedii
benim fırından istiyo şimdii
ama nasıl temizlediğimi söylemedimm laf ediyo diye kızmıştım çünküü
yaa neden laf ediyosun belki bilmiyo belki zamanı yook değilmii
eski evde mutfak akpım pimapen ve eski kiracı batırıp çıkmış ne yaptımsa çıkmadıı ona laf etti bigün çamaşır suyuyla bi sildim tertemiz olduu lekeden eser kalmadı pimapen kapıları cam pervazlarını filan çıkmayan leke varsa hiç uğraşmayın bi beze az çamaşır suyu dökün silin bakın nasıl akıyo kiri
bide ocağın demirini her bulaşık makinası çalıştırdığımda atarım makinaya pırıl pırıl oluur hiç kirlenmeye fırsat olmazz makinayı yerleştirince en üstee koyuyorum tertemiz oluyooo
bunların çoğunu annemin komşusu hayriye teyzeden öğrendim sağolsunn tül beyazlatmada parlatmada üzerine yokturr
tülleri makinadan pırıl pırıl tertemiz kırışıksız çıkarr tülleri makinaya atarken katlayıp koyuyorr bende öyle yapıyorumm hiç kırışmıyorr sabuntozu çamaşır sodası kullanıyo tüllerinde pırıl pırıl oluyoo evine ne zaman gitsem içim açılırr
aslında benim evimde kopller olmasa pırıl pırıl olacaktaa işte yaramazlar sayesinde hergün temizlikk
amaaan olsunn çok seviyoruz onlarııı

karbonhidrattan fakir diyet şişkinliğe kesinlikle çok iyi. ekmegi keseli benim de göbegim azaldı. bugün rihannanın fit olmasının bir nedeninin de sıfır karbonhidrat diyeti ve bol spor olduğunu okudum

regl öncesi bende pek gıcık oluyorum..
ben bile sinir oluyorum hatta kendime..
regl olunca iyiyim,melek gibibiym

heee demek yalnız değilmişim. iyi ki regl öncesi dönemdeyim yalnız kesin yumuşardım ben onun doomgünü diye. şimdi ise gayet mantıklı düşünüyorum duygularımın esir idiilim muhahah

heee gördümm yüzünüde gördümm pekk sevimli pek datluu
kim der evli çocuğu var diyee genç kız gibi
eşii kapmış hemencikk ufacıkkenn saçları çok güzel gür süperr eski yeşilçam artislerini anımsatıyo türkan şoraya benziyo birazdaa

evet bendede oyle oluyor ama sende bıraz daha asırı ben bıraz hırcın bıraz asabı azda kapris dolu oluyorum :)

ben elmamı yiyeceğim emme çerez diye diye canımda çerez çekti nedcem şimdi:18:

ben hergün 5 ceviz yiyorum beyin gelişimi için sabah kayfaltıları hariçç ekmek yemiyorum karbonhidrattan uzak duruyorum sende dengelersinn zaten bende günde 10 badem 10 antep fıstığı yiyerek vermiştim biliyosunn

Ay ne güzel muhabbet ediosunz yaaaa

Severek takip ediorumm :)) Form çayımı da içiorumm

Öğlen

Izgara tavuk,
2 çorba kaşığı kadar bademli pirinç pilavı
Domates

Şimdide çay. Ama ufacık bir kaçamakta en yaptım. ofiste çalışan bi ark.ıma bi sepet geldi. Keklerden çiçek yapmışlar kocamandıı eşi yollamış çok romantikkk neyse bi tane de bana uzattı keklerden. Browniydi. ayyh çok güzeldi ya offf..

kız sen kocam gelsin kocam gelsin deyip duruyodun noldu size böle nazar mı deydi kuzummmmm yoğsammmm...
aman elalaem için birbirinizi üzmeyinnn...
benim eşimin aileside benim ailemde uzakta iki taraftan biri geldiğinde armızda inatlaşmalar oluyr ama hiç aileme laf söyletmem ben haksızda olsalar,katpatırım konuyu fırsat vermem..
bende onunkilere bişey demem ,onda kolay kolay laf ettirmez gerçi..
bu nedenle aile konusuda kırgınlıklarımız geçici...
bizde birbirimizle pek didişiyoruzzz..
çocuk konusunda çok tatışıyoruz..
ortak karar alıp uygulayamıyoruz...
kıızm ne dese evet diyo parmağında oynatıyo babasını...
sinir oluyorum bende bu çocuk hep bu yaşta kalmayacak ergen olacak o zaman ne yapacaz diyorum ama bi kulağndan giriyor diğerinden çıkıyor..
o an hak veriyor ama aynı tas aynı hamam...

ne eşler var görüyonuz mu aaaaaaaaaaaaaaaa dostlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Heyheyli oluorum ben, naz yapıorum ilgi bekliyorum. Tıpkı şimdiki gibi. Kızıcaksam aşırı kızıyorum. Seviniceksem çok seviniyorum. Normalde gözüm doluyosa o dönemde hüngür hüngür ağlıorum ya.. saçmasapan oluyorum. Duygularımı aşırı yaşıyorum yani.

kız göbeğimden bahsetsene acukkkk..

ayy senin kaynana da çok fenaymış .. gelip sana fırın dügmeleri temiz olmamış diye laf mı sokuyoooooooo. anam sen haklıymışsın bu kadından kurtulmak istemenden. benim ki diyo ki annem seni çok begenmiş. başta çok istemiyormuş seni ama geçen geldiimde onları çok güzel agırlamışım. çok güzel yemekler yapmışım çok begenmiş. onun gibisini bulamazsın demiş eşime. yaa çok kıymet biliyo ya kendüsüüüüüüüü

tü tü maşallah evet gördüüm kadarı ile bende biyendüm gızımı peeeh göze peeeeeeeeeehh

evet bendede oyle oluyor ama sende bıraz daha asırı ben bıraz hırcın bıraz asabı azda kapris dolu oluyorum :)

bende aşırı çünkü birikmiş bişiler vardı regl öncesi zamanda patladı daha çok kızgın nefret dolu oldum canım yoksa normalde bende de öyle aşa yukarı sanırım yanee :26:

yaa bak millette ne kocalar var. benim ki bi kere ben nişanlıyken elli kere söyleye söyleye çiçek yollatmıştım bana. sonra da zaten dirsek.. her sene sorarım neden derim, param yok der. sanki ondan tek taş istiyoruz. insan bi topkek alır üstüne mum yakar hayatım doomgünün kutlu olsun iyi ki varsın der. ama nerdeeeeeeee. bende kabahat ama bu seneye kadar hiç tepki vermedim onun doomgününü hep kutladım ama yeter..

canım bizim cebimizde son yüz lira bile olsa onu alıp ablasına yolluyo. ablası iki gün önce de kendine kocasına ayakkabı kazak gömlek almış olur. iki gün sonra kardeşinden para ister kızının matermatik dersi için be kadın iki gün önce o parayı neden harcıyorsun? hemmen o para gider ben aybaşına kadar cebimde beş lira ile idare ederim. e oda öyle. bu kadar incelikli insanlar eşimin ailesi işte. bundan sonra yok ama artık..

senin de işin zor be canım çocuk olsak biz daha fena birbirimize gireriz. evet yalnızım kocamı evet seviyordum ama o kadar çok yanlışı oldu ki hep tamam yapacam tamam edecem durmadan oyaladı beni sabrım bitti be güzelim. yoksa iyi bir insandır içkisi kumarı sigarası alkolü kahvesi yoktur. ama artık bizde bir aileyiz.ikimizde iyi işlerde çalışıyoruz iyi paralar kazanıyoruyz çok şükür ama elde avuçta yok. onun ailesinden bi sürü mal mülk varmışmış daha görmedim ama benim ailemden bişi yok . ayrılsak filan ki olmucak şeyler değil insanın başına neler geliyo kenarda üç kuruş param yok be canım. annem diyo ki kızım para koyun kenara para koyun adam bende para mı bırakıyo. ama artık akıllandım pala nügü gibi kirli çıkı olcem gari

ne eşler var görüyonuz mu aaaaaaaaaaaaaaaa dostlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

yaaaaaaa görüyormusun kardeşşşşşşşş. bizimkiler öküzcan mış ayol

hee onlar normal canım. demek ki benim de tepkilerim aşırı oluyi. şimdi kızgınım ya şu anda o bende nefret miş gibi algılanıyor

evet sazanımm laf ediyo üstelikte başkalarınaa
bi kere böyle komşular vardı oturuyodukk o zaman komşu bana demişti varya beynimden aşarı kaynar su döküldü çok sinirlendimm o gün bu gündürr yüz vermiyorumm sürekli abna gelmek istiyoo yüz vermiyorum hiçç
gerçi artık eskisi gibi değilim o zamanlar yeni evliydim bilmiyodum şimdi laf etsinde göreyimm
istiyoki evimi toplayayım devamlı temizleyeyim hep misafir ağırlayayım yiyelim içelimm ohh
bulurr beklesinn
bebişim olsun az büyüsün onla oynarım parka götürürüm kordonda gezdiririm sağlıklı beslenirr sporumu yaparım evimi temizlerimm arkadaşlarımla gezerimm
amaa o çok beklerr istediği gibi olmamııı
arkadaşımla konuştuk eğer bebeklerimiz uslu olursa yazın spor salonuna yazılıcaz pilatese
bayanmış hocası bayanlar gidiyomuş günde 1 saat
alır bebeklerimizi giderizz onlar durursa pilates yaparızz ordanda kordona yürüyüşe
mataralarımıza yeşilçayımızı koydukmu kordonda otururuz
gerçi bakalım hayal bunlarr çocuklarla iki günde pilatesten kovulmakta varr
anlayacağın herkesin hayatı varr
ben öyle onun istediği gibi günlere giden gün yapan ksır yapıp devamlı misafir çağıran duygusal kaprisli biri değilim
zaten tek çocuğum erkek gibiyimdir eşim bile der yaramaz oğlan çocuğu gibisin derr
ne diyeceğim ne yapacağım belli olmazz kaprisli hiç değilimdir dosdoğru derim içimde bişey tutmam
heee hiçte kayınvalidenin istediği gibi değilimm
zati bana çılgın diyoo
yazın motor tepesinde eşimle dağ bayır gezmekten balık tutmaktan hoşlanırım
bu yüzdende eşimle ayrıca iyi arkadaşız beni heryere götürür dağ bayırr götürür
bakalım bebekten sonra neler olacak hayatımızdaa

famirim tedirgin bi anlatsa off kız çok haklı yanii ben çok hak verdimm
onun kadar olmasada kısmen bende yaşadım halada yaşıyorum ara sıra ve insan hakikaten tahammül edemiyo yani

bide kilolsun diye de seni ezmiştir zamanında o . hep öle olacak sanıyo. sen aslan burcusun zaten erkek gibi olur ateş grupları. bende öyleyim. eşim bazen diyo ki ne biçim kadınsın azıcık feminen ol. olamam ki ben feminen. sonra da diyor ki ben senin bu hallerine aşığım zaten. delüü senin kayınvalde ise her gün birilerini çaaralım kek börek yiyelim sen yap hizmeti o yesin içsin dedikodu etsin. kraliçe gibi ohhh. bide senin kayınpeder hayatta değil mi kocanın başka kardeşi yoh mi? benim valde hanım da yalnız ama asla geleyim sizde kalayım demez. hatta kışın ben diyorum anne gel kal akşam bi çorba yaparsın içeriz ama o gelmiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…